FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 28 jul 2016, 15:30

According to SPORTBILD, #FCBayern are still monitoring a CB, RB and a striker to strengthen their squad
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 15:31

Intervju, Reschke:
- Nije samo bitno skautirazi i kupiti nove igrače, jednako bitno je da privoliš i vežeš zvijezde i igrače sa perspektivom za klub, u najbolje vrijeme. Tada transfer potez ne može napraviti neku štetu.
- Broj igrača sa kojima možeš biti uspješan, a gledajući vrijeme igranja je kompletirano sa 20 igrača. Benatia kao 19-ti igrač može dobiti maksimalno 24% vremena, Bastruber i Rode kao dva igrača iza njega (po tom nekom rankingu) mogu dobiti samo 12% i 10% respektivno. Optimalni broj igrača u timu je 22 igrača + 2 do 3 mlada igrača, jer previše zvijezdi u timu mogu ugroziti strukturu koja stoji iza njih.
- Brandt, Oztunali i Bellarabi su kupljeni za 617000 eura – mnogi timovi su ih mogli priuštiti ali nisu imali hrabrosti za to. Njihova vrijednost se sada umnogostručila u više nego li 100 puta.
- U odnosu na Leverkuzen ja ne vršim pregovore sam, KHR, Sammer, Dreesen i trener su takođe uključeni.
- Zadovoljstvo je raditi sa Sammerom. Vidio sam ga kao osobu koja je cjepidlačila, ali se moglo sa njom komunicirati.
- Sanches je prvi put primjećen u septembru 2015 na utakmici U19 između Benfike i Atletika i bio je na radaru sve od tada, tada dok još nije bio prvotimac Benfike. Coman je procjenjen tokom U19 Eura u Grčkoj prošle godine i smatran je kao neko ko je dovoljno dobar da bude krilo u Bayernu.
- Razmatrane su alternative za Hummelsa: Bonucci, Varane i Ramos, koji nije bio dostupan i Hummels je ispao najinteresantnija opcija svakako. Kao što je isto važno za odbranu su produženja ugovora Alabi, Boatengu i Neueru.
- Pep je promjenio poglede na fudbal – Reschke je govorio o tome koliko je fokusiran i opsjednut Pep bio sa stvarima koje je pratio, tako da je znao pratiti i biti mu bitna linija i smjer pogleda i pregleda terena dok igrač prima loptu.
- Trebao sam da dovedem brze i eksplozivna krila – analizirao sam tržište 5-6 puta, gledao mečeve da uporedim igrače međusobom i da vidim kako će se prilagoditi (ovo je radio za Costu i Comana konkretno).
- Samo gledam mečeve uživo i odem na 150 njih godišnje.
- Osnovni zahtjevi za nove igrače su tempo, skil, razumjevanje igre i mentalitet.
- Da li si Pepa ubjeđivao o tome kakav je Vidal igrač? Pep je na kraju sezone rekao da je Vidal fantastičan igrač.
- Ja sam bio taj koji je organizovao sastanak između Pepa i Tuchela. Znali su se i dobro su se poštovali. Bio sam zanesen dok su pričali o fudbalu i Pep je spomenuo da bi trebali Tuchela razmatrati kao novog trenera.
- Ne želim biti javna ličnost u Bayernu, to me dosta ometa u mom poslu.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 jul 2016, 15:37

dajte sanceza onoga cosa nostra napolitanca sa i balerinu izmrtve prćije

pa da duboko preoravamo i frezamo stadione Evrope uzduz i poprijeko
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 28 jul 2016, 15:43

Ribery je odigrao sve skupa 20ak utakmica kod pepa,dapace,ovi bi ga uvijek vracao brzo nakon oporavka,malo po meni nepravedno od francka.
Iako je moguce da je izjava krivo protumacena ,ne vjerujem da su franck i pep imali los odnos.

Malo pogledao bvb sad sa citiem i mislim dasu slozili finu ekipicu,igraju jako dobro,imaju sirinu za razliku od proslih sezona i mogli bi biti nezgodni,ne treba zaboraviti ni bayer koji ako ostane na okupu moze napraviti dosta.

2-3pojacanja nam trebaju,uvjeren sam da ce i doci.Reschke je jucer gledao utakmicu porzo-bayer i kasnije imao sastanak sa vollerom,lako moguce da jw chicarito u igri

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 15:47

Chicarito bi bio pun pogodak, ne vjerujem da ima bolja opcija od njega za ono šta nama treba. Iako bih volio radi njega da ne pređe jer ovamo neće biti minuta za njega. Sad je eksplodirao i onda treba da opet trune na klupi, nije fer. A usput bi koštao oko 30 tak miliona što sumnjam da je pametno trošiti.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 jul 2016, 15:51

Džeko kao zamjenu za lewata :D :bih:

Hysaj kao zamjenu za Lahma

I to je to

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 jul 2016, 15:55

Bayern@heart je napisao/la:Džeko kao zamjenu za lewata :D :bih:

Hysaj kao zamjenu za Lahma

I to je to
ma kakvi nama ne ne treba manekena ,dzekson je svoje odradio najbolje je dao u Bl u prvom mandatu u citi je otiso da pokupi lovu a u rome je dosao nako vise da se zajebaje i usput neku osrednju lovu da digne. i to je to iako ga postujem daleko mu house od nas. :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 16:05

Karlo je napisao/la:
Daniel Sturridge, Franco Di Santo, Salomon Kalou, Kévin Gameiro, Javier "Chicharito" Hernandez, Edin Dzeko, Miroslav Klose, Alexis Sánchez.

Dodajem Berbatova (isto nema klub), Huntelaara i Raffael iz Gladbach
Sturridge - Sumnjam da Bayern išta skautira u Engleskoj...previše precjenjeni i skupi igrači.
Di Santo - moguća opcija.
Kalou - isto moguća.
Gameiro - ako bude htio klupu on ide da sjedi u Barsi na istoj.
Chicha - perfektan, previše perfektan odabir da bi došao.
Dzeko - nije tip napadača koji nama treba, ako će Karlo igrati na tranziciju i kontre i sa više trke. Dobra opcija.
Klose - penzija.
Sanchez - nerealna opcija.
Berbatov - ranga Tascija napadačke igre.
Huntelaar - velika plata, previše podložan povredama. Morali bi i za njega tražiti bekapa.
Raffael - odbio nas.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 28 jul 2016, 18:50

Fosu Mensah višak u Mančesteru. Gledao sam ga prošle sezone, može igrati i stopera i desnog beka. U očajnoj sezoni Mančestera je bio jedan od najboljih uvijek kada je igrao. Mlad i perspektivan, ja bi ga doveo mogo bi poslužit kao back up i uz dobar tutoring mogao bi on izrasti u vrhunskog stopera/beka.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 28 jul 2016, 20:05

momci imam nenadjebiv osjecaj da bi ova sezona mogla biti szeona biberija a mejbi i rubena ne u povredama nego u igri

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 28 jul 2016, 23:17

Klose bi mislim bio idealan kao claudio pizarro svojedobno.
Nama je i kod stopera i napadaca problem sto ne mozemo garantirati minutazu a opet trazimo kvalitetu,idealni bi bili igraci kao svojedobno vec spomenuti pizarro i van buyten.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 28 jul 2016, 23:28

Karlo je napisao/la:momci imam nenadjebiv osjecaj da bi ova sezona mogla biti szeona biberija a mejbi i rubena ne u povredama nego u igri
Ribery kako je kren'o, ne bi me iznenadilo ... Pakleno igra na ovim pripremama, podsjeća na svoje najbolje dane :D
aBd i da Robbena povrede zaobiđu i eto klempe :mrgreen: Ali šta onda sa Co-Co tandemom, vakat je i da oni pokažu da su zreli za jačih utakmica :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2016, 23:54

Ove godine će Costa da eksplodira :kafa:
Imam osjećaj da će Thiago dosta napredovati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jul 2016, 00:09

Gameiro bi bio idealan backup špic ukoliko nije već potpisao za Barcelonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 jul 2016, 11:44

evo gic gic svajni se povuko iz repke .Ana ga satra :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 jul 2016, 11:54

gic gic Švajni oprosti se od repke, sad ga iz Mančestera oćeruju, prelazak iz Bayerna u Junajted mu je bio najgluplji potez u zivotu, pored zenidbe :mrgreen:
a da je osto kod nas uživao bi status legende poput Riberya, Robbena i Lahma.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 29 jul 2016, 11:58

Sad ce jos otici u schalke....

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 29 jul 2016, 12:22

coelho41 je napisao/la:gic gic Švajni oprosti se od repke, sad ga iz Mančestera oćeruju, prelazak iz Bayerna u Junajted mu je bio najgluplji potez u zivotu, pored zenidbe :mrgreen:
ja mislim da je on ostao u Bayern da bi uzivao vece postovanje od sve trojice nabrojanih(cast njima)

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 29 jul 2016, 12:36

coelho41 je napisao/la:gic gic Švajni oprosti se od repke, sad ga iz Mančestera oćeruju, prelazak iz Bayerna u Junajted mu je bio najgluplji potez u zivotu, pored zenidbe :mrgreen:
On je jos i dobro prosao, kakav dopelpak ce Pogba primit za godinu-dvije. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 jul 2016, 14:53

Rođo je navijač Baye :)

slika

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.