adidas UK na twitteru

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ja sam to napisao prije 4-5 godina na ovoj temi, ali tada je Wenger bio idol nacije, pa to nisi smio napisati a da ne budeš kritikovan do maksimuma. Ko zna u čemu je problem, ali teretana je sastavni dio današnjeg treninga, džaba ti sva tehnika ovog svijeta ako nisi u stanju fizički odgovoriti zahtjevima Premiershipa, a ti zahtjevi su sigurno najveći u današnjem fudbalu.nedim93 je napisao/la:Lijep post, ali ima, jednostavno ima nešto u treninzima koji su pogrešni. Jer hajmo opet realno nemoguće je da baš Wenger potrefi svakog igrača koji kupi da je injury prone i da se baš eto u Arsenalu povređuje.
ma u teretani su oni stalno, znam to 100%.Virtu4l je napisao/la:Ja sam to napisao prije 4-5 godina na ovoj temi, ali tada je Wenger bio idol nacije, pa to nisi smio napisati a da ne budeš kritikovan do maksimuma. Ko zna u čemu je problem, ali teretana je sastavni dio današnjeg treninga, džaba ti sva tehnika ovog svijeta ako nisi u stanju fizički odgovoriti zahtjevima Premiershipa, a ti zahtjevi su sigurno najveći u današnjem fudbalu.nedim93 je napisao/la:Lijep post, ali ima, jednostavno ima nešto u treninzima koji su pogrešni. Jer hajmo opet realno nemoguće je da baš Wenger potrefi svakog igrača koji kupi da je injury prone i da se baš eto u Arsenalu povređuje.
http://www.arsenalpride.co.uk/arsenal-v ... ison-park/Arsenal midfielder Mikel Arteta is edging towards a summer exit with the Daily Mirror claiming that the Spanish veteran could make a return to former club Everton.
Pa nije se bas naigrao ni kod SAFa.arminarsenal je napisao/la:Ako ne mozemo dovesti Costu,moj favorit je Danny Wellbeck,znam da se mnogi od vas ne bi slozili,al bi' bio idealan igrac za nas ! Kod SAF-a je igrao u prvih 11,sto dovoljno govori !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.