FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 30 avg 2015, 18:59

Sljedece kolo moramo iskoristiti, eventualnom pobjedom ostavljamo jednog od 4 kandidata za Europu ogromnih 9 bodova iza sebe. Remi je takodjer odlican.
Nad tobom sunce najljepše sja

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 avg 2015, 19:03

Plasim se sad meca sa Zeljom na Grbavici,vjerovatno ce imati sada pomoc sudiji,da se malo vrati povjerenje u ekipu,da ih savez skine sa racku zbog saopstenja itd.. bodom zadovoljan,ali ima jos do toga !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 avg 2015, 19:05

pinoglavi je napisao/la:Sljedece kolo moramo iskoristiti, eventualnom pobjedom ostavljamo jednog od 4 kandidata za Europu ogromnih 9 bodova iza sebe. Remi je takodjer odlican.
Sarajevo-Slavija
Čelik-Široki
Rudar-Zrinjski
Željezničar-Sloboda
Zanimljivo kolo, mi vjerovatno kompletni idemo dole i vjerujem da možemo uzeti sva tri boda. Nije upisivanje prije vremena, ali bodovi se mogu uzeti, pustite gubitnički mentalitet. Velika šansa da se odvojimo od dvije ekipe, ako Zrinjski slučajno kiksa možda i na prvo mjesto. :kafa:
Eh, suđenje je druga stvar, ne bi bilo prvi put da povale nekoga na Grbavici. :lol: :lol:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 30 avg 2015, 19:08

A evo opet kukaju na sudije, postoji mogucnost da se to desi :hmmmmm: tanki su ako se gleda rezultat kad na neutralnom terenu gube od mladosti koja ce vjerovatno biti drugoligas. Valjda nece protiv nas procepit.
Valjda ce Husref znati iskoristiti rupe u njihovoj ekipi koja ima dosta nedostataka izostankom par igraca :kafa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 avg 2015, 19:49

odlicna stvar sto su Memija i Beganovic dobili po treci zuti karton tako da propustaju tekmu s nama, takodjer nece biti Kosorica zbog direktnog crvenog proslu tekmu :D Husrefe izveti nas na pravi put :lol:
Sloboda Tuzla

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 avg 2015, 20:01

fukaratz je napisao/la:odlicna stvar sto su Memija i Beganovic dobili po treci zuti karton tako da propustaju tekmu s nama, takodjer nece biti Kosorica zbog direktnog crvenog proslu tekmu :D Husrefe izveti nas na pravi put :lol:
Uz ozbiljan pristup, Ahmetovića koji vreba svaku šansu i Zebu koji lagano ulazi u formu Željezničar mora pasti. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 avg 2015, 20:02

ako Zeba ne bude igrao pod ručnom kao prošli put ;)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 avg 2015, 20:02

NKMramor je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Sljedece kolo moramo iskoristiti, eventualnom pobjedom ostavljamo jednog od 4 kandidata za Europu ogromnih 9 bodova iza sebe. Remi je takodjer odlican.
Sarajevo-Slavija
Čelik-Široki
Rudar-Zrinjski
Željezničar-Sloboda
Zanimljivo kolo, mi vjerovatno kompletni idemo dole i vjerujem da možemo uzeti sva tri boda. Nije upisivanje prije vremena, ali bodovi se mogu uzeti, pustite gubitnički mentalitet. Velika šansa da se odvojimo od dvije ekipe, ako Zrinjski slučajno kiksa možda i na prvo mjesto. :kafa:
Eh, suđenje je druga stvar, ne bi bilo prvi put da povale nekoga na Grbavici. :lol: :lol:
Pa realno,imamo velikog optimizma za tri boda.Oni ce bit pod velikim pritiskom,jos na Grbavici,gdje ce svaku gresku navijaci ispratit psovkama i zvizdanje,sto ce im pravit jos veci pritisak.To je nasa velika sansa i samo opusteno odigrat,jer imamo tim da odnesemo sva tri boda aBd.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 20:11

Ja sam SE spremio za poraz,tako da nisam opterecen.ako sta urade,urade.
Medjutim razvoj situacije nam IDE na ruku.
Ljudi,seljo mora napasti...bice rupa u odbrani.
Molim boga da me hus cuje,i krene SA krpicem,ili mujicem,i naravno ahmetovicem..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 avg 2015, 20:13

Kako bi idealno bilo da Velez uzme bod Sirokom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 avg 2015, 20:13

solinas je napisao/la:Ja sam SE spremio za poraz,tako da nisam opterecen.ako sta urade,urade.
Molim boga da me hus cuje,i krene SA krpicem,ili mujicem,i naravno ahmetovicem..
Javi mu se na viber :njanjanja:
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 avg 2015, 20:17

merak je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ja sam SE spremio za poraz,tako da nisam opterecen.ako sta urade,urade.
Javi mu se na viber :njanjanja:
Ma nazvat cu azmira,izmoliti za uslugu :mrgreen:
Valjda me poslusa :pray:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 avg 2015, 21:38

emirzlaTu je napisao/la: Pa realno,imamo velikog optimizma za tri boda.Oni ce bit pod velikim pritiskom,jos na Grbavici,gdje ce svaku gresku navijaci ispratit psovkama i zvizdanje,sto ce im pravit jos veci pritisak.To je nasa velika sansa i samo opusteno odigrat,jer imamo tim da odnesemo sva tri boda aBd.
Mi nemamo razloga da mijenjamo ekipu koja pobjeđuje.Izuzimam mogućnost da konačno zaigra Škahić umjesto Efendića.Imamo 5 utakmica u nizu bez poraza i to 4 pobjede i jedan remi. Musemić odlično poznaje mentalitet selje.Naša ekipa je dobra i ima pojedince koji mogu riješiti utakmicu.Nekada će to biti Ahmetović, nekada Zeba ili Veselinović ili Govedarica.Pa možda neko iz prekida kao Morankić ili Kostić. Niko u ovoj PL nije protiv nas favorit. Utakmica u subotu je bila utakmica velikog pritiska.Nakon pobjede u Bijeljini valjalo je upisati tricu. Ahmetović imao privatne probleme tokom sedmice. Remi protiv Borca još u sjećanju. Vrućina nije bila specijalan problem.Cijelu sedmicu treninzi su držani u 5 sati po najvećaj vrućini.Vrućina je bila i Vitezu. Slažem se s tobom da seljini navijači mogu biti naš saveznik. Ali njihovi problemi su njihovi , mi ćemo prema svakom pa i njima pokazati maksimalan respekt.Ako je utakmica protiv selje pod reflektorima ,onda bi mi trebali otići na mini pripreme negdje, gdje za razliku od Grada Tuzle postoje reflektori.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 avg 2015, 22:12

Nisam negativan, al de ne zanosite se previše. Možemo mi Želji i otkinut bod(ove), al de pogledajte realno, mi nismo igrali još ni sa jednim jakim protivnikom, među onim velikim favoritima za titulu i Evropu, dok su oni međusobno odigrali dosta mečeva. Sad njima idu malo lakši, a nama teži. Nakupili smo se bodova nekih, biće ih akobogda još, i volio bih ko i svako drugi normalno da ostvarimo sve pobjede do kraja, da poobaramo rekorde sve, al realnost je drugačija. Nemojte najavljivat bombastične stvari, pa kad dođe poraz il loša serija da onda serete po svemu ko i inače. Umjereni budite i u dobru i u zlu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 avg 2015, 22:39

wobly92 je napisao/la:Nisam negativan, al de ne zanosite se previše. Možemo mi Želji i otkinut bod(ove), al de pogledajte realno, mi nismo igrali još ni sa jednim jakim protivnikom, među onim velikim favoritima za titulu i Evropu, dok su oni međusobno odigrali dosta mečeva. Sad njima idu malo lakši, a nama teži. Nakupili smo se bodova nekih, biće ih akobogda još, i volio bih ko i svako drugi normalno da ostvarimo sve pobjede do kraja, da poobaramo rekorde sve, al realnost je drugačija. Nemojte najavljivat bombastične stvari, pa kad dođe poraz il loša serija da onda serete po svemu ko i inače. Umjereni budite i u dobru i u zlu.
Upravu si druže, al ako ćemo gledati na to i oni su igrali sa skoro istim protivnicima. Jedino su sa ŠB odigrali jaku utakmicu.

Igrace najvjerovatnije bez tri prvotimca: Kosorić, Memija i Beganović. Na njima je pritisak i potreba da igraju napadački, što ćemo nadam se iskoristiti.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 avg 2015, 22:47

vraca se Djelmic koji je nezgodan..tu je i Kokot da standardno je.e Efendica..velika je prednost sto nema Memije, a i odbrana im je ocigledno losija bez Kosorica..mada danas su eksperimentisali dok ih nije kostalo pa onda usao Uzelac koji vjerovatno protiv nas pocinje nazad..

kako god ima Zeljo nezgodan tim, mlad, agresivan...ja se nadam da ce i Kiso poslije mini priprema biti u punoj konkurenciji jer ce igrati agresivno na sredini..isto tako valjda i Zeba bude na utakmici..na sredini ce biti velika bitka (Blagojevic, Hadziahmetovic, Sadikovic)..tu samo treba igrati jako na Blagojevica koji je glavna pokretacka snaga..Nema vise Bajica, igraca koji nam je stvarao najvise problema svojim kretanjem...Mehemdagicu treba sugerisati da se ne zajebava, mada opet on je na strani puno bolji igrac nego kuci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 avg 2015, 22:58

Igrac utakmice,naj gol kola :kafa: iz kola u kolo il naj gol ili naj igrac...samo tako nastavit

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 avg 2015, 23:00

emirzlaTu je napisao/la:Igrac utakmice,naj gol kola :kafa: iz kola u kolo il naj gol ili naj igrac...samo tako nastavit
Jel to zajko izabran za to dvoje, koji gol tacno? ne pratim jbg :o

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 avg 2015, 23:02

NYKnicks Fan je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Igrac utakmice,naj gol kola :kafa: iz kola u kolo il naj gol ili naj igrac...samo tako nastavit
Iz slobodnjaka je naj gol kola, a volej je treći u konkurenciji tri gola :)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 avg 2015, 23:02

NYKnicks Fan je napisao/la:
Ma jasta,meni se ucini volej izabran za naj gol :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.