Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nek povedu sa sobom i sagnu,girouda i monreala te ostale sisače proračuna koji samo statiraju na treninzima a plaćeni kao koščelni
**** logika

Ko vam je sad krezo, to nisam stigao upratiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mourinho jazavac.Virtu4l je napisao/la:Ko vam je sad krezo, to nisam stigao upratiti...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Giroud zlata vrijedi kao klupa, treba bit realan
. Nije jednom sa klupe ušao i zabio pogodak, i ne samo to nego njegova muskulatura bi nam uveliko pomogla u tim kasnim minutama.
dovest normalnog napadača, i girouda na klupu nikako prodavat. Ma i rotirat se mogu, jer ne treba pretjeravat, giroud kad je odmoran je dobar napadač, al njega kad uhvati crni period e tu je posebna kanta.
Artetu prodat i sagnu što se mene tiče.

dovest normalnog napadača, i girouda na klupu nikako prodavat. Ma i rotirat se mogu, jer ne treba pretjeravat, giroud kad je odmoran je dobar napadač, al njega kad uhvati crni period e tu je posebna kanta.
Artetu prodat i sagnu što se mene tiče.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja mislim da mnogi nisu svjesni da je Giroud dao 14 golova i da ima 7 asistencija u ligi. Nije ucinka Henrya, ali nije vala ni Jeffersa.
Isto tako i Monreal, upao u malu krizu, ali inace solidan back-up igrac.
Isto tako i Monreal, upao u malu krizu, ali inace solidan back-up igrac.
Celik!3,2,2.
vala i da hoćemo prodat sve to što nabrajate..mučno mi više čitat jedno te isto
mada jedino je Arteta baš beskoristan lik od svih koje nabrajate...svi ostali su dobri igrači..nisu WC al' su dobri i mogu koristit...

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Neki dan postavim pitanje,ali niko nista nije napisao
Jel David Alaba prije bio zadnji vezni,ako jeste,ne bi ga bilo lose kaparisat da nam igra tu poziciju,znajuci da je navijac Arsenala ?

Jel David Alaba prije bio zadnji vezni,ako jeste,ne bi ga bilo lose kaparisat da nam igra tu poziciju,znajuci da je navijac Arsenala ?
šta će nam momak kojeg ptica trkačica aka 0 tehnike walcott voza ko na ringišpilu ?arminarsenal je napisao/la:Neki dan postavim pitanje,ali niko nista nije napisao![]()
Dajte molim vas, Alaba prosječan igrač za prosječne Bundeske, treba bit realan
-
- Kontakt:
Da igra zadnjeg veznog,mislim da bi nam dobro dosao,aj budi malo realan pa reci,ko to moze Walnuta zaustavit kad ima svoj dan,lik bude ili najbolji ili najgori na terenu (uz krezu naravnonedim93 je napisao/la:
šta će nam momak kojeg ptica trkačica aka 0 tehnike walcott voza ko na ringišpilu ?
Dajte molim vas, Alaba prosječan igrač za prosječne Bundeske, treba bit realan

i ove godine Alaba opet kritičan bio protiv Arsenal a i protiv Mančestera. Nije to slučajnost.arminarsenal je napisao/la:Da igra zadnjeg veznog,mislim da bi nam dobro dosao,aj budi malo realan pa reci,ko to moze Walnuta zaustavit kad ima svoj dan,lik bude ili najbolji ili najgori na terenu (uz krezu naravnonedim93 je napisao/la:
šta će nam momak kojeg ptica trkačica aka 0 tehnike walcott voza ko na ringišpilu ?
Dajte molim vas, Alaba prosječan igrač za prosječne Bundeske, treba bit realan),taj dan bio njegov,i to je to
Ako meni ne vjeruješ pitaj bayine (

-
- Kontakt:
Ma vjerujem,al opet nekako mislim da bi se odlicno uklopio u nasu veznu linijunedim93 je napisao/la: Ako meni ne vjeruješ pitaj bayine () navijače , isto će ti to reći. Naravno oni to opravdavaju nekom sumanutom teorijom da ribery nije bio na nivou
pa je zato Alaba bio loš.

ma znamo ba da nema od tog ništa, pa šta god napisao o njemu ne mijenja ništa
.
Ne znam koga Wenger ima na piku , ako ima koga uopšte. Ne bi me čudilo da se uzda u Artetu

Ne znam koga Wenger ima na piku , ako ima koga uopšte. Ne bi me čudilo da se uzda u Artetu

- Marsal
- Kontakt:

Not only was Ramsey MotM, he also found Arteta's tooth. What a hero.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahahahhahahahahahahaha joj zacehnu se opet dan ga ne yebo kakav je

-
- Kontakt:
Da nismo jos u igri za FA kup zlobnici bi rekli da ce Artetin zlatni zub biti jedini trofej za Arsenal ove sezone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arteetha molicu.Marsal je napisao/la:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kakav bi tek tad PIMP bio...BigBigBang je napisao/la:Da nismo jos u igri za FA kup zlobnici bi rekli da ce Artetin zlatni zub biti jedini trofej za Arsenal ove sezone.
A jes smijesan.. Bas ludo smijesan.
Ja evo opet crkajem.

Ja evo opet crkajem.

i za paju istonedim93 je napisao/la:Lijep post, ali ima, jednostavno ima nešto u treninzima koji su pogrešni. Jer hajmo opet realno nemoguće je da baš Wenger potrefi svakog igrača koji kupi da je injury prone i da se baš eto u Arsenalu povređuje.
Veliki problem u Arsenalu što nam većina glavnih igrača ( wilshere ramsey gibbs , walcott i td) igra veoma veoma dugo na visokom nivou, tj na profesionalnom a još nisu ni blizu najboljih godina, svi su oko 22 23 godine.
Al opet imaš igrače poput Ozila na kojem se vidi da je agilan igrač, ko da je elastičan , i koji se dvaput nije povrijedio u karijeri i dođe u Arsenal i istegne butni mišić (valjda ) , e sad da l' je moguće da smo mi toliki baksuzi da se baš eto on slučajno povrijedi i da se eto baš slučajno povrijedi i vilšir i volkot i ramzi i kosielni i gibbs i ko već ne i to svi zajedno.

Danas je bilo OK, ali ne treba se nešto previše zanositi jer odbrana Hull-a i nije neko mjerilo ove sezone. Srečom nećemo se do kraja susretati sa jakim odbranama tako da bi trebalo biti još dosta golova, radosti i nabijanja statistika. Raduje dobro izdanje Arona i Mesuda, sa njima to puno ljepše izgleda. Arteta i reklamni panoi su mi uljepšali dan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.