zeza je napisao/la:Pitari danas uzmite bod o game over
Mene bi bilo stid nakon ovog nešto ovdje napisati.zeza je napisao/la:Yebem te Sarajvo jucer i na Tusnju
Podrska Sirokom iz Tz,nama odgovara Vasa pobjeda protiv kostolomaca sa koseva
zeza je napisao/la:Pitari danas uzmite bod o game over
Mene bi bilo stid nakon ovog nešto ovdje napisati.zeza je napisao/la:Yebem te Sarajvo jucer i na Tusnju
Podrska Sirokom iz Tz,nama odgovara Vasa pobjeda protiv kostolomaca sa koseva
Ma jasta...zeza je napisao/la:Hilmo sve je to navijacki bolan,nema zlih misli
BitiSrcemVezan je napisao/la:amorovski je napisao/la:Boli te qracElegant je napisao/la:Sta je sa ovim Ikandeom zar se niste kleli u njega kao super pojacanje ?
Ili je problem u njemu ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da ne znam čitati vjerova bih ti.zeza je napisao/la:Hilmo pored svetinje,najvise gotivim Vas a ako je grijeh sto svim srcem zelim x danas onda sam dvolican
Ko se zadnji smije najsladje se smije tako kazuzeza je napisao/la:Kako god care imas mahanje sa vrha pl,danas abg uz +5/6 u odnosu na vas.Ako ti je draze da si u pravu,budi u pravu..pozz
Meni zaista nije jasna recenica "ima i drugi dio sezone" kao da ce Sloboda rasprodati sve zivo na pauzisarajlija je napisao/la:Ma hilmo pusti ove komplekase sta ce jednom u zivotu su prvi razumijem ih da pucaju od srece, ali polahko ima i drugi dio sezone, svaka cast normalnim navijacima slobode toliko .
Neće, kaže ima onaj iz Živinica jedan navijač Slobode, u školi ga tukli pitari i manijaci stalno pa zbog njega ostaje.ziviniceMetropola je napisao/la:hoce li sad Jesic otkaz dobiti?
Sa ekipama iz gornjeg dijela tabele (prvih 8) Sarajevo je osvojilo 7 bodova. Sa ekipama iz donjeg dijela su osvojili 27 bodova. @Virtual i pobijedili su Slobodu, ali su remizirali sa Čelikom.Virtu4l je napisao/la:Nešto gledam rezultate i upoređujem sa prošlom sezonom. Kod vas mi je zanimljivo da ste prošle sezone dobijali derbije, odnosno niste ih gubili, mislim da ste samo u Širokom poraženi, a ove sezone imate tri poraza od Zrinjskog, Želje i Širokog, plus remi sa Slobodom. U suštini, to je ono što je napravilo razliku.
Ma ove sezone gubimo gdje stignemo jbgVirtu4l je napisao/la:Nešto gledam rezultate i upoređujem sa prošlom sezonom. Kod vas mi je zanimljivo da ste prošle sezone dobijali derbije, odnosno niste ih gubili, mislim da ste samo u Širokom poraženi, a ove sezone imate tri poraza od Zrinjskog, Želje i Širokog, plus remi sa Slobodom. U suštini, to je ono što je napravilo razliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.