FK Željezničar (opšte diskusije)

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Pantelija » 07 jan 2016, 14:12

joazinho22@ ko bolan ne priznaje? o cemu ti pricas?
vi ste smatrali da dzeko vrijedi 40 000 maraka, za koliko je otisao u teplice...
i to je to sto se tice vas i njega, vi ste ga prodali za tu cijenu
UEFA JE NAPRAVILA FON SOLIDARNOSTI, i tu ste dobili 3,5% od trasnfera i to vam je donijelo titule... ali vi ste smatrali da dzeko ne vrijedi ni 0,0001% tih para koje je na kraju dobio wolsb. i nemam ja nista protiv fonda solidarnosti to je super stvar ali to ne mozes uzimati pod prodaju igraca ni blizu toga.

Ovdje govorimo o prodaji igraca i sarajevo je sa cimirotom napravilo taj pomak preko milion eura (1,3) i naravno da cijene igraca fks rastu

kod vas mali hadziahmtovic ne moze otici za vise od 500 000 eura ni u ludilu a godinu je mladji od radovca koji ima preko 100 nastupa u pl, dok ovaj ima sezonu iza sebe
ko je bolji pokazat ce nastavak karijere, sada je iluzorno pricati o tome, ja sam za skoru mislio da ce biti top evropski igrac a na kraju austrijska 3. liga, dok se za neke igrace koji su bili onako solidni u nasoj ligi, poslije naprave odlicne karijere vani. I jedan i drugi su jos mladi pa cemo vidjeti, ali morate prvo da napravite veliki transfer da bi i ostalim igracima porasla cijena

a tu su i ugovori i plate, duljevic ima platu dosta veliku, jak ugovor i ponude dva turska kluba (velika) i logicno da je najkuplji igrac lige
memija je dobar igrac ali i vi sami ste ga pljuvali ovdje (mada ja mislim pogresno jer on nije bek nego krilo a na beku vecinom odigra jako lose)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jan 2016, 14:21

Cim ti pocnu ovako odgovarati kao ovaj gore za raspust, znas da si rekao pravu stvar. Hoce da momak kosta 1m, a plata mu 600km..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 jan 2016, 14:29

Jedan transfer i to Boga pitaj koliko je od toga klub dobio. I ono diglo nos. Najgore je kad se fukara opari.
Mi od jednog igrača dobijamo vise nego oni za sve transfere. Od samo jednog igraca.
A ne vidi pitar da su nasi transferi 90% produkt naše škole.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jan 2016, 14:34

Gator je napisao/la:Jedan transfer i to Boga pitaj koliko je od toga klub dobio. I ono diglo nos. Najgore je kad se fukara opari.
Mi od jednog igrača dobijamo vise nego oni za sve transfere. Od samo jednog igraca.
mahalaš, transfer cimirota 1.3 mil. transfer stojceva 250 000 eur, to je 3 miliona maraka, uz to, mi smo ga PRODALI a vi stte dobil vi sadaku, nauci razliku-prodati-dobiti sadaku

SLJEDECI VELIKI TRANSFER VEC NA LJETO, duplo veci nego cimirotov :)

i ponavljam, ne mozes dobiti cijenu igraca milion, ako radovac ima 10x vecu platu i 5x vise utakmica u ligi... to je realnost
sad ja mogu mahalastinu bacati kako je u ugovoru malog amira klauzula od 300 000, a ti se raspituj je li istina :)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 jan 2016, 14:36

Upravu si sve

Levati

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 07 jan 2016, 14:39

Pantelija je napisao/la:
Gator je napisao/la:Jedan transfer i to Boga pitaj koliko je od toga klub dobio. I ono diglo nos. Najgore je kad se fukara opari.
mi smo ga PRODALI
Niste vi nego Amidza.....

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 07 jan 2016, 14:41

Pantelija je napisao/la:
mahalaš, transfer cimirota 1.3 mil. transfer stojceva 250 000 eur, to je 3 miliona maraka, uz to, mi smo ga PRODALI a vi stte dobil vi sadaku, nauci razliku-prodati-dobiti sadaku

SLJEDECI VELIKI TRANSFER VEC NA LJETO, duplo veci nego cimirotov :)

i ponavljam, ne mozes dobiti cijenu igraca milion, ako radovac ima 10x vecu platu i 5x vise utakmica u ligi... to je realnost
sad ja mogu mahalastinu bacati kako je u ugovoru malog amira klauzula od 300 000, a ti se raspituj je li istina :)
Znači, cijena Joce Stokića bi u odnosu na Duljevića trebala biti veća bar 2 mil?
Uostalom, nije istina za klauzulu, evo ja govorim ;)
Uostalom, treba banovati sve i jednog forumaša koji u istoj rečenici spomene Hadziahmetovića i Prodzekta. Amir je domintantan nad ostalima još od omladinskih kategorija, gdje je znao predriblati 5 igrača nakon što uzme loptu, a zatim šutirati odnosno dodati. Vaš Prodzekt u utakmici sa onim krmačama iz Tiagove favele, ne bi bio dominantan..
Ajzea je forumaš godine !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jan 2016, 14:48

DANAN je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: Niste vi nego Amidza.....
ja sam vidio slike naseg dvojca iz uprave u Solunu, a ne Tana
Psajdak je napisao/la: Uostalom, nije istina za klauzulu, evo ja govorim ;)
Uostalom, treba banovati sve i jednog forumaša koji u istoj rečenici spomene Hadziahmetovića i Prodzekta. Amir je domintantan nad ostalima još od omladinskih kategorija, gdje je znao predriblati 5 igrača nakon što uzme loptu, a zatim šutirati odnosno dodati. Vaš Prodzekt u utakmici sa onim krmačama iz Tiagove favele, ne bi bio dominantan..

BUKVA-bukvalac :? :roll:
POREDIM RADOVCA I HADZIAHMETOVICA a ne jocu stokica i ostale... dakle dva igra ca koji su tu godinama i pozicijom
rADOVAC JE BIO KAPITEN MLADIH REPREZENTACIJA, ima 5x vise nastupa u ligi od amira, i ako vec tako glupo poredjenje pravis, i radovac je u svojim kategorijama pravio zahebanciju na terenu, zato je sa 16 postao prvotimac
amir je dominantan gdje? na derbiju na grbavci kada je radovac u 3 metra okrenu vam pola ekipe i na tacni dao loptu krsti?
amira pljuvali ste gdje ste stigli, kao u zadnje vrijeme i mi radovca... razlika je godinu dana a radovac ima over 100 utakmica u PL, utakmice u EL, LP i logicno je da je skuplji od amira

"Znači, cijena Joce Stokića bi u odnosu na Duljevića trebala biti veća bar 2 mil?"
bukva-bukvalac
za svoje godine, i kvalitet koji posjeduje i nisam pricao o duljevicu uopste nego o radovcu-amiru
a duljevic je svoje kvalitete pokazao kada je trebao, sada je samo pitanje do koje cifre cemo dogurati pri prodaji

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 jan 2016, 14:51

Sta prijetnja da ce ih izrokat uradi pa sad ga brane ko da je pogba yebote al stas moraju :(

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jan 2016, 14:54

JoseMourinho je napisao/la:Sta prijetnja da ce ih izrokat uradi pa sad ga brane ko da je pogba yebote al stas moraju :(
Polako komsija nas duhoviti, kostat ce mozda i Amir nekad vise od Radovca.. Nekad kad bude igrao za vise od 600km..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 07 jan 2016, 14:55

Hoćemo li upoređivati stastitku Tiaga i Duljevića, s obzirom da obojica igraju krilo?
Uostalom, ko je pljuvao Hadziahmetovića?
Radovac dominantan? Pa taj na YT nije domintantan, dok jedan Lazar Popović jeste..

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 jan 2016, 14:58

Amir je normala momak,fin povučen,ne ističe se,jednostavno je jedan obični građanin ovog grada, kada sjedi u Argeliniju pije čaj dok Radovac 007 duva duplu dinju s ajs bonbonom, usput opsuje kojem navijacu sta i zaprijeti,to je osnovna razlika tako da nema potrebe njih dvojicu stavljat u istu rečenicu. :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jan 2016, 15:04

Jaozinho22 je napisao/la:Amir je normala momak,fin povučen,ne ističe se,jednostavno je jedan obični građanin ovog grada, kada sjedi u Argeliniju pije čaj dok Radovac 007 duva duplu dinju s ajs bonbonom, usput opsuje kojem navijacu sta i zaprijeti,to je osnovna razlika tako da nema potrebe njih dvojicu stavljat u istu rečenicu. :)
pa pio bi i amir da ima od cega... jbg radovcu se moze, za 5 000 i ja bih tako
Psajdak je napisao/la:Hoćemo li upoređivati stastitku Tiaga i Duljevića, s obzirom da obojica igraju krilo?
Radovac dominantan? Pa taj na YT nije domintantan, dok jedan Lazar Popović jeste..
statistiku? jesi ozbiljan? Pa nije oVO NBA liga bolan, samo amateri gledaju statistiku igraca u fudbalu
za igrace od 22-21-20 se gleda mogucnost napretka, motoricke sposobnosti, mentalna ravnoteza itd.
amir ima šlifa da kreira igru cijele ekipe, radovac ima odlican pregled igre, a duljevic ima prva dva tri koraka ( a i inace brzinu) koja se jako rijetko sretne u fudbalu

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 jan 2016, 15:07

Zovne li i tebe da povučeš koji dim kad mu se već može ? :njanjanja:

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 jan 2016, 15:11

Ne brukaj se pantelija.. Nisi svjestan koliko blage veze nemas.. Cuj pio bi Amir da ima od cega.. Koliki tokmak moras biti pa da bubnes ovako nesto..
BUDI ŽELJO !!!

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 07 jan 2016, 15:14

Ja s tobom nemam više šta raspravljati, upravo si rekao da se krilima ne treba gledati statistika, između ostalog naravno.. Nego šta trebam gledati, kako im dres stoji? Veznom igraču ne moram gledati stastiku, dovoljno mi je gledati utakmicu kako bi donio zaključke o njemu, koliko je lopti oduzeo, kakav je protok lopte, kako povezuje ili iznosi loptu iz odbrane ka napadu.. Pa nama se protiv Standarda, nakon izlaska Amira, raspala igra.. Mali je u derbiju na Koševu, gdje još nije ni 18 godina napunio, sredinu izdominirao više i od Cimirota ;)

Krilima i napadačima ću uvijek gledati statistiku, ostalima neću ;)

Edit
Čitaj malo šta pišem, ne odgovaraj na ono na šta imaš odgovor, kakav god da je.. Rekao sam već, veznom igraču niti u jednom jedinom trenutku ne bi gledao statistiku, niti bi upoređivao statistiku veznih igrača, krilima odnosno napadačima ću to uvijek raditi. Ne vidim čemu osporavanje Velkoskog? Očigledno je da se dokazuje na terenu, stastika govori tome u prilog. Druga je stvar što svojatate Duljevića, i što je prema vama bolji od Velkoskog. Ako jeste, zašto nije dokazao golovima odnosno asistencijama? Ne govorim da neće, biće Duljević jako dobar igrač i ukoliko ga povrede zaobiđu, napravit će veliku karijeru..
Zadnja izmjena: Psajdak, dana/u 07 jan 2016, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 jan 2016, 15:16

duljevic > lulic

could be next gareth bale
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jan 2016, 15:22

Psajdak je napisao/la:Ja s tobom nemam više šta raspravljati, upravo si rekao da se krilima ne treba gledati statistika, između ostalog naravno.. Nego šta trebam gledati, kako im dres stoji? Veznom igraču ne moram gledati stastiku, dovoljno mi je gledati utakmicu kako bi donio zaključke o njemu, koliko je lopti oduzeo, kakav je protok lopte, kako povezuje ili iznosi loptu iz odbrane ka napadu.. Pa nama se protiv Standarda, nakon izlaska Amira, raspala igra.. Mali je u derbiju na Koševu, gdje još nije ni 18 godina napunio, sredinu izdominirao više i od Cimirota ;)

Krilima i napadačima ću uvijek gledati statistiku, ostalima neću ;)
a radovac na grbavici pojeo vas :)
i tako u nedogled

a cimija je strasno izdominirao, pa je ovaj ostao u zeljeznicaru a cimi otisao za 1.3 mil eura
a sto se statistike tice, cimi nije imao NI JEDAN GOL, i svega par asistencija a ode za ove pare... mora da se neko zahebavo s parama
pa krste ima 5+7 pa nije ni blizu kvalitetom sa duljevicem... tom logikom, kokot je master lige za npr. oovog sto ste doveli koji dvije godine nema gola

tako statistika kaze

a ona kaze da RADOVAC U NAJGOREM PERIODU KARIJERE GDJE JE ODRON IMA ISTO ASISTENCIJA KAO AMIR U NAJBOLJOJ SEZONI
:zviz:

dobrinja
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja » 07 jan 2016, 15:35

Pantelija je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Amir je normala momak,fin povučen,ne ističe se,jednostavno je jedan obični građanin ovog grada, kada sjedi u Argeliniju pije čaj dok Radovac 007 duva duplu dinju s ajs bonbonom, usput opsuje kojem navijacu sta i zaprijeti,to je osnovna razlika tako da nema potrebe njih dvojicu stavljat u istu rečenicu. :)
pa pio bi i amir da ima od cega... jbg radovcu se moze, za 5 000 i ja bih tako
Psajdak je napisao/la:Hoćemo li upoređivati stastitku Tiaga i Duljevića, s obzirom da obojica igraju kril

statistiku? jesi ozbiljan? Pa nije oVO NBA liga bolan, samo amateri gledaju statistiku igraca u fudbalu
za igrace od 22-21-20 se gleda mogucnost napretka, motoricke sposobnosti, mentalna ravnoteza itd.
amir ima šlifa da kreira igru cijele ekipe, radovac ima odlican pregled igre, a duljevic ima prva dva tri koraka ( a i inace brzinu) koja se jako rijetko sretne u fudbalu

Amir ima mnogo više nego što misliš...samo što je on za razliku od mnogih sportista pravi..fino odgojen i ne želi da se ističe...

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 jan 2016, 15:51

Ko kaze da je ovo Amirova najbolja sezona ? :) Usput, tvoj pokušaj ponižavanja Amira nam govori mnogo o tebi ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur, inzomni i 24 gosta.