AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
sta ,oce li na kraju doci taj montolivo? Vec sam ga premjestio u PESU 

- Boateng_27
- Kontakt:
Evo ih još vruće od danas

Izgleda Ibra i Mexes sad Haveri

Izgleda Ibra i Mexes sad Haveri

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Boateng_27
- Kontakt:
Nema ništa od Danila, prelazi u Porto za 13 miliona ...
- Boateng_27
- Kontakt:
Danas prijateljska sa Solbiateseom, u vrhu napada Paloschi-Inzaghi (nasljednik i učitelj)
Ibra i Cassano ce dobiti po desetak-petnaest minuta cisto da se vidi jesu li u formi
Faraon neće igrat zbog nekog problema s koljenom ...
Igrat ćemo formacijom 4-3-1-2
Očekuje se pobijeda s dvocifrenim brojem golova u mrezi Solbiatesa
____________________________________________________________________________________________________
Molim vas pročitajte ovaj članak, tako mi je drago što se u Milanu dešavaju pozitivne stvari. Napokon imamo trenera koji može napisati Historiju uz samo malo novca ... Vjerujemo u Massimiliana - Novog Cappela
Kada je došao na "vlast" mnogi su bili protiv njega, ali čim sam ga prvi put vidio i pogledao našu prvu utakmicu snjim znao sam da će on napraviti "nešto veliko" ... Ancelotti s mnogo boljom ekipom nije mogao da skine Inter " s vlasti " a Allegri je to učinio za jednu sezonu
http://english.gazzetta.it/Football/04- ... m=referral" onclick="window.open(this.href);return false;

Ibra i Cassano ce dobiti po desetak-petnaest minuta cisto da se vidi jesu li u formi
Faraon neće igrat zbog nekog problema s koljenom ...
Igrat ćemo formacijom 4-3-1-2
Očekuje se pobijeda s dvocifrenim brojem golova u mrezi Solbiatesa
____________________________________________________________________________________________________
Molim vas pročitajte ovaj članak, tako mi je drago što se u Milanu dešavaju pozitivne stvari. Napokon imamo trenera koji može napisati Historiju uz samo malo novca ... Vjerujemo u Massimiliana - Novog Cappela

Kada je došao na "vlast" mnogi su bili protiv njega, ali čim sam ga prvi put vidio i pogledao našu prvu utakmicu snjim znao sam da će on napraviti "nešto veliko" ... Ancelotti s mnogo boljom ekipom nije mogao da skine Inter " s vlasti " a Allegri je to učinio za jednu sezonu

http://english.gazzetta.it/Football/04- ... m=referral" onclick="window.open(this.href);return false;
- senad_flamin
- Kontakt:
Abbiati; Antonini, Nesta, Oddo, Taiwo; Flamini, van Bommel, Seedorf; Valoti; Cassano, Ibrahimovic.
Sluzbeni sastav za prijateljsku
Sluzbeni sastav za prijateljsku
-RIVALDO-
u koliko h je prijateljska i protiv koga? da ne kopam po netu... iskreno prvo put čujem za ovog valotija. vidim oddo igra desnog beka izgleda nema od prve abatea. jedva čekam da vidim taiwa na lijevom beku, napokon milan nakon dugo godina ima kvalitetnog lijevog beka.
usput ako bude kakvih novosti za montoliva odmah objavite, izgleda moglo bi biti nešto od tog deala.
usput ako bude kakvih novosti za montoliva odmah objavite, izgleda moglo bi biti nešto od tog deala.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
@baresi pogledaj post prije senadovog piše protiv koga ...
Veoma blizu smo Montolivu 5,4miliona+co-ownership s Paloschijem ...
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -montolivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo članak " Kako će se Milan promijeniti ukoliko dođu Pastore i Montolivo "
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... e-riccardo" onclick="window.open(this.href);return false;
Veoma blizu smo Montolivu 5,4miliona+co-ownership s Paloschijem ...
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -montolivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo članak " Kako će se Milan promijeniti ukoliko dođu Pastore i Montolivo "
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... e-riccardo" onclick="window.open(this.href);return false;
- Boateng_27
- Kontakt:
Evo klip sa zagrijavanja prije predstojeće utakmice
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
pa dobro goal.com nije baš mjerodavan ali dosta je medija u italiji prenijelo informaciju da je milan na korak od montoliva ili je to obratno 
kako god jedan je bivši igrač fiorentine u interviewu za jednu radio stanicu izjavio da se ovaj deal može smatrati već oficijelnim. šta ja znam montolivo se može ušetati u ovaj tim milana s obzirom da imamo slabo kreativaca u vezi, tačnije sem seedorfa nijednog dok de vita, merkela i ostalu djecu još ne brojimo u klasu. ima 26 godina i sa ovim timom mogao bi podići svoju igru na viši nivo i ponoviti uspjehe koje je pirlo imao ovdje ali realno to će biti jako teško.

kako god jedan je bivši igrač fiorentine u interviewu za jednu radio stanicu izjavio da se ovaj deal može smatrati već oficijelnim. šta ja znam montolivo se može ušetati u ovaj tim milana s obzirom da imamo slabo kreativaca u vezi, tačnije sem seedorfa nijednog dok de vita, merkela i ostalu djecu još ne brojimo u klasu. ima 26 godina i sa ovim timom mogao bi podići svoju igru na viši nivo i ponoviti uspjehe koje je pirlo imao ovdje ali realno to će biti jako teško.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
De Vito ti je levi bek.baresi#6 je napisao/la:pa dobro goal.com nije baš mjerodavan ali dosta je medija u italiji prenijelo informaciju da je milan na korak od montoliva ili je to obratno

- senad_flamin
- Kontakt:
- Boateng_27
- Kontakt:
15 minuta 5 nula za nas
Ko je dao golove ?
EDIT : Kad vidim Taiwa s brojem 2 sve kontam Cafu

Ko je dao golove ?
EDIT : Kad vidim Taiwa s brojem 2 sve kontam Cafu

- Boateng_27
- Kontakt:
Ibra ih prolazi isto djecu neku
Seedorf+Cassano = Xavi+Iniesta

Seedorf+Cassano = Xavi+Iniesta

Dajte neki link.
@MaGiCa jašta je nego lijevi samo se nisam više mogao sjetiti ovih mladih veznih kreativaca pa bubnuo de vita
evo ga i ibro ga metnu x2, 7-0.
EDIT: 9-0 paloschi i zambro strijelci. nešto kontam pretprošle sezone pod leonardom prvu pripremnu milan jedva dobio neke levate 1-0 ako se ne varam i borriello igrao ofanzivnog veznog neki eksperiment.neka te leo u psg-u živ i zdrav bio

evo ga i ibro ga metnu x2, 7-0.
EDIT: 9-0 paloschi i zambro strijelci. nešto kontam pretprošle sezone pod leonardom prvu pripremnu milan jedva dobio neke levate 1-0 ako se ne varam i borriello igrao ofanzivnog veznog neki eksperiment.neka te leo u psg-u živ i zdrav bio

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma ok, koga god da dobiješ 12-0 to je extra, ali ovi su stvarno amateri
al fin trening, vidi se da je dobra atmosfera, bilo je finih akcija, isprobali se mnogi igrači, drago mi je da je urbi zabio iz slobodnjaka, napokon da neko i lijevom zna, šteta što mali el sharavy nije spreman da i njega vidimo
ma ok, koga god da dobiješ 12-0 to je extra, ali ovi su stvarno amateri

al fin trening, vidi se da je dobra atmosfera, bilo je finih akcija, isprobali se mnogi igrači, drago mi je da je urbi zabio iz slobodnjaka, napokon da neko i lijevom zna, šteta što mali el sharavy nije spreman da i njega vidimo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- tony-mortale
- Kontakt:
e da i ovaj cirkus se nastavlja
Galliani restringe il campo: "Mister X è identificato"
ali naravno da nije rekao ko je u pitanju
Galliani restringe il campo: "Mister X è identificato"
ali naravno da nije rekao ko je u pitanju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ma prvo montoliva da dovedu onda mr. x jedino ako nisu na istoj poziciji, bilo je jedno vrijeme zajebancija da mr. x zapravo montolivo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
Bitna pobijeda zbog Morala igrača, ( znam po FM- u xD )
Moja zvijer me pozitivno iznenadila, prolazio je one amatere kao djecu, 2 majstorska gola ... Evo jedna njeova sličica od danas ... btw Friz mu je - nedo Bog nikom

Moja zvijer me pozitivno iznenadila, prolazio je one amatere kao djecu, 2 majstorska gola ... Evo jedna njeova sličica od danas ... btw Friz mu je - nedo Bog nikom

- tony-mortale
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.