a sto se lige 5 tice...
J.cesar-maicon,lucio,terry,zanetti-c. ronaldo,cambiasso,xavi,robben-messi,drogba
otprilike tako za mene...prvih 11 sa c.ronadom i robbenom na krilima i milito i drogba u rotaciji

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
messi...spic ili poluspic sto u argentini igra pa mu ne ideWolverine je napisao/la:messi na centru nikad nece funkcionirat.
inace, da i ja nabacim svoje:
casillas-maicon,pique,vidic,evra-essien,xavi,iniesta-ronaldo,messi,drogba.
barcina formacija.
dobro ja sam opcenito piso, nisam mislio da je u pitanju ova sezona.sarajlija89 je napisao/la:messi...spic ili poluspic sto u argentini igra pa mu ne ideWolverine je napisao/la:messi na centru nikad nece funkcionirat.
inace, da i ja nabacim svoje:
casillas-maicon,pique,vidic,evra-essien,xavi,iniesta-ronaldo,messi,drogba.
barcina formacija...eto zamjeni ga sa ronaldom ako ti je lakse ili promjeni ovu moju formaciju
![]()
a sastav se odnosio na ovu sezonu..essiena izbaci
Kako za koga laveT-MAC je napisao/la:ti kralja sjedim ti ja tako u kuhinji prije jedno tri cettri dana i pijem svoju jutarnju kafu po starom obicaju i slusam radio,neam pojma koja stanica kad tamo javljaju jedan spektakl u zenici.jbt ja se zamislio sta bi to moglo bit nesh nisam upucen
kad ono nastavi
najvljujemo veliki spektakl.....sinan sakic u gradskoj areni![]()
eh na sta smo mi spali da nam je on veliki spektakl
Rodjen na isti dan kad i jaHuX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Legendo pocivaj u miru![]()
![]()
Pojasni, ja kad otvorim vidim samo naslovnu stranicu i ništa dramatično
Upiši nešto. Da vidiš kako su braća prilagodila Google, nema da faliNoName je napisao/la:Pojasni, ja kad otvorim vidim samo naslovnu stranicu i ništa dramatično
Samo ne mogu da vjerujem da se niko nije sjetio na ss.ba napisati jedan j.ebeni clanak o njemuThe Game je napisao/la:Rodjen na isti dan kad i jaHuX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Legendo pocivaj u miru![]()
![]()
![]()
![]()
Drazen Petrovic 22.10.1964 - 7.6.1993.
Isto sve kao i kod nas, ne vidim razliku... Mislim, ima onih harfova ponegdje, ali ništa posebno, čak i kad upišem "nešto"Virtu4l je napisao/la:Upiši nešto. Da vidiš kako su braća prilagodila Google, nema da fali
S lijeve na desnu stranu, ovo ono, tastatura skroz podešena prema njima, nema da faliNoName je napisao/la:Isto sve kao i kod nas, ne vidim razliku... Mislim, ima onih harfova ponegdje, ali ništa posebno, čak i kad upišem "nešto"
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 15 gostiju.