Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 13:02

Ponos Torina je napisao/la: Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....

Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!
Hvala ti sto si mi objasnio neke stvari. Izvinjavam se. U pravu si.
Chiellini je sacuvao sve velike igrace protiv kojih je igrao.
Nikada nije kiksirao i uvek pleni elegancijom dok igra.
U EPL bi bio najbolji stoper.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 10 jan 2011, 13:03

Danasnji Juventus je gomila neizljecivih i nepopravljivih kretena pocevsi od igraca koji se sprdaju sa renomeom kluba kao sto su Melo, Chiellini,Amauri a posebno vjeciti talenat koji bukvalno nema pojma od fudbala i koji nikada nista nije kvalitetno pokazao Marchisio.
Zatim, rukovodstvo kluba, anonimusi u svijetu fudbala koji nemaju nijedan uspjeh u svojoj karijeri i nemaju veze od svoga posla Marota i Del Neri, ali nam znaju zamazati oci, Elkani and comp.
NECE, NE ZNAJU, NE MOGU... Ovo je vec postala sizofrenija.

Izuzetak je Krasic, Kvaljarela(steta za momka) i el capitano, sve ostalo je fuseraj. I naravno DRUGHI jedina svijetla tacka.

Zao mi je na ovim teskim rijecima, ali prije nego ista odgovorite, hladne glave dobro razmislite. Moramo malo biti i realni, i priznati da je sezona gora od proslogodisnje, zato i nisam diskutovao ovdje, ali sam pretpsotavio da nema nista. Krv cemo propisati da izborimo Evropu ikako.
MENI MOJE, A VAMA VASE

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 13:05

robovi88 je napisao/la: Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na Svijetu :? :? :?:
Nije on najbolji na svetu. Najbolji na svetu vodi neporazeni tim Engleske.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 13:06

MaGiCa je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Šta ti imaš protiv Najboljeg Štopera na Svijetu :? :? :?:
Ne kontam šta hoćeš reći al, u svakom slučaju Hvala ti što si mi objasnio da znaš bolje od ovih Stručnjaka sa goal.coma ;) 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jan 2011, 13:06

MaGiCa je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la: Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....

Zadrzi svoje misljenje za sebe i temu Napoli i nemoj pisati takve gluposti vise!

To sto smo u losoj situaciji to je druga stvar da igramo LP drugacija bi stvari bile...

Robovi88@ on za mene nije ni medzu 10 najboljih a ne najbolji moje misljenje!pored svih tih velikih igraca on najbolji?! :lol: da ne nabrajam sve silne stopere koji su bolji od Silve....

Ali si se usrecio sa Goal com :lol: :lol: Strucnjaci su veliki tamo :lol: :lol: nek ti bude da negusim temu dalje
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 13:08

Ponos Torina je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

To sto smo u losoj situaciji to je druga stvar da igramo LP drugacija bi stvari bile...

Robovi88@ on za mene nije ni medzu 10 najboljih a ne najbolji moje misljenje!pored svih tih velikih igraca on najbolji?! :lol: da ne nabrajam sve silne stopere koji su bolji od Silve....
Prvi Chiellini jelde :?: :D hahahahahahha
Ovako ti štoperi što su bolji od Silve ti mislis da su dobri jer primaju malo golova, al nije sve taj jedan štoper ;) i ostali odbrambeni igraci sudjeluju u odbrani gola ;) ovo je pitanje Individualca ... al haj svaka ti čast kad znas bolje od ovih Stručnjaka s goal.coma ;) 8-) (ko sto sam reko MaGiCi)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 13:11

robovi88 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Ne kontam šta hoćeš reći al, u svakom slučaju Hvala ti što si mi objasnio da znaš bolje od ovih Stručnjaka sa goal.coma ;) 8-)
Hocu ti reci da je Nemanja Vidic najbolji stoper sveta i da na goal.com-u ne rade strucnjaci, vec novinari koji prate odredjene lige. A tezu da je TSilva najbolji stoper sveta gura samo Carlo Garganese koji je jako negativno okrenut prema EPLu. TSilva je blizu da postane najbolji i to ce verovatno i biti u nadolazecim godinama, a trenutni kralj je Terminator.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 10 jan 2011, 13:11

robovi88 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Chiellini je precenjen.Navijaci Juventusa porede njega sa Terryjem, Vidicem i slicnim zverovima, a on je zalutao u to drustvo. Ako je po nekoliko igraca lomilo kicme ovima dvojici - Chiellinija su mnogi gazili za sve pare.
Bonucci je dobar, ali je isto mesar.
Mislim da bi bilo bolje da je par stopera Juventusa Bonucci-Ranocchia ili Chiellini-Ranocchia, jer se ovi nadopunjuju, a GC-LB su skoro isti tip igraca sto pravi problema ovoj, inace, poroznoj odbrani Juventusa.
Chiellini je 1 od najbolji odbranbenih igraca na svijetu!Bolji od Terry-a 3 puta i za godinu ce biti najbolji...A samo si ti rekao da je precjenjen nikog nisam cuo da govori takve nebuloze o njemu,svi bi njega htjeli vidjeti u svom timu svaki klub na svijetu samo da ga moze dovesti,i njega da nema Juventus bi se raspao u 100 komada i primao bi po 3 u prosjeku po utakmici....

Prema goal.comu
Best Goalkeeper
1) Manuel Neuer (Schalke 04)
2) Diego Lopez (Villarreal)
3) Steve Mandanda (Marseille)

Best Defender :arrow: :arrow: :arrow: Ovdje nigdje ne vidim tog Chiellinija :?
1) Thiago Silva (Milan)
2) Nemanja Vidic (Manchester United)
3) Mats Hummels (Borussia Dortmund)

Best Midfielder
1) Andres Iniesta (Barcelona)
2) Gareth Bale (Tottenham Hotspur)
3) Hernanes (Lazio)

Best Attacker
1) Lionel Messi (Barcelona)
2) Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
3) Zlatan Ibrahimovic (Milan)
Cuj goal.com,kad vidim nesta od njih odma se najezim,pa ti vise lazu od avaza.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 13:15

Hocu ti reci da je Nemanja Vidic najbolji stoper sveta i da na goal.com-u ne rade strucnjaci, vec novinari koji prate odredjene lige. A tezu da je TSilva najbolji stoper sveta gura samo Carlo Garganese koji je jako negativno okrenut prema EPLu. TSilva je blizu da postane najbolji i to ce verovatno i biti u nadolazecim godinama, a trenutni kralj je Terminator.
Znači prema tebi su trebali zamijeniti mjesta Thaigu i Vidicu, ili da umjesto Thiaga medju prva 3 treba neko dr :lol: :roll:

Ma hej neću više da smaram sa ovim goal.com, ako vi imate neko drugo gledanje najboljih igraca na polusezoni (koje su napravili experti) postavite ja se necu ljutit ;)
Dzaba vam i ako je Chiellini najbolji (a nije) kad ste dole a mi gore ;) samo pogledajte Gest na mom avataru ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 13:24

robovi88 je napisao/la: Ma hej neću više da smaram sa ovim goal.com, ako vi imate neko drugo gledanje najboljih igraca na polusezoni (koje su napravili experti) postavite ja se necu ljutit ;)
Dzaba vam i ako je Chiellini najbolji (a nije) kad ste dole a mi gore ;) samo pogledajte Gest na mom avataru ;)
Najbolji stoper sveta je trenutno Vidic. Posle njega idu Terry, Pique, TSilva, Lucio, Ivanovic, Kompany i Vermaelen (kad je zdrav). To su 8 najboljih stopera na svetu po mom misljenju, na osnovu partija u prethodne dve sezone i u ovoj. Decake iz BuLi je smesno pominjati. Tamo 1 Subotic izgleda kao zver, a u sustini je kiks igrac. Igrace iz razvojnih liga + latinoamerikance ne treba uzimati za ozbiljno sve dok se ne dokazu u top3 ligama, jer se zna gde je konkurencija najjaca.

Na goal.com-u ne rade experti. Carlo Garganese je juce naveo 100 igraca boljih od CRonalda, a medju njih stavio Dzajica, Savicevica, Cubillasa i sl. Expert?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 10 jan 2011, 13:29

MaGiCa je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Ma hej neću više da smaram sa ovim goal.com, ako vi imate neko drugo gledanje najboljih igraca na polusezoni (koje su napravili experti) postavite ja se necu ljutit ;)
Najbolji stoper sveta je trenutno Vidic. Posle njega idu Terry, Pique, TSilva, Lucio, Ivanovic, Kompany i Vermaelen (kad je zdrav). To su 8 najboljih stopera na svetu po mom misljenju, na osnovu partija u prethodne dve sezone i u ovoj. Decake iz BuLi je smesno pominjati. Tamo 1 Subotic izgleda kao zver, a u sustini je kiks igrac. Igrace iz razvojnih liga + latinoamerikance ne treba uzimati za ozbiljno sve dok se ne dokazu u top3 ligama, jer se zna gde je konkurencija najjaca.

Na goal.com-u ne rade experti. Carlo Garganese je juce naveo 100 igraca boljih od CRonalda, a medju njih stavio Dzajica, Savicevica, Cubillasa i sl. Expert?
Pa dobro ako čovijek tako misli, njegovo mišljenje ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 jan 2011, 13:30

@Magica, ne mogu da vjerujem da tu nisi uvrstio Carvalha :o
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 13:34

Nail for Real je napisao/la:@Magica, ne mogu da vjerujem da tu nisi uvrstio Carvalha :o
Carvalho je extra igrac, ali je njegovo vreme proslo. U Realu je dobar jer zna da iznese loptu i da organizuje napad, sto se ceni u Spaniji (kao Puyol). Ali mislim da fizicki ne moze da izdrzi sa ovim likovima. Nesta isto tako - elegantno i lepo, ali povrede i godine ucinise svoje. Inace su mi Carvalho, Stam i Nesta kada su igrali na vrhuncu karijera - najbolji stoperi koje sam gledao.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 10 jan 2011, 13:57

Potpis za Vidić-a. Čovjek je najbolji štoper na svijetu i to bez ikakve sumnje.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2011, 14:32

Mislio sam da smo bolja ekipa...ne toliko kvalitetna ali da imamo neki timski duh u odnosu na ostale i da je to neka snaga ovoga tima.

Ocigledno, poraz protiv parme je nagovjestio sunovrat Juventusa,bas kao i poraz protiv bayerna prosle sezone.

Ovo je sramota sta klub dozivljava...prosto receno, izlozeni smo ponizenjima kakva ovaj klub ne pamti...prethodne a evo sada i ove sezone.7 golova u dvije utakmice je previse...previse..nezapamceno :cry: Smiju nam se,ponizeni smo u punom smislu te rijeci i to najvise boli.113 godina slave i ponosa Stare dame sada se rusi.... :cry:

Ne smijemo dozvoliti da se ponovi prosla sezona a krenulo je tim putem.Moramo brzo reagovati i vratiti samopuzdanje koje smo imali u vecem dijelu sezone i zelju za pobjedama sto je bilo osnovni faktor u igri juventusa....Ove sezone LP se mora izboriti....nadam se da i uprava to shvata i ce reagirati na odgovarajuci nacin...bolje je sada uloziti 30 miliona pa izborit LP,nego izgubiti mnogo vise neigranjem u LP sljedece sezone...

Sto se same tekme sa napolijem tice....sta da kazem..primili samo 3 identicna gola.Bekovi :cry: :cry: tuzno...Juventusu prioritet mora biti dovodjenje bekova...pogotovo desnog...i to se sad u januaru mora odraditi....dok jos sezona nije izgubljenja.Vezni red.... :cry: Marchisio ne bi rezerva bio u onom Juventusu....nista jednostavno nije pokazao...ne preuzima odgovornost,nema ga ni dole ni gore....ako vec ne moze kreirat bar u defanzivi uradi nesto...nigdje ga :roll: Aquillani ispao iz forme...neosporan je njegov kvalitet ali mora pokazati vecu zelju da se vrati u nekadasnju formu...cini mi se da je njegov pristup samoj igri dosta promjenjen uslijed mnogobrojnih povreda koje je dozivio....oscilira mnogo :roll:

Krasic je procitan,odnosno igra juventusa koja se uglavnom vrti oko njega...tj. sad ga dupliraju a bez prave podrske bekova ne moze doci do izrazaja u takvoj situaciji.Pepe....on bi dobar backup bio..to sam vec rekao.Nema taj kvalitet ali moze biti koristan...tako da nam je potrebno i kvalitetnije rijesenje na lijevoj strani.

Napad...eh ma sta reci...nisu nekih ni lopti imali...Toni sasvim solidan.Mislim da je ono bio regularan gol...jer u trenutku skoka ispruzio je ruku a De santis naletio na nju...s tim da je toni vec udario loptu glavom..znaci de santis nikako nije mogao prije do lopte doci...bez obzira na tonijevu ruku.

Osteceni smo realno..ali sta ces....nije to opravdanje.Nije mozda ni relan rezultat...trudili smo se i imali neke prilike dok su oni sve svoje sanse iskoristili.Ali sramota je izgubiti dvije utakmice na ovaj nacin...previse za Juventus :cry:

Moaramo reagovati brzo i podici se..ne vrijedi pisati zalopoljke...jednostavno na terenu moramo biti bolji...desni bek i napadac nam trebaju kao pojacanja...i do kraja januara to ocekujem.

-Cavani je prvi igrac Napolija nakon Carece(1988, 5-3) koji je postigao 3 gola Juventusu...
-prvi put od 88 Juventuis je primio 7 golova u dvije utakmice :roll: :roll:
-prva pobjeda napolija sa 3 razlike protiv juventusa jos od 1942(4-1)
-prvi put u historiji napoli je ostvario 4 pobjede u nizu kod kuce protiv Juventusa(ovo je bila 4. :roll: )
-50. poraz u historiji Juventusa rezultatom 3-0..u svim takmicenjima

@magica

kad budes imo spreman avatar..nije problem :mrgreen: al budi bar malo milostiv :oops: :oops: :evil: :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2011, 14:48

slika

Prolaz u kupu i minimalno 7 bodova u prvenstvu....sve ostalo je neuspjeh.

slika

kad vidim sezonu 2006 :cry: :cry: :oops: i posljednje dvije :| :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jan 2011, 15:06

Juve nema igraca koji moze da napravi razliku, sem Krasica. I to je glavni problem.
Melo drzi sredinu. Kad on igra, onda igra i Aquilani jer ima slobodu. Marchisio i Sissoko ne mogu da drze sredinu poput Mela. Marchisio moze da bude backup.
Pepe samo moze da bude backup i to po desnoj strani.
Novo levo krilo je neophodno.
Desni bek isto.
Od Traore-a mozda nesto i ispadne, ali Motta je smesan. Kao i Grygera.
Toni je posle 3 dana sa ekipom bio bolji od mrtvog Amaurija. :o
Iaquinta je krs.
Jedino gde je Juve mnogo jak, je golmansko mesto. Buffon, Storari i Manninger su najjaca trojka golmana u Evropi koju neki klub ima. Ali, jbga, ima i Firenza Freya, Boruca i Neta - pa im to ne znaci nesto mnogo.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jan 2011, 15:14

Svaka cast...kratko i jasno i naravno tacno....u prevodu 4-5 klasnih igraca fali na svakoj poziciji...i politika Juventusa mora biti dovodjenje provjerenih i kvalitetnih igraca, jer samo tako se klub moze vratiti na vrh..to sam ja i prosle sezone govorio.

Kvalitet a ne kvantitet...ciljana pojacanja koja ce pomoci da klub dobije na kvaliteti u igri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 jan 2011, 15:55

DOSADNI STE!! SMARATE!! BJEZITE SA TEME AKO NEMATE STA RECI O JUVENTUSU..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jan 2011, 16:06

Italia je napisao/la:DOSADNI STE!! SMARATE!! BJEZITE SA TEME AKO NEMATE STA RECI O JUVENTUSU..
druze moj

slika

nemoj se ba nervirati
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.