AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ne budite tako sigurni u to. Velike utakmice rijetko, ali bas rijetko kad odlucuju o necemu. Moze se desiti da kiksaju obje pa da opet na kraju budu prvaci (ako se prica o tituli naravno, za sta realno i ima pokrica).
Calcio i jeste za teske romanticare, upravo zbog cinjenice da se prvenstvo dobija na dobroj odbrani i bodovima protiv bunkerasa.
Calcio i jeste za teske romanticare, upravo zbog cinjenice da se prvenstvo dobija na dobroj odbrani i bodovima protiv bunkerasa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
istina, ali bas pisem danas kako bi od ove sezone moglo biti drugacije i da bi derbiji konacno mogli odlucivati nesto iz razloga sto je sve dublji i dublji jaz prvih 4-5 ekipa na tabeli u odnosu na ostatak lige pa ne ocekujem previse kikseva protiv Sasuola, Liverona, Parme, Bolonje itd itd kao sto je znalo biti proslih sezona kada se serija A osvajala i gubila na malim timovima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
da ona kišurina nije padala ja ne smijem ni zamislit kako bi se bologna provela
ebote nama niko šanse ne može napraviti, ovo se fakat ni u najludjim snovima nije moglo sanjati
a prošle sezone kad vodiš dva razlike piši poraz, a prije dvije sa enriqeom igraš sat vremena, polušansu napraviš
al gervinho strahobalan, mislim da ce sljedeci protivnici kod njihovih prekida više pažnje posvetiti gervinhu, nego da daju gol
šteta što Bog ne dade onaj gol, al inter je redovna mušterija na meaci

al gervinho strahobalan, mislim da ce sljedeci protivnici kod njihovih prekida više pažnje posvetiti gervinhu, nego da daju gol
šteta što Bog ne dade onaj gol, al inter je redovna mušterija na meaci

nema potpisa
- L'Avvocato
- Kontakt:
Moze biti i tako, nema govora. Ali eto, vec su mali timovi uzeli svoj danak ... vidis da vec i Napoli i Lazio kiksase protiv Sassuola, Milan protiv Verone, Fiorentina i Inter protiv Cagliaria i sl.ultrasstyle_tz je napisao/la:istina, ali bas pisem danas kako bi od ove sezone moglo biti drugacije i da bi derbiji konacno mogli odlucivati nesto iz razloga sto je sve dublji i dublji jaz prvih 4-5 ekipa na tabeli u odnosu na ostatak lige pa ne ocekujem previse kikseva protiv Sasuola, Liverona, Parme, Bolonje itd itd kao sto je znalo biti proslih sezona kada se serija A osvajala i gubila na malim timovima.
★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
A bas taj Sassuolo otkinu bodove glavnim konkurentima za evropu, dvije tekme zaredom ne moze bit slucajnost nikako. Hellas Verona i Milan te Cagliari koji je sredina tabele prvo Fiorentinu pa danas Inter. Cisto sumnjam da ce se desiti to sto ti ocekujes bar ne jos koju sezonu.ultrasstyle_tz je napisao/la:istina, ali bas pisem danas kako bi od ove sezone moglo biti drugacije i da bi derbiji konacno mogli odlucivati nesto iz razloga sto je sve dublji i dublji jaz prvih 4-5 ekipa na tabeli u odnosu na ostatak lige pa ne ocekujem previse kikseva protiv Sasuola, Liverona, Parme, Bolonje itd itd kao sto je znalo biti proslih sezona kada se serija A osvajala i gubila na malim timovima.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Definitivno veliko pojačanje. Ali niko ne spominje De SantisaEvil Genius II je napisao/la:
kakav igrac

A Gervinho ko krilo u rukometu, čim odbrana osvoji loptu, on već pred protivničkim golom.
Ljajić je za svega 156min. provedenih u igri uspio zabiti 3 gola. Poređenja radi Borriello za 169min. nije zabio niti jedan. Jedva čekam da se Destro vrati, imam osjećaj da bi mu odgovarala ovakva Roma i da bi se i on preporodio.
-
mene samo strah da se ljajic ne pobuni, a za borrigola i destra se ne brinem - odradjuju i odradice oni svoj dio posla 

Najveca snaga ove Rome je definitivno De Rossi, pored njega jenostavno nista ne moze da prode, I ono sto odbrana oropusti on to hladno ispravi, sigurno najbolji igrac ove sjajne ekipe.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ja baš nešto razmišljam kako bi izgedalo da igraju obojica od prve minute (Ljajic i Gervinho). Florenzi i nije baš učestvovao u igri zadnje 2 utak.,iako definitivno ima nos za gol, to je još jednom potvrdio,novi Perrotta nema šta
,a Gervinho može ko i Florenzi pokrivati u odbrani,vidi se da je došao iz Eng. lige, a od Tottija i Ljajića ne očekivati u tom slučaju veliki angažman u defanzivi. Tako da mislim da bi moglo Gervinho-Totti-Ljajić, pa da sva trojica mijenjaju pozicije tokom utak. A Destra pomalo ubacivati dok neuđe u pravu formu.

-
slatke muke. jos kad se destro vrati . . .
-
- Kontakt:
aAlen1987 je napisao/la:Ja ne znam šta je s ovim Balzarettijem, sve stiže. Lik se nađe u šansi 1na1 s golmanom, asistira Gervinhu da ovaj izađe sam na golmana, stiže u odbrani zatvoriti,čak i Diamantija, ma zatvara i desnog beka u jednoj situaciji, trči ko ludšteta što nije pogodio na početku,bori se ko lav.
KAKO JE LIJEPO BITI NAVIJAČ ROME![]()
kamoli
BARCELONE sta mislis

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakve slatke muke, upravo je sirina kadra najveci problem Rome. Sreca ne igraju evropu pa ce se to mozda nekako i razvuci, ali 2-3 povrede posebno u zadnjoj liniji i eto belaja a pitanje je kakav ce Desto doci i kad ce se vratiti u formu jer povreda kao njegova ostavlja ogromne posljedice na fizicku spremu igraca. Ako imaju ambicije u januaru moraju dodati sirine odbrani i zamijeniti Borijela boljim napadacem jer cak i da ih zaobidju povrede normalan je pad forme nekih igraca tokom sezone posebno stakleni Pjanic, De Rosi i Toti tako da veca sirina je neophodna za ambicije top 3.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
slatke muke u napadu rodjace
florenzi, totti, gervinho, ljajic, destro i borrigol.
a za ostatak ekipe se slazem.

a za ostatak ekipe se slazem.
takav se jos nije rodioultrasstyle_tz je napisao/la:zamijeniti Borijela boljim napadacem

Hajde bježi tamo, za Barcu se navija zbog trofeja, sjecam se prije 10-ak god. nigdje navijača Barce, tek prije 5,6 kad su zaredali uspjehe svi za barcu opet navijaju. Ne može se porediti ljubav prema Romi i prema Barci, tribine su vam pozorište, a Olimpico "GORI" svaku utak. bez obzira na br.navijača na istoj.Mesa_Dzeko je napisao/la:aAlen1987 je napisao/la:Ja ne znam šta je s ovim Balzarettijem, sve stiže. Lik se nađe u šansi 1na1 s golmanom, asistira Gervinhu da ovaj izađe sam na golmana, stiže u odbrani zatvoriti,čak i Diamantija, ma zatvara i desnog beka u jednoj situaciji, trči ko ludšteta što nije pogodio na početku,bori se ko lav.
KAKO JE LIJEPO BITI NAVIJAČ ROME![]()
kamoli
BARCELONE sta mislis![]()
ROMA IMA DUŠU KOJU MALO KOJI KLUB IMA, možda Liverpool,neki Južnoamerički klubovi, Galata... Nije sve u osvajanjima titula prvenstva i lige prvaka,al teško je to shvatiti vama navijačima snobovskih klubova.

-
aferim.Alen1987 je napisao/la: Nije sve u osvajanjima titula prvenstva i lige prvaka,al teško je to shvatiti vama navijačima snobovskih klubova.
[youtube][/youtube]
4:37 adem pjanicu: bravo brate

Slijedi Inter u gostima, pa Napoli doma
Koja dominacija Rome u prvih šest kola. Koliko samo znači jedan trener koji dovodi uz pomoć uprave prave igrače. Pjanić napokon našao poziciju gdje dominira. Nije toliko ofanzivno orijentisan a opet je postigao jedan gol te podijelio tri asistencije.
Da napišem po stoti put, Totti je hodajuća poezija.

Koja dominacija Rome u prvih šest kola. Koliko samo znači jedan trener koji dovodi uz pomoć uprave prave igrače. Pjanić napokon našao poziciju gdje dominira. Nije toliko ofanzivno orijentisan a opet je postigao jedan gol te podijelio tri asistencije.
Da napišem po stoti put, Totti je hodajuća poezija.
Zbog cega bi se Ljaljic pobunio?
zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.
zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Napokon mogu da kazem da imamo dobrog trenera i da imamo ozbiljnu ekipu i ekipu koja bi trebala napokon obezbjediti tu ligu sampiona,za nesto vise ne vjerujem da imamo snage jer nemamo siroku klupu mada poslije Intera i Napolija cemo vidjeti mozemo li nesto vise ocekivati.Kad ce se vise taj Destro vratiti ?
Ako ove godine ne obezbjedimo ligu sampiona e onda necemo nikada.
FORZA MAGICA ROMA
Ponosan sam na ovu ekipu
Ako ove godine ne obezbjedimo ligu sampiona e onda necemo nikada.
FORZA MAGICA ROMA
Ponosan sam na ovu ekipu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.