Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Snimio sam utakmicu i pustim u klubu na nekoliko televizora...ljudi unaokolo zinuli kao omadjijani i pitaju je li to neka utakmica Spanije sa SP. Nasi u sredini vezu li vezu, pasovi od noge do noge, ma milina jedna. Kada ih je vrhunski fudbalski strucnak kao sto je Pape, rasporedio na terenu, ama ne bi covjek nikad rekao da ih pola ne igra u svojim timovima vec da su to zvijezde Arsenala, Barce, Liverpula...leprsava igra, a istovremeno melje protivnika, non stop ga drzi pod prijetnjom, neda mu disati. Dakle ovo je bilo poboljsana varijanta igre koju koristi spanska reprezentacija, Barcelona, Arsenal...Mislim da ce Pape napraviti revoluciju u svijetu fudbala i da ce mnogi, pa i naj vece, strucnjaci dolaziti da gledaju trening BiH reprezentacije. Mogao bi se tu dobar biznis napraviti, ono da se prodaju kokice, kisela vode, cevapcici...Jedan je PAPE!!!!!!!!!
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Suti,sva sreca pa nismo veceras odigrali ko' Spanija u Portugalu.Saban je napisao/la:Snimio sam utakmicu i pustim u klubu na nekoliko televizora...ljudi unaokolo zinuli kao omadjijani i pitaju je li to neka utakmica Spanije sa SP. Nasi u sredini vezu li vezu, pasovi od noge do noge, ma milina jedna. Kada ih je vrhunski fudbalski strucnak kao sto je Pape, rasporedio na terenu, ama ne bi covjek nikad rekao da ih pola ne igra u svojim timovima vec da su to zvijezde Arsenala, Barce, Liverpula...leprsava igra, a istovremeno melje protivnika, non stop ga drzi pod prijetnjom, neda mu disati. Dakle ovo je bilo poboljsana varijanta igre koju koristi spanska reprezentacija, Barcelona, Arsenal...Mislim da ce Pape napraviti revoluciju u svijetu fudbala i da ce mnogi, pa i naj vece, strucnjaci dolaziti da gledaju trening BiH reprezentacije. Mogao bi se tu dobar biznis napraviti, ono da se prodaju kokice, kisela vode, cevapcici...Jedan je PAPE!!!!!!!!!

Nebi ni baminje tu pomogle a kamoli cevapi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma koje, to se Papetu ne bi moglo desiti, kakav Portugal i Ronaldo, ima Vranjes da ga stavi u mali dzepharishp je napisao/la:Suti,sva sreca pa nismo veceras odigrali ko' Spanija u Portugalu.Saban je napisao/la:Snimio sam utakmicu i pustim u klubu na nekoliko televizora...ljudi unaokolo zinuli kao omadjijani i pitaju je li to neka utakmica Spanije sa SP. Nasi u sredini vezu li vezu, pasovi od noge do noge, ma milina jedna. Kada ih je vrhunski fudbalski strucnak kao sto je Pape, rasporedio na terenu, ama ne bi covjek nikad rekao da ih pola ne igra u svojim timovima vec da su to zvijezde Arsenala, Barce, Liverpula...leprsava igra, a istovremeno melje protivnika, non stop ga drzi pod prijetnjom, neda mu disati. Dakle ovo je bilo poboljsana varijanta igre koju koristi spanska reprezentacija, Barcelona, Arsenal...Mislim da ce Pape napraviti revoluciju u svijetu fudbala i da ce mnogi, pa i naj vece, strucnjaci dolaziti da gledaju trening BiH reprezentacije. Mogao bi se tu dobar biznis napraviti, ono da se prodaju kokice, kisela vode, cevapcici...Jedan je PAPE!!!!!!!!!![]()
Nebi ni baminje tu pomogle a kamoli cevapi.

- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Sabane evo samo za tebe
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ide Pape preko Slovakie
I on vodi svoje divizije.
Kad je bio blizu Bratislave
Oci mu se zazarise plave.
Progovara mirnim glasom svojim
Allaha mi nikog se ne bojim!!!!!
Ni Hamsika, niti ludog Muhe
Slovaci su bas obicne stuhe.
Slusaj vamo vi lavovi moji
Imal od vas da se plasi koji?
Glas mu miran, a lice mu sija
Na lavove prijedje energija.
Zarezase, do neba se cuje
Ko da burad valja Sveti Duje.
“Nema Pape, niko se ne boji
Kad pred nama takav junak stoji
Kakav major, kakvi generali,
Za tebe bi sada zivot dali”
Izletise na zeleno polje
Ako treba ima da se kolje
Kad udari tajfun od Balkana
Mila majko Slovackijeh rana
Podrhtava Bratislava stara
Kada Dzeko ludog Muhu kara
Sa klupe im diriguje Pape
Niko nema tako slozne klape
I on vodi svoje divizije.
Kad je bio blizu Bratislave
Oci mu se zazarise plave.
Progovara mirnim glasom svojim
Allaha mi nikog se ne bojim!!!!!
Ni Hamsika, niti ludog Muhe
Slovaci su bas obicne stuhe.
Slusaj vamo vi lavovi moji
Imal od vas da se plasi koji?
Glas mu miran, a lice mu sija
Na lavove prijedje energija.
Zarezase, do neba se cuje
Ko da burad valja Sveti Duje.
“Nema Pape, niko se ne boji
Kad pred nama takav junak stoji
Kakav major, kakvi generali,
Za tebe bi sada zivot dali”
Izletise na zeleno polje
Ako treba ima da se kolje
Kad udari tajfun od Balkana
Mila majko Slovackijeh rana
Podrhtava Bratislava stara
Kada Dzeko ludog Muhu kara
Sa klupe im diriguje Pape
Niko nema tako slozne klape
Dobra...ali ne uzivo.Los_Blanos2 je napisao/la:@Sabane evo samo za tebe![]()
![]()
[youtube][/youtube]
- Probisvjet
- Kontakt:
Papetu izgleda gode kritike! Moracemo ga jos vise pritisnuti pred Rumuniju!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
sve one negativne stvari oko reprezentacije ova pobjeda protiv slovaka nije otklonila, ali je sigurno znak da stvari idu nabolje, da ima tu nekog smisla u onome sto susic radi... promjena sistema i stila igre je ocigledna... dao je priliku novim momcima, koji ga sigurno nisu razocarali... cak je i golman iz PL BiH bio solidan... neka nastavi ovako dalje... bice jos padova i losih rezultata sigurno, ali mislim da je repka na dobrom putu...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHA. Ti stvarno ne znaš šta pišeš !harishp je napisao/la:Pa ti maloprije rece Blank je se pokazao sa Bordouxom,kao biva Pape nije i sad nakon svega stavljas Amara.OTNYS_YNWA je napisao/la:Amar Osim. ( bez onih fazona moliću )![]()
Fazona nema,sve je receno.Hvala lijepo i nemoj vise molim te.

Sad ga dižete u nebesa, a čitavo vrijeme kritikujete. Tako i Džeku i sve ostale. Ja sam i dalje pri onome da Pape treba dalje od repke, ali ništa od toga.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ama baš svi su bili poslije niza loših rezultata da on napusti reprezentaciju, svi osim ovog @harisa. Ali on piše takve nebuloze da čovjek mora pomisliti da se zayebava, izdvojiću samo "Pape se dokazao". Tek sada vidim koliko dobro želimo našoj reprezentaciji i koliko su nam niski ciljevi.Omar500 je napisao/la:Sad ga dižete u nebesa, a čitavo vrijeme kritikujete. Tako i Džeku i sve ostale. Ja sam i dalje pri onome da Pape treba dalje od repke, ali ništa od toga.
OTNYS_YNWA je napisao/la:HAHAHAHA. Ti stvarno ne znaš šta pišeš !harishp je napisao/la:Pa ti maloprije rece Blank je se pokazao sa Bordouxom,kao biva Pape nije i sad nakon svega stavljas Amara.OTNYS_YNWA je napisao/la:Amar Osim. ( bez onih fazona moliću )![]()
Fazona nema,sve je receno.Hvala lijepo i nemoj vise molim te.U čemu se Pape dokazao ? Pa Amar Osim za njega Ferguson.
E jest se pokazo i Amar Osim u p.m.
Da, jeste. Sa mrtvo siromašnim Željom čuda radi godinama. I još klepio u Japanu kup u međuvremenu. Vrh od trenera. Ali realnobaggio je napisao/la:E jest se pokazo i Amar Osim u p.m.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Imal' onog cartmana il' onih koji pljuju i pljuju na Papeta ?! Gdje su ?! Šta kažu nakon sinošnje emisije ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta bismo rekli? Odlično odrađen posao, konačno smo pokazali da možemo opucati po golu i konačno smo odigrali jednu odličnu utakmicu pod njegovim vodstvom. Da li to znači da je on vrhunski stručnjak? Daleko od toga; ja i dalje mislim da on nije u stanju izvući maksimum iz ove reprezentacije, ali zbog dobrobiti reprezentacije se nadam da griješim.GunnerS je napisao/la:Imal' onog cartmana il' onih koji pljuju i pljuju na Papeta ?! Gdje su ?! Šta kažu nakon sinošnje emisije ?!![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pape odlazi.GunnerS je napisao/la:Imal' onog cartmana il' onih koji pljuju i pljuju na Papeta ?! Gdje su ?! Šta kažu nakon sinošnje emisije ?!![]()
Nakon sinosnje utakmice samo mu zamjerim sto nije ubacio Stilica ..... morao je njega bar pola sata ubacit da igra .... Sramota je to za Papeta .... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
kakva cuda svega ti? postane prvak PL ?! po tome bi selektori mogli biti Jovic, Istuk, Muslin... de ba, cuj cuda, eto plasiro se u LPŽeljovac je napisao/la:Da, jeste. Sa mrtvo siromašnim Željom čuda radi godinama. I još klepio u Japanu kup u međuvremenu. Vrh od trenera. Ali realnobaggio je napisao/la:E jest se pokazo i Amar Osim u p.m.I nije tema današnje emisije.

a sto je morao i sto je sramotaforza je napisao/la:Nakon sinosnje utakmice samo mu zamjerim sto nije ubacio Stilica ..... morao je njega bar pola sata ubacit da igra .... Sramota je to za Papeta ....

Razlikuje se Osim od ostalih trenera. On napravi pitu od govana, šta bi tek od repke napravio. Naslijedio je mnogo toga od svog oca. A da ne govorim da je Osim mlađi jedan od najuspješnijih trenera Želje svih vremena.giannini je napisao/la:kakva cuda svega ti? postane prvak PL ?! po tome bi selektori mogli biti Jovic, Istuk, Muslin... de ba, cuj cuda, eto plasiro se u LPŽeljovac je napisao/la:Da, jeste. Sa mrtvo siromašnim Željom čuda radi godinama. I još klepio u Japanu kup u međuvremenu. Vrh od trenera. Ali realnobaggio je napisao/la:E jest se pokazo i Amar Osim u p.m.I nije tema današnje emisije.
isto ko da kazes da Musemic treba biti selektor, onda su njegova cuda jos veca, FKS je jos siromasniji
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 4 gosta.