Koliko god to aspurdno zvučalo, fino je to Sinan tamo posložio. Šlag na tortu je Adžem kao trener, bez obzira šta mislili o njemu, nije to nimalo loš trener u okvirima naše države.Beduin je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:29Kad sam prije nekih mjesec dana pricao sa trenerima Slobode o protivnicima, rekli su mi da se ponajvise pribojavaju Gorazda, jer imaju par odlicnih igraca, iskusnih.
Zasad se pokazuje da su u pravu i da dobro poznaju protivnike. Gorazda igra dobro i uzima bodove, sto je za njih najbitnije.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- prisonbreak
- Kontakt:
Odskle si gledao utksmicu, istok ili zapad?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Sinan Ramović je bio igračina u PL, Tatar je dobar igrač, Faris Handžić isto tako. Trener iz PL, Adžem. Nisu slučajno tu gdje jesu. Sad prave zalihu, a onda ide prodaja bodova, po starom dobrom receptu FL.MrAmarOsim je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:52Koliko god to aspurdno zvučalo, fino je to Sinan tamo posložio. Šlag na tortu je Adžem kao trener, bez obzira šta mislili o njemu, nije to nimalo loš trener u okvirima naše države.Beduin je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:29Kad sam prije nekih mjesec dana pricao sa trenerima Slobode o protivnicima, rekli su mi da se ponajvise pribojavaju Gorazda, jer imaju par odlicnih igraca, iskusnih.
Zasad se pokazuje da su u pravu i da dobro poznaju protivnike. Gorazda igra dobro i uzima bodove, sto je za njih najbitnije.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tabela nakon 7.kola 1.Lige FBiH :
1. SLOBODA TUZLA 21
2. Goražde 14
3. Stupčanica 13
4. Budućnost 13
5. Tomislav 10
6. G. Rahić 10
7. Čelik 10
8. Gradina 10
9. Simm Bau 9
10. Zvijezda 9
11. Hadžići 8
12. Bratstvo 8
13. Rudar K. 5
14. Jedinstvo 5
15. TOŠK 4
16. Mladost DK 4

1. SLOBODA TUZLA 21
2. Goražde 14
3. Stupčanica 13
4. Budućnost 13
5. Tomislav 10
6. G. Rahić 10
7. Čelik 10
8. Gradina 10
9. Simm Bau 9
10. Zvijezda 9
11. Hadžići 8
12. Bratstvo 8
13. Rudar K. 5
14. Jedinstvo 5
15. TOŠK 4
16. Mladost DK 4

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Stream. Isto kao i ti.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Istok. Kaže mi drug i na streamu je bilo sumnjivo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
I stream je sa istoka, meni se zapada objektivno gledajuci cist prnal, u kljucnom trenutku ga povukao i oborio sto se ne vidi na lajvu, usao sam pregledao lajv.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
A dobro, kroz neke 2-3 godine i ako lokalna zajednica bude dobre pare pumpala, mogli bi se potući za PL.Sky9 je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:56Sinan Ramović je bio igračina u PL, Tatar je dobar igrač, Faris Handžić isto tako. Trener iz PL, Adžem. Nisu slučajno tu gdje jesu. Sad prave zalihu, a onda ide prodaja bodova, po starom dobrom receptu FL.MrAmarOsim je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:52Koliko god to aspurdno zvučalo, fino je to Sinan tamo posložio. Šlag na tortu je Adžem kao trener, bez obzira šta mislili o njemu, nije to nimalo loš trener u okvirima naše države.Beduin je napisao/la: ↑24 sep 2023, 17:29Kad sam prije nekih mjesec dana pricao sa trenerima Slobode o protivnicima, rekli su mi da se ponajvise pribojavaju Gorazda, jer imaju par odlicnih igraca, iskusnih.
Zasad se pokazuje da su u pravu i da dobro poznaju protivnike. Gorazda igra dobro i uzima bodove, sto je za njih najbitnije.![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Mnogi su ljubomorni na Celikov model upravljanja klubom !!!!
Truhlo i ostali na aparatima, jos malo dišu na skrge al jedva hahah
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma nije niko na aparatima ,mi smo svi rekli nemamo kvalitet za PL i svi smo rekli Sloboda je prvi favorit a sad sto smo se mi odlucili ovako dugove vracat i ostalo i sto jeftinije proci to je nas put a vi sto ste taj put izabrali loptu i PL a za ostalom vam svedno i to je vas put.
Niko ni nama garantuje da ce mo bit konkurenti kad udjemo u PL a ni vama niko ne garantuje kad udjete u PL da vam nece opet krenut isti problemi tuzbe,borba za opstanak,razne struje itd..SRETNO I VAMA I NAMA nema potrebe se nesto ubjedjivat i vredjat .
Danas realno nerijeseno ,Duvnjak fulo sastav i 0-2 ,u drugom 4 zamjene i zasluzeno bod na kraju ,mogli smo i dobit na kraju ali nismo i najrealnije nerijeseno..Sto se tice penala bio sam na Zapadu jel bio ili nije ne znam a jest onaj igrac povuko Isaka za dres ...Lijep pozz i to je to !!
Ponosan sam na svoju braću sa foruma, koliko smo mi zapravo gospoda.
Da smo mi na mjestu likćeta, a oni na našem, ne bi se moglo živjeti od njih, koliko bi nas samo provocirali.
Svaka čast braćo.

Da smo mi na mjestu likćeta, a oni na našem, ne bi se moglo živjeti od njih, koliko bi nas samo provocirali.
Svaka čast braćo.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Evo gledam malo ove tabele prve lige iz oba entiteta i stvarno je krajnje vrijeme da se napravi neka reorganizacija..Mislim,ovdje 16, tamo 18 klubova gdje u PL ulazi samo prvoplasirani...jednostavno malo.Ima tu ekipa Rudar Prijedorski,Radnik,Krupa,Sloboda,Čelik,Rudar,Goražde...ili to objediniti ili bar da drugoplasirani iz oba entiteta igraju neki baraž pa da još jedna ekipa ulazi u PL.Veliki su brate troškovi,boriš se,trošiš,ulažeš i na kraju pušiš zbog boda ili gol razlike..
Dzaba kad ovi iz RS-a to nece. Kvalitet njihove lige je duplo losiji od "nase", tako da ne bi dobili u toj ligi ni priblizno timova ko mi.aqarius je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:32Evo gledam malo ove tabele prve lige iz oba entiteta i stvarno je krajnje vrijeme da se napravi neka reorganizacija..Mislim,ovdje 16, tamo 18 klubova gdje u PL ulazi samo prvoplasirani...jednostavno malo.Ima tu ekipa Rudar Prijedorski,Radnik,Krupa,Sloboda,Čelik,Rudar,Goražde...ili to objediniti ili bar da drugoplasirani iz oba entiteta igraju neki baraž pa da još jedna ekipa ulazi u PL.Veliki su brate troškovi,boriš se,trošiš,ulažeš i na kraju pušiš zbog boda ili gol razlike..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ja mislim da je svaka rasprava krajnje bespotrebna.
Onome što se dešava na zelenom travnjaku i što je najbitnije, svi svjedočimo.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Nema sta dobri ste. I vec ste fino odmakli, tako da to samo lagano gurati.
Ma nema šta igramo kao sat. Treba biti realan pa priznati.prisonbreak je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:49Nema sta dobri ste. I vec ste fino odmakli, tako da to samo lagano gurati.
Još sad dvije lagane domaće utakmice, između to teško gostovanje Goraždu. Šteta što ćemo vjerovatno previše pobjeći do derbija.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- BatistutA19
- Kontakt:
To svako zna PL liga 12 klubova i 1 liga 12 klubova 1 ulazi i drugi u baraz za predzadnjim iz PL ali onda dodjes do politike jer je kvalitet na nasoj strani i RS bi za 5 god imo Borca ili mozda jos jedan klub a ovako uvijek imaju siguran ulazak.Tu se nazalost sport ne pita nista !!aqarius je napisao/la: ↑24 sep 2023, 20:32Evo gledam malo ove tabele prve lige iz oba entiteta i stvarno je krajnje vrijeme da se napravi neka reorganizacija..Mislim,ovdje 16, tamo 18 klubova gdje u PL ulazi samo prvoplasirani...jednostavno malo.Ima tu ekipa Rudar Prijedorski,Radnik,Krupa,Sloboda,Čelik,Rudar,Goražde...ili to objediniti ili bar da drugoplasirani iz oba entiteta igraju neki baraž pa da još jedna ekipa ulazi u PL.Veliki su brate troškovi,boriš se,trošiš,ulažeš i na kraju pušiš zbog boda ili gol razlike..
- BatistutA19
- Kontakt:
Mi ce mo vas zayebavat kad mi udjemo iduce sezone a vi ispadnete iz PL hahahah ,zezam se naravno puno borbe mi imamo i vi.Mi da vratimo dugove i nadjemo novac za PL da budes u vrhu a vi ce te se borit kroz sistem ,razne struje i protiv politike.Daleko smo mi i jedni i drugi do nekih ozbiljnih klubova da se borimo za Europu u PL a realno trebali bi uvjek bit medju 6 ekipa ali nazalost to je naucna fantastika.