Kazu pocetkom maja se ocekuju prvi bageri na Gradskom,ajd da i to vidimo.VB 1987 je napisao/la:Evo bilo na belu, da je Borac predao svu potrebnu dokumentaciju za UEFU, a da je pecara samo rezervna opcija, kako sam već ranije napisao radiće se i dva pomoćna terena, ali na banjalučkom polju...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Treci put castimo
-
- Kontakt:
evo sta kaze vule, i o prvenstvu io kupu i o upravi
". На прагу ' Европе
Wednesday, 31 March 2010
- " " ? $ се ? у Европу. То " " ? $ " за групу " $ " " " ? $ & " - & % & ? ".
$ & ове сезоне пружају " " " " $ $ " " ? " са " $ $ $ & ". "Црвено-?" " " $ ? & " ".
? на & ' " је " је зацртан " & сезоне, а $ тога & се у ' & " за $ ? трофеја. $ & " & ? је % $ ? " ? наставе са " " ? је $ &. " " ? ? свој ? ? је " у & " $ " ? " ? " & 2:2 у " Сарајеву, на $ $ " ? $ се ? у ?.
- ? је " " на ? " " је $ & $ & " " $ ' ? ? у Европу % је " " ? " ове управе. " ? % $ се " за ?, а ? & $ у ", $ не & " " $ " - & је " " $:
- " " ' то ' ?. За то ' је & $, " то $ ' $ осјете. " " са " " ' $ $ снагу $ " " " $ ".
" " $ ' је $ % су $ у ? ? % је & " % он " ' $.
- & се $ " $ $ $ овог $. $ " посао " ? $ врате & ' $ ' је ' - на & сцену. $ " у " су ? $ ' $ " у " па % не " ' " &. " ' " ' $ " " " $ & 20 $ " на $ сцену. & " " по ", а у & $ " ' " " важну ? у " - " је $ $ " $:
- $ " за ? у Европу " " ? у % ' ? & ". ? се ? у ? - - " у ", наравно $ ? $ " ¥ $ у $ на ".
" ' $ $ на % " ' $ $ ? ? у " " ".
- " " ? ' $ " $ $ ". С $ $ ' $ " & нове ?, %... са " - " " " $ & - " је ".
$ $ " " у $ & ' $ ? " & $, те $ је све у & "црвено-?".
- " ? ? $ " то & $ ". ? ' $ ' $ се " са & " ? " фер " & суђење. " ? ? ¥ ? " $ & " ? " у " на ? ' $. " је $ - се " $ & " / " све $ " " & - " је ".
" су $ за успјех ? & ? па & " ? $ "?" " " носе ову " & ' % пуно тога $ &.
- & ' $, & ' " & - $ нас ". ? у Европу ' сврху & нас " не $ ?. ' $ $ уз нас у ? & &. ' " " $ " ' " - " је ".
(")
edit : i o podrsci
". На прагу ' Европе
Wednesday, 31 March 2010
- " " ? $ се ? у Европу. То " " ? $ " за групу " $ " " " ? $ & " - & % & ? ".
$ & ове сезоне пружају " " " " $ $ " " ? " са " $ $ $ & ". "Црвено-?" " " $ ? & " ".
? на & ' " је " је зацртан " & сезоне, а $ тога & се у ' & " за $ ? трофеја. $ & " & ? је % $ ? " ? наставе са " " ? је $ &. " " ? ? свој ? ? је " у & " $ " ? " ? " & 2:2 у " Сарајеву, на $ $ " ? $ се ? у ?.
- ? је " " на ? " " је $ & $ & " " $ ' ? ? у Европу % је " " ? " ове управе. " ? % $ се " за ?, а ? & $ у ", $ не & " " $ " - & је " " $:
- " " ' то ' ?. За то ' је & $, " то $ ' $ осјете. " " са " " ' $ $ снагу $ " " " $ ".
" " $ ' је $ % су $ у ? ? % је & " % он " ' $.
- & се $ " $ $ $ овог $. $ " посао " ? $ врате & ' $ ' је ' - на & сцену. $ " у " су ? $ ' $ " у " па % не " ' " &. " ' " ' $ " " " $ & 20 $ " на $ сцену. & " " по ", а у & $ " ' " " важну ? у " - " је $ $ " $:
- $ " за ? у Европу " " ? у % ' ? & ". ? се ? у ? - - " у ", наравно $ ? $ " ¥ $ у $ на ".
" ' $ $ на % " ' $ $ ? ? у " " ".
- " " ? ' $ " $ $ ". С $ $ ' $ " & нове ?, %... са " - " " " $ & - " је ".
$ $ " " у $ & ' $ ? " & $, те $ је све у & "црвено-?".
- " ? ? $ " то & $ ". ? ' $ ' $ се " са & " ? " фер " & суђење. " ? ? ¥ ? " $ & " ? " у " на ? ' $. " је $ - се " $ & " / " све $ " " & - " је ".
" су $ за успјех ? & ? па & " ? $ "?" " " носе ову " & ' % пуно тога $ &.
- & ' $, & ' " & - $ нас ". ? у Европу ' сврху & нас " не $ ?. ' $ $ уз нас у ? & &. ' " " $ " ' " - " је ".
(")
edit : i o podrsci
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma mi smo 99 posto u europi i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da se ne plasiramo u neki euro kup, ali već treba da se razmišlja o kadru za sledeći takmičarski ciklus, mislim da uprava mora na glavu da se stavi da dovede Gruju u Borac, mislim da je to i više nego realno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- TheManiacs
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Ma mi smo 99 posto u europi i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da se ne plasiramo u neki euro kup, ali već treba da se razmišlja o kadru za sledeći takmičarski ciklus, mislim da uprava mora na glavu da se stavi da dovede Gruju u Borac, mislim da je to i više nego realno...
Ne znam kakva vam je uprava ali mislim ako borac osvoji prvenstvo da ce se desiti odlazak najboljih igraca kao sto su otisli u prvom dijelu sezone Bilbija i vranjes

Nama je spas osim sto se toga tice..

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Evo, pa ja neznam dal mi uopšte možemo normalno pisati na temi, a da vi ne upadate i dijelite savjete šta i kako, **** te više osim i ti njega, daj ga kloniraj pa da svi imaju po jednog osima i ajd zdravo...TheManiacs je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma mi smo 99 posto u europi i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da se ne plasiramo u neki euro kup, ali već treba da se razmišlja o kadru za sledeći takmičarski ciklus, mislim da uprava mora na glavu da se stavi da dovede Gruju u Borac, mislim da je to i više nego realno...
Ne znam kakva vam je uprava ali mislim ako borac osvoji prvenstvo da ce se desiti kao sa Bilbijom i Vranjesem
![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
Ma mi smo u evropi , nema tu dileme!!! samo se ne smijemo previse opustiti.VB 1987 je napisao/la:Ma mi smo 99 posto u europi i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da se ne plasiramo u neki euro kup, ali već treba da se razmišlja o kadru za sledeći takmičarski ciklus, mislim da uprava mora na glavu da se stavi da dovede Gruju u Borac, mislim da je to i više nego realno...
Ono sto je mene posebno obradovaloi u ovom tekstu, je to sto prvi put cujem da igrac borca tako dobro govori o upravi, to puno toga govori. nije to bas cest slucaj bio s borcem.
A onda nesto nam upravu stalno konkurenti porzivaju, te smo ovo te smo ono, te smo premirali slaviju itd sto opet nesto govori da se ozbiljno radi.
I opet najvaznije sto me zainteresovalo je ovbo oko podrske, kako je to smo istinito, nije sramota izgubiti rece covjek, tako jednostavno, Ima ono pravilo kod ograca kad igram dobro podrska mi ne treba pobjedicu i bez nje, al kad igram lose e tad mi treba podrska
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
zaboravio sam reci za grujica, slazem se , mada ima i on godinica mozda malo vise, moze se naci i boljih igraca za malo vise para, mozda je vrijeme za dovodjenje nekog brazilca
tamo je trziste veliko 

TREĆI PUT ČASTIMO !
forum je javan, što znači da svako ima pravo da piše na svakoj temi.VB 1987 je napisao/la: Evo, pa ja neznam dal mi uopšte možemo normalno pisati na temi, a da vi ne upadate i dijelite savjete šta i kako, **** te više osim i ti njega, daj ga kloniraj pa da svi imaju po jednog osima i ajd zdravo...
nema naša-vaša tema!
ako ti se ne sviđa neki post ili ga ignoriši ili ako smatraš da je neprimjeren prijavi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma slušaj, meni se u jednom momentu učinilo da uprava radi dobar posao, pa su onda opet bili malo zastranili sa onom kuknjavom na sudije u Trebinju, nismo mi ko neki pa da samo svaljujemo na druge, sada mi se opet čini da rade onako kako klubovi treba da rade, onda danas si pročitao post i ovog našeg drugog mada koji kaže da je atmosfera u svlačionici odlična, to je ono što mene posebno raduje, ako je to tako, a u to ne sumnjam jer kolega poznaje jako puno igrača, mislim da europa neće pobjeći to je sigurno... Znači očigledno je da je pronađena formula za uspijeh, treba nastaviti dalje, još uvijek pobjeđujemo na silu, ali mislim da će neko vrlo brzo biti razmontiran na terenu, ali treba razmišljati unaprijed, dakle Gruja pod obavezno, zamisli da uparimo njega i Marka...borcev_navijac je napisao/la:Ma mi smo u evropi , nema tu dileme!!! samo se ne smijemo previse opustiti.VB 1987 je napisao/la:Ma mi smo 99 posto u europi i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da se ne plasiramo u neki euro kup, ali već treba da se razmišlja o kadru za sledeći takmičarski ciklus, mislim da uprava mora na glavu da se stavi da dovede Gruju u Borac, mislim da je to i više nego realno...
Ono sto je mene posebno obradovaloi u ovom tekstu, je to sto prvi put cujem da igrac borca tako dobro govori o upravi, to puno toga govori. nije to bas cest slucaj bio s borcem.
A onda nesto nam upravu stalno konkurenti porzivaju, te smo ovo te smo ono, te smo premirali slaviju itd sto opet nesto govori da se ozbiljno radi.
I opet najvaznije sto me zainteresovalo je ovbo oko podrske, kako je to smo istinito, nije sramota izgubiti rece covjek, tako jednostavno, Ima ono pravilo kod ograca kad igram dobro podrska mi ne treba pobjedicu i bez nje, al kad igram lose e tad mi treba podrska
Zadnja izmjena: RBA 1987, dana/u 31 mar 2010, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
jel nama nakon prelaznog roka losa ekipa, jesmo nazadovali koje jmejsto na tabeli, jesmo glavni kadnidati za titulu i kup, prema tome sta cemo sad ?TheManiacs je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma mi smo 99 posto u europi i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da se ne plasiramo u neki euro kup, ali već treba da se razmišlja o kadru za sledeći takmičarski ciklus, mislim da uprava mora na glavu da se stavi da dovede Gruju u Borac, mislim da je to i više nego realno...
Ne znam kakva vam je uprava ali mislim ako borac osvoji prvenstvo da ce se desiti odlazak najboljih igraca kao sto su otisli u prvom dijelu sezone Bilbija i vranjesIspade da je Zeljo vise dobio od naknade za treniranje za cocalica nego Borac pod ugovorom za Bilbiju
![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Treca smjena stigla!
Sad sam procitao ovih nekoliko stranica i moram, braco Borcevci, da vas pohvalim na dostojanstvenoj odbrani teme od navale uljeza. Bravo!
Mozete biti spokojni, ja cu nastaviti tamo gdje ste vi stali.
Iako je ocigledno da ne vaze isti arsini za sve klubove u ovoj ligi, drago mi je da ce se na Grbavici igrati pred publikom.
A neka nam ovo bude nauk za ubuduce. Ljudi iz kluba moraju poceti da ubacuju nase ljude tamo gdje se odlucuje!

Sad sam procitao ovih nekoliko stranica i moram, braco Borcevci, da vas pohvalim na dostojanstvenoj odbrani teme od navale uljeza. Bravo!

Mozete biti spokojni, ja cu nastaviti tamo gdje ste vi stali.

Iako je ocigledno da ne vaze isti arsini za sve klubove u ovoj ligi, drago mi je da ce se na Grbavici igrati pred publikom.
A neka nam ovo bude nauk za ubuduce. Ljudi iz kluba moraju poceti da ubacuju nase ljude tamo gdje se odlucuje!
-
- Kontakt:
": Стојан ?
Wednesday, 31 March 2010
- & " & " ' "&" $ $ сцене у $ & $ & " " &. " ', " $ се, $ - " то " за & " у новој ?, - тренера / ?. Европа & $ $ % ? ". " је ово Стојан ?, " % ¥ % "црвено-?" Зорана ". ", с ? / " ", ? је % $ " на ' заправо " своје &.
- ? је $ центар, $ се то " јесенас јер ' ? - посјету у " ? ". ? ? ? је " " за &, " се $ $ у $. То је оно % ' $ $ " " &.
' право $ ' своје вјерне ?, ? " ? " " у ? ", па " ? &. & ' " ' $ постане % $, ' & $ у ' $ ? - & је ?.
$ ? " & првенствене & & је $. ' ? ту " " у ' ове $, $ се % "?
- Наравно $ '. " све $ " ' & ". $ & " % ', у " је 30 $, ? ' у ове ", " ' $ " сав терет на " ?. " тога, " ? $. Прво ' ? ' " ?. % " ? $ " ? у савезу попут $ ??
", & је зрео за ??
- ?! " ' је " " у тој ". Не & " " ? ?. Европа ' је на $ &, а ? " ? & за & " & тренутно ". " снагу за то.
$ ? - $ $ " $ на """ за " ??
- ? $ -. $ ? ' ? $ " у ?. & & ' $ $. За нас је " $ ? $ ?. Све ово % је $ $ ? ? $ " у " ". " & $ ' у ? " $ % " " $ & $ " " $ у $ " & " се ? на $ сцену. " - $ ' $ ' " " ". За нас су " " ", & " на ". " " су " $ ". $ & " - " " " успоне " $.
У & вас & $ са ? " ". % &?
- Јесенас ' $ ' у " ", " " " пораз, 3:0. "?" " " ? унутар ?, ? " је $ - " $ $ " нас. За & је " $ на гостовању у ' успјех, $ - " $ " сва ".
$ " на " &, пет пораза у " ? '. & " ње?
- $ се $-$ ". " - " $ то $ у &!
% " $ " " у & ". Постоје ? $ $ & " $ & " уђе у " & " ? " је то $?
- " $ " " ? % на & фронта. ", ' се потајно $ " ' у оно % $. " ' $ - у " сезоне " " ?. " ' на то, " " " ".
? је у $ $ ' ". % су ? ? за то?
- ? се $ ? " $ се ?. $ управа ? $ $ јер се $ " ", $ се $ " ". & " " " у & " ?, " " " ". " не ' $ се $ & ", за све је & ". A $ је & ¥ за " & & прогресу. То се $ " на ?, ? " у " " ?.
", & је $ ' $ $ Европе?
- " не ' у то. $ " " ", не " се " " ?. & - $, $ се, ' $ " ? " " "!
? сте " за ? $ ? 1988. $ у ? & ? " Црвене $. % за Вас то "?
- То је $ у " " $ - ". & $ $ ' $ & Европе " ". - ' % % ' ја ¥ " $ ?. " ' ? & & " $ & ?. У ? ' $ са 2:0, ? " ? $ ? ?. % је " $, " је ' ? $ нас " (0:4).
? сте " ? $ & је у " 1992. $ ? " &. % &?
- То је ? сјајна ", & је ? ? успјех. ? тога " се ? јер је ¥ рат у ?, а " " $ је " & $ " % $ $ ? &. У ? ' $ / & се $. Трофеј " & " $ " ' у % трофејној ?. Ја ' на " у " " ".
$ сте $ " " је " у ' $ остао уз ?. $ ? вјерност &?
- $ ' за &, ' " за &. Он је ' $ &. ? $ " туге ' $ са ?, ? ? " оно ?. & " & ' у ' срцу, $ ' $ " $ с ?
pozdar simpatizer ja i ti i vb u trecoj smjeni
Wednesday, 31 March 2010
- & " & " ' "&" $ $ сцене у $ & $ & " " &. " ', " $ се, $ - " то " за & " у новој ?, - тренера / ?. Европа & $ $ % ? ". " је ово Стојан ?, " % ¥ % "црвено-?" Зорана ". ", с ? / " ", ? је % $ " на ' заправо " своје &.
- ? је $ центар, $ се то " јесенас јер ' ? - посјету у " ? ". ? ? ? је " " за &, " се $ $ у $. То је оно % ' $ $ " " &.
' право $ ' своје вјерне ?, ? " ? " " у ? ", па " ? &. & ' " ' $ постане % $, ' & $ у ' $ ? - & је ?.
$ ? " & првенствене & & је $. ' ? ту " " у ' ове $, $ се % "?
- Наравно $ '. " све $ " ' & ". $ & " % ', у " је 30 $, ? ' у ове ", " ' $ " сав терет на " ?. " тога, " ? $. Прво ' ? ' " ?. % " ? $ " ? у савезу попут $ ??
", & је зрео за ??
- ?! " ' је " " у тој ". Не & " " ? ?. Европа ' је на $ &, а ? " ? & за & " & тренутно ". " снагу за то.
$ ? - $ $ " $ на """ за " ??
- ? $ -. $ ? ' ? $ " у ?. & & ' $ $. За нас је " $ ? $ ?. Све ово % је $ $ ? ? $ " у " ". " & $ ' у ? " $ % " " $ & $ " " $ у $ " & " се ? на $ сцену. " - $ ' $ ' " " ". За нас су " " ", & " на ". " " су " $ ". $ & " - " " " успоне " $.
У & вас & $ са ? " ". % &?
- Јесенас ' $ ' у " ", " " " пораз, 3:0. "?" " " ? унутар ?, ? " је $ - " $ $ " нас. За & је " $ на гостовању у ' успјех, $ - " $ " сва ".
$ " на " &, пет пораза у " ? '. & " ње?
- $ се $-$ ". " - " $ то $ у &!
% " $ " " у & ". Постоје ? $ $ & " $ & " уђе у " & " ? " је то $?
- " $ " " ? % на & фронта. ", ' се потајно $ " ' у оно % $. " ' $ - у " сезоне " " ?. " ' на то, " " " ".
? је у $ $ ' ". % су ? ? за то?
- ? се $ ? " $ се ?. $ управа ? $ $ јер се $ " ", $ се $ " ". & " " " у & " ?, " " " ". " не ' $ се $ & ", за све је & ". A $ је & ¥ за " & & прогресу. То се $ " на ?, ? " у " " ?.
", & је $ ' $ $ Европе?
- " не ' у то. $ " " ", не " се " " ?. & - $, $ се, ' $ " ? " " "!
? сте " за ? $ ? 1988. $ у ? & ? " Црвене $. % за Вас то "?
- То је $ у " " $ - ". & $ $ ' $ & Европе " ". - ' % % ' ја ¥ " $ ?. " ' ? & & " $ & ?. У ? ' $ са 2:0, ? " ? $ ? ?. % је " $, " је ' ? $ нас " (0:4).
? сте " ? $ & је у " 1992. $ ? " &. % &?
- То је ? сјајна ", & је ? ? успјех. ? тога " се ? јер је ¥ рат у ?, а " " $ је " & $ " % $ $ ? &. У ? ' $ / & се $. Трофеј " & " $ " ' у % трофејној ?. Ја ' на " у " " ".
$ сте $ " " је " у ' $ остао уз ?. $ ? вјерност &?
- $ ' за &, ' " за &. Он је ' $ &. ? $ " туге ' $ са ?, ? ? " оно ?. & " & ' у ' срцу, $ ' $ " $ с ?
pozdar simpatizer ja i ti i vb u trecoj smjeni

TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma nismo samo nas trojica, evo i zlog mrkvića, našeg budućeg gostujućeg navijača u sledećoj sezoni premijer lige, bićeš nam drag gost i domaćin na obnovljenom gradskom stadionu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
I Sajin je tu! 

Hehehehehe, ma bili smo se opustli pa neprijatelji odmah ovladali u kaznenom prostoru, ali evo sada smo igru polako prenijeli na sredinu terena sa tendecijog pooštenog suđenja itd itd itd...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
VB 1987 je napisao/la:Hehehehehe, ma bili smo se opustli pa neprijatelji odmah ovladali u kaznenom prostoru, ali evo sada smo igru polako prenijeli na sredinu terena sa tendecijog pooštenog suđenja itd itd itd...

Sad smo k'o Borac u gostima.

-
- Kontakt:
a vidis nisam vidio zlog mrkvica i sajina,valjda samo citaju ne pisuVB 1987 je napisao/la:Ma nismo samo nas trojica, evo i zlog mrkvića, našeg budućeg gostujućeg navijača u sledećoj sezoni premijer lige, bićeš nam drag gost i domaćin na obnovljenom gradskom stadionu...

A pravo se radujem da bsk udje u premijer ligu:)
TREĆI PUT ČASTIMO !
' вас 'Simpatizer je napisao/la:I Sajin je tu!

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
mi ko borac nastupamo u dajemo golove na krajuSimpatizer je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Hehehehehe, ma bili smo se opustli pa neprijatelji odmah ovladali u kaznenom prostoru, ali evo sada smo igru polako prenijeli na sredinu terena sa tendecijog pooštenog suđenja itd itd itd...![]()
Sad smo k'o Borac u gostima.

TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.