Nudit i molit je ogromna razlika, vjerovatno je nudio nekom što je u modernom poslovanju normalno, al da je molio ne možeš me ubjediti, kao i večinu ljudi na ovom forumu, vjerujem da ni Vujoševića ne bi molio ...
E sad da nisu htjeli preč i to je priča za sebe, reci mi ti, ko je sa Bosnom osvojio kadetsko i igro završnicu juniorskog (drugi) prošle godine, trener koji je ljetos prešao u Sparse iz Bosne što u startu demantira tvoj post o tome da nisu htjeli preći ...
P.S. Vidiš da sam upučen u uspjehe Bosne i jako mi je drago radi njih, ...
Vjerovatno bi i ti izašao iz uprave kad bi vidio o kakvim se u najmanju ruku "malverzacijama" radi. Možda je ipak trebao da uloži koji milion i da ponudi djecu iz Sparsa pa nek propadnu svi zajedno...
A evo npr za tvoju informaciju, Bosna od 21 titule u Omladinskim kategorijama ukupno ima 7, sto nijedan klub u BiH nema...To sto ljudi iz prvog tima NE ZNAJU da iskoriste svakog treceg igraca, njihov problem....
Veliki uspjeh i čestitke, al vidiš i sam da postoji problem
Sam si potvrdio da to ljudi iz prvog tima ne znaju iskoristiti, barem do sad nisu znali, daj Bože da se promjeni.
Možeš me u sve ubjedit al u to da su juniori Bosne pobjedili juniore Sparsa ove godine, u to ne možeš, samo mi nađi taj rezultat, jer bio sam na svim utakmicama između Bosne i Sparsa i to se nije desilo, a ti si rekao da ti je protiv “Širokog” prva utakmica da si pratio Sparse, nešto ne štima …