Mladi košarkaški talenti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kabas
Kontakt:

Re: Mladi košarkaški talenti

Post Postao/la kabas » 15 apr 2011, 14:46

LBJ MVP je napisao/la:Buza je životinja očekujem da od njega bude nešto.Ima sve još je za svoju visinu prilično brz :)
Djoko je prije svega na svoju fizičku građu dominantan nešto kao Howard u NBA,ali ovaj nažalost nema Ewinga da radi s njim trebaju mu naći nekog našeg starog dobrog centra da radi s njim leđnu tehniku i ostale bitne stvari za centra ;)
EDIT:Ne mogu da vjerujem da Bosna u kadetskoj konkurenciji ima ovako dobre rezultate :?
zasto te to cudi ? :?

mulamustafabaseskija
Kontakt:

Post Postao/la mulamustafabaseskija » 15 apr 2011, 15:09

neno#4 je napisao/la:Bio sam sinoc na utakmici Spars - Siroki...

Prvi put sam gledao Spars, i odgovorno tvrdim ako ondje bude igraca osim donekle Nedima Buze, ja vise kosarku necu gledati. Mali Vrabac je ubijedjena zvijezda, decko od 200. 000 eura kako Selimovic voli da ga zove, decko sa takvom indolentnoscu igra da je to nevjerovatno, vidi se da ima lagan korak, ljevak, ali dzaba kada igra bez glave, a najvise je okruzenje oko njega krivo...Glogovac, niti mirise niti smrdi..Jednostavno decko je neprimjetan...Nikakav utisak o njemu nisam stekao...Nisu ga trazili, nije se ni on nesto posebno trudio...Play, Salcin je posebna prica...Decko je tipa usporenog snimka, plus misli da se kosarka i dalje igra na posjed lopte od 30 sekundi..Jednostavno niti zna da kreira ista, niti zna da pogodi ista...Mali Buza je sinoc odigrao najbolje...Pogodio maltene sve suteve, igrao odbranu, sve radio....Inace, ova ekipa je najsebicnija koju sam ja gledao ikada...

@albiongate, ostavio sam Salica namjerno za kraj...Decko jednostavno nema taj potencijal za ozbiljnog igraca...Nema ledjnu tehniku, ne zna da igra licem ka kosu, ne zna da se postavi u odbrani kako treba...Nema pivotiranja nikako...Zna da izvodi bacanja sa visokim procentom...Ne zna da se izbori za poziciju, ne razmislja u igri nikako..Decko je jak kao crna zemlja, ali nikoga nema da ga nauci da kanalise tu snagu na pravi nacin..

Da ne pricamo o tome kako ih nestrucni ljudi vode, to je neka druga stvar...Sve ove nedostatke koje ova djeca imaju bi se dalo ispraviti sa pravim trenerom, ali nazalost oni nemaju toga...

Sto se tice Sirokog, Bosnjak (igrac sa brojem 22 ako je neko mozda gledao) je najkompletniji, jednostavno vidi se da je momak igrac u najavi...Masio je dosta situacija, ali vidi se da ce svakim danom da napreduje sve vise i vise..Plus je '95 godiste...Igrac sa brojem 9, izgledom podsjeca na Rikija Rubija, je pogodio u prvom dijelu 5 trica...Nije mogao da masi...Ako se razvije i naraste jos par centimentara mogao bi biti itekako opasan...

Jaksa Vulic vodi juniore Sirokog, vidi se sistem, vidi se veliki rad, jednostavno nacin na koji igra prvi tim isto tako igraju i juniori, nema razlike...
Volio bi vidjeti gdin-a nenu#4 kako više neće gledati košarku. Zaista nemate veze sa košarkom, ali vrijeme će to sve pokazati. Gdje ste bili da gledate Vrabca protiv evropskih ekipa, kako "mali" zabija po 30 i kusur poena. Utakmica protiv Širokog je bila ubjedljivo najlošija predstava SPARS-a u ovoj sezoni. A kada je u pitanju Šalić, sigurno najveći potencijal '95 god, i ne bi sigurno bio petorka u reprezentaciji Srbije... Malo sam lud što uopće dajem komentar na ovaj post, dovoljno stručnih ljudi dali svoje mišljene o pomenutim igračima

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 apr 2011, 15:24

kabas je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Buza je životinja očekujem da od njega bude nešto.Ima sve još je za svoju visinu prilično brz :)
Djoko je prije svega na svoju fizičku građu dominantan nešto kao Howard u NBA,ali ovaj nažalost nema Ewinga da radi s njim trebaju mu naći nekog našeg starog dobrog centra da radi s njim leđnu tehniku i ostale bitne stvari za centra ;)
EDIT:Ne mogu da vjerujem da Bosna u kadetskoj konkurenciji ima ovako dobre rezultate :?
Gledao sam ih dosta puta i nisu me zadivili nešto no možda snaga ekipe dolazi do izražaja nemaju nekog ekstra kvalitetnog pojedinca,ali imaju široku klupu 12 slobodno mogu reći podjednakih igrača i sistem od kojeg ne odustaju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 apr 2011, 16:32

mulamustafabaseskija je napisao/la:

Prvi put sam gledao Spars, i odgovorno tvrdim ako ondje bude igraca osim donekle Nedima Buze, ja vise kosarku necu gledati. Mali Vrabac je ubijedjena zvijezda, decko od 200. 000 eura kako Selimovic voli da ga zove, decko sa takvom indolentnoscu igra da je to nevjerovatno, vidi se da ima lagan korak, ljevak, ali dzaba kada igra bez glave, a najvise je okruzenje oko njega krivo...Glogovac, niti mirise niti smrdi..Jednostavno decko je neprimjetan...Nikakav utisak o njemu nisam stekao...Nisu ga trazili, nije se ni on nesto posebno trudio...Play, Salcin je posebna prica...Decko je tipa usporenog snimka, plus misli da se kosarka i dalje igra na posjed lopte od 30 sekundi..Jednostavno niti zna da kreira ista, niti zna da pogodi ista...Mali Buza je sinoc odigrao najbolje...Pogodio maltene sve suteve, igrao odbranu, sve radio....Inace, ova ekipa je najsebicnija koju sam ja gledao ikada...

@albiongate, ostavio sam Salica namjerno za kraj...Decko jednostavno nema taj potencijal za ozbiljnog igraca...Nema ledjnu tehniku, ne zna da igra licem ka kosu, ne zna da se postavi u odbrani kako treba...Nema pivotiranja nikako...Zna da izvodi bacanja sa visokim procentom...Ne zna da se izbori za poziciju, ne razmislja u igri nikako..Decko je jak kao crna zemlja, ali nikoga nema da ga nauci da kanalise tu snagu na pravi nacin..

Da ne pricamo o tome kako ih nestrucni ljudi vode, to je neka druga stvar...Sve ove nedostatke koje ova djeca imaju bi se dalo ispraviti sa pravim trenerom, ali nazalost oni nemaju toga...

Sto se tice Sirokog, Bosnjak (igrac sa brojem 22 ako je neko mozda gledao) je najkompletniji, jednostavno vidi se da je momak igrac u najavi...Masio je dosta situacija, ali vidi se da ce svakim danom da napreduje sve vise i vise..Plus je '95 godiste...Igrac sa brojem 9, izgledom podsjeca na Rikija Rubija, je pogodio u prvom dijelu 5 trica...Nije mogao da masi...Ako se razvije i naraste jos par centimentara mogao bi biti itekako opasan...

Jaksa Vulic vodi juniore Sirokog, vidi se sistem, vidi se veliki rad, jednostavno nacin na koji igra prvi tim isto tako igraju i juniori, nema razlike...
Volio bi vidjeti gdin-a nenu#4 kako više neće gledati košarku. Zaista nemate veze sa košarkom, ali vrijeme će to sve pokazati. Gdje ste bili da gledate Vrabca protiv evropskih ekipa, kako "mali" zabija po 30 i kusur poena. Utakmica protiv Širokog je bila ubjedljivo najlošija predstava SPARS-a u ovoj sezoni. A kada je u pitanju Šalić, sigurno najveći potencijal '95 god, i ne bi sigurno bio petorka u reprezentaciji Srbije... Malo sam lud što uopće dajem komentar na ovaj post, dovoljno stručnih ljudi dali svoje mišljene o pomenutim igračima
Majstore moj, samo se ti nemoj da uzbudjujes...Vidjet ces kako ce na kraju sve da prodje...Bosna je ove godine dobijala ove Sparse, nije tacno da im je ovo najlosija utakmica...

Uostalom, zasto da odgovaram covjeku koji se tek registrovao i koji ce se pojaviti ovdje samo jednom da bi objasnio neke stvari o svom prijatelju, rodjaku, komsiji i slicno...

Najveci je problem sto nemaju pravog trenera...

Cini mi se da Salic nije prosao u Srbiji na pripremama, ali valjda ti bolje znas...

O mulamustafabaseskija...
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 15 apr 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Nikola50644
Kontakt:

Post Postao/la Nikola50644 » 15 apr 2011, 16:54

Crnogorci dosta bolje rade sa mladjim kategorijama,imaju dosta jacu kadetsku repreznaticiju od nase,igraju A diviziju...Gledao sam kadete Kk Podgorica,inace pricaju da su uz FMP mozda i najjaca ekipa u ovom dijelu Evrope,momci igraju ekstra,imaju 3 igraca medju 50 najboljih u Evropi,mozete pogledati http://www.eurohopes.com/rankings/1995 Stefan Ljubljenkovic je po meni najveci talentat,decko je oko 202 visok ali njegova fizicka dominantnost u odnosu na ostale bekove je nevjerovatna...

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 15 apr 2011, 17:43

Ljubenkovic je najbolji kadet u Crnoj Gori ali nije on produkt crnogorske kosarke. Godinama je bio na kontrolnim treninzima KS Srbije i cak na spisku kandidata za kadetsku reprezentaciju na pocetku godine, on je inace rodjen u Somboru. Na pocetku prosle sezone, presao je iz Radnicki Ratkovo u KK Podogrica. Kad su igraci KK Podgorice u pitanju, smatram da je Luka Djurovic precenjen, a da su Draskovic i Mijatovic evropski prosek.

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 15 apr 2011, 18:41

LBJ MVP je napisao/la:
kabas je napisao/la:
Gledao sam ih dosta puta i nisu me zadivili nešto no možda snaga ekipe dolazi do izražaja nemaju nekog ekstra kvalitetnog pojedinca,ali imaju široku klupu 12 slobodno mogu reći podjednakih igrača i sistem od kojeg ne odustaju
Ne znam kada si ih zadnji put gledao , ali dosta su napredovali u ovih nekoliko posljednjih mjeseci ;) Slazem se da imaju 12 podjednakih igraca, ali ima jedan koji odskace od njih (Adi Zahiragic) bez njega ova ekipa bi bila prosjecna u rangu Real Waya (kadeti).

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 apr 2011, 19:16

mulamustafabaseskija je napisao/la:

Ono sto sam gledao moze se reci da je ovo Sparsima bila jedna od boljih utakmica. Ne sjecam se kad su Sparsi imali onako dobar sut za tri poena , jos jedna ona Salcinova od tablu iz coska...Trener Sparsa :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 apr 2011, 23:11

kabas je napisao/la: Ne znam kada si ih zadnji put gledao , ali dosta su napredovali u ovih nekoliko posljednjih mjeseci ;) Slazem se da imaju 12 podjednakih igraca, ali ima jedan koji odskace od njih (Adi Zahiragic) bez njega ova ekipa bi bila prosjecna u rangu Real Waya (kadeti).
Zahiragić je dobar,ali neće od njega biti neki košarkaš Šipka je meni bolji od njega
Stalno ih gledam btw Kad god stignem :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 15 apr 2011, 23:18

“Neno#4”, Predloži "kvalitetnog" trenera za Sparse, oni će ga sigurno dovesti, jer svi znamo da Gdinu. Selimoviću to neće biti problem.
P.S. Vujošević je Slobodan, …

Nikola50644
Kontakt:

Post Postao/la Nikola50644 » 15 apr 2011, 23:57

albiongate je napisao/la:Ljubenkovic je najbolji kadet u Crnoj Gori ali nije on produkt crnogorske kosarke. Godinama je bio na kontrolnim treninzima KS Srbije i cak na spisku kandidata za kadetsku reprezentaciju na pocetku godine, on je inace rodjen u Somboru. Na pocetku prosle sezone, presao je iz Radnicki Ratkovo u KK Podogrica. Kad su igraci KK Podgorice u pitanju, smatram da je Luka Djurovic precenjen, a da su Draskovic i Mijatovic evropski prosek.
Gledao sam ih Djurovic mozda i jeste precijenjen,ali onaj visoki Draskovi decko ima 208 sa tendecijom daljeg rasta,a odlicno razumije kosarku i odlicno se krece,napad licem prema kosu je dosta bolji od onog ledjima,sto je dosta uslovljeno i njegovom skromnom kilazom,ali ima vremena da nabaci.Po meni bolji igrac od Salica,i Mijatovic je dobar samo uzima premalo suteva,dok je meni Ljubljenkovic ekstra klasa...Savic iz Herceg Novog je veliki potencijal,dao je Spaniji 94 godista 27 poena

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 apr 2011, 00:04

nesto je napisao/la:
“Neno#4”, Predloži "kvalitetnog" trenera za Sparse, oni će ga sigurno dovesti, jer svi znamo da Gdinu. Selimoviću to neće biti problem.
P.S. Vujošević je Slobodan, …
Ima trenera, ali nece niko da radi za covjeka koji hoce da se pita za svaku sitnicu ;) ;)
I treba da se pita, jer on daje klubu sve, ali nikada tako rezultat nece napraviti...

Danima je molio iz Bosne da predju, ali nisu ljudi htjeli...

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 apr 2011, 00:20

Da je Senad Redzic Sparsima , osvojili bi juniorsku Euroligu :mrgreen: ... Nije ni cudo sto je onaj Slovenac otisao , te potom kasnije i Basa...

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 16 apr 2011, 00:35

Ima trenera, ali nece niko da radi za covjeka koji hoce da se pita za svaku sitnicu ;) ;)
I treba da se pita, jer on daje klubu sve, ali nikada tako rezultat nece napraviti...

Inace rezultat se pravi onako kako Bosna radi "7 miliona maraka gubitka", naših (državnih) miliona, a djeca nemaju gdje trenirat, ...

Čovjek makar ulaže svoje pare i to u djecu, (ko to još radi u ovj državi) i trebo bi biti ponosan na to ili makar da to cjeniš, a ne da to napadaš i da pišeš kojekakve nebuloze, na osnovu kako si sam reko samo jedne utakmice odgledane.
O trenerima nisam stručan da govorim, ali dovoljno je vidjeti koliko je ta ista Bosna (treneri) igrača napravila u zadnje vrijeme da se zaključi da ti treneri nisu baš toliko stručni da ih se moli da predju ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 apr 2011, 01:02

nesto je napisao/la:

Inace rezultat se pravi onako kako Bosna radi "7 miliona maraka gubitka", naših (državnih) miliona, a djeca nemaju gdje trenirat, ...

Čovjek makar ulaže svoje pare i to u djecu, (ko to još radi u ovj državi) i trebo bi biti ponosan na to ili makar da to cjeniš, a ne da to napadaš i da pišeš kojekakve nebuloze, na osnovu kako si sam reko samo jedne utakmice odgledane.
O trenerima nisam stručan da govorim, ali dovoljno je vidjeti koliko je ta ista Bosna (treneri) igrača napravila u zadnje vrijeme da se zaključi da ti treneri nisu baš toliko stručni da ih se moli da predju ...
Sto se tice Bosne, tu nemoj nista da pises, jer nisi upucen. Sto posto je Selimovic molio i nudio ljudima da predju u Sparse, nisu htjeli, zasto, pitaj njih...

Na sta da budem ponosan, taj isti Selimovic je usao u Upravu Bosne pocetkom ljeta i sta se desilo, ekspresno je napustio...Mada je imao jednu ideju koja se meni licno svidja, i zao mi je sto nije uspio da je realizuje...
Objasnis ti meni onda kako su juniori Bosne dobili juniore Sparsa u Ligi...Kako se to onda desilo, ako su nestrucni ljudi, kada su juniori Bosne bili pred gasenjem, i kada nisu imali gdje da treniraju...

A evo npr za tvoju informaciju, Bosna od 21 titule u Omladinskim kategorijama ukupno ima 7, sto nijedan klub u BiH nema...To sto ljudi iz prvog tima NE ZNAJU da iskoriste svakog treceg igraca, njihov problem....

Ne napadam ja nikoga, ja samo pisem kako jeste...Onima kojima se ne svidja istina i koje ta istina boli, njihov problem...

Ostalo je samo ime.....

nesto
Kontakt:

Post Postao/la nesto » 16 apr 2011, 01:43

Nudit i molit je ogromna razlika, vjerovatno je nudio nekom što je u modernom poslovanju normalno, al da je molio ne možeš me ubjediti, kao i večinu ljudi na ovom forumu, vjerujem da ni Vujoševića ne bi molio ...

E sad da nisu htjeli preč i to je priča za sebe, reci mi ti, ko je sa Bosnom osvojio kadetsko i igro završnicu juniorskog (drugi) prošle godine, trener koji je ljetos prešao u Sparse iz Bosne što u startu demantira tvoj post o tome da nisu htjeli preći ...
P.S. Vidiš da sam upučen u uspjehe Bosne i jako mi je drago radi njih, ...

Vjerovatno bi i ti izašao iz uprave kad bi vidio o kakvim se u najmanju ruku "malverzacijama" radi. Možda je ipak trebao da uloži koji milion i da ponudi djecu iz Sparsa pa nek propadnu svi zajedno...
A evo npr za tvoju informaciju, Bosna od 21 titule u Omladinskim kategorijama ukupno ima 7, sto nijedan klub u BiH nema...To sto ljudi iz prvog tima NE ZNAJU da iskoriste svakog treceg igraca, njihov problem....

Veliki uspjeh i čestitke, al vidiš i sam da postoji problem
Sam si potvrdio da to ljudi iz prvog tima ne znaju iskoristiti, barem do sad nisu znali, daj Bože da se promjeni.

Možeš me u sve ubjedit al u to da su juniori Bosne pobjedili juniore Sparsa ove godine, u to ne možeš, samo mi nađi taj rezultat, jer bio sam na svim utakmicama između Bosne i Sparsa i to se nije desilo, a ti si rekao da ti je protiv “Širokog” prva utakmica da si pratio Sparse, nešto ne štima …

albiongate
Kontakt:

Post Postao/la albiongate » 16 apr 2011, 02:24

Velika nada bosanske kosarke Semir Sehic (1997)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 apr 2011, 13:50

nesto je napisao/la:Nudit i molit je ogromna razlika, vjerovatno je nudio nekom što je u modernom poslovanju normalno, al da je molio ne možeš me ubjediti, kao i večinu ljudi na ovom forumu, vjerujem da ni Vujoševića ne bi molio ...

E sad da nisu htjeli preč i to je priča za sebe, reci mi ti, ko je sa Bosnom osvojio kadetsko i igro završnicu juniorskog (drugi) prošle godine, trener koji je ljetos prešao u Sparse iz Bosne što u startu demantira tvoj post o tome da nisu htjeli preći ...
P.S. Vidiš da sam upučen u uspjehe Bosne i jako mi je drago radi njih, ...

Vjerovatno bi i ti izašao iz uprave kad bi vidio o kakvim se u najmanju ruku "malverzacijama" radi. Možda je ipak trebao da uloži koji milion i da ponudi djecu iz Sparsa pa nek propadnu svi zajedno...

Veliki uspjeh i čestitke, al vidiš i sam da postoji problem
Sam si potvrdio da to ljudi iz prvog tima ne znaju iskoristiti, barem do sad nisu znali, daj Bože da se promjeni.

Možeš me u sve ubjedit al u to da su juniori Bosne pobjedili juniore Sparsa ove godine, u to ne možeš, samo mi nađi taj rezultat, jer bio sam na svim utakmicama između Bosne i Sparsa i to se nije desilo, a ti si rekao da ti je protiv “Širokog” prva utakmica da si pratio Sparse, nešto ne štima …
Da, dobili su ih i to pod imenom Realway, kada su Bosnini juniori Damjanovic, Residovic, Vukovic, Dzafic, Guzonjic igrali za Realway...Sparsi vodili bruku razlike na poluvremenu, cini mi se 20, i na kraju ih dobili 2-3 razlike...
Toliko....

A na turniru koji je Kos organizovao kcerka od Natase Basovic sudila nepostojeci faul i dala Sparsima tri bacanja...Tako ih je Spars i pobijedio...

Ostalo je samo ime.....

jasminkoplje
Kontakt:

Post Postao/la jasminkoplje » 16 apr 2011, 18:36

Samir Šehic sa prebivalištem u Houstonu država Texas u SAD prije par dana zvanično je završio košarkašku sezonu 2010/2011. Sezona je završena ceremonijom koja se održala u Dallasu država Texas u SAD.
Samir je 14 godina
visok 201cm
tezak 100kg
obuca 53.5
Sampion Amerike vec dvije godine uzastopno sa svojim timom.
Nadite vise informacija pod Samir Sehic na youtube.

Na ceremonijij je prisustvovalo oko 100-ak gostiju koji su svojim prisustvom uveličali dodjelu trofeja i pobjedničkih prstenova za osvajanje pobjede Nacionalnog Prvaka Amerike za igrače 13-U.

Ceremonija se održala u privatnoj košarkaškoj dvorani koja je izgrađena u sklopu VILE gospodina Troutt-a, vlasnika i sponzora ovog košarkaškog mladog tima koji je nama već odavno poznat jer u ovom timu kao što smo već i naveli igra naš mladi bosanac Samir Šehic. Ovaj mladi tim je završio sezonu sa rekordom od 53 pobjede i 3 poraza.

Na ovoj značajnoj ceremoniji sa našim Samirom su prisustvovali i njegovi roditelji Jasmin i Amra.

Na pitanje njegovim roditeljima kako su oni doživjeli ovaj značajni skup? Rekli su nam:

-Veoma smo sretni i zadovoljni svim što je Samir postigao u zadnjih par godina. Zahvaljujemo se Bogu koji stoji iza naše familije i koji nam daje zdravstvenu i duhovnu snagu za sve ovo. Organizacija ovog skupa je veličansvena i na veoma visokom nivou.

- Gospodin Troutt je odradio fantastičan posao sa svojom familijom i svojom grupom ljudi na organizovanju tako značajnog skupa prvenstveno za našu djecu a potom i za nas. Biti gost u njegovoj kući je veoma važno a pored toga biti njegov gost sa ovim razlogom sa kojim smo mi ovdje večeras je nezaboravno. Ponosni smo na sve a pogotovo na našeg sina iza kojega stoji puno prolivenog znoja a u isto vrijeme mnogo izazova u budućnosti i na košarkaškom polju a isto tako i u školskim klupama.

- Veoma sam sretan, a u isto vrijeme želim da se zahvalim svima onim koji su se pobrinuli oko ove organizacije tako specijalnog momenta za mene i za moje suigrače, kaže Samir.

- Večeras je naša noć i nastojim da je provedem sa mojim roditeljima i prijateljima u svrhu kakao bi se mogao sjećati ovih trenutaka do kraja mog života. Želim da se zahvalim svojim roditeljima na podršci tokom cijele godine znajući da smo puno vremena proveli skupa putujući po cijeloj Americi i proveli stotine sati u košarkaškoj dvorani trenirajući. Želim da pozdravim sve ljude i prijatelje širom svijeta koji me prate i od kojih dobijam e-mailove podrške i lijepih želja.

Na ceremoniji igračima je dodijeljeno nekoliko značajnih poklona i trofeja. U ovom slučaju apsolutno bi željeli da istaknemo dodjelu velikih 15 kg teških personalizovanih trofeja za svakog igrača pojedinačno.

A ono što je odvuklo pažnju svih prisutnih na ovoj ceremoniji su pesonalizovani prstenovi koji su skoro identični prstenovima koji se dodjeljuju NBA igračima za njihovu pobjedu Nacionalnog Prvaka. Prsten je specijalno namjenjen svakom igraču sa njegovim brojem, prezimenom i mnogim drugim informacijama.

Pored mnogih koji su tu noć govorili ispred ostalog je bio i milijarder, gospodin Keney Troutt. U tom kratkom govoru gospodina Troutt-a mnoge rjieči su doživljene sa veoma visokom pažnjom ali u veoma emotivnom glasu sa suzama u očima na kraju je rekao i ovo

-Ja sam otac samo dvojici dječaka ali se osjećam kao Uncle (dajdža, amidža) za sve vas ovdje prisutne večeras".

Sve u svemu čestitamo našem mladom sugrađaninu Samiru Šehicu na svim uspjesima i želimo njemu i njegovim suigračima da ponove iste uspjehe u prestojećoj 2011/2012 sezoni.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 apr 2011, 18:48

Realway - Hercegovac 77 : 71

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.