Cestitke za gol ali da se pretjeruje pretjeruje.Preko svake mjere.akisarajevo92 je napisao/la:drag mi decko, gotivim ga, al' ovdje se stvorio hype kao da je najmanje hat-trick uvalio ili gol protiv Juventusa..
Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Mislim da bi stvarno sanjim mogli mozda igrati i sa Dzekom..dosta je borben i vraca se u odbranu sa njim i dzekom najmanje dva igraca cuvaju sto znaci da moze imati vise prostora za krila i kontre i sigurno vise foulova napravljeni da i Pjanic moze opalti..ne vidim za sad nekog dobrog igraca da nam igra 10ku..Milosevic ili Krunic su za tu pociju ali tesko da debituju sada.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Milane svaka čast, samo trpaj i aBd taj transfer će doći 

Ne možemo zvati svakog igrača čim postigne gol. Đurića pratim već neko vrijeme, znam da je dva puta ove sezone bio u početnoj postavi Cesene i znam da je jučer dao gol u 88. minuti. Međutim, sve to još nije dovoljno da bi dobio poziv. U svakom slučaju, on je potencijalni reprezentativac, pratim njegove igre", odgovorio je Pape
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
On bi njega i dan danas ''pratio'' da je ost'o (pu, pu, pu).bhsport je napisao/la:Ne možemo zvati svakog igrača čim postigne gol. Đurića pratim već neko vrijeme, znam da je dva puta ove sezone bio u početnoj postavi Cesene i znam da je jučer dao gol u 88. minuti. Međutim, sve to još nije dovoljno da bi dobio poziv. U svakom slučaju, on je potencijalni reprezentativac, pratim njegove igre", odgovorio je Pape
Ima li tih golova Milke Đurovskog?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Shaq fudbala
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Odigrao 87 minuta u domacoj pobjedi, sad su prvi na tabeli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Reprezentacija odnosno zadnje dvije utakmice mu je preokrenila karijeru na bolje. I neka je tako se koriste sanse u reprezentaciji.
Sada je tamo jedan od glavnih igraca i lakse ce mu biti igrati a i poslje napraviti dobar transfer. Samo jos da postigne bar desetak golova za klub.

Možda i jedini u klubu koji igra za svoju repku.Ajax je napisao/la:Reprezentacija odnosno zadnje dvije utakmice mu je preokrenila karijeru na bolje. I neka je tako se koriste sanse u reprezentaciji.![]()
Sada je tamo jedan od glavnih igraca i lakse ce mu biti igrati a i poslje napraviti dobar transfer. Samo jos da postigne bar desetak golova za klub.
....Manchester United fan since 1993....
[youtube][/youtube]
Kako pricaDelict je napisao/la:[youtube][/youtube]

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
"Hoces da se zenis?"
"Ja ja, to.."
Gigant u svakom smislu te riječi
"Ja ja, to.."

Gigant u svakom smislu te riječi

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ovo će biti lud intervju, kakav car 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U srijedu ( 11 novembra )Momciluk je napisao/la:Kad je ovaj intervju na bht?
Samo morat ce pomjeriti svadbu zbog nastupa na EP ili ce povest hanumu u Pariz i tamo sve obavit

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
U prvih 11 protiv Latine, uskoro ce poluvrijeme, 0-0 je
Nad tobom sunce najljepše sja
Igrao 90min izgubili 1:0
Imaju pravo slatku kcerkicu. Mala ista on.TMovac je napisao/la:U srijedu ( 11 novembra )Momciluk je napisao/la:Kad je ovaj intervju na bht?
Samo morat ce pomjeriti svadbu zbog nastupa na EP ili ce povest hanumu u Pariz i tamo sve obavit![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.