Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
drzim se ja Sarajeva i drzat cu se.. ali ipak Juve je ispred.. sumnjam da cu tako razmisljati, jer sam po tome odavno trebao tako razmisljati jer za Juve znam odkako znam i za sebe.. u Torinu ima puno vise navijaca Torina nego Juventusa, ali u ostatku Italije sve su juventini..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
navijanjem nemozes nazvati to sto pratis rezultate preko interneta, sto si prijavljen na njihov sajt, i sto jedva cekas prenos na sport klubu... to je vise simpatizer...Interfan88 je napisao/la:To je tacno, dosta raje sirom Italije, a i regije, navija za Juventus, kao i za Inter, naravno!
istina da ima vise navijaca juveta i intera... ali ovo je meni puno ljepse...
[youtube][/youtube]
BRAVE HEART 1979-2005
oni koji govore kako je navijanje na otoku u kurcu nek upale stream wba-forest 

- rob do bagro
- Kontakt:
Sve to stoji steve-o kralju...al dje cu tu pirotehnika, koreografije,organizacijasteve-o je napisao/la:oni koji govore kako je navijanje na otoku u kurcu nek upale stream wba-forest

Ja znam da je tamo ostar zakon, al oni se ne mogu mjerit sa ovim ostalima
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
dobro zna se da englezi nefuraju ultra' style, al' sto se tice navijanja u ovoj tekmi nisu nimalo iza(jos kad se uzme u obzir da kod engleza nema nikoga da "vodi" navijanje) ovi ostali po europi, barem po mom misljenjurob do bagro je napisao/la:Sve to stoji steve-o kralju...al dje cu tu pirotehnika, koreografije,organizacijasteve-o je napisao/la:oni koji govore kako je navijanje na otoku u kurcu nek upale stream wba-forest![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
Normala, sve je to tacno,grlati su ovi Englezi, jos kad popiju koju u pub-u svom...ore sesteve-o je napisao/la:dobro zna se da englezi nefuraju ultra' style, al' sto se tice navijanja u ovoj tekmi nisu nimalo iza(jos kad se uzme u obzir da kod engleza nema nikoga da "vodi" navijanje) ovi ostali po europi, barem po mom misljenjurob do bagro je napisao/la:Sve to stoji steve-o kralju...al dje cu tu pirotehnika, koreografije,organizacijasteve-o je napisao/la:oni koji govore kako je navijanje na otoku u kurcu nek upale stream wba-forest![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
steta sto se vecina njih istrose u pubovima prije tekme, to im je problemrob do bagro je napisao/la: Normala, sve je to tacno,grlati su ovi Englezi, jos kad popiju koju u pub-u svom...ore se

- rob do bagro
- Kontakt:
Kako bi ja volio drmnut jednu sa njimasteve-o je napisao/la:steta sto se vecina njih istrose u pubovima prije tekme, to im je problemrob do bagro je napisao/la: Normala, sve je to tacno,grlati su ovi Englezi, jos kad popiju koju u pub-u svom...ore se

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Jel to meni bilo upuceno?Interfan88 je napisao/la:Prvo se spremite za okrsaj sa ManijacimaTi bi vec okrsaj na internacionalnoj sceni...
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma znam buraz, malo sale nije za bacitInterfan88 je napisao/la:Ma jok nako ja to... Ako zelis sta razjasniti imas PP, da neulazimo u offtopic...
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
englezi i njihovi pubovi su posebni stvarno, sve drugo je bljeda kopijarob do bagro je napisao/la:Kako bi ja volio drmnut jednu sa njimasteve-o je napisao/la:steta sto se vecina njih istrose u pubovima prije tekme, to im je problemrob do bagro je napisao/la: Normala, sve je to tacno,grlati su ovi Englezi, jos kad popiju koju u pub-u svom...ore sepa onda laganini na obracun sa nekim(npr.sa Headhunterseima
)

- rob do bagro
- Kontakt:
Steve...ma naravno da je to nesto posebno, to kad udjes jednom u pub ne izlazis nikad.
Jel ti zivis u Engleskoj??
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nisam u norveskoj sam, al' avionom mi je samo 45 minuta do londona. ima i ovdje pubova dosta, al nije to to ko u engleskojrob do bagro je napisao/la:Steve...ma naravno da je to nesto posebno, to kad udjes jednom u pub ne izlazis nikad.

- rob do bagro
- Kontakt:
Aha,onako pitam...posto vidim da si dobro upoznat sa englezima.Moj stari je trenutno u Norveskoj na terenusteve-o je napisao/la:nisam u norveskoj sam, al' avionom mi je samo 45 minuta do londona. ima i ovdje pubova dosta, al nije to to ko u engleskojrob do bagro je napisao/la:Steve...ma naravno da je to nesto posebno, to kad udjes jednom u pub ne izlazis nikad.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la: Aha,onako pitam...posto vidim da si dobro upoznat sa englezima.Moj stari je trenutno u Norveskoj na terenu
nije lose ovdje, a nije ni engleska tako daleko, jeftin avion i to je to

- rob do bagro
- Kontakt:
Samo jedna relacija a to je PUBsteve-o je napisao/la:rob do bagro je napisao/la: Aha,onako pitam...posto vidim da si dobro upoznat sa englezima.Moj stari je trenutno u Norveskoj na terenu
nije lose ovdje, a nije ni engleska tako daleko, jeftin avion i to je to

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
zadnji put kad sam bio u engleskoj bio sam u jednom malom pubu zove se Arry's Pub ili nesto slicno, jooj ambijentarob do bagro je napisao/la: Samo jedna relacija a to je PUB

- rob do bagro
- Kontakt:
Hehe, volio bih i ja jednom otic pa da se ubijem al ono bas.Jesil morao otpjevat pjesmu da bi usao, kao na GSHsteve-o je napisao/la:zadnji put kad sam bio u engleskoj bio sam u jednom malom pubu zove se Arry's Pub ili nesto slicno, jooj ambijentarob do bagro je napisao/la: Samo jedna relacija a to je PUB

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
obavezno moras svratit u jedan pub tamo kad budes imao priliku, zakon je tamorob do bagro je napisao/la: Hehe, volio bih i ja jednom otic pa da se ubijem al ono bas.Jesil morao otpjevat pjesmu da bi usao, kao na GSH

znam da smo otisli off-topic, al pub i nogomet idu zajednoInterfan88 je napisao/la: Zašto imam osjecaj da ovo nema veze s temom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.