Kapa dole momci, tako se bori za nas klub. Svi do jednog su danas na nivou bili, posebno Strika golman. Idemo sada dalje, next stop Zivinice

I jos navijaci, mislim da je danas orilo, bas nas je dosta bilo

Moderator/ica: GracanicaAA
Vrh vrh vrh, posebno Atomci, bilo nas je oko 150 danas, prejako sam se osjecao.JohnDoe je napisao/la:Sta reci nakon ovog danas![]()
Kapa dole momci, tako se bori za nas klub. Svi do jednog su danas na nivou bili, posebno Strika golman. Idemo sada dalje, next stop Zivinice![]()
I jos navijaci, mislim da je danas orilo, bas nas je dosta bilo
Imam osjećaj da bi osvojili i više bodova na strani, da nas je Denis vodio od početka.atomac123 je napisao/la:I ono što je interesantno, TOŠK je do sad više bodova skupio na strani (6) nego kod kuće (4).
Ma jašta bi, i kod kuće i na strani.MVN1994 je napisao/la:Imam osjećaj da bi osvojili i više bodova na strani, da nas je Denis vodio od početka.atomac123 je napisao/la:I ono što je interesantno, TOŠK je do sad više bodova skupio na strani (6) nego kod kuće (4).
Pojma nemam, valjda ce brzo. Ide bus Atomaca, bice dobra atmosfera.. nije ni skupoMVN1994 je napisao/la:Kada možemo očekivati povratak Skulića?
Izvor: S.port1.baNK „TOŠK" Tešanj, zbog prekršaja iz člana 55. DP NS/FS BiH (slaba organizacija) počinjenog na utakmici 10. kola Prve lige FBiH:NK „Tošk“-FK „Olimpik“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 2000 (DVIJEHILJADE) KM.
Ma nista novo, Savez je smece, skup lopova i prevaranata. Onako nam napakovati, i onda nas jos kaznit, to se samo i moze ocekivat od ljudi koji nemaju ni gram obraza.MVN1994 je napisao/la:Izvor: S.port1.baNK „TOŠK" Tešanj, zbog prekršaja iz člana 55. DP NS/FS BiH (slaba organizacija) počinjenog na utakmici 10. kola Prve lige FBiH:NK „Tošk“-FK „Olimpik“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 2000 (DVIJEHILJADE) KM.
Koliko nas ide sutra u Živinice?atomac123 je napisao/la:Ma nista novo, Savez je smece, skup lopova i prevaranata. Onako nam napakovati, i onda nas jos kaznit, to se samo i moze ocekivat od ljudi koji nemaju ni gram obraza.MVN1994 je napisao/la:Izvor: S.port1.baNK „TOŠK" Tešanj, zbog prekršaja iz člana 55. DP NS/FS BiH (slaba organizacija) počinjenog na utakmici 10. kola Prve lige FBiH:NK „Tošk“-FK „Olimpik“, kažnjava se NOVČANOM KAZNOM OD 2000 (DVIJEHILJADE) KM.
Bosna je desetkovana ovim kaznama, a utakmica protiv nas im je zadnje kolo, tako da ce i nju zahvatit ove kazne.
Bice 1 bus plus jos ljudi s autima.. Plus jos ljudi koji ce na obicnu tribinu, standard.MVN1994 je napisao/la: Koliko nas ide sutra u Živinice?
Profil igraca da ga niko ne moze stic, u for mu nabijes svaka je njegovajosipmusa je napisao/la:Kakav vam je ovaj Kršić, onako kakav profil igrača, vidim počesto zabije mada se u Mostaru nije vidio. Mogli bi vam ga čapit, očito ima damu na gostovanjima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.