FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma bice europa igraju ove zadnje utakmice dobro
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-
- Kontakt:
Pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu pa baš ne znam kako stoje stvari u Premierligi..Može li mi ko reči kako Sarajevo,Željo,Široki,... ne mogu prodati igrača više od 300,000eur a neka Zvezda koja ima 20 mio eur dugova može prodati igrača za 6 mio(žigić),... kako može neki Partizan prodati Jovetiča za 8 mio eur i Dinamo za 12 mio a naši klubovi ne mogu više od 300,000...Molim ako mi možete to objasniti...Hvala vam

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
-
- Kontakt:
lolo je napisao/la:R_Quaresma je napisao/la:Pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu pa baš ne znam kako stoje stvari u Premierligi..Može li mi ko reči kako Sarajevo,Željo,Široki,... ne mogu prodati igrača više od 300,000eur a neka Zvezda koja ima 20 mio eur dugova može prodati igrača za 6 mio(žigić),... kako može neki Partizan prodati Jovetiča za 8 mio eur i Dinamo za 12 mio a naši klubovi ne mogu više od 300,000...Molim ako mi možete to objasniti...Hvala vam![]()
![]()
![]()
To baš nije odgovor

Pa prvo vjerovatno sto nemamo zakon o sportu...to je prvi i osnovno sto svako radi sta hoce ne prodaju igrace za dobrobit kluba nego za dobrobit svoga dzepaR_Quaresma je napisao/la:Pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu pa baš ne znam kako stoje stvari u Premierligi..Može li mi ko reči kako Sarajevo,Željo,Široki,... ne mogu prodati igrača više od 300,000eur a neka Zvezda koja ima 20 mio eur dugova može prodati igrača za 6 mio(žigić),... kako može neki Partizan prodati Jovetiča za 8 mio eur i Dinamo za 12 mio a naši klubovi ne mogu više od 300,000...Molim ako mi možete to objasniti...Hvala vam![]()
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
U čemu je fora da kad dovedemo igrača dobije ugovor na godinu dana maximalno na 18 meseci...Zašto ne možemo igraču dati ugovor za 3 do 5 godine....Recimo Handžić zašto momak nije dobio ugovor na 5-7 godina i da imam odštetu recimo 1,5mio eur...izvini te ako sam dosadan al me stvarno zanima kako je to moguče....miky_hz je napisao/la:Pa prvo vjerovatno sto nemamo zakon o sportu...to je prvi i osnovno sto svako radi sta hoce ne prodaju igrace za dobrobit kluba nego za dobrobit svoga dzepaR_Quaresma je napisao/la:Pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu pa baš ne znam kako stoje stvari u Premierligi..Može li mi ko reči kako Sarajevo,Željo,Široki,... ne mogu prodati igrača više od 300,000eur a neka Zvezda koja ima 20 mio eur dugova može prodati igrača za 6 mio(žigić),... kako može neki Partizan prodati Jovetiča za 8 mio eur i Dinamo za 12 mio a naši klubovi ne mogu više od 300,000...Molim ako mi možete to objasniti...Hvala vam![]()
![]()
![]()

Pa mislim da ni jedan igrač neće potpisati ugivir duži od 2-3 godine jer svi vidiomo kako se kod nas situacija mijenja kroz par mjeseci. Kako pare dođu/nestanu preko noći. Zadnji primjer su Laktaši!
Ali zato Olimpik mjenja to evo Pelak potpisao na 3 godineMarin je napisao/la:Pa mislim da ni jedan igrač neće potpisati ugivir duži od 2-3 godine jer svi vidiomo kako se kod nas situacija mijenja kroz par mjeseci. Kako pare dođu/nestanu preko noći. Zadnji primjer su Laktaši!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gracić,Gracić.
Da nam je on ostao vjerujem da bi dosad ličili na ozbiljan klub.
jbg
jbg
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Pelaka su doveli zato što ga niko nije želio imati u ekipi....Al stvarno je glupo da izgubimo igrača koji je stvarno super igrač za male pare (Handžić 170,000 eur)....Ili još gore Željo izgubi Džeku za 60,000 eur a sad je momak vreda skoro 12 mio eur...
Ne znam zašto navijači Sarajeva ne uđete u upravu i izgonite onu bandu koja krade novac...Mislio kad mogu BBB i Delije tuči svoje fudbalere možemo i mi tuči našu upravu....
Ne znam zašto navijači Sarajeva ne uđete u upravu i izgonite onu bandu koja krade novac...Mislio kad mogu BBB i Delije tuči svoje fudbalere možemo i mi tuči našu upravu....
Vec sutra ce se 60% znati ko ce u evropu +(ko igra posteno).
sto se tice tima nesmijemo dopustiti da se iko proda,bice tu jos hosic i milosevic i dodati jednog dvojicu u sredini poput hote i mi mozemo donekle gurati u evropi da ne pricam o sljedecoj sezoni u nasoj ligi.
sto se tice tima nesmijemo dopustiti da se iko proda,bice tu jos hosic i milosevic i dodati jednog dvojicu u sredini poput hote i mi mozemo donekle gurati u evropi da ne pricam o sljedecoj sezoni u nasoj ligi.
-
- Kontakt:
Cuj sta kaze ofirusa Jasmina,radovi ce bla bla trajati 30 dana,a poslije toga kaze,kako sa radovima moraju poceti najkasnije do kraja aprila jer po njezinim rijecima,u maju vec nastaju klimatske promjene i onda nisu u stanju bla bla......nisam znao da od kraja aprila do pocetka maja-ima 30 dana......Jasmina uvalim ti ga preko karmina!!!!alenpitar je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/n ... nom-terenu
-
- Kontakt:
Zakon o sportu je donesen ima vec pola godine najmanje,druga je stvar sto taj zakon niko ne pocinje da sprovodi(sto zbog javasluka sto zbog interesdzija koji samo brinu o svome licnom interesu) i sto je zakon jos u "pelenama"......a mislim da se taj zakon o sportu uopste ne tice transfera,ne treba ti poseban zakon o tome,sve je do transparentnosti rada uprave nekog kluba,znamo kako je to kod nasih klubova,mislim da je bitno ko pravi reviziju o poslovanju nekog kluba,sigurno kokosari stele i to,tj.potplate neku revizorsku kucu koja se uopste nece baviti transferima........miky_hz je napisao/la:Pa prvo vjerovatno sto nemamo zakon o sportu...to je prvi i osnovno sto svako radi sta hoce ne prodaju igrace za dobrobit kluba nego za dobrobit svoga dzepaR_Quaresma je napisao/la:Pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu pa baš ne znam kako stoje stvari u Premierligi..Može li mi ko reči kako Sarajevo,Željo,Široki,... ne mogu prodati igrača više od 300,000eur a neka Zvezda koja ima 20 mio eur dugova može prodati igrača za 6 mio(žigić),... kako može neki Partizan prodati Jovetiča za 8 mio eur i Dinamo za 12 mio a naši klubovi ne mogu više od 300,000...Molim ako mi možete to objasniti...Hvala vam![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: lopta je okrugla, dana/u 15 apr 2009, 05:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da, Gracic,Gracic,nije htio vise imati posla sa kokosarima u vasoj upravi,nije htio da dodje ni u Zelju da ima posla sa kokosarima u nasoj upravi,sta ces,covjek pun kao brod i nije mu potrebno da hapa kao ostali kokosari......suman i co. "vjecno" u vasoj upravi,samir i faruk "vjecno" u nasoj upravi,krivi smo mi navijaci sto to sve gledamo i dopustamo.......VanBasten je napisao/la:Gracić,Gracić.
jbg
-
- Kontakt:
[quote="lolo"][quote="R_Quaresma"]Pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu pa baš ne znam kako stoje stvari u Premierligi..Može li mi ko reči kako Sarajevo,Željo,Široki,... ne mogu prodati igrača više od 300,000eur a neka Zvezda koja ima 20 mio eur dugova može prodati igrača za 6 mio(žigić),... kako može neki Partizan prodati Jovetiča za 8 mio eur i Dinamo za 12 mio a naši klubovi ne mogu više od 300,000...Molim ako mi možete to objasniti...Hvala vam
Ma sigurno se kod transfera za pojedine igrace,sigurno su se uzimale vece cifre a onda kokosari iz raznih uprava preko korumpiranih novinara,u javnost plasiraju vijesti o znatno manjim ciframa i slicno.......
Ma sigurno se kod transfera za pojedine igrace,sigurno su se uzimale vece cifre a onda kokosari iz raznih uprava preko korumpiranih novinara,u javnost plasiraju vijesti o znatno manjim ciframa i slicno.......
- Crveni_1922
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], perodeformero i 55 gostiju.