BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 17:12

harishp je napisao/la:Sto se tice zutih,zar ono Pjanic vec nema dva zuta.I koliko u stvari po tim fifinim hepekovima moras imati da bi pauzirao.Dva ili tri?
Trebas 2 imati, Pjanic ima samo jedan, onaj protiv Slovaka. ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 sep 2013, 17:17

Citam da je safet rekao za avaz da mujdzu nece zvati... Izgleda da ima problema sa kukom kako je pape reko dal je to neka bomba ne znam. U svakom slucaju sa mujdzom ili bez mi ove tekme trebamo uzet al opet ne mogu nikako da iz glave izbacim da ce avdija igrat. Da se razumijiemo ima on kvalitet za ove protivnike al mislim da je pod pritiskom i nedo dragi bog da nam kakvu havariju napravi XD

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2013, 17:51

Vidim i Zukan je jos povrijedjen. Ako on ozdravi, moze igrat stopera, a Bicakcic beka. Ali ako ne bude Zukanovica opet ce Avdija na bek. Je li ono neko govorio da Hadzic moze igrat i beka?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 sep 2013, 17:58

Cartman je napisao/la:Vidim i Zukan je jos povrijedjen. Ako on ozdravi, moze igrat stopera, a Bicakcic beka. Ali ako ne bude Zukanovica opet ce Avdija na bek. Je li ono neko govorio da Hadzic moze igrat i beka?
Nisam siguran hadzica sam pratio malo prosle sezone kad se pocelo pricat oko njega , uvijek je igrao na zadnjem veznom ...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2013, 17:59

evo jos nekakvih klipova iz Slovacke al u reziji Slovaka .. ja ne znam postavit nego ovako :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2013, 18:04

kaze Kozak na 0:16 uzasna atmosfera .. :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 sep 2013, 18:11

emir79 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Prvo ko kaze da si osudjen na Vrsajevica, a drugo je pa zar se plasis Lihtenstajna i Litvanije???????

Vraca se Zukanovic, Pandza nasao klub, tako da to pljuvanje po Vrsajevicu ne znam cemu vodi, eto ne mozemo dobiti Lihtenstajn kuci, niti Litvaniju na strani jer postoji mogucnost da ce igrati Vrsajevic. Smjesni ste ba, ali bas ste smjesni da niste ni svjesni koliko.

Bicakcic-Pandza-Spahic-Zukanovic i gdje je tvoj problem? Gdje ti je problem da i Vrsajevic igra? Igra u boljem klubu nego sto je to reprezentacija Lihtenstajn i Litvanija .
Prvo vidjet ces da ce Vrsajevic igrat obje utakmice, druga stvar ja sam na prosloj stranici napisao da Vrsajevic treba da igra protiv Lihtenstajna, i igrat ce. Lihtenstajn je toliko slab da smo im i sa Vrsajevicem dali 8 golova. Ja sam cak napisao i da ne treba da igra ni Lulic tu utakmicu, zbog zutih, a da se Dzeko i Ibisevic izvedu na poluvremenu. Ali protiv Litvanije ne treba, a igrat ce, Litvanija je jaca od Lihtenstajna, a Vrsajevic je i protiv Lihtenstajna prvu utakmicu izgledao smijesan, protiv bilo koje ozbiljnije ekipe on ispada smijesan, a Litvanija na domacem terenu nije bas neozbiljna ekipa, namucili su dobro i Grke i Slovake.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 sep 2013, 18:25

ko nije gledao sazetak sa grcke televizije , bili su se ponadali na 1-0 :mrgreen:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 29 sep 2013, 20:34

Vršajević aka Speed Demon će da dominira na desnom beku naredne dvije utakmice kvalifikacija ;)
bez brige momčine

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 20:47

Kad Avdija majstor, u Zenici, pred prepunim stadionom Bilino Polje, izdominira lihtenštajnskog lijevog beka Yves Oehri-a i svim hejterima začepi usta. 8-)
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 29 sep 2013, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 sep 2013, 20:51

Stani, zar ne bi trebao lijevog ako bude dominirao našom desnom stranom ? :shock:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 sep 2013, 20:52

Nakon te utakmice Avdo će da se proda u Chievo ili Bolognu , ko više ponudi ... ;)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 20:53

zizu1991 je napisao/la:Stani, zar ne bi trebao lijevog ako bude dominirao našom desnom stranom ? :shock:
Avdija je svugdje 8-)

Zayebavam se, zayebo sam se :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 20:53

bavarian_bk je napisao/la:Nakon te utakmice Avdo će da se proda u Chievo ili Bolognu , ko više ponudi ... ;)
Zar nije onom utakmicom protiv Intera odusevio njihove celnike, ja mislim da je samo kod plate zapelo, Avdija trazio 3 milje, Inter nudio samo 1,5, sljedeceg prelaznog roka krecu opet po njega :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 sep 2013, 20:56

Goalgetter je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Nakon te utakmice Avdo će da se proda u Chievo ili Bolognu , ko više ponudi ... ;)
Zar nije onom utakmicom protiv Intera odusevio njihove celnike, ja mislim da je samo kod plate zapelo, Avdija trazio 3 milje, Inter nudio samo 1,5, sljedeceg prelaznog roka krecu opet po njega :mrgreen:
Pa to su iskoristili čelnici Chieva i Bologne (a negdje se spominje da Roma nije zadovoljna Maiconom pa ga hoće .. ) i odmah stupili u kontakt sa Avdinim agentom , inicijala S.S.( Sušić Sead , op.a. ) , i ugovorili transfer . Očekuje se da transfer iznosi 7 miliona €, ako se ne bi kako sam već rekao Roma uključila i ponudila više ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 sep 2013, 20:59

Ja sam čitao da daju Maicona i 7mil eura.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2013, 21:34

Opravdace Avdija ocekivanja, ma i ja bih da igram protiv konobara iz Lihtenstajna. :twisted:

Nemamo nekog prevelikog izbora na desnom beku, tako da ce Ajdukovac morati popuniti rupu osim ako Pape ne bude malo improvizovao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 21:36

Omerbavarac je napisao/la:Opravdace Avdija ocekivanja, ma i ja bih da igram protiv konobara iz Lihtenstajna. :twisted:

Nemamo nekog prevelikog izbora na desnom beku, tako da ce Ajdukovac morati popuniti rupu osim ako Pape ne bude malo improvizovao.
Lulic na desnog beka, Sejo na lijevom i Hajrovica gurnuti umjesto Lulica na krilo ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2013, 21:38

Lulic na desnog beka, Sejo na lijevom i Hajrovica gurnuti umjesto Lulica na krilo ;)
To je to improvizovanje o kojem govorim.
Imamo polivalentne igrace i nece nam biti problem sastaviti dobitnu kombinaciju, no ako Pape bude ponovo razmisljao ziheraski (ja ga podrzavam, po meni je najuspjesniji selektor BiH ikad) mi cemo gledati Avdiju na desnom beku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 21:40

Omerbavarac je napisao/la:
To je to improvizovanje o kojem govorim.
Imamo polivalentne igrace i nece nam biti problem sastaviti dobitnu kombinaciju, no ako Pape bude ponovo razmisljao ziheraski (ja ga podrzavam, po meni je najuspjesniji selektor BiH ikad) mi cemo gledati Avdiju na desnom beku.
Bas tako.

Ma i ja podrzavam Papeta, ali uprkos citavoj podrsci, treba ga i kritikovati za neke poteze. Misljenja sam da bi Lulic odigrao bolje na desnom beku nego Avdija, ali ova dva protivnika nisu toliko dobra, pa i ako ubaci Vrsajevica nece puno pogrijesiti.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.