Trebas 2 imati, Pjanic ima samo jedan, onaj protiv Slovaka.harishp je napisao/la:Sto se tice zutih,zar ono Pjanic vec nema dva zuta.I koliko u stvari po tim fifinim hepekovima moras imati da bi pauzirao.Dva ili tri?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Trebas 2 imati, Pjanic ima samo jedan, onaj protiv Slovaka.harishp je napisao/la:Sto se tice zutih,zar ono Pjanic vec nema dva zuta.I koliko u stvari po tim fifinim hepekovima moras imati da bi pauzirao.Dva ili tri?
Nisam siguran hadzica sam pratio malo prosle sezone kad se pocelo pricat oko njega , uvijek je igrao na zadnjem veznom ...Cartman je napisao/la:Vidim i Zukan je jos povrijedjen. Ako on ozdravi, moze igrat stopera, a Bicakcic beka. Ali ako ne bude Zukanovica opet ce Avdija na bek. Je li ono neko govorio da Hadzic moze igrat i beka?
Prvo vidjet ces da ce Vrsajevic igrat obje utakmice, druga stvar ja sam na prosloj stranici napisao da Vrsajevic treba da igra protiv Lihtenstajna, i igrat ce. Lihtenstajn je toliko slab da smo im i sa Vrsajevicem dali 8 golova. Ja sam cak napisao i da ne treba da igra ni Lulic tu utakmicu, zbog zutih, a da se Dzeko i Ibisevic izvedu na poluvremenu. Ali protiv Litvanije ne treba, a igrat ce, Litvanija je jaca od Lihtenstajna, a Vrsajevic je i protiv Lihtenstajna prvu utakmicu izgledao smijesan, protiv bilo koje ozbiljnije ekipe on ispada smijesan, a Litvanija na domacem terenu nije bas neozbiljna ekipa, namucili su dobro i Grke i Slovake.emir79 je napisao/la:Prvo ko kaze da si osudjen na Vrsajevica, a drugo je pa zar se plasis Lihtenstajna i Litvanije???????Mozambik je napisao/la:Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Vraca se Zukanovic, Pandza nasao klub, tako da to pljuvanje po Vrsajevicu ne znam cemu vodi, eto ne mozemo dobiti Lihtenstajn kuci, niti Litvaniju na strani jer postoji mogucnost da ce igrati Vrsajevic. Smjesni ste ba, ali bas ste smjesni da niste ni svjesni koliko.
Bicakcic-Pandza-Spahic-Zukanovic i gdje je tvoj problem? Gdje ti je problem da i Vrsajevic igra? Igra u boljem klubu nego sto je to reprezentacija Lihtenstajn i Litvanija .
Avdija je svugdjezizu1991 je napisao/la:Stani, zar ne bi trebao lijevog ako bude dominirao našom desnom stranom ?
Zar nije onom utakmicom protiv Intera odusevio njihove celnike, ja mislim da je samo kod plate zapelo, Avdija trazio 3 milje, Inter nudio samo 1,5, sljedeceg prelaznog roka krecu opet po njegabavarian_bk je napisao/la:Nakon te utakmice Avdo će da se proda u Chievo ili Bolognu , ko više ponudi ...
Pa to su iskoristili čelnici Chieva i Bologne (a negdje se spominje da Roma nije zadovoljna Maiconom pa ga hoće .. ) i odmah stupili u kontakt sa Avdinim agentom , inicijala S.S.( Sušić Sead , op.a. ) , i ugovorili transfer . Očekuje se da transfer iznosi 7 miliona €, ako se ne bi kako sam već rekao Roma uključila i ponudila više ...Goalgetter je napisao/la:Zar nije onom utakmicom protiv Intera odusevio njihove celnike, ja mislim da je samo kod plate zapelo, Avdija trazio 3 milje, Inter nudio samo 1,5, sljedeceg prelaznog roka krecu opet po njegabavarian_bk je napisao/la:Nakon te utakmice Avdo će da se proda u Chievo ili Bolognu , ko više ponudi ...
Lulic na desnog beka, Sejo na lijevom i Hajrovica gurnuti umjesto Lulica na kriloOmerbavarac je napisao/la:Opravdace Avdija ocekivanja, ma i ja bih da igram protiv konobara iz Lihtenstajna.![]()
Nemamo nekog prevelikog izbora na desnom beku, tako da ce Ajdukovac morati popuniti rupu osim ako Pape ne bude malo improvizovao.
To je to improvizovanje o kojem govorim.Goalgetter je napisao/la:
Lulic na desnog beka, Sejo na lijevom i Hajrovica gurnuti umjesto Lulica na krilo
Bas tako.Omerbavarac je napisao/la:To je to improvizovanje o kojem govorim.Goalgetter je napisao/la:
Lulic na desnog beka, Sejo na lijevom i Hajrovica gurnuti umjesto Lulica na krilo
Imamo polivalentne igrace i nece nam biti problem sastaviti dobitnu kombinaciju, no ako Pape bude ponovo razmisljao ziheraski (ja ga podrzavam, po meni je najuspjesniji selektor BiH ikad) mi cemo gledati Avdiju na desnom beku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.