Eurobasket Slovenia 2013

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

Aragorn98
Kontakt:

Re: Eurobasket Slovenia 2013

Post Postao/la Aragorn98 » 08 sep 2013, 23:21

Raul_64 je napisao/la:Petar Skansi je idol ;

Skansi - uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, uže, neeee Žoriću, pa možeš li ti pomaći tu nogu

"Ukic je najbolji strijelac kojeg znam" i promasi bacanje normalno

etc. :lol:
:lol:
Čim je rekao ovo za Ukića znao sam da će promašit. :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 sep 2013, 23:21

Kobe Bryant je napisao/la:Slovenci sami sbe pobjedise u 25 min dadose 52 kosa
u zaadnjih 15 min 13 koseva :shock: :o :? :roll:

Fakat ludo prvenstvo , ne mogu jos da donesem odluku ko je favorit , nisam gledao ni jednom Francuze , mada su ono iugubili od Engleza :o :shock: tako da , Spanija i Srbija su solidni , Italija je sve iznenadila :o do veceras mi je Grcka bila favorit gledao sam protiv Turske , ali ovaj poraz od Talijana me iznenadio , fakat neznam svi mogu proci !

Jedna Makedonija ponizi doslovno Srbiju , a onda mi koji stvarno imamo problema sa kadrom nadigramo tu Makedoniju i to nas :o
Litvanije mi je na papiru , ali ova uzdanja protiv Srbije i ovaj produzetak protiv CG nisu za pohvalu .

Uglavnom kao uvjek imamo za cim da zalimo morali smo se bolje spreminiti za Latviju , ovako nadat se kad nas svi otpisu da opat mozemo dobiti ;)
Što se tiče poraza Grka, oni su bez povrijđenog Spanoulisa i fali tu nekolicina igrača, a Italijani su danas imali raspoložene Datomea i Belinelija, ulazilo je sve što su bacili prema košu. Grci su u posljednjim minutama mogli da preokrenu, ali brzopleti napadi, neki nepotrebni pokušaji da se ubaci trojka i to je to...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 sep 2013, 23:22

Je li to moguceeee 8-) 8-)

Pa ovome se nisam nadao. To momci, to zelim vidjet, borba, zelja, muda i doci ce jos ovakvih pobjeda. Repesi kapa do poda, momciam takodjer. Tomic mora i moze bolje. Za nadat se da ce sutra biti bolji protiv Ceha. Bojan fantastican!

Nemam rijeci, odusevljen sam. Protiv zone nisu kurtza mogli. Dok ih je s.rala trojka, vodili su, poslije je to stalo i odmah smo bili tu. Vazne trice u produzetku, to se trazi.

Bravo momci, sutra po prolazak dalje. Kljucan ce biti Ante. Pazite sta sam rekao ;)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 sep 2013, 23:23

dziza_23 je napisao/la:
dubrava je napisao/la:U vezi Ukića, niste u pravu. Večeras je bio dobar, pa jeste gledali 3. četvrtinu?! Em pogodio ključnu tricu, em napravio skok u obrani i onda u sljedecem napadu asistirao...
Momku je glavni potez nadskok u reket i onda iz skoka vracanje lopte nazad, ili izgubi loptu. Draper je odlicno igrao, skakao i trudio se za svaku loptu, po meni svakako bolja opcija ;)
Ma sve ja to znam. On je čisti indijanac jer igra sam protiv svih. Al, večeras je bio oke, iako me znoj oblije kad krene u prodor..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 sep 2013, 23:24

hrvatskoj je dovoljna pobjeda protiv čeha?

još da imam gdje gledati tu tekmu

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2013, 23:28

Sutra ko da gledam da Česi dobivaju fizicki i psihicki "mrtve" Hrvate i idu dalje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 08 sep 2013, 23:30

filip13 je napisao/la:hrvatskoj je dovoljna pobjeda protiv čeha?

još da imam gdje gledati tu tekmu
Ko pobijedi ide dalje. Nadam se da ćemo odigrati odlično, treba nam ta pobjeda, šteta bi velika bila ako nas sutra Česi izbace s natjecanja
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 sep 2013, 23:30

I da, Tomic iako je promasio slobodna na kraju. 15 skokova, 11 koseva, nas drugi strijelac. Masu posla odradio u obrani. Ne znam zasto ga se tako pljuje. Odigrao je odlicnu utakmicu.
RIP CITY!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 sep 2013, 23:32

bravo hrvati ili da kažem bravo Bojane?! inače slovenci mi nikako nisu jasni, šutaju trice a ne bi pogodili Mediteran....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2013, 23:34

Pa igrali su kockasti zonu , logicno je bilo da probijaju vanjskim sutem kojeg su imali (mislim imali otvorene pozicije)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 sep 2013, 23:37

Damian je napisao/la:I da, Tomic iako je promasio slobodna na kraju. 15 skokova, 11 koseva, nas drugi strijelac. Masu posla odradio u obrani. Ne znam zasto ga se tako pljuje. Odigrao je odlicnu utakmicu.
možda zato što je i večeras fulao jedno 5-6 zicera, ili zato što mu je ovo prva dobra partija još od ko zna kada...
@raul ali kada ne ide onda se zona probija na druge načine.... tricom je starinski, mada eto još dokaza koliko je Boža za penzionerskog noža
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 08 sep 2013, 23:37

Damian je napisao/la:I da, Tomic iako je promasio slobodna na kraju. 15 skokova, 11 koseva, nas drugi strijelac. Masu posla odradio u obrani. Ne znam zasto ga se tako pljuje. Odigrao je odlicnu utakmicu.
Jesi li gledao utakmicu?Šut za 2 poena mu je 30%(otprilike),u obrani je često ispadao i promašio je 2 slobodna bacanja koja su nas mogla koštat pobjede.Najbolje mi je bilo kad mu je netko dodao 2 sekunde prije isteka napada i nikoga oko njega,a on umjesto da puca,vraća nazad i naravno gotov napad. :shock:
Zadnja izmjena: Aragorn98, dana/u 09 sep 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 sep 2013, 23:40

Aragorn98 je napisao/la:
Jesi li gledao utakmicu?Šut za 2 poena mu je oko 30%(otprilike),u obrani je često ispadao i promašio je 2 slobodna bacanja koja su nas mogla koštat pobjede.Najbolje mi je bilo kad mu je netko dodao 2 sekunde prije isteka napada i nikoga oko njega,a on umjesto da puca,vraća nazad i naravno gotov napad. :shock:
Da prosjecan sut. Ali i uz to je nas drugi strijelac. Ne mozes reci za igraca koji ima double-double da je lose odigrao ;)

Sutra ce bit jos bolje uvjeren sam. Iako su se izmorili, samopouzdanje je nikad vece. Cesi moraju pasti. Vjerovatno ce Simon igrati vise jer danas i nije igrao bas.
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 sep 2013, 23:41

Statistika laže :P
Kad igraš 30 minuta tekmu, od toga ti je pola koševa sa crte slobodnih bacanja, mašiš par zicera na način da promašiš čitav obruč, netočna dodavanja, ispadanja lopti, a u obrani ispadaš, za nekog tko je ponajbolji centar, onda je to sramota...još maši i ona dva na kraju iako je bilo gotovo...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 08 sep 2013, 23:52

I da se pohvalim - stavio na BiH i Hrvatsku i isplatilo se, lijepe pare :D

Jos da se i sutra potrefi :lol:
RIP CITY!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 sep 2013, 23:54

Bojan Bogdanovic ponos Hercegovine :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 08 sep 2013, 23:58

Inače Turska večeras priredila senzaciju i ako sutra dobije Rusiju zauzeće odlično četvrto mjesto u svojoj grupi, a u slučaju poraza uz očekivan poraz Švedske biće solidni peti.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 sep 2013, 00:44

DukeOfWellington je napisao/la:Inače Turska večeras priredila senzaciju i ako sutra dobije Rusiju zauzeće odlično četvrto mjesto u svojoj grupi, a u slučaju poraza uz očekivan poraz Švedske biće solidni peti.
Bas steta sto ne idu dalje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 sep 2013, 02:20

dubrava je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:
dubrava je napisao/la:U vezi Ukića, niste u pravu. Večeras je bio dobar, pa jeste gledali 3. četvrtinu?! Em pogodio ključnu tricu, em napravio skok u obrani i onda u sljedecem napadu asistirao...
Momku je glavni potez nadskok u reket i onda iz skoka vracanje lopte nazad, ili izgubi loptu. Draper je odlicno igrao, skakao i trudio se za svaku loptu, po meni svakako bolja opcija ;)
Ma sve ja to znam. On je čisti indijanac jer igra sam protiv svih. Al, večeras je bio oke, iako me znoj oblije kad krene u prodor..
Pa odgovorio si sam sebi na ''pitanje''. Playmaker je, a ja se svaki put uhvatim za glavu kad ima loptu, kad krene u prodor ili se digne na sut. Par bljeskova to ne moze izbrisati, nikad bio igrac, nikad nece biti igrac, makar ne dostojan hrvatskog dresa. Steta eto samo nema boljeg.
...Život za Široki...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2013, 04:29

Amaterski od medija prenositi twitter koji nema veze sa Turskom reprezentacijom.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.