U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosco
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Bosco » 11 avg 2010, 19:19

EdinTM87 je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Ha, Sehic je exstra golman, bio je pokriven od dvojice nasih igraca, vidio loptu kasno i nije mogao bolje.
Iskreno drug barem pola tog gola je njemu na dusu, ako ne i citav, djaba sto ti navijas za zelju treba biti realan. Ali takodjer on je mlad golman, mora covjek biti svjestan da ce on ovako grijesit, ali mislim da je momak dobar i da moze biti nesto od njega, ako jedan khan, james i drugi mogu 10 puta gore golove od ovih primat moze i on vako u godini jednom :D, a ako mislis da ja nisam realan procitaj sta drugi portali kazu za njegovu odbranu :).
Nije bitno sto navijam za Zelju, Seha ce bit veliki golman...
Hoćel bit makar 1.95 cm jer on samo tako može bit velik golman.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 11 avg 2010, 19:26

Ma Šehić je truba živa, nema čovjek veze sa vezom, kriv je za 2. gol, a i kod prvog je mogao bolje.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 avg 2010, 19:33

ja bi prije zvao burica iz lecha za treceg golmana neg sehica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 11 avg 2010, 19:36

CeMa je napisao/la:ja bi prije zvao burica iz lecha za treceg golmana neg sehica
U potpunosti se slažem sa tobom.

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 11 avg 2010, 19:36

meni je onaj Galesic danas bio nas najaci igrac, stvarno je momak odigrao bez greske sa mnogo korisnih pasova za napadace, jednostavno receno on je razigravao ostatk ekipe :D vjerujem da ce u buducnosti nac mjesto i u A timu :D
FC Manchester United

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 avg 2010, 19:44

haris334 je napisao/la:meni je onaj Galesic danas bio nas najaci igrac, stvarno je momak odigrao bez greske sa mnogo korisnih pasova za napadace, jednostavno receno on je razigravao ostatk ekipe :D vjerujem da ce u buducnosti nac mjesto i u A timu :D
al su ga izlupali postenski :D kad god pogledam na TV ono galesic lezi na travi i drzi se za glavu :D ali je danas stvarno dobro odigrao i po meni ne bi bio los za A repku, na klupu, mislim da bi bio bolji od alispahica :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 avg 2010, 20:02

Ja sam mislio da su nam 2 odbrambena igraca, Sunjic-Bunoza bolji, puno su ih spominjali kao nade, ali nisu nista posebno, momak na lijevoj strani vrlo dobar, snazan, brz, prodoran, i mogao bi konkurirati za mjesto u a sastavu sigurno, Galesic dobar, samo na trenutke, ima tu propusta milion, Dzafic nije los bio, Bilbija isto tako..ostalo kriminal, Visca se borio, kretao, nije los bio, ali k'o muha bez glave..
Izdvojio bih onog malog koji je usao kasnije, Stevanovic ja mislim, ne znam po kojoj je on shemi tu, ali pojma nema, i Tulica da ne zaboravim..hahahaha, samo cu se nasmijati.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 avg 2010, 20:08

Uf, da Sehica ne zaboravim..kako ce mi se to desiti, e ovako, to je daleko najjadniji, najsmijesniji, i najzalosniji golman sto smo mogli postaviti na gol, momak 14 i po kila ima, statika samo takva, konstitucija ni vidila golmansku, reakcija k'o u mrtva konja..poruka :" mali, okani se fudbala, veze nemas, jeb'o te onaj ko te postavi medju stative"!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 21:12

velez_mostar je napisao/la:Uf, da Sehica ne zaboravim..kako ce mi se to desiti, e ovako, to je daleko najjadniji, najsmijesniji, i najzalosniji golman sto smo mogli postaviti na gol, momak 14 i po kila ima, statika samo takva, konstitucija ni vidila golmansku, reakcija k'o u mrtva konja..poruka :" mali, okani se fudbala, veze nemas, jeb'o te onaj ko te postavi medju stative"!

Mjesto i zemlja rođenja: Sarajevo, Bosna i Herecegovina
Datum rodjenja: 02-09-1988
Težina: 80kg
Visina: 190cm

ok pogrijesio kriv je ali tako pljuvat nidje veze ali hajde citajuci tvoje komentare kako nigdje nista ne valja i kako niko nista ne zna...nije ni cudo sto smo ovakvi...ali hajde kod vas inace prolazi ta mahalska "ta ce on znat"
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 avg 2010, 21:38

Jesi ti nick@ gledao kakav je on gol primio, jesi li mozda gledao kakve je golove protiv Hapoela primao, je li tebi on uljeva sigurnost dok stoji medju stativama, po cemu je dobar on, pojasni mi??Covjece kao da je tek poceo braniti, pogledaj samo kako je danas isao na loptu, nije mu ni Supic ravan,,

To za "mahalsku" ne bih komentirao, govori dosta o tebi.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 21:45

velez_mostar je napisao/la:Jesi ti nick@ gledao kakav je on gol primio, jesi li mozda gledao kakve je golove protiv Hapoela primao, je li tebi on uljeva sigurnost dok stoji medju stativama, po cemu je dobar on, pojasni mi??Covjece kao da je tek poceo braniti, pogledaj samo kako je danas isao na loptu, nije mu ni Supic ravan,,

kakve je golove primo?ti si gledo de mi reci za koji je kriv? odbranio penal, oke pogrijesio kriv je losa partija ali na osnovu te dvije utakmice popljuvat nekog tako mozemo samo mi,jesili gledo protiv italije,jesili gledo jos ikad kako brani? a ovo pljuvanje dovoljno govori o tebi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2010, 21:53

velez_mostar je napisao/la:Jesi ti nick@ gledao kakav je on gol primio, jesi li mozda gledao kakve je golove protiv Hapoela primao, je li tebi on uljeva sigurnost dok stoji medju stativama, po cemu je dobar on, pojasni mi??Covjece kao da je tek poceo braniti, pogledaj samo kako je danas isao na loptu, nije mu ni Supic ravan,,

Dodaj tome i da ne zna lopte ispucati.
I ne znam ko vise forsira onog Nebojsu Pejica,cini mi se da je vec dugo u reprezentaciji a nikad nista nije pokazao,i onaj Stevanovic iz Borca je bio los,no dobro ono sto sam gledao u Borcu je dobar pa ce valjda to biti bolje u buducnosti .
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 avg 2010, 22:00

Dobro igrali a zijanili,klasika.Visca,Galesic i Vranjes najbolji ostali nista posebno.Dzafic,Haordic i Bilbinjo potrosili 200 lopti bez ikakvog efekta su bili.Seha kod prvog kola nemocan kod drugog smjesan,los dan,u prethodnim tekmama nam guzove spasavao.

Fali nam centralni vezni i spic,inace solidna ekipa kojoj malo fali da bude dobra,Tulic sasvim dobro postavio igru,ali kad nemas spica tesko to ide sa zabijanjem golova...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 11 avg 2010, 22:53

Samo Visca i Galesic su nesto i pokazali ono ostalo taraba ziva, a gori su ovi sto im je uspjeh izgubiti od Madjarske KUCI uz 'dobru igru'.
Ovo neznam je li smijesnije ili zalosnije kad kazu dobro smo igrali nemamo srece a **** ta sreca uvijek se vaditi na isto neide bola neide.
Ako je neko mislio ili jos uvijek misli da je Dzafic taka igracina opasno zivi u nekim ludim snovima.
Sretan sam sto ga vise nevidi kao i onog manekena sa salom sto se dere sa klupe, sto dalje i nevracajte se vise.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 avg 2010, 23:00

TNT je napisao/la:Samo Visca i Galesic su nesto i pokazali ono ostalo taraba ziva, a gori su ovi sto im je uspjeh izgubiti od Madjarske KUCI uz 'dobru igru'.
Ovo neznam je li smijesnije ili zalosnije kad kazu dobro smo igrali nemamo srece a **** ta sreca uvijek se vaditi na isto neide bola neide.
Ako je neko mislio ili jos uvijek misli da je Dzafic taka igracina opasno zivi u nekim ludim snovima.
Sretan sam sto ga vise nevidi kao i onog manekena sa salom sto se dere sa klupe, sto dalje i nevracajte se vise.
ma odlicno je ovo kako ih skupljaju i ko ih vodi,to sto mi furamo da smo jaci od "nekih" madjara to su nase zablude madjarska uredjena zemlja tereni odlicni( vidio svojim ocima)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 avg 2010, 23:16

Ma solidno su odigrali ima tu nekoliko igrača koji ako budu napredovali mogu i do A tima.Galešić danas najbolji ,Bunoza solidan ,Bilbija najborbeniji i ništa više. Ovog Subašića svi hvale za lijevog beka A tima meni i nije nešto
bio.Meni se najviše svidio igrač kojega niko ne spominje Kiso,momak odlično odradio svoj posao uvijek na pravom mjestu najviše je danas spominjan od svih igrača.Igra zadnjeg veznog ,a takav nam igrač treba ,to su uvijek glavni igrači u timu ali se oni ne spominju svak vidi samo one što zabijaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 11 avg 2010, 23:55

nick je napisao/la:

kakve je golove primo?ti si gledo de mi reci za koji je kriv? odbranio penal, oke pogrijesio kriv je losa partija ali na osnovu te dvije utakmice popljuvat nekog tako mozemo samo mi,jesili gledo protiv italije,jesili gledo jos ikad kako brani? a ovo pljuvanje dovoljno govori o tebi...
Evo ja dodajem da je taj isti Sehic, lafo "talent", primio golove kroz usi i prosipao se protiv Borca u finalu kupa. Lik pojma nema, sto je i danas potvrdio. Kanta od golmana.

Ovi koji trabunjaju o mladim repkama susjeda i kako bi se oni prosetali protiv "nekih" Madjara takodjer pojma nemaju. Sve u svemu solidno izdanje U-21 repke, dobro je Tulic postavio igrace a momci su se borili svi, svaka cast !
Onaj mali Galesic je zvrk i po', nije ni cudo sto je se spominjala velika Genoa...

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 avg 2010, 08:34

Ma hajd sta se brinete..Brzo ce nove kvalifikacije gdje cemo imati sanse do prve dvije utakmice... :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 12 avg 2010, 08:44

Solidna predstava nasih mladih reprezentativaca... naravno da je moglo i bolje, ali to uvijek moze... do prvog primljenog gola su nasi imali inicijativu i bili su blize vodstvu od madjara... zalagali su se... ginuli za skoro svaku loptu i samim tim im se ne moze i ne treba nista zamjerit... treba imat na umu da je ova mlada repka madjarske osvojila trece mjesto na SP U-20.... a da su ovi nasi u kvalifikacija startali domacim porazom od liliputanaca (fudbalskih) iz luxemburga..

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 12 avg 2010, 08:52

Steta sto su onako dobar teren izgazili.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.