Ja mogu i sutirati iz trka i predriblati par igraca ako treba. Ne uspije svaki put ali boze moj. Na superstar levelu pobjedjujem sve. Treba malo vjezbe i privikavanja novom gameplayu. Ovo vise nije arkadna igrica kao sto je PES inace bio nego simulacija nogometa. Nastojali su onemoguciti neke nemoguce golove i situacije.Titova-Juga je napisao/la:Nikada gori pes, tesko ovdje patch moze biti od pomoci. Pa vise se ne moze iz trka opucati po golu, niti jednog igraca predriblati osim ako upravljate messijem, a da ne govorim o krajnje ocajnom kontrolom-prijemom lopte I dodavanjima.
Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2014!
Jbo majku tacno kad citam komentare pomislim da sam lud sto mi se svidja ovaj soker.
Može li meni ko pojasniti u vezi PES Edit patcha za PES 2014KU.
Odavno sam skinuo PES 14, ali tek danas se odlučio za skidanje patcha, kad na torrentu 4 verzije patcha... Moram li skidati sve četiri ili da skinem osnovnu PES Edit patch 1? Jeli imate iskustva s patchom, da bezze ne skidam sve i stvaram sebi frku...
Odavno sam skinuo PES 14, ali tek danas se odlučio za skidanje patcha, kad na torrentu 4 verzije patcha... Moram li skidati sve četiri ili da skinem osnovnu PES Edit patch 1? Jeli imate iskustva s patchom, da bezze ne skidam sve i stvaram sebi frku...

- Bayern@heart
- Kontakt:
kralju i ja igram taj patch potrebno je da skineš samo zadnji koji je izašao predhodi ti ne trebaju da bi igrao Peseditov patch dakle zadnji koji je izašao 1.1 taj skidaj ne trebaju ti predhodni. Naredni kad izađe i budeš ga želio skinuti i instalirati moraš izbrisati sadašnji kako bi mogao koristiti taj novi.NeshaFCB je napisao/la:Može li meni ko pojasniti u vezi PES Edit patcha za PES 2014KU.

Bayern heart
Hvala puno na pojašnjenju..
Sad ću ga skinuti...
Da li je neko skidao preko torrenta Far Cry 3, ja skinuo, ali sam "glup" kako instalirati?! Kako god da uradim neće pa ga j.bi.
Hvala puno na pojašnjenju..

Da li je neko skidao preko torrenta Far Cry 3, ja skinuo, ali sam "glup" kako instalirati?! Kako god da uradim neće pa ga j.bi.
Evo, baš skidam PES-a za PS2 

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Daj link u PM
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- Titova-Juga
- Kontakt:
B phleezAnanas je napisao/la:Ja mogu i sutirati iz trka i predriblati par igraca ako treba. Ne uspije svaki put ali boze moj. Na superstar levelu pobjedjujem sve. Treba malo vjezbe i privikavanja novom gameplayu. Ovo vise nije arkadna igrica kao sto je PES inace bio nego simulacija nogometa. Nastojali su onemoguciti neke nemoguce golove i situacije.Titova-Juga je napisao/la:Nikada gori pes, tesko ovdje patch moze biti od pomoci. Pa vise se ne moze iz trka opucati po golu, niti jednog igraca predriblati osim ako upravljate messijem, a da ne govorim o krajnje ocajnom kontrolom-prijemom lopte I dodavanjima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Od 2003 pa sve do ove godine sam igrao PES. Ove godine su bas zakazali...
Bas jucer gledam, jedan prijatelj je original kupio u petak i vec je jucer dao na internet da prodaje..
Bas jucer gledam, jedan prijatelj je original kupio u petak i vec je jucer dao na internet da prodaje..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Moze li mi neko poslati serial na pm, unaprijed hvala 

SI AMO CONte!!!
Probaj ovajMitar je napisao/la:Moze li mi neko poslati serial na pm, unaprijed hvala

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Mene je iskreno PES 2014 jako pozitivno iznenandila ,kako sam čito po netu da je igrica sr*nje prepo sam se,al kad sam ušo u igru i odigro par utakmica osto sam bez teksta,kolko se igrači realno kreću itd,jedino mi nije jasna ona motivacija meni Neymar ima motivaciju skroz lošu a igra bolje od pola ekipe koja ima motivaciju vrhunsku 

!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
pes fanovi se zapravo ljute iz razloga što je igra više realističnija nego ranije , time to prerasta iz arkadne igre u ozbiljniju fudbalsku simulaciju .. iako ovi iz konamija moraju još dosta toga odraditi da dođu na nivo fife .
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma ne ljute se pravi pes fanovi nego ovi što uzmu ronalda pa igraju...
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Upravo to drug, nema više uzet Ibrakadabru pa proševat od centra do šesnaesterca i onda iz fizički nemoguće situacije zapucat' golčinu k'o top, u rašlje...Ultras1921 je napisao/la:Ma ne ljute se pravi pes fanovi nego ovi što uzmu ronalda pa igraju...
kombinatorika je*e majke ovaj put, ko voli tika-taku prenijet u pes, može se u gol ušunjat, nabacivanja su realistična, samo mene zeza moj računar inače je PES gigantski!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Daj link u PM.maminho je napisao/la:Evo, baš skidam PES-a za PS2
PES za PS2 nije izasao
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sta li je on skidao
Negdje sam procitao da izlazi 8.11.

Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.