Ma ona granica je bila smijesna i prevelika sto sam gore napisao, jednostavno poklon. Morati cu se prebaciti na bet365, ove lokalne kladionice su smece.Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Cedevita- Sassari, gotova prva cetvrtina, 22:32...1.55 na Sassari koji do sada izgleda bolje i bice cudo da ovo prokockaju... Vrijedi probati.
+17 na kraju 3/4... 32:4 rezultat cetvrte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Live klađenje
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Berdih 1. set @ 1,91 (trenutno 3:2 gubi i ima servis) i Dortmund manje od 1,5 golova @ 1,35
Ukupni koef. : 2,58
Ukupni koef. : 2,58
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Katar:
Al Muaidar - Al Gharafa
slj. gol domaćin @3,85
Ja sam uhvatio na 3,85.. pa je palo na 3,50.. Gledam statistiku, domaćini stvaraju više šansi i prijete dosta zadnjih 10-ak min. Da sam malo deblji na računu pokušao bih prijelaz na kvotu preko 20.. Al ipak ćemo ovako linijom manjeg otpora. Nadam se da ulazi gol kroz slj. par minuta.
EDIT: ušlo ušlo... al sa druge strane!
u ku*ac i ja i statistike i klađenje
EDIT2: evo sad penal za al muidar.. i 1-2.. znači morali su gosti zabit prije penala - logično!

Al Muaidar - Al Gharafa
slj. gol domaćin @3,85
Ja sam uhvatio na 3,85.. pa je palo na 3,50.. Gledam statistiku, domaćini stvaraju više šansi i prijete dosta zadnjih 10-ak min. Da sam malo deblji na računu pokušao bih prijelaz na kvotu preko 20.. Al ipak ćemo ovako linijom manjeg otpora. Nadam se da ulazi gol kroz slj. par minuta.
EDIT: ušlo ušlo... al sa druge strane!

EDIT2: evo sad penal za al muidar.. i 1-2.. znači morali su gosti zabit prije penala - logično!

U desetom selu živi Antuntun!
nisam stigao ranije pa ako bude na liveu
lietavus rytas-maccabi probati možda na pobjedu domaćina i over koševa do sada 4 susreta i sve overi i pobjede litavaca
lietavus rytas-maccabi probati možda na pobjedu domaćina i over koševa do sada 4 susreta i sve overi i pobjede litavaca
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 07 nov 2013, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Maribor - Waregem
1. HT totals over 0,5 goals 1,92
1. HT totals over 0,5 goals 1,92
FT 1:1
Odbojka Mladost Brcko gubi 2:0 u setovima, Pokusati na Brcko, kvota je bila preko @14 sada pala na @5.5
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
-
- Kontakt:
Steta sto se u medijima veoma malo pise o ovom sportu. Jedan veliki aplauz Brcacima, od 0:2 do FT 3:2 budem postavio ticket tamo gdje spada.mancity je napisao/la:FT 1:1
Odbojka Mladost Brcko gubi 2:0 u setovima, Pokusati na Brcko, kvota je bila preko @14 sada pala na @5.5
Igrajte na Panathinaikos,Grci su to ipak
kvota 6.86 na wwinu
kvota 6.86 na wwinu
You'll never walk alone.
Na sitno :
50min AZ - Shakhtar [hendikep 0:2] 1 @ 5,07
50min AZ - Shakhtar [hendikep 0:2] 1 @ 5,07
B-I-R !
- Consigliere
- Kontakt:
Osasuna- Almeria. poluvrijeme 0:1.. Osasuna puno bolja, izveli su 8 kornera u 45 minuta, ali i primili su gol kontra svake logike... Kvota na 1 je trenutno 6.00 .... Luda tekma, preokret vrlo moguc' 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
49. minuta
Creteil - Tours 2 @ 5,26
Tours prema statistici puno bolji. Mislim da mogu do preokreta
Sretno!
Creteil - Tours 2 @ 5,26
Tours prema statistici puno bolji. Mislim da mogu do preokreta
Sretno!
Zadnja izmjena: emir_tr, dana/u 09 nov 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
65. minuta
Troyes - Laval 1 @ 6,67
Troyes - Laval 1 @ 6,67
Zadnja izmjena: emir_tr, dana/u 09 nov 2013, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Osasuna-Almeria
sljedeci gol osasuna 3 kvota
pobjeda osasune 17,70
rez. 2:1 21,40
pobjeda osasune 17,70
poludio ovaj esteban golman almerie sve odbranigundul je napisao/la:Osasuna-Almeria
pobjeda osasune 17,70

novi tiket Hannover 1 3,15 kvota
Benevento 1 2,60
Benevento 1 2,60
Tomsk 2 - 0 Lok. Moscow 58' min u toku..
Probati X na sitno, Lokomotiva odlučnije ušla u drugo poluvrijeme, nekoliko dobrih prilika + odigrali su 2011 :
http://www.****/utakmica/024bt ... i-utakmice
Kvota oko 8!
Edit: Nije loša kvota ni Lokomotiva daje naredni gol : 2,30!
Edit2: Ipak igrač manje je bio prevelik hendikep. 2-0 FT!
Probati X na sitno, Lokomotiva odlučnije ušla u drugo poluvrijeme, nekoliko dobrih prilika + odigrali su 2011 :
Kvota oko 8!
Edit2: Ipak igrač manje je bio prevelik hendikep. 2-0 FT!
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 09 nov 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
da ko zna možda bude i dvojkaR.J.W.G. je napisao/la:Tomsk 2 - 0 Lok. Moscow 58' min u toku..
Kvota oko 8!

probati over 3.5 po meni

Reading 0 - 0 QPR 22' min..
Naredni gol u prvom poluvremenu - Q.P.R. - 3,60
EDIT: Odlično otvaranje utakmice gdje je gol visio u zraku, i onda drastični pad tempa. 0-0 HT.
Loše je krenulo danas.
Naredni gol u prvom poluvremenu - Q.P.R. - 3,60
EDIT: Odlično otvaranje utakmice gdje je gol visio u zraku, i onda drastični pad tempa. 0-0 HT.

Loše je krenulo danas.

Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 09 nov 2013, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.