mujdza je napisao/la:Ne razumijem cemu toliki strah od Grka? Mi smo definitivno u ovom momentu bolja repka od njih

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
mujdza je napisao/la:Ne razumijem cemu toliki strah od Grka? Mi smo definitivno u ovom momentu bolja repka od njih
Isto je bilo i sa Rumunima pa smo okrenuli plocu. I sa Grcima cemo,aBd...Goalgetter je napisao/la:Da, ali nam ne ide u prilog sto nikad nismo dobili veliku repku (Da, Grcka je velika repka), i jednostavno sto protiv takvih timova imamo uvijek onaj gubitnicki mentalitet, ili dobijemo po guzici, ili igramo 85 minuta ko nikada, i syebemo to sve sa golom ili dva u zadnjih 5 minuta utakmice:) .Elegant je napisao/la:Ne razmislaj u tom smjeru, nema razloga za brigu imam prejak tim, domaci teren.Goalgetter je napisao/la:Nekako sam siguran da necemo pobjediti, tj. da ce biti vjerovatno remi ili poraz. Daj boze da me prevari osjecaj
Gric padaju na Bilinom Polju.
Ali naravno vjerujem u ove momke da oni mogu dobiti Grke, samo sto ja imam los predosjecaj, kao sto sam rekao, nadam se da se varam.
I uz te lijepe oci opet su trenutno drugi u nasoj skupini.. gledaju nas u ledja. Sto rece kolega, u ovom momentu smo definitivno bolji..zgembo89 je napisao/la:mujdza je napisao/la:Ne razumijem cemu toliki strah od Grka? Mi smo definitivno u ovom momentu bolja repka od njihma oni su u prvih 10 reprezentacija ušli tek tako na lijepe oči
Njima vise odgovara nerjeseno, u nastavku imaju puno laksi raspored, i mislim da se trebamo otvoriti, napasti svim silama,JTS je napisao/la:ovdje je bitno pobjediti, a još bitnije ne izgubiti .. ovo treba taktički odigrati, jer će tako igrati i Grci, oni i ne znaju drugačije .. ako se previše otvorimo, fasovat' ćemo, fasovali su i jači od nas .. ovdje tekma dobiva ili naš ili njihov vezni red ..
ako ih napadnemo tako, ostat' će rupe pozadi .. prvi će Lule ići naprijed, onda i Mujdža .. a Vranješ mi ne djeluje kao neko ko može trčati protiv Samarasa .. ipak igramo protiv Grka, a niko ne igra dobro na rezultat kao oni .. naravno, očekujem neku napadačku igru, ali oprezno .. ako Pape procjeni da nam treba pobjeda pod svaku cijenu, neka zadnjih 20 min krenu jače prema golu Grka ..velez_mostar je napisao/la:Njima vise odgovara nerjeseno, u nastavku imaju puno laksi raspored, i mislim da se trebamo otvoriti, napasti svim silama,JTS je napisao/la:ovdje je bitno pobjediti, a još bitnije ne izgubiti .. ovo treba taktički odigrati, jer će tako igrati i Grci, oni i ne znaju drugačije .. ako se previše otvorimo, fasovat' ćemo, fasovali su i jači od nas .. ovdje tekma dobiva ili naš ili njihov vezni red ..
Samo ne kontam što svi opet mislite da će Vranješ opet čuvati Samarasa ?JTS je napisao/la:ako ih napadnemo tako, ostat' će rupe pozadi .. prvi će Lule ići naprijed, onda i Mujdža .. a Vranješ mi ne djeluje kao neko ko može trčati protiv Samarasa .. ipak igramo protiv Grka, a niko ne igra dobro na rezultat kao oni .. naravno, očekujem neku napadačku igru, ali oprezno .. ako Pape procjeni da nam treba pobjeda pod svaku cijenu, neka zadnjih 20 min krenu jače prema golu Grka ..velez_mostar je napisao/la:Njima vise odgovara nerjeseno, u nastavku imaju puno laksi raspored, i mislim da se trebamo otvoriti, napasti svim silama,JTS je napisao/la:ovdje je bitno pobjediti, a još bitnije ne izgubiti .. ovo treba taktički odigrati, jer će tako igrati i Grci, oni i ne znaju drugačije .. ako se previše otvorimo, fasovat' ćemo, fasovali su i jači od nas .. ovdje tekma dobiva ili naš ili njihov vezni red ..
Ako nam napadači budu 100% skoncentrisani i svaku šansu koju napravimo iskoriste , onda ćemo definitivno pobijediti . Problem je što njihovi napadači su ti koji su uvijek 100 posto skoncentrisani i svaku šansu koriste jer znaju da se oni 80 minuta utakmice brane a za ovih 10 minuta moraju bar nešto napraviti ...voltron30 je napisao/la:Ja garantujem da u ovoj utakmici mi nećemo stvoriti više od 2, 3 čiste prilike. U prijevodu, napadači moraju biti 100% skoncentrisani i iskoristiti to malo šansi što se stvori. Ako ih načnemo prvi, uvjeren sam da ćemo ih totalno razbiti. S druge strane, ako oni nas (ne daj Bože) donji smo.
ili Pjanić i Begović odigraju kombinaciju iz snova i zabiju golAlipasino je napisao/la:Sa Susicem i sa Dzekom koji trenutno sjedi na klupi,Ibisevicem koji pocinje da promasuje sto nikad nije ,Stevanovicem koji i neigra mi imamo samo jednog igraca u pravoj formi u napadu Pjanica i kako mislimo pobjedit.Pa jedino ako Beg sve odbrani a Pjanic da go iz slobodnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.