Pouka : 2002 godine u jednoj velikoj diskoteci u mom gradu wc bio smješten u podrumu istog hotela. Dvadesetak odjeljaka gdje se mogla obaviti nužda sa crnim vratima. čekao sam tu novu godinu sa društvom i poslije ponoći i čestitanja sišao u klonju.
Neki đikoši (njih 6) su tražili lika koji im je navodno dirao jarana i lomili su sve po wc-u, provalili su u odjeljak gdje sam ja bio i naravno pokušali me izlemati. Pijani, drogirani šta li već nisu ni gledali ko je i šta... nekog momka su brutalno iscipelarili za minut tako da su mu i gaće spale, krenuli su i na mene.
Sreća pa je bio uzak odjeljak tako da nisu mogli hrupiti odjednom svi, a imao sam i dobar bokser u pađe kojim sam se grčevito branio... bilo je tarapane žestoke, uspjeli su me nekako izvući napolje nakon inih pokušaja a u međuvremenu moja četvorica pajtosa su pristigli odozgo ...
Uz izbacivače i raju koja je stigla dobro sam prošao... nekoliko modrica i posjekotina.. ali je bilo ludilo... kasnije sam se zezao sa jaranima ''Gdje god uđem u klonju prvo pogledati ima li izlaz u slučaju nužde''

I ostala navika jbg.