Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
daj te njegov fb profil da se smijem statusima 

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
mogli smo ga prcat još malo, vidite da se loži na ove provokacije, pa ima potrebu da nam odgovara putem statusa, treba mu šta pisati po fejsbuku ne bil' se smilov'o pa da ne dođe na okupljanje 

https://www.facebook.com/vrso.avdija?fref=tslindegard je napisao/la:daj te njegov fb profil da se smijem statusima
joj statusa, u oči udara koliko je debilan

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Yebo to, Avdija ima pravo dobru praćku 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ahahahah i ja sad gledam, glaj mu vajfa ocm grmi plavka 

Neka neko postavi link ove teme. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:

Ronaldo - Isco - Bale
dobra je rupa, ali gdje Avdiju nađe
haman je Avdija smrt za žene k'o za nas kad ga vidimo da igra 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Haaha..hebote..ovo mora da je fotosop...Avdija sav podbuho...hebote kada vidim da je on u sastavu za repku..ne gleda mi se tekma uopste!! Licno nemam nista protiv lika, ali brate kad xsore desnu stranu trsvnjska bilino polje..jeza me hvata.. 

Prosto ne mogu da vjerujem kako vas nije sramota, ovo je prevrsilo svaku mjeru, prestanite vise sa vrijedjanjem reprezentativaca. Avdija nije kriv sto ga Susic zove, momak je da sve od sebe protiv slovaka i ruku na srce bio je bolji od barem pola nasi igraca, nije Avdijina greska sto je igrao na desnoj strani gdje slovacka najjaca a mi bez krila, uporedite samo lijevu stranu i odmah se vidi koliko je bilo lakse igrati kad ispred imas Lulica.
Sramota, gadi mi se ovaj forum i djecurlija na njemu. Moderatori su jos gori. Sram vas bilo.
Sramota, gadi mi se ovaj forum i djecurlija na njemu. Moderatori su jos gori. Sram vas bilo.
Samm bas tako pottpuno si u pravu bruka je sta pisi pojedinci fujj
Daj druze nemoj zahebavat, cuj Avdija nije nista krivsamm je napisao/la:Prosto ne mogu da vjerujem kako vas nije sramota, ovo je prevrsilo svaku mjeru, prestanite vise sa vrijedjanjem reprezentativaca. Avdija nije kriv sto ga Susic zove, momak je da sve od sebe protiv slovaka i ruku na srce bio je bolji od barem pola nasi igraca, nije Avdijina greska sto je igrao na desnoj strani gdje slovacka najjaca a mi bez krila, uporedite samo lijevu stranu i odmah se vidi koliko je bilo lakse igrati kad ispred imas Lulica.

Eto mene treba prodati a ne Avdiju...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
samm je napisao/la:Prosto ne mogu da vjerujem kako vas nije sramota, ovo je prevrsilo svaku mjeru, prestanite vise sa vrijedjanjem reprezentativaca. Avdija nije kriv sto ga Susic zove, momak je da sve od sebe protiv slovaka i ruku na srce bio je bolji od barem pola nasi igraca, nije Avdijina greska sto je igrao na desnoj strani gdje slovacka najjaca a mi bez krila, uporedite samo lijevu stranu i odmah se vidi koliko je bilo lakse igrati kad ispred imas Lulica.
Seljaci moj brate seljaci, samo nek je vrijedjat i napadat...
SI AMO CONte!!!
Nije on kriv nece ni da se proda, nemoj tako, njega samo neko treci gura da se proda.gringobih je napisao/la:Daj druze nemoj zahebavat, cuj Avdija nije nista krivsamm je napisao/la:Prosto ne mogu da vjerujem kako vas nije sramota, ovo je prevrsilo svaku mjeru, prestanite vise sa vrijedjanjem reprezentativaca. Avdija nije kriv sto ga Susic zove, momak je da sve od sebe protiv slovaka i ruku na srce bio je bolji od barem pola nasi igraca, nije Avdijina greska sto je igrao na desnoj strani gdje slovacka najjaca a mi bez krila, uporedite samo lijevu stranu i odmah se vidi koliko je bilo lakse igrati kad ispred imas Lulica.
Sramota, gadi mi se ovaj forum i djecurlija na njemu. Moderatori su jos gori. Sram vas bilo.![]()
Inace ga ne mogu smisliti daleko je najslabiji u nasoj repki, ali ako Mujdza ne bude mogao i Avdija bude igrao, imat ce svu moju podrsku u ove dvije tekme, iako sam misljenja da u nasoj ligi ima bekova koji su klasa za Avdiju, jer je Avdija krilo a ne bek.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U Spidu i Fantomima ima klasa za njegabhsport je napisao/la:Nije on kriv nece ni da se proda, nemoj tako, njega samo neko treci gura da se proda.gringobih je napisao/la:Daj druze nemoj zahebavat, cuj Avdija nije nista krivsamm je napisao/la:Prosto ne mogu da vjerujem kako vas nije sramota, ovo je prevrsilo svaku mjeru, prestanite vise sa vrijedjanjem reprezentativaca. Avdija nije kriv sto ga Susic zove, momak je da sve od sebe protiv slovaka i ruku na srce bio je bolji od barem pola nasi igraca, nije Avdijina greska sto je igrao na desnoj strani gdje slovacka najjaca a mi bez krila, uporedite samo lijevu stranu i odmah se vidi koliko je bilo lakse igrati kad ispred imas Lulica.
Sramota, gadi mi se ovaj forum i djecurlija na njemu. Moderatori su jos gori. Sram vas bilo.![]()
Inace ga ne mogu smisliti daleko je najslabiji u nasoj repki, ali ako Mujdza ne bude mogao i Avdija bude igrao, imat ce svu moju podrsku u ove dvije tekme, iako sam misljenja da u nasoj ligi ima bekova koji su klasa za Avdiju, jer je Avdija krilo a ne bek.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
-
- Kontakt:
E moj @gringobih , ja mislim da si ti bio zlostavljan u djetinstvu , pa to sad ispoljavaš na taj način , vrijeđajući svakog o kome imaš drugo mišljenje . Potraži pomoć , obrati se nekome , nemoj se plašiti toga ... 

Nego nadje l' klip kako Said H. na usta baca Cocalica na Kosevu....bavarian_bk je napisao/la:E moj @gringobih , ja mislim da si ti bio zlostavljan u djetinstvu , pa to sad ispoljavaš na taj način , vrijeđajući svakog o kome imaš drugo mišljenje . Potraži pomoć , obrati se nekome , nemoj se plašiti toga ...

Pa ne vrijedja ovdje @gringo nikog od forumasa vec ismijava Avdiju i njegovo ''fudbalsko umijece'' koje je skromno da skromnije ne moze biti... I to su ustvari cinjenice i fakti, da je los dramaticno i da ne bi trebao imati mjesta ni u svojoj ulici a kamoli u fud. repci...
Sto se tice Kvrzica opravdan poziv, jer je momak svojim igrama to i zasluzio, poslije Benka najvise pokazao...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Nije on toliko los koliko vama ovo smeta 

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Goalgetter
- Kontakt:
Bas si pogodiovivaILchelik je napisao/la:Nije on toliko los koliko vama ovo smeta![]()

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, meecko i 30 gostiju.