DesimaL je napisao/la:Moze neko link za skidanje fife da i ja probam
Po mogucnosti da je torrent,saljite na pp
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Visca el Barça ! Mes que un club !
- tarikhordas
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:DesimaL je napisao/la:Moze neko link za skidanje fife da i ja probam
Po mogucnosti da je torrent,saljite na pp
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
kako na manager modu da preuzmem neki drugi klub,ja odem na ono browse job i pise da mogu u celzi i ja apliciram i samo me odbiju :S
Na XBOX-u, valjda je sve isto, sve sam riješio zlatne, ali ove na kraju nema šanse, one ševe kad treba igrat ja skupim 5 hiljada ono treba 40...hanniz je napisao/la:igra li ko ovo "skill games"?

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
arelinho je napisao/la:kako na manager modu da preuzmem neki drugi klub,ja odem na ono browse job i pise da mogu u celzi i ja apliciram i samo me odbiju :S
Pa izaberi neki slabiji klub pa ćeš biti primljen.

ali ne znam sto me celzi nece jer sam sa milanom osvojio sve sto se moglo osvojiti u ove 4 sezonealacious je napisao/la:arelinho je napisao/la:kako na manager modu da preuzmem neki drugi klub,ja odem na ono browse job i pise da mogu u celzi i ja apliciram i samo me odbiju :S
Pa izaberi neki slabiji klub pa ćeš biti primljen.

ajde ako ima koja dobra dusa da mi kaze kako namjestiti kontrole za joystick. Cini mi se da je ista stvar bila i sa 2012 i da sam to nekako rijesio kroz control panel i promjenu imena joysticka ali evo pokusavam na 13 i nece pa nece. Usput ako moze baciti i kakav savjet kako srediti grafiku jer je ocajna ako sta znaci download je preuzet sa piratebay-a i to FIFA.13.INTERNAL-RELOADED Ko odgovori zaradice sevapa,a racunajte da je vikend, kladionica, tiketi 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja sam samo jedno od ovih zadnjih prekucoipetm je napisao/la:Na XBOX-u, valjda je sve isto, sve sam riješio zlatne, ali ove na kraju nema šanse, one ševe kad treba igrat ja skupim 5 hiljada ono treba 40...hanniz je napisao/la:igra li ko ovo "skill games"?

Al na ovaj "passing" nemogu da pređem ni prvi nivo, nikad nisam mogao da pogodim onaj predzadnji.

@brazzo, idi na properties i nađi fifaconfig i tu imaš namjestiti sve što ti treba, da ti ne bi štopalo više i da podesiš grafiku.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.youtube.com/redirect?q=http% ... UzODA0NDQ1" onclick="window.open(this.href);return false;brazzo je napisao/la:ajde ako ima koja dobra dusa da mi kaze kako namjestiti kontrole za joystick. Cini mi se da je ista stvar bila i sa 2012 i da sam to nekako rijesio kroz control panel i promjenu imena joysticka ali evo pokusavam na 13 i nece pa nece. Usput ako moze baciti i kakav savjet kako srediti grafiku jer je ocajna ako sta znaci download je preuzet sa piratebay-a i to FIFA.13.INTERNAL-RELOADED Ko odgovori zaradice sevapa,a racunajte da je vikend, kladionica, tiketi
Skini to i ubaci u My Documents/FIFA 13.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
znam za to ali nije u tome bio problem jer sam pokusavao mijenjati i rezoluciju i ostale stvari, ali eto nakon sto sam izbrisao pa ponovo instalirao ''sama'' se popravila.hanniz je napisao/la: @brazzo, idi na properties i nađi fifaconfig i tu imaš namjestiti sve što ti treba, da ti ne bi štopalo više i da podesiš grafiku.
svaka cast evo skin'o sam extracovo jedino sto sam napravio zbrku jer su mi kontrole unutar igre razlicite od onih u main menu ali nema veze bitno ja da sam namjestio a poslije cu vidjeti da li se i to da srediti. Ajde jos samo da rijesim i ovu dilemu moze li se prebaciti kretanje sa analoga na strelice (znam da je poglupo pitanje i da 99% moze ali jbg desperate man takes desperate measuresIlCapitano je napisao/la: Skini to i ubaci u My Documents/FIFA 13.

- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno da možeš, isključi analog i mislim da je na classic strelice. Ali analog ti treba za branjenje penala, tako da...
sredjeno je konacno sve a sto se kretanja tice ne mora se iskljucivati moze se samo zamijeniti prilikom podesavanja kontrola strelice sa analogom (ls). Sad slijedi trazenje patcheva i updateaIlCapitano je napisao/la:Naravno da možeš, isključi analog i mislim da je na classic strelice. Ali analog ti treba za branjenje penala, tako da...

- IlCapitano
- Kontakt:
Imaš moddingway patch koji sam stavio na prošloj ili pretprošloj stranici, redovito apdejtuju.
Ljudi imam problem, došao sam do pete sezone sa Twenteom i sada došao je dan prije Transfer deadline, i kada kliknem Advance samo mi se crasha, jel se ikome ovo dešavalo ?
- bear grylls
- Kontakt:
Krekuj ponovo i moci ce ti onda ce ti opet zastopati negdje drugo ebiga to je ovogodisnja fifaEBSCO je napisao/la:Ljudi imam problem, došao sam do pete sezone sa Twenteom i sada došao je dan prije Transfer deadline, i kada kliknem Advance samo mi se crasha, jel se ikome ovo dešavalo ?
hajd meni pomozi kako da namjestim da branim penale, ne moze sa desnim analogom :Sbear grylls je napisao/la:Krekuj ponovo i moci ce ti onda ce ti opet zastopati negdje drugo ebiga to je ovogodisnja fifaEBSCO je napisao/la:Ljudi imam problem, došao sam do pete sezone sa Twenteom i sada došao je dan prije Transfer deadline, i kada kliknem Advance samo mi se crasha, jel se ikome ovo dešavalo ?
- TheVerminator
- Kontakt:
Počeh i ja igrati ovu FIFU, dosadila mi NBA 2K
Uzeo Arsenal, za početak. Igram na World Class.
Super bilo krenulo i onda poslije pobjede nad West Hamom od 4-0, povrijedi mi se Podolski i poslije toga nisam nikako imao završnice. Uspio sam se nekako izvuć, do novembra. U novembru nemam niti jedne pobjede, mislim samo 1 remi da imam, toliko je loše. Još mi se sad povrijedio Arteta na 3 mjeseca i imam još Poldija čekat mjesec dana.

Ove dresove sam našao na netu, iz sezone 00-01.
Valjda bude bolje u novembru sam sa 1. pao na 5. mjesto.

Uzeo Arsenal, za početak. Igram na World Class.

Ove dresove sam našao na netu, iz sezone 00-01.

Valjda bude bolje u novembru sam sa 1. pao na 5. mjesto.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ima li ikakve sanse da meni ovo proradi na XPu. PES je dosadan i los.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.