Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- eliminator
- Kontakt:
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo da zamislimo kako bi to izgledalo na press konferenciji
evo da zamislimo kako bi to izgledalo na press konferenciji
-
- Kontakt:
Dovoljno govori koliko ne znas!barbarez je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji nema nista protiv da Pape ostane,zbog rezultata koji je ostvario,i zbog nepotrebnog talasanja i privikavanja na novog selektora.Iz postovanja prema Papetu,cijeneci ulazak u baraz i iznenadjenje koje je bilo blizu u Francuskoj,volio bi da ostane.Medjutim ima mnogo stvari kojih bi se moglo zamjeriti,ali ih ne bi iznosio iz nekih razloga.Medjutim,kad se vec vodi polemika oko moguceg angazmana Amara Osima na tu poziciju,upadaju mi u oci preglupi,zatupljeni i kakvi sve ne komentari i argumenti protiv Amara.Mada ruku na srce i nema nekih argumenata,vise su do izrazaja dosla navijacka nespimatisanja istog.Ako su argumenti ,sta je to Amar uradio,ja bi onda pitao sve druge,sta je to Pape uradio do reprezentacije.Vodio par Turskih ligasa ,koji su se borili za goli zivot,radio malo u Francuskoj i u arapskim zemljama.Sta je napravio vrijedno pomena.Bojim se da je nekim dobar samo zato sto je njihov,a ovaj vamo ne valja jer je nas.Pa je onda logicno predloziti jos par njihovih ,jer su oni njihovi,a ovaj je opet nas,pa s toga ne valja.Ja sam dugo pratio pojedine forumase i njihove prijasnje gluposti,pa sam pomislio da su napokon dosli tobe,ali ostalo je u njima jos nezrelog i provincijalnog ,sto u ovakvim situacijama dodje do izrazaja.Mi smo mnogi prihvatili Papeta kao igracku legendu,sa prosjecnim trenerskim znanjem i vjerovali u njega,zasto onda mislite da ukoliko zaista Amar bude izabran ,ovaj ne bi mogao uraditi nesto vise.Licno smatram da je Pape jedan od krivaca za los sraz sa Portugalom,jer je fulio sa postavkom,ali nisam ga nigdije popljuvao ,i uprkos tome opet mu pruzam podrsku,jer je zasluzio zbog rezultata.Nije mi cilj braniti stav Ace,ali mu niko nije dao dobar argument ,zasto to Amar ne bi bio dobra opcija,osim sto su ponudjeni navijacki obojeni komentari,koji veze nemaju sa konkretnim odgovorom na pitanje.Jedini razlog je zato sto vodi Zelju i zato sto je tatin sin.Pa isti taj Pape i mnogi drugi su se kleli u Ivicu i smatrali ga drugim ocem,i pitali za savijete,pa im tad niko nije rekao da ne znaju ,nego rade za dobrobit tima.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- skyisthelimit
rezultati Amara u evropi
Maccabi-Željo 6:0
Hapoel-Željezničar 5:0
Maccabi-Željo 6:0
Hapoel-Željezničar 5:0
15.10 - 15.06 ...
Jarane, aj da oni mene ubiju za milion euri ili se iznerviram zbog tolikog novca, al' kad me za siću prevare. E, to sebi ne mogu nikad oprostiti.aleksandar_veliki je napisao/la:
Bitno je to da je trenirao neki ceski klub. Hajde malo se uozbiljite, a sto se tice ubijanja, cini mi se da ih u zemljama liga petice ima mnogo vise. Cini mi se da je ovih namjestanja i to za mnogo vecu lovu sve vise u tim ligama petice, cini mi se da je umjetnost ovdje raditi i stvarati.
PS. Dje ima ubijanja više ?

I prije Želje sam govorio da je namještena.Ma jah, sad je namještena čim je Sarajevo popušilo od Želje, a prije toga "idemo na titulu" i slična sranja pišeš.. Pa zašto pratiš kad znaš da je namješteno, ja ne bih.
A Plišeku je jača preporuka to što je trenirao češki klub, nego Amaru što je izbacio Šerifa, Lilestroma, Anortosisa, remizirao s Malagom, osvojio kup Japana.. to sve ništa..

Što se tiče parola "idemo na titulu" , ja se je'ne godine nadam, pa osvoji ZriNJski, druge opet, pa nakav Borac, pa Željo. I tako kolo okolo, svake godine mislim, evo ga, sada će pošteno, pa opet ista priča. Dugo je čekati i meni i tebi na Sarajevo i Želju, neka... O'ladi.

PS:
Isto tako jake reference ima i Plišek. Sama činjenica da je 2x godišnje igr'o protiv Sparte i Slavije Prag ga stavlja u rang sa tim rezultatima Amara. A druge stvari da ne nabrajam (ima wiki ,drugarica). Mada priznam, igrati neriješeno protiv Malage je za svaku pohvalu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- spielführer_21
- Kontakt:
Kad smo već kod presica, Amar može biti profesor engleskog jezika svim dosadašnjim selektorima, a presice se inače vode na engleskom..
@Arnelinho pa ti sam priznaješ da kad god Sarajevo ispadne iz borbe za naslov smatraš da je namješteno.
Plišeku su reference što je igrao protiv renomiranih klubova, Amaru što ih je izbacivao, Bitna razlika. Sama činjenica da stavljaš Plišeka ispred Amara dovoljno govori o tvojoj objektivnosti..
@Arnelinho pa ti sam priznaješ da kad god Sarajevo ispadne iz borbe za naslov smatraš da je namješteno.
Plišeku su reference što je igrao protiv renomiranih klubova, Amaru što ih je izbacivao, Bitna razlika. Sama činjenica da stavljaš Plišeka ispred Amara dovoljno govori o tvojoj objektivnosti..
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 17 nov 2011, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja sam za ostanak Papeta. Nije mi neki trener, ali mislim da ne bismo trebali mijenjati trenera, pred ovaj ciklus kvalifikacija. Ako Pape ode, onda samo Amar Osim i niko vise.
Amar Osim ili legenda reala =)
Amar Osim ili legenda reala =)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo da kazem da to nisam napisao da bih omalovazavao nekoga ili rekao da su losi treneri. Samo hocu da kazem da je smijesno gledati jednu utakmicu i po njoj suditi kakav je neko trener. Pogotovo ako smo mjesec ranije pisali hvalospjeve na racun istog.skyisthelimit je napisao/la:Jeli Amar kriv za poraz od Maccabija? Kakav je to trener.... ma noga
Takodje Wenger i Sir Alex su nule od trenera, ovaj prvi gubi 8:2 a drugi 6:1
Sve to treba nogirati.
A sada bi neki mjenjali sve zivo, od igre, trenera do igraca.
Zbog cega? Zbog toga jer smo izgubili od objektivno dosta jace ekipe.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Skyisthelimit,
Zašto si toliko nervozan? Smiri se, ako treba popij nešto za smirenje, al' pobijedi nervozu.
A, dobro se zapitaj zašto su ti obrisani (a posljednji editovan) postovi? I, nisi jedini kome se isti brišu, tako da...Mah, džaba pišem, opet ćeš planuti k'o da ti se radi o glavi.
Dijelim @Spielfuhrerovo mišljenje. Pojedini forumaši sada omalovažavaju Amara i tvrde kako je liga namještena, samo iz razloga jer je njihov omiljeni klub izgubio u derbiju.
A onda, kako bi pokazali svoju objektivnost, lijepo predlože tamo nekog Plišeka kao trenera reprezentacije i spominju da je trenir'o klub u Češkoj.
Jbt.
Ne vjerujem u to da će se Sušiću dati noga. Prvi ciklus je tek iza njega, a sada u drugom ima šansu da pokaže kako je još nešto naučio iz ovog poraza od Portugala. Grupa nije bauk, može se proći i uz malo (više) sreće i znanja možemo našu repku gledati na SP-u u Brazilu. Ako kvalifikacije budu neuspješne (ili čak sami početak istih), onda bismo se trebali zahvaliti Papetu i tražiti bolje rješenje.
Od mogućih nasljednika (treba biti realan pa u startu otpisati neka imena poput Vahe, Bajevića) i sam bih se odlučio za Amara. Al', to je dvosjekli mač. Svi znamo zašto (otac u savezu, on ga je pogurao, a nakon prvog poraza će biti sočnih psovki upućenih na račun obojice).
Jbg, tako je bilo i sa Papetom, tako bi bilo sa bilo kim ko izgubi.
Plišek, Malkočević (
), Jagodić, Hadžibegić ili neki stranci su u startu prekriženi. Plišek i Malkočević nisu dovoljno dobri, Jagodić ima priliku da se dokaže vodeći našu mladu repku, a Hadžibegić je svoju šansu imao (mada se i dan danas pokušava nekako ugurati na selektorsko mjesto).
Ne znam kako je neko mog'o spominjati njih, a ne spomenuti Barbareza.
Dakle, prije bih prepustio Barbi vođenje repke negoli ovoj četvoriti zajedno.
Sve u svemu, vjerujem i nadam se Papetovom ostanku. Ako bude otjeran (ili odbije produžiti ugovor), onda se okrenuti nekome od ovog dvojca Amar/Barbarez, jer su ostali prekriženi već u startu (što zbog nestručnosti, što zbog nedovoljno novca u kasi saveza, što zbog nekih drugih stvari).
Zašto si toliko nervozan? Smiri se, ako treba popij nešto za smirenje, al' pobijedi nervozu.

Dijelim @Spielfuhrerovo mišljenje. Pojedini forumaši sada omalovažavaju Amara i tvrde kako je liga namještena, samo iz razloga jer je njihov omiljeni klub izgubio u derbiju.

Ne vjerujem u to da će se Sušiću dati noga. Prvi ciklus je tek iza njega, a sada u drugom ima šansu da pokaže kako je još nešto naučio iz ovog poraza od Portugala. Grupa nije bauk, može se proći i uz malo (više) sreće i znanja možemo našu repku gledati na SP-u u Brazilu. Ako kvalifikacije budu neuspješne (ili čak sami početak istih), onda bismo se trebali zahvaliti Papetu i tražiti bolje rješenje.
Od mogućih nasljednika (treba biti realan pa u startu otpisati neka imena poput Vahe, Bajevića) i sam bih se odlučio za Amara. Al', to je dvosjekli mač. Svi znamo zašto (otac u savezu, on ga je pogurao, a nakon prvog poraza će biti sočnih psovki upućenih na račun obojice).

Plišek, Malkočević (

Sve u svemu, vjerujem i nadam se Papetovom ostanku. Ako bude otjeran (ili odbije produžiti ugovor), onda se okrenuti nekome od ovog dvojca Amar/Barbarez, jer su ostali prekriženi već u startu (što zbog nestručnosti, što zbog nedovoljno novca u kasi saveza, što zbog nekih drugih stvari).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne, nego se ja svake godine ispočetka nadam da će ovo nazovimo natjecanje biti regularno. Pa nikad ništa, nažalost.spielführer_21 je napisao/la:Kad smo već kod presica, Amar može biti profesor engleskog jezika svim dosadašnjim selektorima, a presice se inače vode na engleskom..

Ja ne znam, da li je Serif u rangu Sparte Praga. Možda, 'vako subjektivno.

- spielführer_21
- Kontakt:
@Monolog, upravo je tako kako si napisao.. S tim da uz Amara i Barbareza ima Bajević, kao mogući kandidat. Ja bih tu dodao Kodru, mada ne znam ima li on podršku saveza i želi li se vratiti na mjesto s kojeg je otjeran. Kad bih ja birao onda bi on bio prvi izbor, Amar drugi, Bajević i Barbarez poslije njih.. Ipak se nadam da neće doći do toga i da će Sušić ostati na klupi, da ponovim još jednom..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Da li je Manchester City za 5 golova kvalitetniji od Uniteda i da li je United za čitavih 6 golova kvalitetniji od Arsenala? Da li je Mancini u rangu sa Fergusonom i tako to. Ne ide ta priča nikako, ali nikako.Arnelinho je napisao/la:Ne, nego se ja svake godine ispočetka nadam da će ovo nazovimo natjecanje biti regularno. Pa nikad ništa, nažalost.spielführer_21 je napisao/la:Kad smo već kod presica, Amar može biti profesor engleskog jezika svim dosadašnjim selektorima, a presice se inače vode na engleskom..
Plišeku su reference što je igrao protiv renomiranih klubova, Amaru što ih je izbacivao, Bitna razlika. Sama činjenica da stavljaš Plišeka ispred Amara dovoljno govori o tvojoj objektivnosti..![]()
Ja ne znam, da li je Serif u rangu Sparte Praga. Možda, 'vako subjektivno.
-
- Kontakt:
Je li to onaj sto kaze za presicom za Gusu citiram:aleksandar_veliki je napisao/la:
Argument zbog kojeg se Papetu treba zahvaliti, odnosno ne treba mu nuditi novi ugovor je taj sto nije ispunio cilj. Ja cekam jos uvijek argumente kontra naseg novog selektora.
sere!
Je li to taj autoritet o kojem ti pises,a kojeg bi on proveo u reprezentaciji?
Dovoljno bi mu bilo,samo jednom na presici ,da ovako izjavi za jednog reprezentativca i vec bi napravio dramu.
On moze ovako da se ponasa samo sa premijerligasima. Susic je vec stvorio ekipu,novu ekipu. Vratio Papca,Lulica doveo,Mujdzu doveo,Medunjanina i Pjanica uvrstio u udarnu postavu,Medunjaninu nasao odlicnu poziciju. Itd.,itd.,a ti bi rado u vec skrojenu ekipu ubacio Amara,pa ne moze tako.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Na sta je ovo sve spalo.Koje vi face stavljate za kandidate.
Isto kao da dovede tipa iz aksam skole da bude dekan na fakultetu prirodnih nauka

Isto kao da dovede tipa iz aksam skole da bude dekan na fakultetu prirodnih nauka
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I kako to občno biva, pogodio si u sred poente.harishp je napisao/la:Na sta je ovo sve spalo.Koje vi face stavljate za kandidate.![]()

Da mi seljak upravlja nečim što predstavlja moju državu ? Ma otkačite.

- Megamon
- Kontakt:
Mah,bitan je obraz.To je ono sto se cijeni,i misljenje pojedinca.Dok se drugi uvlace u paksu k'o hemoroid i gaze svoju rijec za trenutak slave.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nemoj molim te, sta ima da pokaze? iste greske je pravio u drugoj i u 12. utakmici........to i jeste problem. da je pape postigao ozbiljan napredak u igri reprezentacije, da se osjetilas stabilnost i cvrstina, ja bih ga podrzavao, bez obzira sto se nije plasirao, ovako , sta reci?Monolog je napisao/la: Ne vjerujem u to da će se Sušiću dati noga. Prvi ciklus je tek iza njega, a sada u drugom ima šansu da pokaže kako je još nešto naučio iz ovog poraza od Portugala. Grupa nije bauk, može se proći i uz malo (više) sreće i znanja možemo našu repku gledati na SP-u u Brazilu. Ako kvalifikacije budu neuspješne (ili čak sami početak istih), onda bismo se trebali zahvaliti Papetu i tražiti bolje rješenje.
treba da kiksa u dvije utakmice pa da ga otpustamo, je li to rjesenje?
desice se isto, trazicemo, onako kukavicki, da idemo u goste lihtenstajnu, pa da nam dodje "umorna" grcka, onda cemo uvaliti 6-7 komada lihtenstajnu, pa ce pape briljantno izjaviti da nema potrebe dfa mijenja tim protiv grceke, ostalo je jasno.......
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 17 nov 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
potpis !Megamon je napisao/la:Mah,bitan je obraz.To je ono sto se cijeni,i misljenje pojedinca.Dok se drugi uvlace u paksu k'o hemoroid i gaze svoju rijec za trenutak slave.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Nisam ni pomislio da ću nekada stavljati Papetove fotke na forum.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Stani ba Aco ,ne kontam ,odričemo se SP i ove grupe i idemo na sljedeće EP ,i pravimo neku novu generaciju ,ko će igrati u toj novoj generaciji Pjanić,Zahirović,Begović .aleksandar_veliki je napisao/la:
Nije ispunio cilj, zar je toliko tesko shvatiti. Lulic je doveo sam sebe, kao i Dzeko i drugi, sad ces mi reci Muzur je doveo Dzeku. Ne mogu se ponavljati, ne dovodim ja, on je vec gotovo doveden i ocekujem bum u cetverogodisnjem ciklusu. Prve dvije godine necu ocijenjivati jer ce se stvarati neka nova repka, bez ovih kojih su "standardni" i koji godinama ne igraju ozbiljan fudbal. Kao i bez ovih, koji su do sada dobrano krojili spisak selektoru.
Na koje igrače aludiraš

Kad već kažeš novo sve,jeli se onda već stupilo u kontakt sa tim našim talnetima koji igraju za druge repke ,jer od koga da pravimo novu repku ,ako oni neće ,mi kod sebe nemamo kvaliteta ili

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sa Papetom u Brazil! 

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, CAGarfia, Proximic, sirBobbyMoore, TefalTava, Zglavkar i 25 gostiju.