BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...

Post Postao/la Devil » 12 okt 2011, 23:16

Nista pusti ih neka uzivaju u svome (ne)znanju. :mrgreen: ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 okt 2011, 23:16

Devil je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@ arnelinho

svaka ti cast, klasicno napadacko desno krilo si stavio na desnog beka, STRASNO! :roll: :lol:
@Devil je spominjao, koliko se sjećam, da je igrao u Vojvodini desnog beka (privremeno). Ne lupaj k'o maksim po diviziji. :roll: Znam ja Stevanovića i gledao sam ga na tekmi partizan-Vojvodina (čini mi se kup tekma u Srbiji :? ).
Upravu si,samo neko ko ga nije gledao moze reci da Stevanovic nije igrao beka i da je klasicno krilo.Slazem se da tamo pruza najbolje partije,ali zar isto ne rade i Bale ili Coentrao,nesta ne cujem za njih da kazu da igraju klasicno krilo,iako bi se i bolje tamo snasli kao i Stevanovic zbog svoje dosta losije strane-odbrane. ;)
Ako nekoga interesuje detaljnije,ako ne veruje mojim recima,vadim mu citate,oko klipova se ne mogu smarati. ;)
po tome i villa moze igrati stopera, sto da ne :roll: pa covjece, stevanovic je strasan naprijed (prodoran, brz, dobra utrcavanja, dobra tehnika), ono je grehota stavit u defanzivi :?
Devil je napisao/la:Nista pusti ih neka uzivaju u svome (ne)znanju. :mrgreen: ;)
oce, spasioce, po tvojoj logici donosim zakljucke, ako moze stevanovic beka, pa hebote moze onda i villa stopera, sto da ne buraz :mrgreen:
malta071 je napisao/la:Ko gura bilo koga osim zdravog Jahica na desnog beka nije normalan...
X

i da @ arnelinho, jedan od mojih dugogodisnjih izvora je transfermarkt.de ... super sajt, a molim te prosvijetli me tvojim izvorima, ustikolina-x, tjentište today, međeđa mirror... :roll:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 okt 2011, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 okt 2011, 23:18

Bosniacum Lilium je napisao/la: po tome i villa moze igrati stopera, sto da ne :roll: pa covjece, stevanovic je strasan naprijed (prodoran, brz, dobra utrcavanja, dobra tehnika), ono je grehota stavit u defanzivi :?
Pa gre'ota jeste,je li ja sporim da je bolji bar 3x u ofanzivi ili defanzivi ? :?
Problem je sto je @Arnel rekao da Stevanovic moze igrati beka,a vi znalci se odma' nakacili i govorite da ne moze da je lik smesan.Bas me zanima kada toliko tvrdis koliko si ga puta gledao osim u reprezentaciji.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 okt 2011, 23:20

Devil je napisao/la:Nista pusti ih neka uzivaju u svome (ne)znanju. :mrgreen: ;)
Vidim da sam sad tebe uvalio u raspravu. :mrgreen:

Ako ništa, poslušaj svoj savjet (k'o ja ). :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 okt 2011, 23:20

Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vevericabimbereket
Kontakt:

Post Postao/la vevericabimbereket » 12 okt 2011, 23:21

sad sam sjedio sa platinijem,jos nije nista odlucio,al evo podijelit cu s vama njegova razmisljanja al uz duboku vjeru da necete ovo siriti po drugim stranica da ne dode do njega,ipak smo dugogodisnji iprijatelji obiteljski..
uglavnom bit ce ovo duga noc za njega,mnogo kalkulacija ima..
kaze:
ima opcija da gurne irce i bosance kao par ,i jedne i druge je za.**** po nekoliko puta i po jednom ovo bas,tako da razmislja to staviti kao par,kaze zasluzili su da dobiju jedno mjesto ove dvije reprezentacije..
drugo razmisljanje mu je da ugodi nasim hercegovcima pa da stavi hrvatska i BiH da bude jos klanja i belaja i PICIGENA po MILJACKOJ itd.. a i da usput usuti ove sto hoce balkansku ligu jer nije previse za to..
kao treca opcija je da nam da portugal,svidjele mu se prosle utakmice pa da opet gleda cisto iz svog cejfa,al kaze da je najmanje za tu opciju..kaze ima laksih protivnika za portugal..
dugo je razmisljao za cehe..zao mu nekih prijatelja koji vrse pritisak na njega,kao nije ceska bila odavno na prvenstvu kakvom u finom izdanju,pa razmislja da im opet da sansu,blizu im poljska i ukrajijna bit ce i njihovih navijaca bas puno svuda,a cehinje ko cehinje..kaze,citiram:" prijatelju ako ih vama dam,pojest cete ih ko one moje,pa cu morati trazit srecu i sudije,mrsko mi vise to,zao mi ba i vas..
kaze ovi su mi estonci veliki doker,oni nemaju nikakve sanse ni sa sudijama ni sa cim,dao mi je ovo,cisto da ima doker u rukavu i da malo gore popularizira fudbal,hokej ga nervira..
muci ga i mamic ba,dosadan za one svoje da se plasiraju al kaze i platini sam Kako eto,kako vidi kako ih ne ide..al zbog mamica i sretnog bilica ,sladak mu je,kaze njima ce najvjerovatnije dati estonce,ipak je i taj bilic sretno ****..
takoder ne razmislja puno ni o crnoj gori,kaze nesto slicno kao sto nije prosli baraz razmisljao o BiH,oni su novi ovdje,i ovo im je vec uspjeh,tako da treba i njima malo iskustva..malo je razmisljao da ih gurne hrvatima,al slabo odgovara mamicu,on uporan sa estoncima..
Tako je odlucio dati sretnim hrvatima estonce,samo cu vam to reci kao siguran par,ne smijem vam nazalost reci za nase,et uglavnom nece hrvatska biti,jbg.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 okt 2011, 23:22

VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?
Ma nije sta ti znas,rodjeno krilo lik. :mrgreen:
Nije cele pripreme,ali dobar dio jeste. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 okt 2011, 23:23

Devil je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?
i j.koller je bio svojevremeno pocinjao kao golman, opet je to tu negdje :roll: Ma najbolje, kako smo krenuli, da ga umjesto Pandze na "metnemo" na stopera ;)

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 okt 2011, 23:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Devil je napisao/la:
i j.koller je bio svojevremeno pocinjao golman, opet je to tu negdje :roll: Ma najbolje ga umjesto Pandze na stopera ;)
Ofiraš se bezveze, prestani dok je vrijeme.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 okt 2011, 23:26

Devil je napisao/la:
i j.koller je bio svojevremeno pocinjao kao golman, opet je to tu negdje :roll: Ma najbolje, kako smo krenuli, da ga umjesto Pandze na "metnemo" na stopera ;)
Ahahahah kako si ti smesan lik,uvukao si se bespotrebno u raspravu sa covekom i sada mi neke sarkazme ovda prosipas 'ajmo Villu na krilu,ajmo Stevanovica na stopera,ajmo ovo 'ajmo ono.
A ne odgovori mi na pitanje...
KOLIKO SI GA PUTA GLEDAO OSIM REPREZENTACIJE ?
DA LI SI SIGURAN U TO STO GOVORIS DA NIJE IGRAO NA BEKU ?
Jesi li iz Novog Sada ? Je li gledas njihove treninge,pa znas nesta vise osim mene,ili ti je glavni i osnovni izvor informacija Transfermarkt? :lol: :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 okt 2011, 23:27

VanBasten je napisao/la:
i j.koller je bio svojevremeno pocinjao golman, opet je to tu negdje :roll: Ma najbolje ga umjesto Pandze na stopera ;)
Ofiraš se bezveze, prestani dok je vrijeme.
:lol: ti si onaj moderator sto ono bas "seljacko i ortodoxno" vrijedja misljenja i same clanove foruma... divno :mrgreen: Ofiram se ako kazem da je bolji na krilu nego na beku :cry: Zemljo otvori se :o
Devil je napisao/la:Ahahahah kako si ti smesan lik,uvukao si se bespotrebno u raspravu sa covekom i sada mi neke sarkazme ovda prosipas 'ajmo Villu na krilu,ajmo Stevanovica na stopera,ajmo ovo 'ajmo ono.
A ne odgovori mi na pitanje...
KOLIKO SI GA PUTA GLEDAO OSIM REPREZENTACIJE ?
DA LI SI SIGURAN U TO STO GOVORIS DA NIJE IGRAO NA BEKU ?
Jesi li iz Novog Sada ? Je li gledas njihove treninge,pa znas nesta vise osim mene,ili ti je glavni i osnovni izvor informacija Transfermarkt? :lol: :roll:
jaro ti si zaboravio da je on igrao u PL BiH, da li si ti njega pratio u Borcu i da li ti njega pratis u rep. BiH?

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 12 okt 2011, 23:29

Jedan od komentara sa hrvatskog portala:

Po posljednjim predstavama hrvatske reprezentacije ne bi se smijeli nadati za ikojeg protivnika jer nas trenutno svatko moze dobit...ne dao bog da da bosnu dobijemo, nece dobro zavrsit.

Svaki Hrvat moli Boga da se ne nakace na nas.

Ja ih opet ne bih volio dobiti,tu ce biti svega osim fudbala,lazni su ti poboljsani komsijski odnosi (pr.godisnjica Zelje).
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 12 okt 2011, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2011, 23:29

Ako dobijemo :

Portugal-sudija ce navlaciti za njih jer su marketinski znatno isplativiji i sto bi bila velika sta da Ronaldo propusti EP
Cesku-jer se radi o doskora stalnoj ucesnici velikih natjecanja i krajnje je vrijeme da se ponovno pojave
R.Irsku-Uefa/Fifa ipak nisu skroz bez srca i nadoknadit ce im sramotno sudjenje protiv Francuza u proslome barazu
Hrvatsku-Mamic ce kupit sudije

Iskreno,ako i ne uspijemo se plasirati,jest da prestajem pratiti fudbal,ali bi me usrecilo kada bi narod u vecini priznao da je problem u nama,a ne u sudijama..
Kao sto bi rekli psiholozi,priznanje samome sebi da si upravo ti kriv za lose stvari koje ti se desavaju je prvi korak naprijed,bez toga dalje ne moze.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 okt 2011, 23:31

Bosniacum Lilium je napisao/la: :lol: ti si onaj moderator sto ono bas "seljacko i ortodoxno" vrijedja misljenja i same clanove foruma... divno :mrgreen: Ofiram se ako kazem da je bolji na krilu nego na beku :cry: Zemljo otvori se :o
Taj sam, drago mi je da me pamtiš. Uvijek na usluzi pametnjakovićima.
Ma nemaš ti ba pojma, momka nisi gledao na beku uopšte. Samo bezveze prosipaš pamet.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 12 okt 2011, 23:31

vevericabimbereket je napisao/la:sad sam sjedio sa platinijem,jos nije nista odlucio,al evo podijelit cu s vama njegova razmisljanja al uz duboku vjeru da necete ovo siriti po drugim stranica da ne dode do njega,ipak smo dugogodisnji iprijatelji obiteljski..
uglavnom bit ce ovo duga noc za njega,mnogo kalkulacija ima..
kaze:
ima opcija da gurne irce i bosance kao par ,i jedne i druge je za.**** po nekoliko puta i po jednom ovo bas,tako da razmislja to staviti kao par,kaze zasluzili su da dobiju jedno mjesto ove dvije reprezentacije..
drugo razmisljanje mu je da ugodi nasim hercegovcima pa da stavi hrvatska i BiH da bude jos klanja i belaja i PICIGENA po MILJACKOJ itd.. a i da usput usuti ove sto hoce balkansku ligu jer nije previse za to..
kao treca opcija je da nam da portugal,svidjele mu se prosle utakmice pa da opet gleda cisto iz svog cejfa,al kaze da je najmanje za tu opciju..kaze ima laksih protivnika za portugal..
dugo je razmisljao za cehe..zao mu nekih prijatelja koji vrse pritisak na njega,kao nije ceska bila odavno na prvenstvu kakvom u finom izdanju,pa razmislja da im opet da sansu,blizu im poljska i ukrajijna bit ce i njihovih navijaca bas puno svuda,a cehinje ko cehinje..kaze,citiram:" prijatelju ako ih vama dam,pojest cete ih ko one moje,pa cu morati trazit srecu i sudije,mrsko mi vise to,zao mi ba i vas..
kaze ovi su mi estonci veliki doker,oni nemaju nikakve sanse ni sa sudijama ni sa cim,dao mi je ovo,cisto da ima doker u rukavu i da malo gore popularizira fudbal,hokej ga nervira..
muci ga i mamic ba,dosadan za one svoje da se plasiraju al kaze i platini sam Kako eto,kako vidi kako ih ne ide..al zbog mamica i sretnog bilica ,sladak mu je,kaze njima ce najvjerovatnije dati estonce,ipak je i taj bilic sretno ****..
takoder ne razmislja puno ni o crnoj gori,kaze nesto slicno kao sto nije prosli baraz razmisljao o BiH,oni su novi ovdje,i ovo im je vec uspjeh,tako da treba i njima malo iskustva..malo je razmisljao da ih gurne hrvatima,al slabo odgovara mamicu,on uporan sa estoncima..
Tako je odlucio dati sretnim hrvatima estonce,samo cu vam to reci kao siguran par,ne smijem vam nazalost reci za nase,et uglavnom nece hrvatska biti,jbg.

Svaka cast :mrgreen:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 12 okt 2011, 23:33

Biće Češka.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 okt 2011, 23:35

Dylan Dog je napisao/la:Ako dobijemo :

Portugal-sudija ce navlaciti za njih jer su marketinski znatno isplativiji i sto bi bila velika sta da Ronaldo propusti EP
Cesku-jer se radi o doskora stalnoj ucesnici velikih natjecanja i krajnje je vrijeme da se ponovno pojave
R.Irsku-Uefa/Fifa ipak nisu skroz bez srca i nadoknadit ce im sramotno sudjenje protiv Francuza u proslome barazu
Hrvatsku-Mamic ce kupit sudije

Iskreno,ako i ne uspijemo se plasirati,jest da prestajem pratiti fudbal,ali bi me usrecilo kada bi narod u vecini priznao da je problem u nama,a ne u sudijama..
Kao sto bi rekli psiholozi,priznanje samome sebi da si upravo ti kriv za lose stvari koje ti se desavaju je prvi korak naprijed,bez toga dalje ne moze.
Ispade opet da je najbolje da igramo sa Češkom. :mrgreen: Naravno trebalo bi završiti pos'o ranije pa da ne strahujemo od sudija i mogućih propusta i kikseva.
FK Pjetlovi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 okt 2011, 23:35

Bosniacum Lilium je napisao/la: jaro ti si zaboravio da je on igrao u PL BiH, da li si ti njega pratio u Borcu i da li ti njega pratis u rep. BiH?
Oba odgovora su potvrdna,jer ja nisam povrsan po pitanju fudbala,ali on posle Borca odlicno igra u Vosi,pratis li ga tamo ?

I da zavrsim sa citatima da ti dokazem da igra beka,mada ne znam sto sam obavezan to da uradim,ali ipak mi je drago kada naucim nekoga necemu novom...

Posle utakmice sa Partizanom sam Chupo rece....
Silom prilika sam igrao na poziciji desnog beka, iako sam desni vezni, ali sam se dobro snašao i dao doprinos u pobjedi - kaže Stevanović.
Pre utakmice sa Radom,kada su imali kadrovskih problema tadasnji trener Milinkovic je nagovestavao
U tom slučaju, kažu dobro obavešteni, na poziciju desnog beka bio bi prekomandovan Miroslav Stevanović, koji je u ovom prvenstvu već igrao uz desnu bočnu liniju terena
Letos prijateljska utakmica sa UTA Aradom....
Odmah zatim, Smiljanića je na terenu zamenio Jao. Stevanović je prešao na mesto desnog beka, dok je na njegovo mesto otišao Afrikanac.
I tako dalje da ne trazim dalje.

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 12 okt 2011, 23:36

Svi moramo duboko vjerovati u to i moliti da nam Ceska dodje, i ona ce doc ;)
Zadnja izmjena: TuborgGreen, dana/u 12 okt 2011, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 okt 2011, 23:36

Arnelinho je napisao/la:
gollum je napisao/la:I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević. :roll:
Vjerovatno kao Lulić. :roll:

Kad nemaš beka ko te pita? Daj šta god zna igrati po desnoj strani, pa i parmak ako može. :roll:
Na ovom nivou, u ovom trenutku, može kao Ibišević. :roll:
Dajte ljudi, vidjeli ste Maletića sinoć, ne daj Bože da je cijelu utakmicu igrao na poziciji beka (a igrao je i on u Borcu par utakmica beka). To je to, jednostavno preloša defanziva za ovaj nivo.
A siguran sam da će Stevanović u budućnosti biti koristan A reprezentaciji, ali na ofanzivnijim pozicijama.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.