Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
po tome i villa moze igrati stopera, sto da neDevil je napisao/la:Upravu si,samo neko ko ga nije gledao moze reci da Stevanovic nije igrao beka i da je klasicno krilo.Slazem se da tamo pruza najbolje partije,ali zar isto ne rade i Bale ili Coentrao,nesta ne cujem za njih da kazu da igraju klasicno krilo,iako bi se i bolje tamo snasli kao i Stevanovic zbog svoje dosta losije strane-odbrane.Arnelinho je napisao/la:@Devil je spominjao, koliko se sjećam, da je igrao u Vojvodini desnog beka (privremeno). Ne lupaj k'o maksim po diviziji.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ arnelinho
svaka ti cast, klasicno napadacko desno krilo si stavio na desnog beka, STRASNO!![]()
Znam ja Stevanovića i gledao sam ga na tekmi partizan-Vojvodina (čini mi se kup tekma u Srbiji
).
![]()
Ako nekoga interesuje detaljnije,ako ne veruje mojim recima,vadim mu citate,oko klipova se ne mogu smarati.
oce, spasioce, po tvojoj logici donosim zakljucke, ako moze stevanovic beka, pa hebote moze onda i villa stopera, sto da ne burazDevil je napisao/la:Nista pusti ih neka uzivaju u svome (ne)znanju.![]()
Xmalta071 je napisao/la:Ko gura bilo koga osim zdravog Jahica na desnog beka nije normalan...
Pa gre'ota jeste,je li ja sporim da je bolji bar 3x u ofanzivi ili defanzivi ?Bosniacum Lilium je napisao/la: po tome i villa moze igrati stopera, sto da nepa covjece, stevanovic je strasan naprijed (prodoran, brz, dobra utrcavanja, dobra tehnika), ono je grehota stavit u defanzivi
Vidim da sam sad tebe uvalio u raspravu.Devil je napisao/la:Nista pusti ih neka uzivaju u svome (ne)znanju.![]()
Ma nije sta ti znas,rodjeno krilo lik.VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?
i j.koller je bio svojevremeno pocinjao kao golman, opet je to tu negdjeDevil je napisao/la:Ma nije sta ti znas,rodjeno krilo lik.VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?![]()
Nije cele pripreme,ali dobar dio jeste.
Ofiraš se bezveze, prestani dok je vrijeme.Bosniacum Lilium je napisao/la:i j.koller je bio svojevremeno pocinjao golman, opet je to tu negdjeDevil je napisao/la:Ma nije sta ti znas,rodjeno krilo lik.VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?![]()
Nije cele pripreme,ali dobar dio jeste.Ma najbolje ga umjesto Pandze na stopera
Ahahahah kako si ti smesan lik,uvukao si se bespotrebno u raspravu sa covekom i sada mi neke sarkazme ovda prosipas 'ajmo Villu na krilu,ajmo Stevanovica na stopera,ajmo ovo 'ajmo ono.Bosniacum Lilium je napisao/la:i j.koller je bio svojevremeno pocinjao kao golman, opet je to tu negdjeDevil je napisao/la:Ma nije sta ti znas,rodjeno krilo lik.VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?![]()
Nije cele pripreme,ali dobar dio jeste.Ma najbolje, kako smo krenuli, da ga umjesto Pandze na "metnemo" na stopera
VanBasten je napisao/la:Ofiraš se bezveze, prestani dok je vrijeme.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma nije sta ti znas,rodjeno krilo lik.VanBasten je napisao/la:Devile, ispravi me kao griješim, al zar niej Miroslav cjele pripreme u Vojvodini bio uigravan upravo na beku?![]()
Nije cele pripreme,ali dobar dio jeste.
i j.koller je bio svojevremeno pocinjao golman, opet je to tu negdjeMa najbolje ga umjesto Pandze na stopera
jaro ti si zaboravio da je on igrao u PL BiH, da li si ti njega pratio u Borcu i da li ti njega pratis u rep. BiH?Devil je napisao/la:Ahahahah kako si ti smesan lik,uvukao si se bespotrebno u raspravu sa covekom i sada mi neke sarkazme ovda prosipas 'ajmo Villu na krilu,ajmo Stevanovica na stopera,ajmo ovo 'ajmo ono.
A ne odgovori mi na pitanje...
KOLIKO SI GA PUTA GLEDAO OSIM REPREZENTACIJE ?
DA LI SI SIGURAN U TO STO GOVORIS DA NIJE IGRAO NA BEKU ?
Jesi li iz Novog Sada ? Je li gledas njihove treninge,pa znas nesta vise osim mene,ili ti je glavni i osnovni izvor informacija Transfermarkt?![]()
Taj sam, drago mi je da me pamtiš. Uvijek na usluzi pametnjakovićima.Bosniacum Lilium je napisao/la:ti si onaj moderator sto ono bas "seljacko i ortodoxno" vrijedja misljenja i same clanove foruma... divno
Ofiram se ako kazem da je bolji na krilu nego na beku
Zemljo otvori se
vevericabimbereket je napisao/la:sad sam sjedio sa platinijem,jos nije nista odlucio,al evo podijelit cu s vama njegova razmisljanja al uz duboku vjeru da necete ovo siriti po drugim stranica da ne dode do njega,ipak smo dugogodisnji iprijatelji obiteljski..
uglavnom bit ce ovo duga noc za njega,mnogo kalkulacija ima..
kaze:
ima opcija da gurne irce i bosance kao par ,i jedne i druge je za.**** po nekoliko puta i po jednom ovo bas,tako da razmislja to staviti kao par,kaze zasluzili su da dobiju jedno mjesto ove dvije reprezentacije..
drugo razmisljanje mu je da ugodi nasim hercegovcima pa da stavi hrvatska i BiH da bude jos klanja i belaja i PICIGENA po MILJACKOJ itd.. a i da usput usuti ove sto hoce balkansku ligu jer nije previse za to..
kao treca opcija je da nam da portugal,svidjele mu se prosle utakmice pa da opet gleda cisto iz svog cejfa,al kaze da je najmanje za tu opciju..kaze ima laksih protivnika za portugal..
dugo je razmisljao za cehe..zao mu nekih prijatelja koji vrse pritisak na njega,kao nije ceska bila odavno na prvenstvu kakvom u finom izdanju,pa razmislja da im opet da sansu,blizu im poljska i ukrajijna bit ce i njihovih navijaca bas puno svuda,a cehinje ko cehinje..kaze,citiram:" prijatelju ako ih vama dam,pojest cete ih ko one moje,pa cu morati trazit srecu i sudije,mrsko mi vise to,zao mi ba i vas..
kaze ovi su mi estonci veliki doker,oni nemaju nikakve sanse ni sa sudijama ni sa cim,dao mi je ovo,cisto da ima doker u rukavu i da malo gore popularizira fudbal,hokej ga nervira..
muci ga i mamic ba,dosadan za one svoje da se plasiraju al kaze i platini sam Kako eto,kako vidi kako ih ne ide..al zbog mamica i sretnog bilica ,sladak mu je,kaze njima ce najvjerovatnije dati estonce,ipak je i taj bilic sretno ****..
takoder ne razmislja puno ni o crnoj gori,kaze nesto slicno kao sto nije prosli baraz razmisljao o BiH,oni su novi ovdje,i ovo im je vec uspjeh,tako da treba i njima malo iskustva..malo je razmisljao da ih gurne hrvatima,al slabo odgovara mamicu,on uporan sa estoncima..
Tako je odlucio dati sretnim hrvatima estonce,samo cu vam to reci kao siguran par,ne smijem vam nazalost reci za nase,et uglavnom nece hrvatska biti,jbg.
Ispade opet da je najbolje da igramo sa Češkom.Dylan Dog je napisao/la:Ako dobijemo :
Portugal-sudija ce navlaciti za njih jer su marketinski znatno isplativiji i sto bi bila velika sta da Ronaldo propusti EP
Cesku-jer se radi o doskora stalnoj ucesnici velikih natjecanja i krajnje je vrijeme da se ponovno pojave
R.Irsku-Uefa/Fifa ipak nisu skroz bez srca i nadoknadit ce im sramotno sudjenje protiv Francuza u proslome barazu
Hrvatsku-Mamic ce kupit sudije
Iskreno,ako i ne uspijemo se plasirati,jest da prestajem pratiti fudbal,ali bi me usrecilo kada bi narod u vecini priznao da je problem u nama,a ne u sudijama..
Kao sto bi rekli psiholozi,priznanje samome sebi da si upravo ti kriv za lose stvari koje ti se desavaju je prvi korak naprijed,bez toga dalje ne moze.
Oba odgovora su potvrdna,jer ja nisam povrsan po pitanju fudbala,ali on posle Borca odlicno igra u Vosi,pratis li ga tamo ?Bosniacum Lilium je napisao/la: jaro ti si zaboravio da je on igrao u PL BiH, da li si ti njega pratio u Borcu i da li ti njega pratis u rep. BiH?
Pre utakmice sa Radom,kada su imali kadrovskih problema tadasnji trener Milinkovic je nagovestavaoSilom prilika sam igrao na poziciji desnog beka, iako sam desni vezni, ali sam se dobro snašao i dao doprinos u pobjedi - kaže Stevanović.
Letos prijateljska utakmica sa UTA Aradom....U tom slučaju, kažu dobro obavešteni, na poziciju desnog beka bio bi prekomandovan Miroslav Stevanović, koji je u ovom prvenstvu već igrao uz desnu bočnu liniju terena
I tako dalje da ne trazim dalje.Odmah zatim, Smiljanića je na terenu zamenio Jao. Stevanović je prešao na mesto desnog beka, dok je na njegovo mesto otišao Afrikanac.
Na ovom nivou, u ovom trenutku, može kao Ibišević.Arnelinho je napisao/la:Vjerovatno kao Lulić.gollum je napisao/la:I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević.![]()
Kad nemaš beka ko te pita? Daj šta god zna igrati po desnoj strani, pa i parmak ako može.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.