OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2013, 10:28

SaltCityAttack je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:hajmo lideri...hajmo mrkonjicani :D
Izdajnice :lol:
mlad si ti brate da bi ti uopste bojkotovao ovaj klub..evo i dobar dio Fukara sad dolazi ljudi ce svatiti zasto je to tako... 5 hiljada dusa u Mejdanu samo par ljudi bojkotuje i niko vas ne prati ....ja kad vidim one stare da podrzavaju vala zastob i i ja bio izuzetak samo naprijed podrska Damiru i momcima..ovo je nasa Sloboda
ima nas vise od nekoliko brate...i nije bilo 5 hiljada...i bilo je kao i svaku tekmu bruka podjeljenih bespatnih karata...i bili su opet kombiji i kruzenje..vidjet cemo do kad ce ova loziona potrajat...i nemaju se oni kome inatit

NE NAVIJAM ZA KLUBOVE NASTALE U 21. VIJEKU...stvar principa,jbg
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 dec 2013, 11:52

harry_90 je napisao/la: Ti imas svoje misljenje,ja svoje...mnogi nisu podrzavali ovaj klub,dok su igrali a2 ligu gdje je tih 4000 dusa,jedva nekad 1000 da se skupi..znamo svi kako su upali u ligu,ne svojom kvalitetom i zalaganjem na terenu,vec preko zelenog stola i odustajanjem Brotnja ja mislim od takmicenja..oni podrzavaju,ja ne podrzavam i to je to...nema ljutnje ! ;)
Svi se slažemo za to da svako ima svoje mišljenje, i to treba poštovati. Tebe ne interesuje ovaj novonastali KK, a zašto si onda bio za fuziju Olimpika sa Slobodom ? Znamo da bi Sloboda time nestala a nastao novi klub, isto što je urađeno sa košarkaškim klubom samo bez ikakvog spajanja.
Mene to interesuje, ne pitam samo tebe, nego i ostale ovdje koji ne podržavaju OKK a podržavali su spajanje FK sa Olimpikom.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 08 dec 2013, 14:06

staragarda je napisao/la:BAS TAKO...samo vidjet cemo te 4000 kad se sabere par poraza i prodze pocetna euforija i ludilo...sad ovo rukovodstvo igra na tu kartu...razglasi i kruzenje po gradu sa izljepljenim kombijima je za mene sabanluk teski al et....ono bas naruceno...nekada su i Fukare tako cirkale gradom al spontano i navijacki..sa zastavama i salovima...ov izgleda fuj....i na kraju..zar mislis da u tz stvarno nekoga zanima mrkonjic grad,leotar i zrinja...da se ne lazemo...ljude drzi euforija bez osnova pa se cak i ABA spominje al cim to splasne nakon par kola cifra ce se oko milje po tekmi vrtit..i to na jacim tekmama..mozes me citirat za recimo 2 mjeseca
Ako smijem ja citirat.

Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, i hoce li nesto podrzati ili ne, ne bi ni valjalo da je drugacije ali brate dragi kad te nesto ne interesuje i protiv toga si nemas potrebu kvarit ljudima temu.
Sve sto je napisano palo je u vodu, od fukara, posjete i svega ostalog...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 dec 2013, 15:26

:!:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 dec 2013, 16:35

još jedan video:

[youtube][/youtube]

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2013, 18:16

staragarda je napisao/la:

ima nas vise od nekoliko brate...i nije bilo 5 hiljada...i bilo je kao i svaku tekmu bruka podjeljenih bespatnih karata...i bili su opet kombiji i kruzenje..vidjet cemo do kad ce ova loziona potrajat...i nemaju se oni kome inatit

NE NAVIJAM ZA KLUBOVE NASTALE U 21. VIJEKU...stvar principa,jbg

sve je to uredu druze ali tako necemo nikad vratiti Ditu ..necemo je sigurno vratiti jer fabrike haman pa da vise i nema i ako vratimo bice sigurno Bingo ili u najgorem slucaju Bobar ahahhaha :)...pa ja kako sam upratio ljudi ovaj klub nisu ugasili samo ga zamrznuli dok ne dodje trenutak da se odmrzne ..a za to nam treba podrska ovom klubu da se skupe novci i ponce vracati dug za onu nasu Ditu ..drugacije to nece ici nikako..moramo biti svjesni da se drugacije nikako nece vratiti onaj klub ..kazem nismmo jedini pogledaj samo koliko klubova u evropi je mjenjalo ime zbog tih stvari?..nemojte ba ljudi brate stari si ozbiljni znam kolikoo volis Slobodu, ali brate kad su dole Seco, Suljo i svi ostalki koji su godinama tu ginuli za Ditu zasto onda se i mi nebi pridruzili njima?.. gledaj ljepote u Mejdanu eto doivjeli smo debakl protiv Bosne razbili nas ljudi, ali opet pun mejdan slijedecu tekmu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 dec 2013, 19:06

ja neznam sta hocete vi pesimisti od ovog kluba vise,smetaju vam auta sa megafonom plakati,ljudi znaju posao,reklamiraju zovu ljude,dijele besplatne karte,sto to neko od vas nepokusa sa fk,
ne animira ljude,zasto nema auta sa megafonom prije utakmice na tusnju...nemozes ti nama ugoditi,koliko god nesto bilo pozz,i dobro mi cemo naci trunku u jajetu da to sve poseremo i popljujemo
cestitam igracima na pobjedi i tuzli na pobjedi kao jednoj od najboljih dvoranskih navijaca na balkanu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 dec 2013, 19:16

wienultras je napisao/la:ja neznam sta hocete vi pesimisti od ovog kluba vise,smetaju vam auta sa megafonom plakati,ljudi znaju posao,reklamiraju zovu ljude,dijele besplatne karte,sto to neko od vas nepokusa sa fk,
ne animira ljude,zasto nema auta sa megafonom prije utakmice na tusnju...nemozes ti nama ugoditi,koliko god nesto bilo pozz,i dobro mi cemo naci trunku u jajetu da to sve poseremo i popljujemo
cestitam igracima na pobjedi i tuzli na pobjedi kao jednoj od najboljih dvoranskih navijaca na balkanu

+1

Svaka na mjestu ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2013, 21:28

wienultras je napisao/la:ja neznam sta hocete vi pesimisti od ovog kluba vise,smetaju vam auta sa megafonom plakati,ljudi znaju posao,reklamiraju zovu ljude,dijele besplatne karte,sto to neko od vas nepokusa sa fk,
iza ovog projekta stoji GRAD...u tome je razlika izmedzu FK SLOBODE i ovog miki maus kluba...sto se tako GRAD nije digao i dao podrsku SLOBODI..nije zato sto je ovaj OKK za malo pa privatna prcija berbica a ovaj uzima kolko mu treba jer mu je faraon jaran licni...ko je ovom OKK kupio kombije,zasto se dijele bespatne karte ako se pomaze klubu kupovinom ulaznica...ko finansira kruzenje satima po gradu sa onim kombijima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 dec 2013, 22:37

hajmo i mi svoj projekat napraviti svake polusezone,crveno-crnu noc
pokusati skupiti 15,16 hiljada,vracati slobodine dugove,hajmo i mi platiti kombi sa razglasom
ajmo okupiti momke po kvartovima,dovuci ih na sjever,neka svako plati po 3 km eto 10 000
svi se hvalite nekim kontaktima u fk,ajde organizujemo utakmicu za spas fk,
pozvati hajduk,crvenu zvijezdu..jer moguce da se odazovu prosli su kroz slicno sranje
ulaz 15 km 15 hiljada ljudi i eto para...tesko je,treba truda al moze se
znate samo kenjati po forumu i kukati,pljuvati po okk...
UCINITE NESTO ZA VASU SVETINJU :!:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2013, 22:58

iza ovog projekta stoji GRAD...u tome je razlika izmedzu FK SLOBODE i ovog miki maus kluba...sto se tako GRAD nije digao i dao podrsku SLOBODI..nije zato sto je ovaj OKK za malo pa privatna prcija berbica a ovaj uzima kolko mu treba jer mu je faraon jaran licni...ko je ovom OKK kupio kombije,zasto se dijele bespatne karte ako se pomaze klubu kupovinom ulaznica...ko finansira kruzenje satima po gradu sa onim kombijima

Kako nije se grad digo?..nudili su nam ljudi isto kao Dita bNkrot I odpocetka ili se ujedini sa Olimpicom ..mi nismo htijeki valja 10 godina igrat iz kantonalne lige dok u kosarci je lahko odmah eto te u najacem rangu...grad je nudio ali mi necemo da cekamo sto svakamo postujem...pa nece Grad vracat 3m I 7m za FK zbog Sabovica I ostalih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2013, 23:44

e jesi ti zapeo za taj kombi i to kruzenje gradom pa kako se ne sjecas da je i kad je stara dita igrala auto kruzilo gradom i pozivalo da se dodje u mejdan a sad odjednom eto seljakluk ,otkud im pare :roll: ,to se normalno neces da sjetis ,isto ovako samo auto bilo ne kombi,razglas i ona himna dite .
normalno da je to dobar potez ,tako i ono malo svijeta koji ne zna kad je u koliko je utakmica da sazna i da dodje ,nece sto posto doc 1000 raje vise radi tog kombija al poneko ce saznat tako i doc .

ponestalo prozivki nekih ko prije "cim budu dva poraza razice se raja","fukare nece nikad doc da bodre ovaj klub" a ono sve suprotno ,sad se pljuje po klubu jer salju kombi da kruzi gradom a sto je i dita radila,samo bezze nesto se nalazi nidje veze samo da bi se pljuvalo onako radi reda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 dec 2013, 23:58

pa njima se nesvidja i kao oni su bitni...to je isto ko kada bi sada htjeli da nema fk slobode,protestujemo vratite nam gorki :roll:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 dec 2013, 00:55

Odlična utakmica protiv Mladosti, dosta borbena al brate sudije :roll: :roll: a podrška s tribina pogtovo od druge polovine 3/4 :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 dec 2013, 01:20

ma puno toga treba FK da "nauci" i preuzme od OKK u smislu promocije i svega- cak ako treba i neka medjusuradnja...problem je sto se FK vezuje za sve crno, negativno i lose u sportu (plus 5 KM ulaz), dok je OKK "svijetli primjer" a ustvari kako god okrenes Azmit >> Berbic, medjutim nemaju prostora u medijima, nemaju podrsku vlasti(koliku bi trebali da imaju) i imaju previse dusmana...

ako u Mejdanu bude i u februaru/martu 4000 ljudi nek pozovu publiku da se preseli i na Tusanj drugo kolo i onda bi im i ja mozda zazmirio na neke stvari..mada 5 KM jeste previse za onaj nivo takmicenja...

puno ucit od OKK, ali i obezbijedit im jednake uslove.

a sto se tice OKK trebali bi poceti razmisljati o pojacanjima, ako nista mladjim igracima bar..imaju 7-8000 KM od ulaznica svake 2 sedmice, grehota je publici ne ponudit bar jednog talenta ili pravog igraca da ga gledaju..jer ako misle napasti Igokeu i Sirokog za 2-3 godine vec sad moraju uvoditi pojedine igrace u roster..ovo sto sad igra maksimalno jedan-dva mogu biti u timu ako se zeli biti konkurentno njima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 dec 2013, 10:30

wienultras je napisao/la:pa njima se nesvidja i kao oni su bitni...to je isto ko kada bi sada htjeli da nema fk slobode,protestujemo vratite nam gorki :roll:
Ma BRAVO za poredjenje :lol: :lol: :lol:
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 dec 2013, 10:31

TzBulevar87 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:pa njima se nesvidja i kao oni su bitni...to je isto ko kada bi sada htjeli da nema fk slobode,protestujemo vratite nam gorki :roll:
Ma BRAVO za poredjenje :lol: :lol: :lol:
pa tako dodje

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 09 dec 2013, 10:32

pa ne mozes ti natjerat publiku da dodje ,niko ne tjera ni ovih preko 4000 da dodju na kosarku,
doce na fudbal ko hoce da dodje ,ne mora mu niko govorit, a 5 KM jest previse
ne moze bit isto 5 KM kad su igrali u premier ligi i sad ,3 km je realna cijena karte
bilo bi duplo vise ljudi da snize
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 dec 2013, 10:46

barca_87 je napisao/la:pa ne mozes ti natjerat publiku da dodje ,niko ne tjera ni ovih preko 4000 da dodju na kosarku,
doce na fudbal ko hoce da dodje ,ne mora mu niko govorit, a 5 KM jest previse
ne moze bit isto 5 KM kad su igrali u premier ligi i sad ,3 km je realna cijena karte
bilo bi duplo vise ljudi da snize
mislim da cijena nije bitna,ako se to postavi iz pravih razloga...vec sam objasnio u postu prije,da se neponavljam..eto ako spuste doce,ajde neka dodju,pa ce se spustiti..kao sto rece ultrastajl ovaj,problem je atmosfera oko kluba,uz malo reklame,animacije,nije problem ni tih 5 km

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 dec 2013, 16:35

Tu sam ja brate :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.