E jesi ljudima za mustuluka. Da samo znaju kakvog ce lijevog beka dobiti ..maltasa je napisao/la:Sadiković koji je igrao u Želji je trenutno u Tuzli i najvjerovatnije ostaje gore
Pozzz

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
E jesi ljudima za mustuluka. Da samo znaju kakvog ce lijevog beka dobiti ..maltasa je napisao/la:Sadiković koji je igrao u Želji je trenutno u Tuzli i najvjerovatnije ostaje gore
Pozzz
Stole iz Bora je napisao/la:E jesi ljudima za mustuluka. Da samo znaju kakvog ce lijevog beka dobiti ..maltasa je napisao/la:Sadiković koji je igrao u Želji je trenutno u Tuzli i najvjerovatnije ostaje gore
Pozzz
Dzemal Sadikovicrob do bagro je napisao/la:Koji Sadikovic...Elvis da nije, pa taj momak je presao u Celik???
Ti si im uzeo mustuluk da je na probi kod njih ..maltasa je napisao/la:Sami biraju nisam im ga ja poslao....Stole iz Bora je napisao/la:E jesi ljudima za mustuluka. Da samo znaju kakvog ce lijevog beka dobiti ..maltasa je napisao/la:Sadiković koji je igrao u Želji je trenutno u Tuzli i najvjerovatnije ostaje gore
Pozzz
@rob nije taj Sadiković
ma j e b o im taj Kradza mater a oni njemu pa nek se mijenjajuharry_90 je napisao/la:Karadža ipak igrač Slobode
Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli do tada nezvaničnu informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.
Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.
Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je kao pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za ****
Pojedinci rade protiv Slobode
Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.
Nama nek ne dolazi sto se mene tice, daleko mu kuca od Grbavice bila!slani grad je napisao/la:ma j e b o im taj Kradza mater a oni njemu pa nek se mijenjajuharry_90 je napisao/la:Karadža ipak igrač Slobode
Saga o Alvinu Karadži podsjeća na pravu meksičku sapunicu. Prošle sedmice ovaj je igrač pristupio tuzlanskoj Slobodi da bi jučer pojedini bh mediji među kojima i naš portal prenijeli do tada nezvaničnu informaciju da je Karadža u posljednji tren potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom.
Jutros smo iz tuzlanskog kluba tražili i zvaničnu potrdu ove informacije kao i razloge zbog kojih se Alvin u posljednji tren odlučio za Željezničar.
Na telefon nam se javio trener tuzlanskog tima, Vlatko Glavaš koji nam je rekao da će Karadža u narednoj polusezoni nositi dres Slobode.
Jučer imali dva treninga i Karadža se pojavio na oba, radio je kao pravi član Slobode. Nakon sinoćnjeg treninga pustio sam ga da ode rodno u Bugojno zbog nekih ličnih obaveza tako da je danas imao slobodan dan. Kada ste mi sinoć javili za informaciju da je Karadža potpisao za Željezničar bio sam zaista iznenađen, rekao je Vlatko Glavaš za ****
Pojedinci rade protiv Slobode
Razgovarao sam sa Alvinom i mogu vam reći da on danas stiže u Tuzlu i da će biti igrač Slobode. Sve je to igra medija i pojedinaca koji bi voljeli da on obuče dres Željezničara, ali jedno su želje a drugo realnost i mogu slobodno reći da je to pokazatelj kako pojedinci svjesno rade protiv Slobode i ne žele nam opstanak u ligi. Očigledno da se moramo boriti i van terena ali mogu obećati da ćemo uspjeti i Sloboda neće ispasti iz lige, poručuje Glavaš.![]()
...ja bi sad volio i da se ne vraca ako je otiso njima...lik je vjerovatno odron od karaktera i obraza....al kesh cepresudit ko i obicno
Ali izgleda da vam Stajic nece dociomerbavarac je napisao/la:Too, neka njega kod nas u Tuzli.![]()
![]()
![]()
Pa gdje ce da nece u BoracFK Sarajevo je napisao/la:Ali izgleda da vam Stajic nece dociomerbavarac je napisao/la:Too, neka njega kod nas u Tuzli.![]()
![]()
![]()
Ode u 2. Bundesliguvlado lesinar je napisao/la:Pa gdje ce da nece u BoracFK Sarajevo je napisao/la:Ali izgleda da vam Stajic nece dociomerbavarac je napisao/la:Too, neka njega kod nas u Tuzli.![]()
![]()
![]()
Ako je istina to je dosad jedan od najboljih poteza, to je pravi robusni napadac, gledao sam ga par puta kako zabija golove. Nije dzabe najbolji strijelac Jedinstva i jedan od najboljih iz Prve Lige FBiH.Slovojed je napisao/la:Stoji u Sportskim Novostima da je za Slobodu potpisao Igor Mostarlić(26g)
harry_90 je napisao/la:Konacno da se pojacamo kako trebaova polusezona je nasa,medju prvih 7 smo
Jedino Europsko takmicenje u kojem smo do sad igrali. Za nadati se da ce odigrati ovaj drugi dio sezone na nivou, i barem vratiti navijace na tribine.TaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Konacno da se pojacamo kako trebaova polusezona je nasa,medju prvih 7 smo
I ja mislim da smo medju prvih 5sta kazes
mozda i Intertoto cup da postoji jos uvijek bio bi nas
![]()
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 12 gostiju.