NK Troglav 1918 Livno
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
NK Troglav - NK Hrvatski dragovoljac 0-3 (0-3)
Katastrofa. Katastrofa. Bez iti jedne jedine yebene šanse, užas. Nemamo napadača, nemamo golmana. Užas.
Katastrofa. Katastrofa. Bez iti jedne jedine yebene šanse, užas. Nemamo napadača, nemamo golmana. Užas.
Hayley <3
Ja mislim da, ako se postave temelji, da ce dopustit da se gradi za vrijeme sezone...
btw. izgubismo od Dragovoljca 0:3, Troglav nije prikazao ama baš ništa, potpuno zaslužena pobjeda gostiju :/
btw. izgubismo od Dragovoljca 0:3, Troglav nije prikazao ama baš ništa, potpuno zaslužena pobjeda gostiju :/
Ko vam je zasad dosao od igraca?
Jedinstvo pobijedilo Hr.Dragovoljac 1:0
ne pise vam se dobro u prvom kolu
ne pise vam se dobro u prvom kolu

Ne mozete ni imati kada nit daju pare, nit ista, zovu igrace na probu, pa nije Troglav Dinamo Zagreb da bi se islo na probu
!

- badblueboylivno
- Kontakt:
@hzsm
Došli su Miloš i Miočević nazad, taj segment je riješen.
Nemamo napadača, ovaj kojeg imamo, Radić, je užasan. Došao je Nenad Banjac iz Borca BL, ali ne djeluje mi sposoban za nešto veće, preslab je fizički. Vratio je se i Dragan Mihaljević, vjerujem da će, kad zaigra, biti pojačanje.
Imamo tri dobra juniora i za to se ne brinem, i još tražimo golmana.
Valja dodati da nam je falio Peraica, i Semren, i da su pojedinci danas bili mislima na malonogometnim turnirima, nimalo na terenu i u utakmici.
@sportfan
Pa što ti pričaš? U sve klubove se dolazi na probe, neki su na prozivkama imali po 40 igrača, a Troglav ne može, jel?
@emir93
Vidjet ćemo.
Došli su Miloš i Miočević nazad, taj segment je riješen.
Nemamo napadača, ovaj kojeg imamo, Radić, je užasan. Došao je Nenad Banjac iz Borca BL, ali ne djeluje mi sposoban za nešto veće, preslab je fizički. Vratio je se i Dragan Mihaljević, vjerujem da će, kad zaigra, biti pojačanje.
Imamo tri dobra juniora i za to se ne brinem, i još tražimo golmana.
Valja dodati da nam je falio Peraica, i Semren, i da su pojedinci danas bili mislima na malonogometnim turnirima, nimalo na terenu i u utakmici.
@sportfan
Pa što ti pričaš? U sve klubove se dolazi na probe, neki su na prozivkama imali po 40 igrača, a Troglav ne može, jel?
@emir93
Vidjet ćemo.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Dobro mi smo njihove juniore pobjedili 1:0 . Ali za ovo da im se ne pise dobro , slazem se . Jedinstvo ovako jaku ekipu nije imalo 5-6 godina unazad i uz ovo nazalost losije stanje u Troglavu i podrsku Sile Nebeske u Livnu nosimo 3 boda kuci 

Ja bi ta nasa pojacanja nazvao oslabljenjima...idem sutra u upravu, pitat cu mogu li ja igrat, trazit cu samo da mi daju za hranu pare xDD
Malo me je Konjica razocarala, malo ih se skupilo, al doduse pola konjice se sastoji od jedne ekipe koja igra na turniru, necu nista imenovat

Malo me je Konjica razocarala, malo ih se skupilo, al doduse pola konjice se sastoji od jedne ekipe koja igra na turniru, necu nista imenovat

Ono jucer na zgoni je dno. Pa **** ih turnir, ako ne misle ograti mars iz kluba.jako nam se lose pise
- badblueboylivno
- Kontakt:
I to kažeš javno i ispadneš luđak. Šta im se ima braniti igranje turnira, šta ovo šta ono. Neka igraju, ionako nisu ugovorom vezani za klub.
Morat će se puno toga urediti, promijeniti odnos pojedinaca prema klubu, inače nam se ne piše ništa dobro.

Morat će se puno toga urediti, promijeniti odnos pojedinaca prema klubu, inače nam se ne piše ništa dobro.
Hayley <3
Broj jedan:slažem se,Troglav je odigrao jako loše utakmicu protiv Hrvatskog Dragovoljca.Jednostavno su ljudi bolji i spremniji,ali ne napraviti niti jednu šansu je poražavajuće za nas.Možda smo i nespremni još ali nema alibija.Tu se u potpunosti slažem.Postavite sebi pitanje zašto Troglav loše igra?Mnogo razloga:nespremnost,situacija u klubu je u skladu sa jučerašnjom igrom,možda i lošija.Probajte vi svaki dan trenirati u 9 ujutro i u 18h popodne kao psi a imate u glavi činjenicu da PARA NEMA,i vjerovatno ih neće biti,da vam ova svemirska Uprava i dalje ništa ne radi po pitanju dugovanja(koliko ja znam igračima se obećalo da će im se isplatiti i tri plaće iz sezone 2010/11.,sada sve to zvuči presmiješno),da vam ta ista Uprava nudi za ovu sezonu 200km za prvu kateogriju plus premije(ne znam je li ovo ismijavanje igrača ili što već).Tražiti dobre igre,pojačanja te rezultate uz ovakvo stanje u klubu je U NAJMANJU RUKU smiješno.Smiješno.Koliko para,toliko muzike.Zaposlite se vi bilo gdje pa dobijte u 8 mjeseci tri plaće,pitat ću ja vas koliko ćete "efektivni" biti.
Broj dva:što se tiče turnira...koliko ja znam dosta ih igrača igra.Bar 7-8.Crni igra za Seljak,Kaja mislim isto.Eh sada sjednite pa razmislite:ako Seljak uzem cijelo ljeto SAMO 2 turnira (prosjek 5000km) i nek na jednom budu drugi a na jednom treći (3500km),to je približno tisuću i pol maraka po osobi.Znate za koliko oni to zarade u Troglavu?Evo,u 8 mjeseci.Prema tome braniti amaterskim igracima bez ugovora igranje na turnirima nije uopce ni fer ni korektno.Da je sve po p.s.-u i redovno ne vjerujem da bi itko igrao turnire.
Broj tri:tko god kritizira igrače,bilo kojeg igrača,u ovakvom stanju,ja mu poručujem:gospodo,dođite,skinite se,trenirajte dva puta dnevno.I to sve džaba.Pa da vidim kakvi cete vi biti.Najlakše je tuđim ku*** gloginje mlatiti.
Broj cetiri:gdje je ta Uprava koju svi hvale,koja treba postaviti klub na noge sto se financija tice?Rade li ista po tom pitanju?Stanje u klubu vam daje odgovor.Ne ja,ne neka piskarala na forumima.Stanje u klubu.
Toliko.
Broj dva:što se tiče turnira...koliko ja znam dosta ih igrača igra.Bar 7-8.Crni igra za Seljak,Kaja mislim isto.Eh sada sjednite pa razmislite:ako Seljak uzem cijelo ljeto SAMO 2 turnira (prosjek 5000km) i nek na jednom budu drugi a na jednom treći (3500km),to je približno tisuću i pol maraka po osobi.Znate za koliko oni to zarade u Troglavu?Evo,u 8 mjeseci.Prema tome braniti amaterskim igracima bez ugovora igranje na turnirima nije uopce ni fer ni korektno.Da je sve po p.s.-u i redovno ne vjerujem da bi itko igrao turnire.
Broj tri:tko god kritizira igrače,bilo kojeg igrača,u ovakvom stanju,ja mu poručujem:gospodo,dođite,skinite se,trenirajte dva puta dnevno.I to sve džaba.Pa da vidim kakvi cete vi biti.Najlakše je tuđim ku*** gloginje mlatiti.
Broj cetiri:gdje je ta Uprava koju svi hvale,koja treba postaviti klub na noge sto se financija tice?Rade li ista po tom pitanju?Stanje u klubu vam daje odgovor.Ne ja,ne neka piskarala na forumima.Stanje u klubu.
Toliko.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neka oni igraju turnire, ali ne možeš doći na utakmicu i biti skroz mislima na turniru, trčkarat 45 minuta i otići... ako nećeš ozbiljno igrati za klub, izvoli i predaj se u potpunosti malom nogometu, spremaj se kroz proljeće i jesen za ljetne odnosno zimske turnire, nema problema.
Hayley <3
S ovakvim stanjem u klubu,mislim da se sve moze.Klub bi trebao biti zahvalan pa igraci uopce treniraju;pogledaj Iskru,ljudi neki dan poceli pripreme.Kad im je sve isplaćeno.
Ako neces ozbiljan biti prema igracima,ne ocekuj da igraci budu ozbiljni prema tebi.Ruku ruku mije iliti kako sijes tako ces požnjeti
P.S.smijesno mi je pa se uopce igraci spominju u negativnom kontekstu.Ne znam kako im je ali vjerujem da im nije lako.Nezadovoljan igrac je najgori igrač,a ne vjerujem da u Troglavu ima zadovoljnih.
Ako neces ozbiljan biti prema igracima,ne ocekuj da igraci budu ozbiljni prema tebi.Ruku ruku mije iliti kako sijes tako ces požnjeti

P.S.smijesno mi je pa se uopce igraci spominju u negativnom kontekstu.Ne znam kako im je ali vjerujem da im nije lako.Nezadovoljan igrac je najgori igrač,a ne vjerujem da u Troglavu ima zadovoljnih.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se ja s tim, potpisujem, znam da je teško, da je grozna situacija, ali ako već treniraš, daj sve od sebe, ne možeš igrati preko neke stvari - ako ti je taj dan važan turnir, zamoli trenera da preskočiš utakmicu, ima juniora koje ćeš isprobati u takvim situacijama.
Hayley <3
Igramo protiv Tomislavgrada sutra.
-
- Kontakt:
Igrali smo protiv Tomislava danas,a bolje bi bilo da nismo.Katastrofa,ponašanje pojedinaca a posebno mislim na starije igrače ravno 0 a ovi mlađi ih slijede.Kajić,Krivić,RADIĆ.Ćosić okosnica ekipe pa to je za plakanje-treneru napravi nešto da nebude od početka kasno.Pa nije moguće da smo zaboravili igrati nogomet ili smo postali ovisni o novcu pa ga tražimo kroz malu loptu,pod hitno ukinuti turnire malog nogomet a posebno poslije 15.07. za dobrobit nogometa-danas nam igrač izlazi u 5 minuti zbog žuljeva sa asfalta-uprava nemoćno gleda jer nem,a nikakvih rješenja.
Rezultat sastav ?
kako ste prosli sa Tomislavgradom?
2:0 :/
steta sto igramo prva 2 kola kod kuce, da smo igrali prva dva kola u gostima, bilo bi puno bolje, jer bi se mogli spremiti kroz te utakmice, na gostovanjima imamo tesko sta traziti, ovako cemo odma na pocetku prosuti bodove kod kuce, jer nam pocetak sezone dolazi u los trenutak!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.