http://www.nba.com/video/channels/playo ... e_intv.nba
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Monolog je napisao/la:Rekoh jučer da sam ubijeđen u to kako će ovo biti utakmica sa malim brojem poena. Chiago je zasluženo u finalu Istoka, te se iskreno nadam da će uspjeti igrati i veliko finale (i tamo bih im poželio sreću protiv svakoga, osim protiv Dallasa, jer su Kidd, Dirk i klapa zaslužili prsten).
Što se tiče sraza protiv Miami-ja, pokazali ste ove sezone da možete protiv njih, tako da...Ok, znam da je velika razlika između regularnog dijela sezone i playoff-a, al' prednost domaćeg terena (ako ništa drugo) može biti dovoljna.
Moja prognoza 4:2 za Chicago.
Veruj mi ako oclahoma dobije veceras, nece dallasu nimalo biti lakko sa oclahomom...Dallas je sporija ekipa a oclahoma brza i videcemo kako ce ih dallas zatvoriti... Kada protiv memphisa istrcavaju kontre sta ce onda biti protiv dallasaHzBvB je napisao/la:Kad je Dallas mogao da prodje Lakerse 4:0 moze i Chicago da prodje !!!...
Mada bi volio da Dallas osvoji i to protiv Miami-a da se revansira za po meni nezasluzeno izgubljeno finale, kada su imali 2 utakmice dobijene i prokockali su to sve preko slobodnih bacanja ako se dobro sjecam bio je to Josh Howard u dva navrata.
Samo da Oklahoma ili Memphis ne udju u finale.....ovamo sa istoka moze sto se mene tice ko hoce , mada vece sanse dajem Miami-u....
Begonja je napisao/la:Chicago ako izbjegne metlu treba biti presretan. Nešto kao Boston.
Mozes nam onda odmah cestitat.Begonja je napisao/la:Samo vi izbjegnite metlu i ja ću vam čestitati.
bice 4-2 ili 4-1 za miami... nema tu sta da se komentariseBegonja je napisao/la:Samo vi izbjegnite metlu i ja ću vam čestitati.
alfarouqaminu je napisao/la:bice 4-2 ili 4-1 za chicago... nema tu sta da se komentariseBegonja je napisao/la:Samo vi izbjegnite metlu i ja ću vam čestitati.
BIHfan je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:bice 4-2 ili 4-1 za miami... nema tu sta da se komentariseBegonja je napisao/la:Samo vi izbjegnite metlu i ja ću vam čestitati.
Slazem se.
KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao duel najboljeg igraca lige i "najboljeg igraca lige"
Ted Mosby je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao duel najboljeg igraca lige i "najboljeg igraca lige"
![]()
![]()
sa tim se slozio i navijac bullsa mozes videti u predhodnim postovimaTed Mosby je napisao/la:Miami prolazi sa 4-2
heh a ko je ko sad tu najbolji igrac lige i taj "najbolji igrac lige"KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao duel najboljeg igraca lige i "najboljeg igraca lige"
Pa ovaj iz mog nicka i ovogodišnji MVP valjdaD.M.S.O. je napisao/la:heh a ko je ko sad tu najbolji igrac lige i taj "najbolji igrac lige"KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao duel najboljeg igraca lige i "najboljeg igraca lige"ako nije problem reci...pošto nisam u toku.
ma taj je sto postoLBJ MVP je napisao/la:Pa ovaj iz mog nicka i ovogodišnji MVP valjdaD.M.S.O. je napisao/la:heh a ko je ko sad tu najbolji igrac lige i taj "najbolji igrac lige"KK_Bosna je napisao/la:konacno je dosao duel najboljeg igraca lige i "najboljeg igraca lige"ako nije problem reci...pošto nisam u toku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.