Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

Carlo
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Carlo » 11 jun 2012, 23:49

kreiranje napada i iskreiran napad nije isto? uozbilji se molim te jer se i lescott se može pohvaliti da je kreirao napade, ali da nije uspio iskreirati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jun 2012, 00:12

Danny danas trcao ko lud,osvojio par lopti koje su vezni red ili krila vratili nazad do odbrane,mislim da im treba ovakav igrac i dalje u napadu.Njemu bi trebalo pridodati Carrola jer se evidentno svima mora dati prilika da pokazu sta znaju..Ceka se Rooney i da on to malo povuce,bez njega nema nista..Glenna pod hitno napolje ubaciti Jonesa,treba neko malo brzi po tom boku ko usput moze ubaciti koju loptu u 16 metara koju bi Carroll pospremio u mrezu..Nadam se i boljoj partiji Younga..Gerard danas najbolji bio..Parker truba...Cole mora vise u napad..Mozda probati i sa Wallcotom..mora se nesto mijenjati ako se hoce zabiti vise od 1 gola na tekmi..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 09:19

A što Jonesa umjesto Glenna?
Pretjerujete sa Jonesom na desnom beku. Na toj poziciji nije ništa bolji od Johnsona.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jun 2012, 10:40

Monolog je napisao/la:A što Jonesa umjesto Glenna?
Pretjerujete sa Jonesom na desnom beku. Na toj poziciji nije ništa bolji od Johnsona.
Cisto iz razloga sto nema ko drugi,a nesto se mora mijenjati..Pogledaj malo bolje go Francuza,pa ces vidjeti da nije istrcao na Nasrija nego je krenuo za svojim igracem kojeg usput cuva jos Gerrad koji je blize golu nego Glenn..Moze i Kelly,meni ni to ne smeta,dokle god je onaj parmak koji od 2 centarsuta jednom pogodi teren a drugi put nabije u aut..Uvijek mi je bio drag igrac,al brate mili,juce je bio 0,ode u napad Gerrard ga spasava u odbrani jer se ne vraca,jednom cak i Welbeck dosao u odbrani umjesto njega..A da Jones nije bolji od Johnsona ja mislim da jeste,momak je ove godine pokazao da moze svugdje igrati,a i treba im igrac koji moze otici i u napad sto Glenn ocigledno uspjesno ne moze..I ja bi samo da pohvalim Hodgsona jer je u napad stavio Ox-a i Danny-a jer se znaju iz ovih mladjih selekcija,zato je i zvao toliko Liverpoolovih igraca jer se poznaju,a on nije imao dovoljno vremena da kako treba slozi taktike itd itd sto mu ne daje za pravo da ne dodje do 1/2 finala
Slatina Bog i batina

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 jun 2012, 11:23

Nadam se da mogu moji i vaši Englezi proci grupu :P
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2012, 11:44

po pričama pojedinih forumaša ispade Glen neki amater :lol:

James Horncastle ‏@JamesHorncastle
L'Equipe ratings ENG: Hart 6; Johnson 5, Terry 6, Lescott 7, Cole 5; Milner 6, Gerrard 7, Parker 6, Ox 4, Young 4, Welbeck 4

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 jun 2012, 12:21

Ne bih se slozio sa tim ocjenama.
Cuj Welbeck i Young da dobiju istu ocjenu,jednostavno ne moze.
Young se nije vidio citavu utakmicu,a welbeck je imao solidnih prodora,trcao puno,borio se,bio koristan u odbrani.
Milner 6? S obzirom na ostale ocjene,mislim da je to previse.
Hart jedna 5,imao je gresaka,sto nije u njegovom stilu,moze on to bolje.
Ima jos,al mi mrsko pisati.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jun 2012, 13:00

Carlo je napisao/la:po pričama pojedinih forumaša ispade Glen neki amater :lol:

James Horncastle ‏@JamesHorncastle
L'Equipe ratings ENG: Hart 6; Johnson 5, Terry 6, Lescott 7, Cole 5; Milner 6, Gerrard 7, Parker 6, Ox 4, Young 4, Welbeck 4
Ja sam i napisao da je Glenn bio najgori u odbrani,Cole ipak zasluzuje malo bolju ocjenu od njega..Napad zakazo skroz,i sam sam rekao da se tu nesto mora promijeniti pocev od Dannya-a..Uglavnom,ocekujem minimalno 2 izmjene u sljedecoj utakmici,ako ih Roy ne napravi i rezultat izostane ispada totalni amater..
Slatina Bog i batina

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2012, 13:10

Glen bio najgori u odbrani? ne bih baš rekao. igraće sljedeću utakmicu htio ti to ili ne.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 jun 2012, 13:22

Engleska odigra katastrofalno i kritikuje se Welbeck uz opasku (Liverpoolovih fanova, uglavnom) da je Caroll trebao igrati. Vau . Pa da je Carroll igrao on loptu ne bi dotaknuo, a kamoli šta drugo. Welbeck je im'o lopti onoliko koliko je sam, svojom borbom, osvojio. :lol:

I da, neka mi neko navede igrača koji je jučer dobro odigrao ili da može dobiti prolaznu ocjenu. Francuzi su ih ubili u svakom pogledu, Engleska može bit presretna sa bodom. Što se nekih promjena tiče, i nema tu nekog izbora prevelikog. Možda da nešto iskusniji Walcott zamijeni Ox-a i to je to. Što se ostalih pozicija tiče, nema se tu velikog izbora. Sva sreća pa Šveđani izgubiše, makar se grupa može proć', mada ne garantujem. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2012, 13:35

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Engleska odigra katastrofalno i kritikuje se Welbeck uz opasku (Liverpoolovih fanova, uglavnom) da je Caroll trebao igrati. Vau . Pa da je Carroll igrao on loptu ne bi dotaknuo, a kamoli šta drugo. Welbeck je im'o lopti onoliko koliko je sam, svojom borbom, osvojio. :lol:
jah, eto ti znaš

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 jun 2012, 13:46

Carlo je napisao/la:jah, eto ti znaš
Koji odgovor, vau. Naprosto sam zadivljen. Bez teksta. A možda i nisam ? :lol: :|
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

High

Post Postao/la High » 12 jun 2012, 14:11

Biće guravo sad protiv Šveđana, oni ovo ako izgube, to je faktički kraj za njih, tako da se Englezi moraju potruditi više nego jučer protiv Francuza. Samo se bojim da ne završe posao već u grupnoj fazi. Neka Ox bude na klupi, ubaciti ga negdje pri kraju utakmicu. Nije toliko loš, ali nije ni bio odličan jučer, kad se bude imao bolji rezultat, ubaciti ga i to je to. Nadam se pobjedi protiv Šveđana!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2012, 14:21

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:jah, eto ti znaš
Koji odgovor, vau. Naprosto sam zadivljen. Bez teksta. A možda i nisam ? :lol: :|
do tebe je hoćeš li biti zadivljen ili ne, a mene to uopće ne interesuje, vjeruj mi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 14:26

Pa je l' to fakat ljudi misle da je Welbeck jučer bio razlog onakve partije? Ništa Gerrard, Milner, Ox i Young? :roll: Prvenstveno se to odnosi na Younga. Nadam se da će Young preseliti na klupu, a da umjesto njega uleti Rooney, pa da se vidi razlika u predaji lopte, kombinaciji sa drugim napadačem (odnosi se na Welbecka), te na protivničku odbranu, što će dati prostora igračima iz drugog plana da zaprijete.

Jones umjesto Glenna? Isti qrac. Veza je glavni problem, nikako odbrana. Francuzi nisu napravili 5 stopostotnih šansi, pa da kažemo kako je odbrana ispadala. Problem je upravo u veznom redu, koji na papiru pokazuje jedno, a u stvarnosti nešto sasvim drugo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 14:29

Monolog je napisao/la: Nadam se da će Young preseliti na klupu, a da umjesto njega uleti Rooney
Ima još jednu utakmicu kazne
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 14:30

Znam, znam.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jun 2012, 14:45

slika

Nego Slatinash, je li igrao jučer Riberi? Kažu da je to jedan od najboljih igrača a ja ga sinoć nisam vidio. Što? Jer ga je čuvao Glen. ;)
Za razliku od mnogih engleza jučer, imao je i šut ( mada ne po golu ali kako je Engleska igrala, uhar je i to). :mrgreen: Trebam li te napomenuti da je Glen oduzeo loptu Benzemi kada je ovaj sam uletio u kazneni i imao priliku 1 na 1 sa Hartom? Glen je bio svijetla tačka Engleske jučer.
Drugo je to što ti njega mrziš jer je reeds.

Glavni problem Engleza jučer je krampa Milner. Ono se ne smije fulati na euru. Roy je defanzivni trener i Engleska neće stvarati puno prilika, tako da se svaka mora iskorištavati. Mislim da će Engleska, ono što pobjedi, pobjedivaće sa 1-0 a nerješeno će pretežno biti 1-1.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

High

Post Postao/la High » 12 jun 2012, 15:03

slika

Osvježite se malo, ima još do sljedeće utakmice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 12 jun 2012, 15:13

High je napisao/la:slika

Osvježite se malo, ima još do sljedeće utakmice.
8-) :D
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: 313, Amazon [Bot], TheMix i 16 gostiju.