jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: haxball
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Evo samo sam ja tu piši 3:0 !Analiticar=Ahmo je napisao/la:jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()
FK Pjetlovi
I dalje sam samo ja tu... :ugeek:reds je napisao/la:Evo samo sam ja tu piši 3:0 !Analiticar=Ahmo je napisao/la:jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()
![]()
FK Pjetlovi
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Propala ova liga haxballa
previse igraca prijavljeni tj.parova, a mene zapao Faraon koji nikad nije igrao do 1 kola, i pusiona 1 tekmu

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 19 feb 2011, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tu
[/quote]
Evo samo sam ja tu piši 3:0 !
[/quote]
I dalje sam samo ja tu... :ugeek:[/quote]
Ne rise i ja sam tu
Evo samo sam ja tu piši 3:0 !
I dalje sam samo ja tu... :ugeek:[/quote]
Ne rise i ja sam tu
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel ima neko sada da opalimo koju? 
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Meni se ne igra u ovakvoj neaktivnosti :S
Jbt jos ni jedna utakmica nije gotovo, a imate danas i sutra.Kako sam se ja umorio,trudio da napravim ligu,raspored tabele, a vi napiste poruku za vas 4, u toliko i toliko i ko ne dodje 2 vs 1.
Jbt jos ni jedna utakmica nije gotovo, a imate danas i sutra.Kako sam se ja umorio,trudio da napravim ligu,raspored tabele, a vi napiste poruku za vas 4, u toliko i toliko i ko ne dodje 2 vs 1.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Neka se jave farenhit, sylar i ludilo da odigramo ovo drugo kolo ako hoce, Ahmo predlazem da prekines ovaj turnir i organizujes novi turnir 1vs1 i da ucestvuju samo oni koji su aktivni na ovom forumu 
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
Los_Blanos2 je napisao/la:Propala ova liga haxballaprevise igraca prijavljeni tj.parova, a mene zapao Faraon koji nikad nije igrao do 1 kola, i pusiona 1 tekmu
![]()
nema ni drH-a igramo 1 vs 1,kad god ti odgovara !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Stvarno tuga brate..Potrudis se,imamo sve na gotovo i tesko nekima doci da odigraju,a to je sve sto trebaju da urade..Sto se prijavljujete,ako ne igrate ???Analiticar=Ahmo je napisao/la:Meni se ne igra u ovakvoj neaktivnosti :S
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Gdje je onaj Edin nisam ga jučer nikako vidio .... ????
Strasno,odaziv je 0 a svi su poletili da igramo.Nezna se ni ko pije ni ko placa.
Trebalo bi reorganizovati ligu i staviti samo one igrace koji aktivni.
Moj tim treba igrati sa @volimliverool i @reds a oni nisu ni prvo kolo odigali jbg. Nema smisla
Trebalo bi reorganizovati ligu i staviti samo one igrace koji aktivni.
Moj tim treba igrati sa @volimliverool i @reds a oni nisu ni prvo kolo odigali jbg. Nema smisla
RIP SALE VILENJAK
ma pojma vi nemate
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Sta se koji qrac prijavljujete ako ne mozete 2,3 sata u danu bit online.
Ako nakon ovog kola ne bude 50 %(6 utakmica), napustam takmicenje i ne vodim vise ligu.
Sve vam je dato na dlan, sve sam namjestio, a vi ne mozete da dodjete na forum.
Ako nakon ovog kola ne bude 50 %(6 utakmica), napustam takmicenje i ne vodim vise ligu.
R.I.P VEDRAN PULJIC
- samir_tm87
- Kontakt:
imal koga od protivnika da odigramo ?
- legenda reala
- Kontakt:
pa i ti stavio ,neke ljude što imaju 1-2 posta na forumu ,i šta si očekivo drugo nego da će izostajati ,mjesto da si alfu stavio u sve ekipe i liga bi se igrala ,a i on bi tako imo više postovaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
pa svi sa barem 2 na forumu dnevno, ali ne dolaze na ovo temu :Slegenda reala je napisao/la:pa i ti stavio ,neke ljude što imaju 1-2 posta na forumu ,i šta si očekivo drugo nego da će izostajati ,mjesto da si alfu stavio u sve ekipe i liga bi se igrala ,a i on bi tako imo više postovaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Sve vam je dato na dlan, sve sam namjestio, a vi ne mozete da dodjete na forum.![]()
pa sta neko se registruje kaze bit cu aktivan, a ja kazem ne moze ?
naprimjer:ecif i alen7 prvi im post bio na forumu, a odigrali su tekmu i budu tu
R.I.P VEDRAN PULJIC
ma izbaci iz lige ove sto nisu tu , i reorganizaciju izvrsiti , sa nama koji smo stalno tu mozemo svaki dan jedno kolo odigrat xDAnaliticar=Ahmo je napisao/la:pa svi sa barem 2 na forumu dnevno, ali ne dolaze na ovo temu :Slegenda reala je napisao/la:pa i ti stavio ,neke ljude što imaju 1-2 posta na forumu ,i šta si očekivo drugo nego da će izostajati ,mjesto da si alfu stavio u sve ekipe i liga bi se igrala ,a i on bi tako imo više postovaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Sve vam je dato na dlan, sve sam namjestio, a vi ne mozete da dodjete na forum.![]()
pa sta neko se registruje kaze bit cu aktivan, a ja kazem ne moze ?
naprimjer:ecif i alen7 prvi im post bio na forumu, a odigrali su tekmu i budu tu
mozemo veceras odigrati tekmu ako budu svi....L_blancos je napisao/la:Nek se jave interista i onaj drugi za drugo kolo
Zajebo nas je adim sto je sve teme zatvorio ne mozes se preko ovog ni dogovriti,dobijem 5 inboxa da trebam igrati neek lige 1na1 ,pa 2na2, a jos ni I kolo I lige nismo odigrali i jos se bio nalozio,odgodis nesto a lik dodje i kaze "odo ja gledat lp necu igrati" e pa jarane n.abijem te ja znas,a i ovog mog ima online jednom u 1h ,i nemojte praviti 52 lige viditie da je jedna tema ne mozes se ni skontati s kim da igras
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
<< F.C. Liverpool >>
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.