Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
nije jis potencijalni ali bi mogao biti.
mesanovic, jihlava, 2 gola protiv sparte 2, jos se igra.......imao tesku povredu prosle godine,prije toga, 13 golova u 17 utakmica, ove, 3 u 5 utakmica. veliki potencijal, nije imao srece,mda nije bilo povrede bio bi skoro sigurno jedan od boljih strijelaca ceske prve lige.
mesanovic, jihlava, 2 gola protiv sparte 2, jos se igra.......imao tesku povredu prosle godine,prije toga, 13 golova u 17 utakmica, ove, 3 u 5 utakmica. veliki potencijal, nije imao srece,mda nije bilo povrede bio bi skoro sigurno jedan od boljih strijelaca ceske prve lige.
Sent from my Commodore 64
Ne mogu vjerovat da Zahirovica nisi ubacio
Jos je 21. Kad skontam koju U21 bi mogli napraviti.
Hadzic, Cajic, Besic, Bicakcic, Vranjes , oba Hajrovica, Visca, Bilbija, Seferovic, Stevanovic onda jos Pjanica tu ubaciti da malo pomogne.

E da. Ma ima tu jos.L_blancos je napisao/la:Ne mogu vjerovat da Zahirovica nisi ubacio
Jos je 21. Kad skontam koju U21 bi mogli napraviti.
Hadzic, Cajic, Besic, Bicakcic, Vranjes , oba Hajrovica, Visca, Bilbija, Seferovic, Stevanovic onda jos Pjanica tu ubaciti da malo pomogne.
blatnjak opet strijelac, ovaj put protiv tereka!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Ponos Torina
- Kontakt:
Muratovic daje golove svaku drugu utakmicu a njega niko nespominje 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo Bgm Muratovic opet zabio ! Sturm vodi 5-0 , od toga 2x Muratovic ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
nek mu je sa srecomDushi_Rob je napisao/la:Evo Bgm Muratovic opet zabio ! Sturm vodi 5-0 , od toga 2x Muratovic ...

Nije los ovaj Krstanovic i veceras gol protiv Hajduka,17-ti ove sezone,najbolji golgeter u HNL-u
koliko ima god. moze li u mladu repkusantos je napisao/la:Nije los ovaj Krstanovic i veceras gol protiv Hajduka,17-ti ove sezone,najbolji golgeter u HNL-u
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
28 godina i igra vise nego dobroĆeMa je napisao/la:koliko ima god. moze li u mladu repkusantos je napisao/la:Nije los ovaj Krstanovic i veceras gol protiv Hajduka,17-ti ove sezone,najbolji golgeter u HNL-u

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
hehe,'malo' je star za mladu ,83 je godiste vec igrao jednu prijateljsku za BH reprezentacijuĆeMa je napisao/la:koliko ima god. moze li u mladu repkusantos je napisao/la:Nije los ovaj Krstanovic i veceras gol protiv Hajduka,17-ti ove sezone,najbolji golgeter u HNL-u
mozda bi ga trebalo pozvat za slj. prijatelj. A repke, pa ga probat ha ya
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Krstanovic izbori i penal i zabi drugi veceras Hajduku
Naravno!!!ĆeMa je napisao/la:mozda bi ga trebalo pozvat za slj. prijatelj. A repke, pa ga probat ha ya
Niko nije kriv recimo Zecu sto je pao psihicki ili Muslimovicu koji odavno nije na nekom nivou,ja bih izostavio jednog a pozvao covjeka i tako dao primjer svima da ako se pokazu nebitno gdje igrali mogu biti pozvani u A repku...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Murat ga zabio za Sturm
.Na pragu su lige prvaka.

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Izet Hajrovic dao gol za Grashopers iz penala
i dobio zuti

RIP SALE VILENJAK
- Titova-Juga
- Kontakt:
Moze li mi neko reci sta je bilo sa onim Topicem.
Vazda mi je interesantan igrac bio
Gdje je njega nogometni zivot odvukao ?

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Bio je u ruskom Saturnu (prije toga je bio u Krilji Sovjetov) kolko se sjećam, a je li i sad tamo, to ti ne znam.. Vec mu je i 35-ta na ledima pa ce mozda polako i kući.Titova-Juga je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je bilo sa onim Topicem.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala na informaciji.dubrava je napisao/la:Bio je u ruskom Saturnu (prije toga je bio u Krilji Sovjetov) kolko se sjećam, a je li i sad tamo, to ti ne znam.. Vec mu je i 35-ta na ledima pa ce mozda polako i kući.Titova-Juga je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je bilo sa onim Topicem.
Imam osjecaj da Topa nikada nije totalno razvio svoj talenat, bio je ubojit u sesnaestercu.
Drago mi je cuti da jos igra, iako su to vec godine za penzije, ali dobro.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!