Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
da nije mozda kakav menadzer uletio jagodicu za svog igraca hehe. Ja prosto ne vjerujem da on nije pozvan a volio bi da cujem pravu istinu ako je ikada i saznamo.
U nastavku ove recenice se krije sustina,u ovome:pogotovo sad kad imamo povrijedjenih igraca.Besicu je namjenjena klupa,to svima treba biti jasno.Ako momak(mlad,impulsivan pogotovo)smatra da je to zbog nekih nefudbalskih razloga ja ga razumijem i ne osudjujem.Toliko.skyisthelimit je napisao/la:Miske10 je napisao/la:Besa,ako si predvidjen da budes rezerva nekim anonimnim igracima u mladoj umjesto da budes standardan clan A reprezentacije onda te apsolutno podrzavam.Ti samo igraj a nece ni ovi selektori biti dovijeka.
A da ti pocnes citati prije nego pocnes lupati po tastaturi
Kod: Označi sve
Igrač njegovih kvaliteta nam je neophodan pogotovo sada kada ima povrijeđenih
Dakle, neupitno je da bi igrao u prvoj postavi. Valjda je momku mlada ponizenje pa ko biva ko te yebe Jagodicu.
.
.
U svemu ovome se najvise pronalaze veliki protivnici Susica i sto je zanimljivo sad se momku daje velika potpora i podrska jer kao on ej jedino u pravu i nad Besicem je nacinjena velika nepravda, pa ima pravo da radi sta hoce i da se ponasa kako hoce. Veoma neodgovorno od strane njega, jos gore sto se tice pojedinih na temi. Time su se dobro pokenjali po reprezentativnom dresu.
SJETITE SE SAMO OVOG
Čini se kako je zbog katastrofalnih rezultata HSV-a u posljednjih nekoliko kola atmosfera u momčadi sve lošija i lošija. Da su živci na "rubu" pokazao je i novi incident koji se dogodio nakon subotnje utakmice i novog 2:1 poraza HSV-a od Wolfsburga.
Po završetku susreta u svlačionici su se sukobili trener Thorsten Fink i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić.
Kako saznaje Bild najprije je Fink s obje ruke počeo daviti Bešića oko vrata te ga je nakon toga izbacio iz svlačionice. Talentirani 19-godišnjak nije se lako pomirio sam time pa je treneru dobacio: "Što ti misliš tko si da me izbacuješ?"
Podsjetimo, HSV je u velikoj rezultatskoj krizi. Zabilježio je četiri poraza uzastopce, a pored spomenutog Wolfsburga porazili su ih i Freiburg, Schalke i Stuttgart. Trenutno su na 16. mjestu Bundeslige te im prijeti ispadanje.
Čini se kako je zbog katastrofalnih rezultata HSV-a u posljednjih nekoliko kola atmosfera u momčadi sve lošija i lošija. Da su živci na "rubu" pokazao je i novi incident koji se dogodio nakon subotnje utakmice i novog 2:1 poraza HSV-a od Wolfsburga.
Po završetku susreta u svlačionici su se sukobili trener Thorsten Fink i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić.
Kako saznaje Bild najprije je Fink s obje ruke počeo daviti Bešića oko vrata te ga je nakon toga izbacio iz svlačionice. Talentirani 19-godišnjak nije se lako pomirio sam time pa je treneru dobacio: "Što ti misliš tko si da me izbacuješ?"
Podsjetimo, HSV je u velikoj rezultatskoj krizi. Zabilježio je četiri poraza uzastopce, a pored spomenutog Wolfsburga porazili su ih i Freiburg, Schalke i Stuttgart. Trenutno su na 16. mjestu Bundeslige te im prijeti ispadanje.
a gle cuda preko godinu dana stara vijesti a taj hsv jos u krizi. i cak i vodi i dalje taj kloc od trenera. hoffenheim onog turcina derdijoka izbacijo iz prve ekipe, a fink ga zeli dovesti. eto ko je i sta je fink...
cuj lika poceo daviti. i to ko vi bi to svi precutali jel?
cuj lika poceo daviti. i to ko vi bi to svi precutali jel?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ciji je twitter ovaj: https://twitter.com/Zmajevi_BiH" onclick="window.open(this.href);return false; ?
U glavnom, evo sta tvrde:
Fakat me nista ne bi cudilo.Nezvanično, selektor Jagodić dobiva telefonske prijetnje zbog nepozivanja Muhameda Bešića od njegovog oca. Tužno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Cekam izjavu Besica, bice ovdje jos svega.
jos pisu otac mu vise puta osudzivan u hamburgu. nako malo info za te ekskluzivce na toj strani. mumetov strai zivi u berlinu a ne u hamburgu.Cartman je napisao/la:Ciji je twitter ovaj: https://twitter.com/Zmajevi_BiH" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Fakat me nista ne bi cudilo.Nezvanično, selektor Jagodić dobiva telefonske prijetnje zbog nepozivanja Muhameda Bešića od njegovog oca. Tužno.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kako primjećujem, većinu linkova što su "zmajevi" stavili, pripadaju sport.ba portalu. Vrlo vjerovatno da su oni vlasnici ovog profila.Cartman je napisao/la:Ciji je twitter ovaj: https://twitter.com/Zmajevi_BiH" onclick="window.open(this.href);return false; ?
A, ovakve vijesti ne treba niko stavljati, ako nisu provjerene. Dovodim u pitanje i tačnost ovog "intervjua" Jagodića sa izvjesnim portalom. Ako je to pak tačno, odluke selektora svakako podržavam. Druga strana bi se isto trebala oglasiti.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Besic je u pravu, kako god bilo ovaj Vlado svakako nije kvalitetan trener. Treba da leti, tu je samo zbog nacionalnog kljuca. Koliko je Zukanovic talenta izbacio u A repku dok je bio selektor u mladoj, cak u svim tim okolnostima u NFSBIH.
Koga je ovaj izbacio ?
Poziva nekih 10 likova iz SB, koji nece nikad igrati za repku. I u Celiku se vidi da ne zna, onaj trzaj prosle sezone ne znaci da je on napravio neki pomak u klubu. Desi se, krene te...to je to.
BESIC JE U PRAVU!
Koga je ovaj izbacio ?
Poziva nekih 10 likova iz SB, koji nece nikad igrati za repku. I u Celiku se vidi da ne zna, onaj trzaj prosle sezone ne znaci da je on napravio neki pomak u klubu. Desi se, krene te...to je to.
BESIC JE U PRAVU!
Kad je god neki Srbin ili Hrvat selektor ili se nadje neki na spisku, tu je radi nacionalnog kljuca po nekim psihopatama ovdje. Pricate o nacionalizmu, a i sami ga sirite na ofiran nacin. Sramota.
Jagodic je dobar trener, to je pokazao u proslom ciklusu i ja ga maksimalno podrzavam.
Jagodic je dobar trener, to je pokazao u proslom ciklusu i ja ga maksimalno podrzavam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Propali talent.
Zalosno. Al idemo dalje. BiH radja bolje od ovog klosara. Kurcenje u svetom dresu je dozvoljeno samo krajem 20tih.

Zalosno. Al idemo dalje. BiH radja bolje od ovog klosara. Kurcenje u svetom dresu je dozvoljeno samo krajem 20tih.

shandrlike-tandrlike
Bravo!Cartman je napisao/la:Kad je god neki Srbin ili Hrvat selektor ili se nadje neki na spisku, tu je radi nacionalnog kljuca po nekim psihopatama ovdje. Pricate o nacionalizmu, a i sami ga sirite na ofiran nacin. Sramota.
Ako Vaha ne preuzme repku nakon Papeta onda bi logican potez bio da nasljednik bude Jagodic.
Cojk je gospodin koji je maksimalno vezan za fudbal i reprezentaciju. Treba ga maksimalno podrzavati.
shandrlike-tandrlike
Nista nek besic zove starog mu pa nek ulete na trening sa onim dzipom...
Pa Susic je mala maca sa pozivama Sunjicu, Vrsajevicu, Zahirovicu...naspram ovoga sto zove igraca iz 5. Lige.
Pa tu je bio Kunic itd. I sad da ja vjerujem tom manipulatoru?
Pa tu je bio Kunic itd. I sad da ja vjerujem tom manipulatoru?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Uvijek sam gotivio ovog Bešića, ali definitivno mali ima problem u glavi. Nebitni su razlozi zbog kojih on bojkotuje mladu reprezentaciju, bilo da zna da je kvalitetniji od pojedinaca iz A reprezentacije a ne dobija poziv, bilo to što mu je ispod časti da igra za mladu. Poenta je da mu treba biti čast igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. I da se ne lažemo, koliko god da je on kvalitetan i talentovan, on igra u šugavoj mađarskoj ligi u nekom Ferencvarošu koji je zadnji rezultat u Evropi napravio vjerovatno 50-ih godina prošlog stoljeća. Pre...prerano je on počeo glumiti nekakvu divu i zvjezdicu!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Glupo je analizirati kvalitet Besica naspram lige ili kluba u kojem trenutno igra. Bitno je da on ima kvalitet a klub se moze mjenjati uvijek, treba prepoznati kapacitet igraca i ulagati u njega.
Sta smo mi ulozili u Besica? Dali mu jednu sansu protiv Meksika pa ga sutnuli? Dali mu jos jednu sansu protiv Portugala u play off utakmicama, pa kao nije zadovoljio, pa hajde nazad u U21, mislim kakvo je to ponasanje i prebacivanje nakon dvije odigrane utakmice?
Selektor da je Besica godinu dana forsirao na poziciji def. veznog, mi se ne bi nikada nasli u sitvaciji u kojoj se trenutno nalazimo.
Ako cemo vec pricati o klubovima, da i po tom rasjasnimo, Besic igra godinu dana bez reprezenatcije za bolji klub od Zahirovica sa 13tom reprezentacijom svijeta u periodu od barem godinu dana. A neprovjerene informacije ostaju neprovjerene i nisu legitiman osnovac za bilo kakvu raspravu.
Sta smo mi ulozili u Besica? Dali mu jednu sansu protiv Meksika pa ga sutnuli? Dali mu jos jednu sansu protiv Portugala u play off utakmicama, pa kao nije zadovoljio, pa hajde nazad u U21, mislim kakvo je to ponasanje i prebacivanje nakon dvije odigrane utakmice?
Selektor da je Besica godinu dana forsirao na poziciji def. veznog, mi se ne bi nikada nasli u sitvaciji u kojoj se trenutno nalazimo.
Ako cemo vec pricati o klubovima, da i po tom rasjasnimo, Besic igra godinu dana bez reprezenatcije za bolji klub od Zahirovica sa 13tom reprezentacijom svijeta u periodu od barem godinu dana. A neprovjerene informacije ostaju neprovjerene i nisu legitiman osnovac za bilo kakvu raspravu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
+1DonCorleone je napisao/la:Glupo je analizirati kvalitet Besica naspram lige ili kluba u kojem trenutno igra. Bitno je da on ima kvalitet a klub se moze mjenjati uvijek, treba prepoznati kapacitet igraca i ulagati u njega.
- skyisthelimit
Ako vec pratis, momak je prebacen u mladu reprezentaciju zbog toga sto smo se borili za baraz.
Evo i sastava koji je igrao protiv Njemacke onu utakmicu koja je zavrsila 4:4.
Dakle, bio je dogovor izmedju selektora da je njima mnogo potrebniji nego A reprezentaciji.
I prije reprezentacije bio je Hamburgu, sad je vec u smijesnoj Madjarskoj, sto samo govori da je napravio korak unazad u karijeri. A kad se vec igramo toga sbkb, onda bi i Zahirovic samo da je bio na njegovom mjestu bio clan prve postave Hamburga. Ovako momak je glup, imao je sve u svojim rukama ali je sve to unistio svojim odnosom u Hamburgu.
Evo i sastava koji je igrao protiv Njemacke onu utakmicu koja je zavrsila 4:4.
Kod: Označi sve
Bukvić, Čolić, Kvesić, Markić, Sipović, Višća, Stevanović, Bilbija, Grahovac, Bešić, Đurić.
I prije reprezentacije bio je Hamburgu, sad je vec u smijesnoj Madjarskoj, sto samo govori da je napravio korak unazad u karijeri. A kad se vec igramo toga sbkb, onda bi i Zahirovic samo da je bio na njegovom mjestu bio clan prve postave Hamburga. Ovako momak je glup, imao je sve u svojim rukama ali je sve to unistio svojim odnosom u Hamburgu.
15.10 - 15.06 ...
potpuno skoro pa nebitan fudbaler vec sad uHNL u imamo mladih igraca koji su potenijali ko i besic mozda i veci ali tek kad budu pred prodaju kakvu onda cemo ih se sjetit.
Ovaj sto kaze da nije bitno gdje igra je djelimicno tacno ali kada vidis da mladi decko koji je prosao kategroje njemackoh premierligasa bude poslan u madjarsku ti je dokaz o kakvom se kvaltietu radi. Karjera pocela padat prije nego sto je i pocela
po uefa listi madjarska liga je slabija od hnla i jsl
Ovaj sto kaze da nije bitno gdje igra je djelimicno tacno ali kada vidis da mladi decko koji je prosao kategroje njemackoh premierligasa bude poslan u madjarsku ti je dokaz o kakvom se kvaltietu radi. Karjera pocela padat prije nego sto je i pocela
po uefa listi madjarska liga je slabija od hnla i jsl
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.