BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: BH tenis
Na najnovijoj Davis Cup listi nasa reprezentacija je popravila svoj ranking i sada zauzimamo poziciji broj 46. od ukupno 132 drzave koje se takmice u Davis Cupu.
BTW,nas naredni protivnik,teniska reprezentacija Danske je trenutno 52.
Sretno nasim teniserima u Danskoj 16.septembra 2011.
BosnaE
Pa ne kontam onda po cemu Danci trebaju da budu domacini, a ne mi :S, bolje smo plasirani od njih, ja sam mislio da se na osnovu toga odredjuje ko je domacin, medjutim ocito grijsimnewton_heath_lyr je napisao/la:Na najnovijoj Davis Cup listi nasa reprezentacija je popravila svoj ranking i sada zauzimamo poziciji broj 46. od ukupno 132 drzave koje se takmice u Davis Cupu.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ema, koliko je meni poznato, će otići na koledž u SAD i tamo se nastaviti baviti tenisom. No, moram priznati da dugo ne razmijenih par rečenica s njom, tako da ne znam da l' je bilo kakvih promjena.legenda reala je napisao/la:A imamo li kaku budućnost u ženskom tenisu ,ova Tinjić je mlada ,šta je sa Burgić spominjala se kao veliki talenat .
I dokle smo u ženskom Fed Cupu ,nekako mi nejasan ovaj žrijeb Fed Cupa .

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
3 su solucije:guber90 je napisao/la:Pa ne kontam onda po cemu Danci trebaju da budu domacini, a ne mi :S, bolje smo plasirani od njih, ja sam mislio da se na osnovu toga odredjuje ko je domacin, medjutim ocito grijsimnewton_heath_lyr je napisao/la:Na najnovijoj Davis Cup listi nasa reprezentacija je popravila svoj ranking i sada zauzimamo poziciji broj 46. od ukupno 132 drzave koje se takmice u Davis Cupu.
Sretno nasim teniserima u Danskoj 16.septembra 2011..
BiH je vec igrala sa Danskom kod kuce, tako da sada mora u goste.
SFRJ je igrala sa danskom kod kuce, a BiH kao jedan od nasljednika nastavlja niz.
BiH nije nikad igrala sa Danskom, bacen je novcic i Danska je tako dobila domacinstvo.
U svakom slucaju, sljedeci ogled BiH i Danske ce se igrati u BiH.
Ukratko, novcic odlucuje tko je domacin kod prvog ogleda 2 ekipe, ali samo kad se sastaju po 1. put! Nakon toga se izmjenjuju domacinstva.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro je ako ode u SAD i tamo nađe kakvog dobrog trenera ,nadati se da uspije .Monolog je napisao/la:Ema, koliko je meni poznato, će otići na koledž u SAD i tamo se nastaviti baviti tenisom. No, moram priznati da dugo ne razmijenih par rečenica s njom, tako da ne znam da l' je bilo kakvih promjena.legenda reala je napisao/la:A imamo li kaku budućnost u ženskom tenisu ,ova Tinjić je mlada ,šta je sa Burgić spominjala se kao veliki talenat .
I dokle smo u ženskom Fed Cupu ,nekako mi nejasan ovaj žrijeb Fed Cupa .
A odma se pofali kako se ti znaš sa njom i kako razmjenjuješ rečenice

Nego jesi ti živ ,izlaziš li ikako iz kafane

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nisam tol'ko dobar s njom, al' jesam sa njenim prijateljem, tako da sam (prije) znao popričati s njom. Sad kako sam više u ovim vannastavnim aktivnostima, rijetko prozborim sa ovim sportskim ličnostima.
Uostalom, šta ja mogu kad je ona iz moje mahale, ha ya. Malo mjesto, svako svakog zna (pogotovo mene
).
I, naravno da izlazim iz kafane. Pa moram nekad i do bankomata jbg ti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je u tebe ,malo mjesto i ako svak svakog zna ,šta bi onda ja trebao rećiMonolog je napisao/la:Ma nisam tol'ko dobar s njom, al' jesam sa njenim prijateljem, tako da sam (prije) znao popričati s njom. Sad kako sam više u ovim vannastavnim aktivnostima, rijetko prozborim sa ovim sportskim ličnostima.Uostalom, šta ja mogu kad je ona iz moje mahale, ha ya. Malo mjesto, svako svakog zna (pogotovo mene
![]()
).

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hvala puno na odlicnom pojasnjenjuRazbojnik je napisao/la:3 su solucije:guber90 je napisao/la:Pa ne kontam onda po cemu Danci trebaju da budu domacini, a ne mi :S, bolje smo plasirani od njih, ja sam mislio da se na osnovu toga odredjuje ko je domacin, medjutim ocito grijsimnewton_heath_lyr je napisao/la:Na najnovijoj Davis Cup listi nasa reprezentacija je popravila svoj ranking i sada zauzimamo poziciji broj 46. od ukupno 132 drzave koje se takmice u Davis Cupu.
SFRJ je igrala sa danskom kod kuce, a BiH kao jedan od nasljednika nastavlja niz.
BiH nije nikad igrala sa Danskom, bacen je novcic i Danska je tako dobila domacinstvo.
Ukratko, novcic odlucuje tko je domacin kod prvog ogleda 2 ekipe, ali samo kad se sastaju po 1. put! Nakon toga se izmjenjuju domacinstva.

Sto se tice Basica saznao sam neke stvari , uglavnom otac njegov ga je vec u zvijezde digao i trazio od Davermana da bude prvi izbor u Davis cupu , na sto mu je ovaj rekao da Mirza mora jos da radi , pa je otac porucio dok je DAverman selektor da Mirza nece igrati za Davis cup reprezentaciju , uglavnom od svih njih jedino od nesto iznivlja , vec misli da je Rafael Nadal . Atmosfera je bila dobra , da su bili vecernji termini bila bi jos bolja , jer na +40 je tesko izdrazati i ako sam ja bio sva tri dana uzivao u dobrom tenisu , po meni Aldin osim dobrog forhenda nema nista i vec odavno trebalo bi davati priliku Dzumhuru da igra uz Delica, Gorcica boli ona "stvar" za Ej-ti-Pi listom i covjek je tu igra samo davis cup , da pomogne repci , jer kazu zaradio je neke solidne love , ima kucu u italiji i slicno , tako da je tu samo za dubla sa delicem , Dzumhur -najgori od sve djece , naravno u pozitivnom smislu , nervirao zoppa pobjegne u publiku pa zvidzi nema sta nije radio , ali bice strasan teniser . Brkic pokazao da s pravom mozemo racunati na njega . Sto se tice ove klinke iz Australije , zenska FED CUp repka i nas tenis dobice veliko pojacanje , strasna igracica ce da bude. A sada o ponosu i diki moga grada Amer je jednostavno Amer , tenis se zivio tri dana u Tuzli , bilo je prejako , koji baxuz je on prvo servira pogodi nenu asom , a prvi dan protiv poldme amidzu lopticom , vidjelo se da zna i da zasluzuje top 100 , sigurno kada zavrsi karijeru novi selektor davis cup tima , svaka cast majstore .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ja sam ovo vec jednom rekao i da se opet slozim sa tobom. Jedino sto jeste, jeste, Dzumhur je trazio postedu, zbog silnih turnira na kojima je bio i tu mu malo zamjerim sto nije bolji plan napravio, kako ne bi bio tako umoran, a nadam se da ce mu ovo biti skola za u buduceTaRgEt_ je napisao/la:Sto se tice Basica saznao sam neke stvari , uglavnom otac njegov ga je vec u zvijezde digao i trazio od Davermana da bude prvi izbor u Davis cupu , na sto mu je ovaj rekao da Mirza mora jos da radi , pa je otac porucio dok je DAverman selektor da Mirza nece igrati za Davis cup reprezentaciju , uglavnom od svih njih jedino od nesto iznivlja , vec misli da je Rafael Nadal . Atmosfera je bila dobra , da su bili vecernji termini bila bi jos bolja , jer na +40 je tesko izdrazati i ako sam ja bio sva tri dana uzivao u dobrom tenisu , po meni Aldin osim dobrog forhenda nema nista i vec odavno trebalo bi davati priliku Dzumhuru da igra uz Delica, Gorcica boli ona "stvar" za Ej-ti-Pi listom i covjek je tu igra samo davis cup , da pomogne repci , jer kazu zaradio je neke solidne love , ima kucu u italiji i slicno , tako da je tu samo za dubla sa delicem , Dzumhur -najgori od sve djece , naravno u pozitivnom smislu , nervirao zoppa pobjegne u publiku pa zvidzi nema sta nije radio , ali bice strasan teniser . Brkic pokazao da s pravom mozemo racunati na njega . Sto se tice ove klinke iz Australije , zenska FED CUp repka i nas tenis dobice veliko pojacanje , strasna igracica ce da bude. A sada o ponosu i diki moga grada Amer je jednostavno Amer , tenis se zivio tri dana u Tuzli , bilo je prejako , koji baxuz je on prvo servira pogodi nenu asom , a prvi dan protiv poldme amidzu lopticom , vidjelo se da zna i da zasluzuje top 100 , sigurno kada zavrsi karijeru novi selektor davis cup tima , svaka cast majstore .

Na engleskoj wikipediji pise da je 183 a na njemackoj 172.Koliko je sad visok samo on znaguber90 je napisao/la:Ja sam ovo vec jednom rekao i da se opet slozim sa tobom. Jedino sto jeste, jeste, Dzumhur je trazio postedu, zbog silnih turnira na kojima je bio i tu mu malo zamjerim sto nije bolji plan napravio, kako ne bi bio tako umoran, a nadam se da ce mu ovo biti skola za u buduceTaRgEt_ je napisao/la:Sto se tice Basica saznao sam neke stvari , uglavnom otac njegov ga je vec u zvijezde digao i trazio od Davermana da bude prvi izbor u Davis cupu , na sto mu je ovaj rekao da Mirza mora jos da radi , pa je otac porucio dok je DAverman selektor da Mirza nece igrati za Davis cup reprezentaciju , uglavnom od svih njih jedino od nesto iznivlja , vec misli da je Rafael Nadal . Atmosfera je bila dobra , da su bili vecernji termini bila bi jos bolja , jer na +40 je tesko izdrazati i ako sam ja bio sva tri dana uzivao u dobrom tenisu , po meni Aldin osim dobrog forhenda nema nista i vec odavno trebalo bi davati priliku Dzumhuru da igra uz Delica, Gorcica boli ona "stvar" za Ej-ti-Pi listom i covjek je tu igra samo davis cup , da pomogne repci , jer kazu zaradio je neke solidne love , ima kucu u italiji i slicno , tako da je tu samo za dubla sa delicem , Dzumhur -najgori od sve djece , naravno u pozitivnom smislu , nervirao zoppa pobjegne u publiku pa zvidzi nema sta nije radio , ali bice strasan teniser . Brkic pokazao da s pravom mozemo racunati na njega . Sto se tice ove klinke iz Australije , zenska FED CUp repka i nas tenis dobice veliko pojacanje , strasna igracica ce da bude. A sada o ponosu i diki moga grada Amer je jednostavno Amer , tenis se zivio tri dana u Tuzli , bilo je prejako , koji baxuz je on prvo servira pogodi nenu asom , a prvi dan protiv poldme amidzu lopticom , vidjelo se da zna i da zasluzuje top 100 , sigurno kada zavrsi karijeru novi selektor davis cup tima , svaka cast majstore ., sigurno, kao sto sam vec rekao, da moze postati odlican teniser, bez obzira na jednu raspravu koja je bila ovdje, a to je da je nizak (mislim cca. 175 cm).
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
To 183 je mislim nemoguce, a to 172 je vjerovatno tacno
.

BiH nikada nije igrala sa Danskom kuci, jer susreti sa Estonijom su prvi mecevi Davis Cupa ikada organizovani u nasoj zemlji.Razbojnik je napisao/la:3 su solucije:guber90 je napisao/la:Pa ne kontam onda po cemu Danci trebaju da budu domacini, a ne mi :S, bolje smo plasirani od njih, ja sam mislio da se na osnovu toga odredjuje ko je domacin, medjutim ocito grijsimnewton_heath_lyr je napisao/la:Na najnovijoj Davis Cup listi nasa reprezentacija je popravila svoj ranking i sada zauzimamo poziciji broj 46. od ukupno 132 drzave koje se takmice u Davis Cupu.
Ima tu svakakvih "zavrzlama".
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Care "domaćin" bira lokaciju 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Kao sto vec neko rece, Ema ide u SAD na koledz i tamo ce se nastaviti baviti tenisom ali nece igrati turnire ove godine a mozda i slijedece, mozda cak napravi pauzu dok ne zavrsi koledz, tad ce imati 22 godine i posvetit ce se profi tenisu.
Jel sigurno za ovu hadzic da ce kod nas preci?
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- bosanac035
- Kontakt:
172 cm je Damir visok, provjerenoguber90 je napisao/la:To 183 je mislim nemoguce, a to 172 je vjerovatno tacno.

I Love this game !!!
edo3majka je napisao/la:Kao sto vec neko rece, Ema ide u SAD na koledz i tamo ce se nastaviti baviti tenisom ali nece igrati turnire ove godine a mozda i slijedece, mozda cak napravi pauzu dok ne zavrsi koledz, tad ce imati 22 godine i posvetit ce se profi tenisu.
99 % da Azra Hadzic prelazi kod nas uff , ona Kajtazovic , Burgic , Tinjic , Meravnu odmah da selektorica bude i naci jos jednu auuu

Zaboravio sam DAniru Muminovic najveceg talenta BiH tenisa cura koja pobjedzuje 2 godine starije od sebe , prvakinja u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji , Anitu Husaric . Auuu

Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 12 jul 2011, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Imamo finu buducnost...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
FED CUPTaRgEt_ je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Kao sto vec neko rece, Ema ide u SAD na koledz i tamo ce se nastaviti baviti tenisom ali nece igrati turnire ove godine a mozda i slijedece, mozda cak napravi pauzu dok ne zavrsi koledz, tad ce imati 22 godine i posvetit ce se profi tenisu.
99 % da Azra Hadzic prelazi kod nas uff , ona Kajtazovic , Burgic , Tinjic , Meravnu odmah da selektorica bude i naci jos jednu auuu![]()
Zaboravio sam DAniru Muminovic najveceg talenta BiH tenisa cura koja pobjedzuje 2 godine starije od sebe , prvakinja u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji , Anitu Husaric . Auuusada je belaj ima zenski tenis da procvjeta , a selektorica ne zna koga ce zvati za DAVIS CUP
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Amer Delic veceras igra prvo kolo challengera u Aptosu(USA) a protivnik ce mu biti WANG, Jimmy (Kineski Tajpeh) trenutno 399. igrac na ATP listi.Nagradni fond na ovom turniru je 100 000$.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.