FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Mora Radnicki protiv Podgrmeca uzeti 3 boda, mora 

S I O U X L U K A V A C 1 9 8 9
-
- Moderator
- Kontakt:
Bit će to pre'bena utakmica za Radnički. Igrači pod pritiskom, dok sa druge strane Podgrmeč , ajd reću dolazi rasterećeno jer su pobjedili kući. Imaju finu ekipicu, dolaze se nadigravatiSiouux je napisao/la:Mora Radnicki protiv Podgrmeca uzeti 3 boda, mora

Pozz iz Srebrenika, nek vam je sa srećom

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Haman nam neide sa ovima u žutom! Ima li još neka ekipa u žutim dresovima,tri smo izredali u prva tri kola
Osluškivat ću rezultat, MORA biti pozitivan

Osluškivat ću rezultat, MORA biti pozitivan

Pozz čestitke navijačima za prva dva kola, lijepo vas je opet vidjeti. Ako mi neko može odgovoriti: Da li je klub dobio neku prijavu zbog bakljade u 1 i 2 kolu?
-
- Kontakt:
"Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv FK „Radnički“ Lukavac incidenta na utakmici 2. kola Prve lige FBiH: NK „Bosna“ – FK „Radnički“, kada su u 20. minuti utakmice gostujući navijači zapalili šest baklji i bacili nekoliko eksplozivnih naprava od čega jednu na teren."brochi28 je napisao/la:Pozz čestitke navijačima za prva dva kola, lijepo vas je opet vidjeti. Ako mi neko može odgovoriti: Da li je klub dobio neku prijavu zbog bakljade u 1 i 2 kolu?
- Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv FK „Radnički“ Lukavac incidenta na utakmici 2. kola Prve lige FBiH: NK „Bosna“ – FK „Radnički“, kada su u 20. minuti utakmice gostujući navijači zapalili šest baklji i bacili nekoliko eksplozivnih naprava od čega jednu na teren.
Hocel doci kazna za ovo sta mislite ? ? ?Siouux je napisao/la:- Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv FK „Radnički“ Lukavac incidenta na utakmici 2. kola Prve lige FBiH: NK „Bosna“ – FK „Radnički“, kada su u 20. minuti utakmice gostujući navijači zapalili šest baklji i bacili nekoliko eksplozivnih naprava od čega jednu na teren.
-
- Moderator
- Kontakt:
Koliko baklji / topovskih je završilo u terenu.. Kolika će kazna biti zavisi baš od toga 
ako ne završe u terenu, ne ide kazna.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nisu zavrsile u terenu tako da bi trebalo biti ono pozitivnoBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko baklji / topovskih je završilo u terenu.. Kolika će kazna biti zavisi baš od toga

-
- Kontakt:
Kaznena prijava je podnesena i kazna ce doci nebitno jesu li bacene u teren ili ne . Protiv Jedinstva je isto podnesena zbog 4 baklje koje nisu ubacene u teren . Mogli su nam naplatiti i zbog jedne sto smo u centru grada zapalilitelevizor je napisao/la:nisu zavrsile u terenu tako da bi trebalo biti ono pozitivnoBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko baklji / topovskih je završilo u terenu.. Kolika će kazna biti zavisi baš od toga

FK "RADNIČKI" LUKAVAC, zbog incidenta na utakmici 2. kola Prve lige FBiH: NK "Bosna" - FK "Radnički" (gostujući navijači zapalili šest baklji i bacili nekoliko eksplozivnih naprava) kažnjava se novčanom kaznom od 500 KM.
pfff!
pfff!
-
- Kontakt:
Zakidaju na svakom koraku ! Komitet za Nenormalizaciju . Against modern football !!!Siouux je napisao/la:FK "RADNIČKI" LUKAVAC, zbog incidenta na utakmici 2. kola Prve lige FBiH: NK "Bosna" - FK "Radnički" (gostujući navijači zapalili šest baklji i bacili nekoliko eksplozivnih naprava) kažnjava se novčanom kaznom od 500 KM.
pfff!
Radnički - Podgrmeč 0-0
Radnički utakmicu završio s 9 igrača na terenu. Zulić je u 45. minuti dobio drugi žuti (crveni) karton, dok je u 80. minuti Mehanović dobio direktan crveni.
I pored toga ekipa Podgrmeča se konstantno branila, dok napadači Radničkog nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika.
Radnički utakmicu završio s 9 igrača na terenu. Zulić je u 45. minuti dobio drugi žuti (crveni) karton, dok je u 80. minuti Mehanović dobio direktan crveni.
I pored toga ekipa Podgrmeča se konstantno branila, dok napadači Radničkog nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Loša igra , prazan gol fulate
, poradite malo vise na stadionu, vise mi lici na njivu,,
btw cija je ono grupica navijaca sto se vidi iza gola..??nisu siuxi.
Loša igra , prazan gol fulate

btw cija je ono grupica navijaca sto se vidi iza gola..??nisu siuxi.
Teren je uništen ovog ljeta. Suša, loš kvalitet ionako loše vode iz gradskog vodovoda, a bunar koji je iskopan prošle godine nije mogao podnijeti sav teret...tako da...jbg.
Ona grupa navijača je SIOUX Stara Garda.
Ona grupa navijača je SIOUX Stara Garda.
cuj ovog trenera Podgrmeca kaze njegova ekipa treba vise da zali
il sam ja corav,il nisu ubacili prilike Podgrmeca,il je on lud.cetvrtog nema
btw pitanje za Sioux-e posto cujem ovu pjesmu ¨najjaci grad je Lukavac¨jeste li to sami smislili ili?

btw pitanje za Sioux-e posto cujem ovu pjesmu ¨najjaci grad je Lukavac¨jeste li to sami smislili ili?

Druze tu pjesmu pjevamo od pamtivijeka tj naslijedi smo je....pitanje za vas dali ste je vi smislili ili
a ako te bas interesuje kako to da se pjeva i na tvojoj i na mojoj tribini ....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na snimku su sve prilike sa utakmice. Podgrmeč je imao jednu jedinu zrelu priliku i to je to (onu koja je i prikazana) + ona kontra kad je Mehanović dobio crveni karton (i vjerovatno spasio bod Radničkom).zla2 je napisao/la:cuj ovog trenera Podgrmeca kaze njegova ekipa treba vise da zaliil sam ja corav,il nisu ubacili prilike Podgrmeca,il je on lud.cetvrtog nema
![]()
Ni meni nije jasno o čemu trener priča, ali hajde...valja bit' objektivan pa ubacit izjave

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.