Boris Pandža

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la masteRofPoker » 27 maj 2014, 18:02

Hoce frajer na SP a nema kluba, tj. imao je klub ali ga nisu htjeli zadrzati.
Pa kakav crni nacionalizam majko draga. Nemas kvalitet Borise. Dosle nove snage iz Bundelslige i cao vozdrica.
Ja cu uvijek pamtiti Borisa sa onog meca protiv Belgije kada se tukao sa Felainijem, strasno dobro je tada odigrao. Ali ne zivi se od stare slave. Morao je napraviti iskorak iz Mehelena, nije to uradio i nema sta da se ljuti.
Molim sve ove koji kazu da je upravu da navedu argumente i ukljuce mozak. Hvala lijepo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 maj 2014, 18:03

Iskreno da kažem da me Pandža ovom izjavom jako razočarao,mislio sam prije svega da je karakteran lik,nemaš klub,ne igraš redovno i hoćeš poziv za Brazil :lol: pa čak i taj Šunjić je sa svojom ekipom osigurao el i bio redovan u svojoj ekipi,Vranješ došao u Tursku i odmah se ustalio u prvih 11,da je on rekao selektor Sušić je pozvao neke igrače koji ne bi trebali da budu na spisku pa bi ga svi razumjeli ali reći da te samo zbog toga što si Hrvat nisu pozvali je dno dna :facepalm: vrata reprezentacije su otvorena svima koji ovu repku doživljavaju kao svoju,nije bitna vjera i etnička pripadnost,ako imaš kvalitet i želju da igraš za BiH i igrat ceš,što npr. Stevanović nije ništa rekao vezano za spisak,momak zna da nije dovoljno igrao u svom klubu i da nije zaslužio da se nađe na njemu,al zato će 100% sad zapeti da dokaže da se na njega može računati ozbiljno i uvjeren sam u to da će se naći na spisku igrača za EP u Francuskoj..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 maj 2014, 18:04

U startu je pogrjesio sto se pozvao na nacionalnu pripadnost, on jeste puno dao za repku u proslosti a dali su i jos nekih kojih nema. Sad imamo bolje iskusnije igrace i to je gotova prica, a on pogotovo nema kluba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 maj 2014, 18:05

Prica mu ne pije vode. 4 stopera u repci su bolji u momentu od njega, za Sunjica se moze raspraviti. Iako Toni igra makar standardno u klubu, dok Boris ne. I na kraju svega, nisu ga htjeli ni zadrzati u Gorniku.

A i reci za Papeta da je nacionalista, eh... :urnebes:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 maj 2014, 18:08

Goalgetter je napisao/la:Prica mu ne pije vode. 4 stopera u repci su bolji u momentu od njega, za Sunjica se moze raspraviti. Iako Toni igra makar standardno u klubu, dok Boris ne. I na kraju svega, nisu ga htjeli ni zadrzati u Gorniku.

Pape jeste nacionalista,poziva samo one koji se izjašnjavaju kao Jugosloveni u repku,Pandža se izjašnjava kao Hrvat i zbog toga nije pozvan u repku.. :mrgreen: :lol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 maj 2014, 18:10

Goalgetter je napisao/la:Prica mu ne pije vode. 4 stopera u repci su bolji u momentu od njega, za Sunjica se moze raspraviti. Iako Toni igra makar standardno u klubu, dok Boris ne. I na kraju svega, nisu ga htjeli ni zadrzati u Gorniku.

Pitanje je da li su bolji od njega i Šunjic i Vranjes pa cak i Zukanovic.Po meni su to sve igraci istih kvaliteta s tim da Boris ima jednu prednost,dosta utakmica za reprezentaciju,iskustvo jakih utakmica za reprezentaciju i uigranost sa Spahicem.I fanaticnu srcanost i borbenost.
Treba nekad malo objektivnosti,nemam nista protiv Vranjesa ali momak je precijenjen,nije nista posebno.Isto vrijedi za Šunjica.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 maj 2014, 18:13

Boris se ponaša kao uvrjeđena princeza i odmah opleo PO NACIONALNOM PITANJU. Nemože se drugačije braniti jer zna činjenicu da nije nigrao u skoro čitave posljednje dvije sezone. Nećemo valjda Borise da se naši igrači vuku ko babe na SP protiv Argentine, Nigerije. Sad bi se i Zahirović trebao buniti iako je samo vatreni navijač Bohuma, i Stevanović koji tek na kraju ove sezone odigra pet šest utakmica(ali za razliku Borisa Steva odmah je stao uz reprezentaciju iako ga nema na spisku i da će biti vatreni navijač).

Tako Borise pusti se NACIONALNIH PITANJA pun ma je racku od svakodnevnog preplitanja političkih ubleha o tome. Nađi tim igraj nonstop pokazuj se da si dobar (vrati se Hajduk i odmah si uz rame Avdije i Tina :mrgreen: ) i eto poziva i igranja u reprezentaciji) ;) .

:bih: :bih:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 maj 2014, 18:15

Naravno da nisu, Vranješ,Zukanović,Pandža,Šunjić je sve u pet deka, nema stručnjaka na svijetu koji može tvrditi da je jedan bolji od drugog, sve kiks igrači u koje se ne možeš pouzdati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 maj 2014, 18:15

drummer je napisao/la:

Pitanje je da li su bolji od njega i Šunjic i Vranjes pa cak i Zukanovic.Po meni su to sve igraci istih kvaliteta s tim da Boris ima jednu prednost,dosta utakmica za reprezentaciju,iskustvo jakih utakmica za reprezentaciju i uigranost sa Spahicem.I fanaticnu srcanost i borbenost.
Treba nekad malo objektivnosti,nemam nista protiv Vranjesa ali momak je precijenjen,nije nista posebno.Isto vrijedi za Šunjica.
O kvalitetu se da raspravljati. Stvar je samo sto je Vranjes takodjer alternativa na desnom beku, a znamo koliko nam je potreban igrac na toj poziciji. Ni ja nemam neko visoko misljenje o njemu kao neki, ali smatram ga trenutno potrebnijim nego Borisa. Isto tako, Vranjes i Zukanovic su crvst dio reprezentacije kroz citave kvalifikacije, dok je Pandza mjesecima bio bez kluba, i opravdano nije dobivao poziva.

O Sunjicu se da raspravljati, po meni on nije uopste nekakav kvalitetan igrac, i najslabija karika trenutno, ali mislim da Susic nije pogrijesio ovim sto nije pozvao Pandzu, kao sto sam naveo, Pandza premalo igra u klubu.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 27 maj 2014, 18:17

drummer je napisao/la:

Mora da je otisao iz ispodprosjecnog kluba zato sto je Hrvat :lol: .
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 maj 2014, 18:22

Ma momak je ogorcen i nije mu trebala ova prica oko nacionalizma. Nas veci problem je nepotizam, to zna svako.

Nije bio problem zvati ni Hrvata Kvrzica iz HNLa, gdje Germanija Sportagentura ima svoje prste, ali jeste problem zvati jednog Maria Vrancica koji zeli igrati za nas (da da sa njim lijepo polako sa papirima, da ne zauzme mjesto nekom od ubleha) ili Hrgotu.

Jednostavno je sramota, da jedan Tino ili Hadzic poslije grozne utakmice budu pozvani na SP, a Pandza koji je prosao vise utakmica nego sto su ova dvojica gledali, ostaje kod kuce. Pa kad vec punimo ta 23 mjesta bez smisla (sto priznaju Safetovi navijaci), onda je valjda Pandza zasluzio starim igrama prije ove dvojice da bude tu, pa makar kao turista.

Najsmjesnije mi je sto ga sada likovi napadaju koji su ogorceno branili nepotizam i kriminal u reprezentaciji. Kao Pandza nema kvalitet. Hebo kvalitet, Vrsajevic nije ni fudbaler, a kamoli kvalitet. Hadzic...dali je on igrao uopste u onoj utakmici protiv U21? Aah jeste zaboravio sam, nije se ni vidio. Amidzino zlato i najveci lazni DM svijeta uopste nije smio izaci na teren, jer se znalo sta ce se desiti sa strane publike na dodir sa loptom. Komicno, komicno.

Braniti kriminal ali pljuvati po igracima koji su prosli sve nase selekcije kao Prcic i Pandza.
Svaka vam cast. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 27 maj 2014, 18:24

Drag mi je Pandza i mislim da bi bolje bilo pozvati njega nego Sunjica, Hadzica, Svena, cak i ako nema kluba, jer je Pandza uvjek dobro igrao za reprezentaciju i dokazao je da moze u odnosu na ovu trojicu.

Ali ako je tacna ova izjava, to mu stvarno nije trebalo i nije korektno od njega.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 18:25

legenda reala je napisao/la:Naravno da nisu, Vranješ,Zukanović,Pandža,Šunjić je sve u pet deka, nema stručnjaka na svijetu koji može tvrditi da je jedan bolji od drugog, sve kiks igrači u koje se ne možeš pouzdati
Ipak mislim da su Vranjes i Zukan stepenica vise od te druge dvojice, a i da je Pandza bolji od Sunjica. Ja od Sunjica nisam vidio sporijeg igraca. Nevjerovatno. Ali moram priznat da me je Zukan malo razocarao sa nastupima u reprezentaciji, pogotovo protiv Amerike kada je bio kriminalan. Ocekivao sam vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 maj 2014, 18:42

koja je gnjida ovaj pandza, strasno me razocarao :thumbdown:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 maj 2014, 18:43

Vec sam pisao gore.Vranjes je igrao samo dvije-tri utakmice za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama koliko znam i to protiv Grcke i to su mu debitantske utakmice za reprezentaciju.U prvoj se osramotio a u drugoj odigrao dobro.I onda se povrijedio i nije ga bilo.
Pandza je odigrao puno vise utakmica i nesto ranije se povrijedio i takodje ga nije bilo.
Nekako u isto vrijeme se oparavljaju i odlaze u klubove istog kvaliteta,Vranjes dobija poziv,Pandza ne dobija.To nije isti kriterij nikako,u normalnim okolnostima bi Boris ima prednost,kod Safeta nema.
To su cinjenice,na stranu ko vise voli ili preferira kojeg igraca.
Ali to je sad gotova stvar,Pandza je rekao sta je rekao i to je njegova stvar.Ekipa je vec otputovala i mislim da su ove rasprave u ovom trenutku besmislene,mozda tek kad se zavrsi SP.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 maj 2014, 18:49

Njemu je reprezentacija dala vise nego sto je on njoj.. Ne zelim biti nezahvalan prema bilo kome, al Pandza nije nicim zaduzio ovu reprezentaciju , imao je par dobrih utakmica, steta je samo sto se povrijedio taman kad se ustalio sa Spahom ali on je bio samo najbolji od najgorih, tj od Mravca i slicnih u to vrijeme..

Realno, nicim nije zasluzio poziv .. Em bez kluba em nije dao doprinos u kvalifikacijama. Samo se izblamirao bezveze
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 27 maj 2014, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 maj 2014, 18:50

Drumer,

Nisi upravu... Vranjes je igrao i u Lihtenstajnu a mislim i Latvije kuci a protiv Litvanije kuci je bio igrač utakmice!!

Sent from my Home using fingers

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 maj 2014, 18:51

Nikad Susica nisam stitio a rijetko je to do sada i bilo moguce ali ovaj put je imao potpuno pravo sto je Borisa izostavio sa spiska. Ne treba on biti odvjetnik Hrgoti nego treba igrati i igrom zasluziti poziv. Ako ovako zeli prosperitet u politiku i sa ovim ces tamo dobro proci. Srami se za ovo Pandza. A za Hrgotu i ostale koji su ovdje trebali biti a nisu postoje navijaci i ti je samo njihova bitka.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 maj 2014, 18:52

I jos da dodam Drummer. Pandža se oporavio prije i pozivan je u repku, ali su tu već bili Zuka u Bičo koji su bili u formi... Onda poslije zime, Pandža nikako skoro ne igra u klubu a Vranjes svaki mec...

Pa ono najvažnije Pandža nena ni minute u proteklim kvalama!!!

Sent from my Home using fingers

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 maj 2014, 18:54

Upravu je čovjek djelimično (ovo za Sušića, autoritet i sl.) al' je našao pogrešan razlog zašto nije pozvan.Čuj nacionalizam :lol:
Mogao je da upadne na spisak samo umjesto Šunjića, kladim se da ne bi onda izvaljivao ove gluposti o nacionalizmu i ne bi mu bilo žao vrlog druga Tonija, jer bi on bio jedini Hrvat koji ide na smotru. Ali eto Safet se odlučio za Šunjića i ja se svakako nadam da nam ni on neće koristiti i da će Spahu i Bičakčića poslužiti zdravlje, jadna nam majka ako budu morali igrati spori Zukan ili nesigurni Ogi ili Šunjić :roll:

I da, ne znam zašto sad ovdje spominjete nepotizam, zašto nakon ove izjave Pandže da on misli da je u pitanju nacionalizam.Baš se neki trude da ocrne Papeta (koji je sam sebe dovoljno ocrnio kod navijača) i kad imaju povod i kad nemaju.

Ja sam samo vidio da Pandži smeta Rušilac :thumbdown: Umjesto da mu bude čast što je momčiluka dobio dres sa brojem koji je on nosio, on daje ovakve izjave :nedam: Ne bih mu bio u koži kad se Seo vrati sa SP :kafa:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: mercurial i 1 gost.