FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Hm, biće teška ovo utakmica itekako. Ne igra nam najbolji igrač ovog proljeća,naš bombarder.
S druge strane Borac će kao i velika većina klubova igrat bunker i željet sačuvat mrežu. Vidim da je Tomić ponovo u sastavu i to me ne raduje,baš kao ni što će Stevanović počet. Vidim da i Borac ne igra u najjačem sastavu nema im makedonca Spirovskog te našeg Washingtona banderaša,sve u svemu mislim da pobjeda neće doć u pitanje.
S druge strane Borac će kao i velika većina klubova igrat bunker i željet sačuvat mrežu. Vidim da je Tomić ponovo u sastavu i to me ne raduje,baš kao ni što će Stevanović počet. Vidim da i Borac ne igra u najjačem sastavu nema im makedonca Spirovskog te našeg Washingtona banderaša,sve u svemu mislim da pobjeda neće doć u pitanje.
Bio prvo poluvreme,pokisnuo i vratio se,sada se mucim sa radio streamom. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
" "," тог $ у '.Devil je napisao/la:Bio prvo poluvreme,pokisnuo i vratio se,sada se mucim sa radio streamom.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Hoces link?drinin vuk je napisao/la:" "," тог $ у '.Devil je napisao/la:Bio prvo poluvreme,pokisnuo i vratio se,sada se mucim sa radio streamom.
- drinin vuk
- Kontakt:
http://www.partizan.rs/en/mip-radio/drinin vuk je napisao/la:$ $ ' $,' " ' ? ?
Na kraju 2:0,kao sto sam napisao otisao sam negde oko 40.minute jer je kisa pocela da rominja tako da nisam sagledao do kraja.Ono sto sam video je da je Partizan dominirao prvim delom,imali dve velike prilike,te gol Ilica.Borac sa druge strane nista narocito,ali vredi pomenuti da nisu igrali klasicni bunker nego su pokusavali da se nadigravaju ali nisu uspeli.Drugo poluvreme sa odslusao preko gore navedenog radija,i stekao sam dojam da je Borac bio opasni od Partizana,ali da je jedan slalom Lazevskog krunisan pogodkom.
Na tribinama nekih 7-7500 tesko je proceniti jer nisam imao pregled koliko je ljudi na zapadu.
p.s.Cleverson ga strp'o na debi utakmici odmah.

Na tribinama nekih 7-7500 tesko je proceniti jer nisam imao pregled koliko je ljudi na zapadu.
p.s.Cleverson ga strp'o na debi utakmici odmah.

- drinin vuk
- Kontakt:
& % & " % & " ? " " $ ?.% " са $ " ' $ & " &. $ % &,па ' ? " " у ?.
А ? $ " " $ ".

А ? $ " " $ ".

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
DOMINACIJA SE NASTAVLJA!
[youtube][/youtube]
Nevezano za fudbal,samo da napomenem da se i RK Partizan plasirao u polufinale Čelendz kupa.
[youtube][/youtube]
Nevezano za fudbal,samo da napomenem da se i RK Partizan plasirao u polufinale Čelendz kupa.
@drina
Otkad su 3-4 igraca citava prva postava ?!
Po tvom smo i mi onda juce protiv javora igrali sa drugom postavom... 
Otkad su 3-4 igraca citava prva postava ?!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- drinin vuk
- Kontakt:
$ ја ' $ ? претјерао.? & " у $ $ је на ? " $,$ је у $ ¥ " ' ",$ у " опет " ? Фејсе,$ су " " " ?.marconato je napisao/la:@drina
Otkad su 3-4 igraca citava prva postava ?!Po tvom smo i mi onda juce protiv javora igrali sa drugom postavom...
Не % $ постава,? ето & пар " ". Све у ' " ' $ - ову $ у $ пар ? -,а $ " " у $ " " ?," " $ $ ' тренутно / " у ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Sreca pa je to samo tvoje misljenje... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- drinin vuk
- Kontakt:
А % " не ? $ - " " ??marconato je napisao/la:Sreca pa je to samo tvoje misljenje...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Mislim da ste u prednosti samo zbog ova 3 boda i s obzirom da je rijec o nasoj ligi (sa svim svojim carima) dajem vam vise sanse za titulu! Sto naravno, ne znaci da cete je i uzet sigurno... 

- drinin vuk
- Kontakt:
',? " у $ $ у % ? " ",ту " свега ? на $, " % је " $ ' " ' $ ' & " ". А % се " " - о ',јер ' првенство је $ $ у ? ' $ %,наравно " се $ $ " пропуста " ?,? & је на & стране," % " % ",ја " нпр. онај старт " ¥ " & у $.marconato je napisao/la:Mislim da ste u prednosti samo zbog ova 3 boda i s obzirom da je rijec o nasoj ligi (sa svim svojim carima) dajem vam vise sanse za titulu! Sto naravno, ne znaci da cete je i uzet sigurno...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ma hebo adija, nece taj vise ni igrat'...
Nego, nije poenta u tome dal' cete uzeti titulu ili necete! Fazon je sto se vi toliko qrcite (sto se vidi i iz tvog posta) da ste neka timcina i da toliko dominirate, a nemate pokrica za to! Evo i zasto,
vi da ste to sto mislis da jeste, vi ne bi nas nikad mrtvije dobijali golom razlike u derbijima, vec bi nas poderali k'o sto smo mi vas redovno derali kad smo bili u pravom smislu rijeci TIM! Nije bitno da li se igralo na jna ili marakani, primali ste porcije od po 3-4 komada, a to nam se desavalo i protiv renomiranih evropskih timova kao sto su Roma, Psv, Chievo...
dalje, ajde sto nas dobijate golom razlike, vec nas i sramno kradete! Ponavljam, nikad mrtvija Zvezda prosle sezone pokradena za 2 cista penala na JNA protiv strasnog Partizana! http://www.youtube.com/watch?v=GOj1z8AG ... re=related
zatim, Zvezda tek sad(od dolaska Prosineckog) posle par god. lici na postenu ekipu! Sad, da ja tebe pitam, zar ti stvarno mislis (al' da mi ako je moguce realno odgovoris) da bi vi sada bili prvi da Prosinecki vodi ekipu od pocetka sezone?! Evo, samo na osnovu derbija bi bili poravnati na tabeli, jer ste realno dobili zbog djordjevica, a da ne pominjem da bi nasa igra bila dosta bolja! Gdje su 3 izgubljena boda u Kuli, 2 u Smederevu...
samo mala napomena, mi pod slijepcem Kristicem nismo ni kondicionog trenera imali, da ne 'pricam' dalje...
Nego, nije poenta u tome dal' cete uzeti titulu ili necete! Fazon je sto se vi toliko qrcite (sto se vidi i iz tvog posta) da ste neka timcina i da toliko dominirate, a nemate pokrica za to! Evo i zasto,
vi da ste to sto mislis da jeste, vi ne bi nas nikad mrtvije dobijali golom razlike u derbijima, vec bi nas poderali k'o sto smo mi vas redovno derali kad smo bili u pravom smislu rijeci TIM! Nije bitno da li se igralo na jna ili marakani, primali ste porcije od po 3-4 komada, a to nam se desavalo i protiv renomiranih evropskih timova kao sto su Roma, Psv, Chievo...
dalje, ajde sto nas dobijate golom razlike, vec nas i sramno kradete! Ponavljam, nikad mrtvija Zvezda prosle sezone pokradena za 2 cista penala na JNA protiv strasnog Partizana! http://www.youtube.com/watch?v=GOj1z8AG ... re=related
zatim, Zvezda tek sad(od dolaska Prosineckog) posle par god. lici na postenu ekipu! Sad, da ja tebe pitam, zar ti stvarno mislis (al' da mi ako je moguce realno odgovoris) da bi vi sada bili prvi da Prosinecki vodi ekipu od pocetka sezone?! Evo, samo na osnovu derbija bi bili poravnati na tabeli, jer ste realno dobili zbog djordjevica, a da ne pominjem da bi nasa igra bila dosta bolja! Gdje su 3 izgubljena boda u Kuli, 2 u Smederevu...
samo mala napomena, mi pod slijepcem Kristicem nismo ni kondicionog trenera imali, da ne 'pricam' dalje...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ajde ne lupetaj gluposti!
Kako mi se svidja kad neko kao recimo Nuker prepozna realno i cinjenicno stanje koje sam izneo... 

Ala su "Crno beli" fizicki nagrabusili ovaj vikend.
Tagoea i Adiyiaha kod Belvila prebili neki likovi zbog navodnog petljanja sa nekom devojkom,a u Grckoj rukometasi jedva izbegli linc jer su navijaci AEK-a nozevima i stanglama nakon utakmice krenuli na njih,neki su prosli i sa povredama.

Tagoea i Adiyiaha kod Belvila prebili neki likovi zbog navodnog petljanja sa nekom devojkom,a u Grckoj rukometasi jedva izbegli linc jer su navijaci AEK-a nozevima i stanglama nakon utakmice krenuli na njih,neki su prosli i sa povredama.

-
- Kontakt:
FasisteDevil je napisao/la:Ala su "Crno beli" fizicki nagrabusili ovaj vikend.![]()

Valjda nisu dobro unakazili adijaha i tagoea
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.