Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mariner, you cunt!
Sta je on nasao ponistit?
Pu!
Srce me boli, mozda me i presjece.
Oj!
Pu!
Oj!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
opkladaa,,,ljubav je napisao/la:Mariner, you cunt!
Pu!
Oj!

ocekujem potpis : Blue is the color!!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drogba,Drogba e baš si neki zaista si neki.E moji gunnersi niste vi ni petarde,na trenutak prskalice.HA HA HA

Cikcanga . Jel te ovo utisalo ?

Pogledaj na prosloj stranici moj komentar :r Jesam li bar nesto pogodio ?

YNWA! Ovako ce biti i sa Liverpoolom

Jeste Lejla i to 2 / 3 reda odvojena nekih recenica koje nemaju smisla i dole boldiran komentar .. Za sada moze taj

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 29 nov 2009, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
Sve za ljubav!lejla je napisao/la:opkladaa,,,ljubav je napisao/la:Mariner, you cunt!
Pu!
Oj!![]()
![]()
![]()
ocekujem potpis : Blue is the color!!![]()
![]()
Samo da skontam gdje se stima.
Come on Chelsea!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
4 mjesto im je maksimum ove godine.
Looserpool ne MORE dobiti Arsenala ni pomocu filmskih trikova, ali sada se mi moramo skoncentrisati naOTNYS_YNWA je napisao/la:Drogba,Drogba e baš si neki zaista si neki.E moji gunnersi niste vi ni petarde,na trenutak prskalice.HA HA HA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cikcanga . Jel te ovo utisalo ?Dosta si se provaljivao i govorio kako ste jaki , a ja ti po stoti put kazem da cete i ove godine zavrsiti tamo gdje vam je mjesto tj . na 4 poziciji .. A ispred vas ce biti nedostizni Chelsea , United i Liverpool
Pogledaj na prosloj stranici moj komentar :r Jesam li bar nesto pogodio ?![]()
YNWA! Ovako ce biti i sa Liverpoolom
Jeste Lejla i to 2 / 3 reda odvojena nekih recenica koje nemaju smisla i dole boldiran komentar .. Za sada moze taj![]()
utakmicu sa APOEL-om.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ljubav je napisao/la:
Come on Chelsea!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:ljubav je napisao/la:
Come on Chelsea!

Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Arsenal = 1 man team ! Bez RVP nista 

U DERBI utakmici 14. kola engleskog Premiershipa vodeći Chelsea je sa stilom promarširao Emirates stadionom, te je pobijedio Arsenal 3:0.
Dvostruki strijelac i junak pobjede gostiju bio je Didier Drogba, a domaći trener Arsene Wenger pomalo se nelogično, nakon uvjerljivog poraza, pozvao na jednu odluku sucu u prvom dijelu, pri rezultatu 0-2.
"Pet puta sam gledao snimku i nije bilo nikakvog prekršaja na njihovom vrataru Petru Čechu. Trebao je to biti pogodak za nas", ljutito je vikao Wenger nakon utakmice.
Francuski strateg se okrenuo situaciji kada je ruski nogometaš Andrej Aršavin postigao pogodak, a svemu je prethodio kontakt hrvatskog reprezentativca Eduarda i Čecha, kada je Eduardo izbio loptu iz ruku gostujućeg vratara.
"Imali smo mnoštvo prilika, ali ih nismo znali iskoristiti. Chelsea je bio bolji u konkretizaciji svojih šansi, ali me ničim njihova momčad nije impresionirala. Mi smo sami krivci za poraz. No, ne bojim se, Chelsea će prosipati još mnogo bodova i utrka za prvaka je daleko od kraja", u nešto mirnijem tonu je zaključio Wenger.
Dvostruki strijelac i junak pobjede gostiju bio je Didier Drogba, a domaći trener Arsene Wenger pomalo se nelogično, nakon uvjerljivog poraza, pozvao na jednu odluku sucu u prvom dijelu, pri rezultatu 0-2.
"Pet puta sam gledao snimku i nije bilo nikakvog prekršaja na njihovom vrataru Petru Čechu. Trebao je to biti pogodak za nas", ljutito je vikao Wenger nakon utakmice.
Francuski strateg se okrenuo situaciji kada je ruski nogometaš Andrej Aršavin postigao pogodak, a svemu je prethodio kontakt hrvatskog reprezentativca Eduarda i Čecha, kada je Eduardo izbio loptu iz ruku gostujućeg vratara.
"Imali smo mnoštvo prilika, ali ih nismo znali iskoristiti. Chelsea je bio bolji u konkretizaciji svojih šansi, ali me ničim njihova momčad nije impresionirala. Mi smo sami krivci za poraz. No, ne bojim se, Chelsea će prosipati još mnogo bodova i utrka za prvaka je daleko od kraja", u nešto mirnijem tonu je zaključio Wenger.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Arsenalu jedino fali jedan dobar napadač.Nije ovaj čelzi ništa jaći,nego čista je sreća bila 5 šutevai 3 gola,al vidječemo se mi još nekoliko puta ove sezone,pa ćemo vidjet taj vaš čelzi.Arsenal ima definitivno najaču ekipu na svijetu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa gdje je cikcanga. Hajde malo s rajom.......
Sta si se sakrio???? Podnesi poraz i vjeruj u Wengera.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cega bolan ?ensadek je napisao/la:Arsenalu jedino fali jedan dobar napadač.Nije ovaj čelzi ništa jaći,nego čista je sreća bila 5 šutevai 3 gola,al vidječemo se mi još nekoliko puta ove sezone,pa ćemo vidjet taj vaš čelzi.Arsenal ima definitivno najaču ekipu na svijetu
imate mahanje od Didieraa
bas je bezobrazan taj Drogbaaa
pride od London.....Chelseaaaa

pride od London.....Chelseaaaa
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Arsenal je stvarno slab i ova sezona ce im biti sušna...samo onaj fabregas treba otici u drugi tim ako misli osvajati trofeje..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- majestic24
- Kontakt:
Sta je cista sreca??? Onaj 1 pogodak Drogbe je majstorija. Vodili su 2 :0 na poluvremenu,drugi dio su bili uglavnom na svojoj polovici,al koji tim u ovakom derbiju ce napadati,a ima taj rezultat. Chelsea je pregazio Arsenala. Nezna se jesu li bolji u napadu ili obrani. Svaka cast Wengeru za sve sto je napravio,al s djecom ce tesko do rezultata. Igraju oni lijep fudbal,al ljepota ne donosi rezultate. Za sada je samo jos Manchester u konkurenciji za naslov. Nikad nemojte podcjenivati SAF. Ocekujem ipak poneki kiks Chelseaja u januaru. Svaka cast svim igracima,al ovakav Drogba i Essien tesko se mogu zamjeniti nekim drugim igracem.ensadek je napisao/la:Arsenalu jedino fali jedan dobar napadač.Nije ovaj čelzi ništa jaći,nego čista je sreća bila 5 šutevai 3 gola,al vidječemo se mi još nekoliko puta ove sezone,pa ćemo vidjet taj vaš čelzi.Arsenal ima definitivno najaču ekipu na svijetu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bogami ste me razočarali.....sve dobro uradite dođete na 15-16 metara od gola i izgubite loptu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
A imate vi nešto reć... Mi bar još igramo LP i treći smo u EPL sa utakmicom manje...OTNYS_YNWA je napisao/la:Arsenal = 1 man team ! Bez RVP nista
Ugl.slažem se, treba nam napadač jer ga sada nemamo, dudu je zakazao, RVP ozlijeđen, definitivno treba napadač... Arsenal će sigurno ove godine bit konkurent za osvajanje i mogao bi kuću staviti da će bit ispred Man UTD-a...
Ovu utakmicu je Arsenal diktirao tempo, Chelsea dao gol, više sreća nego znanje, jer nek Drogba ponovi ono ja ću se prvi izvinut... Drugi gol, opet nesreća po Arsenal a već kasnije je bilo teško igrat protiv talijanovog bunkera...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.