Pojava zbog koje pišem ovaj post je, naime, vrlo raširena . Ne radi se o pisanju jedne osobe, nego više njih, i što je najgore dešava se svako malo. Radi se, tačnije, o dvije stvari:
Prva stvar: Kada igra Željo, Sarajevo, Sloboda, Čelik, Borac, ili neki drugi klub kod kuće i kada neko od navijača-simpatizera tog tima za vrijeme te utakmice napiše komentar na temi svoga kluba pojavi se neki (moram upotrijebiti ruzan izraz) DEBIL s komentarom tipa : "internet navijaci", "niste na utakmici" i sl. Mislim, zar je tako teško shvatiti da ta osoba ne može iz opravdanih,objektivnih ili ličnih razloga prisustvovati utakmici, pa jedno "NAPRIJED NAŠI" napisano na forumu tokom utakmice način da iskaže podršku svome timu...
Druga stvar: Odnosi se samo na navijače - simaptizere Borca. Njihova priča "ne treba nam titula", "kad je osvojimo pehar bacit ćemo ga...", i slično, ponavlja se svako malo. To je tako glupa priča da je nepojmljivo. Prvo, ko su ti navijači da oni odlučuju šta će sa peharom. Navijače niko ništa ne pita... Čuj, oni bacit titulu.. Njima ne treba titula, a čitavo proljeće su grmili na trenera Marića jer je prokocko prvu poziciju i jer je jedan od glavnih krivaca zbog gubitka iste. I opet se usudjuju reći "ne treba nam"... A drugo. klub kojemu nešto ne treba ne bori se za to, ne troši novce na pojačanja, igrači ne ginu za svaku loptu, kad im već "ne treba"....
Navedene stvari ne bi bile nikakav problem da su to izdvojeni "incidenti", ali to su najčeće pojave na koje se može naići na ovom forumu kada se radi o Premijer ligi.... Ne mogu shvatiti psihološki kompleks onih koji se usude napisati ove otrcane fazone, koji su možda i bili zanimljivi kada su bili napisani prvi puta. Al 1000001. put (milion i prvi put), e to nije ni smijesno, ni zanimljivo, to je GLUPO, DEBILNO, DJETINJASTO....
Problem ovoga foruma je što ne znamo koliko godina ko ima, pa se ja možda bezveze nerviram jer ovakve stvari pišu djeca koja imaju po 11 godina i još nisu ni u pubertet ušla, al eto, ja sam morao negdje olakšati dušu...

Ne zamjerite

Pozdrav