Zakljucat ce ga Thompson u WCF
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Ne znam samo kako ce platiti sve ove igrace tj koga ce se odreci...Okc ima brutalnu sirinu, al i trenera koji sjajno miksa
Shajo Mvp
Shajo Mvp
- Shategabri
- Kontakt:
Moram reći da mi se sviđa ova ekipa raketa.
Ne samo zbog kritikovanog Greena koji je ušao u top formu.
Realno, pozitivna tačka u NBA ove sezone.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Sinoc potvrdise i jedni i drugi sto sam rekao.

Jalen igra beton, ono kad mu je minutaza bila smanjena i pocelo se pricati o trade-u, tad se trzno, s nekim je radio i na prodoru, sad mu je prodor ubitacan. Jos uzmi u obzir da su glavni igraci svi mladji od 25 godina, a vec drugi na zapadu.Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2025, 14:27Moram reći da mi se sviđa ova ekipa raketa.
@mogli
Sta potvrdise bruda, b2b, bez Freda jos nas sudije zakinuse na kraju, pogledaj zavrsnicu sta su zvali Brooksu, ono je za zatvora.
Samo zavisi s kim cemo igrati u prvoj rundi (s tim da Memphis ostane treci), WCF uopste nije neki bauk u tom scenariju.
Ti si rekao da vam je Fred najslabiji igrac. Ocekivao sam da superstar Amen povuce. Memphis igra neozbiljnu kosarku. Kad se uozbilje u playoffu to je 4-1 max. 

Pa u startnoj petorci da, najslabija karika, ali je PG i dalje ti znaci, dok se ne desi upgrade (ovo mu je zadnja sezona u Hou vjerovatno). Amen odigro i igra beton, uz elitnu odbranu, sinoc cuvo Foxa zakljuco ga, DeRozan je Brooksa ubio, a kad su stavili Amena u zavrsnici na DeRozana nije do obruca dobacio. Gledo sam 95% tekmi Raketa ove sezone, jedino ko ga je dobio je Morant, da nije mogo ostati ispred njeg, i Herro onu tekmu, ali ga je islo u drugom pl da je frizider bacio uso bi, good defense- better offense. Ovo ostalo svima nocna mora. SGA duple screens trazio

Sta Memphis ucini SaS i to bez Moranta. Ubili ljudi zito u njima. Pocetna euforija se ugasila i lagano tonu prema mjestima gdje su vec godinama navikli biti.
Fali toj ekipi jos mnogo toga da udju medju top 10. kad bio Zion ostao zdrav vjerujem da bi do kraja i oni prestigli SaS
Fali toj ekipi jos mnogo toga da udju medju top 10. kad bio Zion ostao zdrav vjerujem da bi do kraja i oni prestigli SaS
Uskoro pa ce Wemby htjeti u bolju kako ekipu tako i organizaciju. Dat cemo im Turcina i pikove, pa da usparimo najbolji defanzivni tandem ikadronaldo99 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:43Sta Memphis ucini SaS i to bez Moranta. Ubili ljudi zito u njima. Pocetna euforija se ugasila i lagano tonu prema mjestima gdje su vec godinama navikli biti.

Ma i Krakati se previse uzdize. Zadnja dva meca 5/19 i 8/19 iz igre, a lik moze zakucat bez da skoci. Nemoj me zayebavat.alemsa je napisao/la: ↑18 jan 2025, 13:13Uskoro pa ce Wemby htjeti u bolju kako ekipu tako i organizaciju. Dat cemo im Turcina i pikove, pa da usparimo najbolji defanzivni tandem ikadronaldo99 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:43Sta Memphis ucini SaS i to bez Moranta. Ubili ljudi zito u njima. Pocetna euforija se ugasila i lagano tonu prema mjestima gdje su vec godinama navikli biti.
Fali toj ekipi jos mnogo toga da udju medju top 10. kad bio Zion ostao zdrav vjerujem da bi do kraja i oni prestigli SaS![]()
Levat sutnenu te dvije utakmice 17 trojki, umjesto da korsti svoje prednosti i vreline, on zeli glumit CurryaMogli je napisao/la: ↑18 jan 2025, 13:29Ma i Krakati se previse uzdize. Zadnja dva meca 5/19 i 8/19 iz igre, a lik moze zakucat bez da skoci. Nemoj me zayebavat.alemsa je napisao/la: ↑18 jan 2025, 13:13Uskoro pa ce Wemby htjeti u bolju kako ekipu tako i organizaciju. Dat cemo im Turcina i pikove, pa da usparimo najbolji defanzivni tandem ikadronaldo99 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:43Sta Memphis ucini SaS i to bez Moranta. Ubili ljudi zito u njima. Pocetna euforija se ugasila i lagano tonu prema mjestima gdje su vec godinama navikli biti.
Fali toj ekipi jos mnogo toga da udju medju top 10. kad bio Zion ostao zdrav vjerujem da bi do kraja i oni prestigli SaS![]()
TheGoldenGOAT
Mogli je napisao/la: ↑18 jan 2025, 13:29Ma i Krakati se previse uzdize. Zadnja dva meca 5/19 i 8/19 iz igre, a lik moze zakucat bez da skoci. Nemoj me zayebavat.alemsa je napisao/la: ↑18 jan 2025, 13:13Uskoro pa ce Wemby htjeti u bolju kako ekipu tako i organizaciju. Dat cemo im Turcina i pikove, pa da usparimo najbolji defanzivni tandem ikadronaldo99 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:43Sta Memphis ucini SaS i to bez Moranta. Ubili ljudi zito u njima. Pocetna euforija se ugasila i lagano tonu prema mjestima gdje su vec godinama navikli biti.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Aleme dragi znamo svi da Amen igra vrhunsku sezonu i da će biti vrhunski igrač, ne moraš svakih 6 sati jedan post o njemu 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Wemby pretjeruje sa sutanjem trojki
Kakvo smece su Spursi. Krakati opet uzeo sedam trica vec. Dvije pogodio.
Jaoo sta im ljudi pocinise, zgadise im kosarku.
Ovaj Wemby i sutanje 3-ca , malo je reci da pretjeruje
Ovaj Wemby i sutanje 3-ca , malo je reci da pretjeruje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.