Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BegAx
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2011, 19:55

guber90 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.
Nema to veze sa Sarajlijama. Ovdje bi dvorana bila puna i to je to, jasno da jasnije ne može biti.

Gore sam napravio grešku, nećemo igrati protiv Velike Britanije. Ako savladamo Estoniju, meč protiv Danske bi nam donio promociju u Grupu I.
Nije bitan kvantiten, nego kvalitet ;), a kada reprezentacija u Tuzli igra, kvalite je uvijek na nivou bio, sto navijacki, sto i svaki drugi, pokazao je to i danasnji mec.

Isto tako, Tuzla je veci teniski grad nego li Sarajevo, pa i to je sigurno jedan od razloga zasto je ovo odluceno da se igra u Tuzli. Naravno je najveci razlog to sto se igra negdje osim Sarajeva, ti to priznao ili ne, atmosfera pred kraj meca je bila izvandredna, ljudi su navijali samo tako i nosili Amera i Ismara do pobjede, a ko je kriv sto se termini stave kada je najtoplije vrijeme i kada se samo covjek moze ici kupati, a ne ici gledati teniski mec.
Onakva atmosfera je bila na BHT Indoorsu u Skenderiji. Cini mi se da je i posjeta bila veca.

Nadam se da ce sutrasnja posjeta nadmasiti danasnju.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 20:00

Jasta je neg bila, ista u najmanju ruku, ako ne i bolja :roll: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 20:02

guber90 je napisao/la:Nije bitan kvantiten, nego kvalitet ;),
Naravno da je bitan kvantitet. Kad već spomenu kvalitet, on je kod nas uvijek isti. Svi isto vole svoju zemlju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2011, 20:04

guber90 je napisao/la:Jasta je neg bila, ista u najmanju ruku, ako ne i bolja :roll: .
Jesi li gledao mec npr. Delic - Mahut ili Basic - Tursunov? Ako nisi gledao, ne mozes tvrditi da atmosfera nije bila bolja na BHT Indoorsu, iako je i ovo danas dobro bilo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 20:07

@BegAx Gledao malo, ne posebno, atmosfera dobra jeste bila, ali ja smatram da nije bolja, koliko ja znam ona dvorana ima dosta manji kapacitet od Mejdna, cime je i akustika drasticno drugacija, tako da to nije moguce porediti.
Virtu4l je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Nije bitan kvantiten, nego kvalitet ;),
Naravno da je bitan kvantitet. Kad već spomenu kvalitet, on je kod nas uvijek isti. Svi isto vole svoju zemlju.
Da je Bogdom tako kod nas, ja bi bio za to da se u Banja Luci igra, ali nazalost ova recenica nije istinita, mozda u 50% da, ali drugih 50% nazalost ne.
Iskreno i ja sam ocekivao vecu posjecenost, ali mecevi se igraju kada je temperatura 35°C, a to nije za gledanje meceva, vala ne mogu da shvatim kako nisu mogli staviti meceve u vecernjem terminu, od nekih 6 ili 7 sati, ali sta je tu je.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 20:15

guber90 je napisao/la:Da je Bogdom tako kod nas, ja bi bio za to da se u Banja Luci igra, ali nazalost ova recenica nije istinita, mozda u 50% da, ali drugih 50% nazalost ne.
Vadiš iz konteksta, niko nije spomenuo Banja Luku ili RS.
Voli te tvoje Sarajevo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 20:38

Virtu4l je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Da je Bogdom tako kod nas, ja bi bio za to da se u Banja Luci igra, ali nazalost ova recenica nije istinita, mozda u 50% da, ali drugih 50% nazalost ne.
Ne, nego ti izvrces cinjenice, rekao si svi mi volimo isto nasu zemlju, Banja Luka i RS su u zemlji o kojoj ti pricas, isto tako i ljudi koji zive u tim gradovima, tako da nista ja nisam izvadio iz ikakvoga konteksta, to su ciste cinjenice.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jul 2011, 20:55

Sutra očekujem da Delić zgazi Zoppa i da se plasiramo u finale :)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 jul 2011, 21:58

Ma ko ce otici gledati mec kada je vani 35stepeni! Ja prvi, imao sam priliku, ali ovo vrijeme je samo za jezera, bazena.. I meni je krivo sto se mecevi igraju u najtoplijem dijelu dana, bilo bi lijepo da se to igra navecer, ali sta se moze... :) Gledao sam malo mec na TV-u, i po mom misljenju atmosfera je bila dobra (ja sam gledao zadnji set)! Da nije ovako vrijeme, sigurno bi posjecenost bila puno veca ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 09 jul 2011, 22:03

Ja sam danas bio u Mejdanu,i mogu reci da je atmosfera u zadnjem setu bila odlicna.
Sutra svi u Mejdan ulaz besplatan.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 09 jul 2011, 22:24

Virtu4l je napisao/la:Murray preslušao nekog amatera iz Luksemburga 6-0 6-0 6-0.

Danska vodi 2-1 protiv Latvije, za koju ne nastupa Gulbis, tako da će biti super ako Danska prođe. Mislim da možemo do finala i okršaja sa Velikom Britanijom i Andyjem Murrayom.

Velika je greška što se ovaj meč Davis Cupa igrao u Tuzli.
LEGENDO CITAS TI OVO? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 22:31

Vjerujem da je pročitao i post poslije tog lapsusa.
guber90 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ne, nego ti izvrces cinjenice, rekao si svi mi volimo isto nasu zemlju, Banja Luka i RS su u zemlji o kojoj ti pricas, isto tako i ljudi koji zive u tim gradovima, tako da nista ja nisam izvadio iz ikakvoga konteksta, to su ciste cinjenice.
Da, svi mi volimo našu zemlju, i svi jasno znamo na koga se to odnosi. Zaista nemam namjeru diskutovati sa tobom, jer si izgleda još jedan u nizu.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jul 2011, 22:50

Ma pusti ga ba ,nema on pojma kakav Virtu ,zna on da ni u Sarajevu ne bi raje bilo da se igralo ,isto kao i u Tuzli ,a on ovdje nešto priča ,znamo gdje da se održava i gdje bi jedino dvorana bila puna :mrgreen:

Ovaj naš dubl je najači dubl na dva dobijena seta ,pošto se na olimpijadi igra na dva ,očekujem medalju iz Londona ;)
ha Virtu ,reko stručnjak ,pa ćemo vidjeti za godinu dana ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 22:51

Kakav crni stručnjak, vidiš kako me Edo prosipa, k'o šaku riže :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jul 2011, 22:56

Virtu4l je napisao/la:Kakav crni stručnjak, vidiš kako me Edo prosipa, k'o šaku riže :lol:
Pa sam si kriv ,što te prosipa ,što se izvaljuješ ,prvo ispeci pa reci :lol:
Jesi išo danas u Tuzlu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 09 jul 2011, 22:59

Ko o cemu, sarajlije o atmosferi(al' samo kad se igra van Sa) :lol:

Fino nasi odigrase, bezze sebi zivot zakomplikovali al' eto dobise na kraju . Onaj Setkic haman pravi alkos, poslije meca je u 10 recenica 5 puta spomen'o alkohol :D

A naravno da bi bila bolja atmosfera u Sa, isto sto bude najbolja kad igraju fudbaleri il' kosarkasi(doduse ovdje su se par puta zaj.ebali pa su lose navijali ko tuzlaci) il' vaterpolisti.. :mrgreen:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 jul 2011, 23:02

Virtu4l je napisao/la:Kakav crni stručnjak, vidiš kako me Edo prosipa, k'o šaku riže :lol:
Ja ja moj virtu :D Jesi vidio edu, ne dozvoljava covjek ni malu gresku na ovom forumu :lol: Kamo srece da je vise ovakvih forumasa :lol:
Izdržati, to je temelj vrline!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 23:04

fanatic je napisao/la:A naravno da bi bila bolja atmosfera u Sa, isto sto bude najbolja kad igraju fudbaleri il' kosarkasi
Ne baš. Kad se igra fudbal najbolje je u Zenici. Davis Cup se trebao igrati negdje gdje bi bila puna dvorana, a atmosfera je svugdje ista, samo je razlika u broju ljudi...
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 jul 2011, 23:09

Virtu4l je napisao/la:
fanatic je napisao/la:A naravno da bi bila bolja atmosfera u Sa, isto sto bude najbolja kad igraju fudbaleri il' kosarkasi
Ne baš. Kad se igra fudbal najbolje je u Zenici. Davis Cup se trebao igrati negdje gdje bi bila puna dvorana, a atmosfera je svugdje ista, samo je razlika u broju ljudi...
Gdje je najbolje kad se igra rukomet :mrgreen:
Pa shvati ti da na ovakom vremenu ,nigdje ne bi bila puna dvorana ,otišli bi ja ti peti deseti ,ali opet ne bi bilo puno ,shvati da kod nas raja ne voli baš toliko taj tenis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 23:16

legenda reala je napisao/la:Pa shvati ti da na ovakom vremenu ,nigdje ne bi bila puna dvorana ,otišli bi ja ti peti deseti ,ali opet ne bi bilo puno ,shvati da kod nas raja ne voli baš toliko taj tenis
Bio si na BH Telecom Indoors 2011? Ne bih rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.