BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Ako ce se nastaviti ovo odgadjanje utakmica PL zbog izleta u evropi, dabogda mi izgubili 9-0 a svi ostali po 10-0.
-
- Kontakt:
Pa eto Zeca ko primjer. Prosle sedmice 2-3 testa negativan, simptoma nema i vracen na treninge. U ponedjeljak test opet pozitivan. Boze sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mogu oni mislit i da su vanzemaljci ali i jedni i drugi igraju pod zastavama svojih drzava. I vazda ce tako morati, volili ne volili, izmisljali ili ne sta su i ko su...Giljotina je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:16Čuj ne znaš sta je Borac a šta Sutjeska. Pa (kvazi)Srbi, bre!Steven11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:14Jedino sam ubijedjen da ce Zrinjski proci a Zeljo ispasti. Za Sarajevo ne znam sta da mislim tesko mi biti objektivan a Borac odnosno neki njihovi fanovi su zaista smijesni, nothing offensive,, ali stvarno... tip komentara 'ako ne prodjemo ovu ebenu Sutjesku onda ne trebamo igrati' ili tako nestoJbt pa sta je Borac vs Sutjeska, po cemu je Borac nesto a Sutjeska klinac? Ljudi su favoriti, igraju cesto evropu, a Borac je po meni najprecjenjinija ekipa u BH ove godine... 70 vs 30 sanse za Sutjesku da ce proci je moja parola... A navijaci im konstantno imaju potrebu politickim transparentima slati poruke... kad ce stavit nesto fudbalsko? ono Zeljino ostavite nadu je smijesno ali je fudbalski, navijacki... ova nacionalisticka gamad zna samo kosovo, republika srpska, podrska popovima, crkvi, cetnicima ili kome vec iz druge zemlje itd... zatucana i zlocinacka sredina i krv i ne mozes to iskorijenit i dzaba...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Od 22 kluba koja će danas igrati utakmice kvalifikacija za ligu prvaka samo 4 predstavljaju države koje nikad nisu imale klub u grupnoj fazi: Sheriff(Moldavija), Sarajevo(Bosna i Hercegovina), Suduva(Litvanija), Klaksvik(Farska Ostrva). Sheriff se ipak nekoliko puta kvalifikovao u grupnu fazu europa lige, ostale tri države nisu nikad imale klub ni u grupnoj fazi tog takmičenja.
-
- Kontakt:
Zar to ne bi trebao biti alarm nasem vrlom savezu da nesto moraju mijenjati sto se tice klupskog fudbala???
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema vece kazne Borac i Zrinjskom od toga sto im pored imenena pise da su iz i da su predstavnici BiH. 

Mjau !
-
- Kontakt:
Nema veće kazne za sve nas od ove što živimo u nefunkcionalnoj oazi korupcije i kriminala, a za koju smo se dogovorili da je zovemo Bosna i Hercegovina.
Kakva država, takav i sport. Jadan. A svi smo krivi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pjevaju navijaci $!!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Izjava kao izjava... nebitna."Velika je to stvar u ovom trenutku. Ne da sam bio uplašen, nego igrali smo nedavno protiv Željezničara, a vidite kakva je situacija tamo )šest zarađenih, op.a.), igrali smo u Širokom Brijegu, tamo je bio rizik jer je njihova cijela košarkaška ekipa zaražena, a dvorana i stadion su maltene jedno. Jučerašnji dan mi je bio jedna od težih dana u zadnjih pet godina, jer smo čekali rezultate. Četiri puta smo testirani u Banjaluci, ali ovaj put od UEFA tima iz Sarajeva",
Sto se testiranja tice, znaci da uefa odredjuje laboratorije ciji ce testovi biti referentni pred utakmice.
E sad, zna li neko da li ce crnogorci donijeti svoje rezz testiranja ili ce se moci (morati) testirati ovdje?!
Msm, ne bi bilo logike, iako stizu danas avionom... nema se vremena bas...
Borac bi trebao dobiti Sutjesku mnogo lakše nego se očekuje. Zadnja linija Sutjeske je kriminalna, na čelu sa golmanom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu se testirati u Sarajevu ako vi to odlučite, imate pravo na to ali nije nužno.vlakanje je napisao/la: ↑26 avg 2020, 13:20Izjava kao izjava... nebitna."Velika je to stvar u ovom trenutku. Ne da sam bio uplašen, nego igrali smo nedavno protiv Željezničara, a vidite kakva je situacija tamo )šest zarađenih, op.a.), igrali smo u Širokom Brijegu, tamo je bio rizik jer je njihova cijela košarkaška ekipa zaražena, a dvorana i stadion su maltene jedno. Jučerašnji dan mi je bio jedna od težih dana u zadnjih pet godina, jer smo čekali rezultate. Četiri puta smo testirani u Banjaluci, ali ovaj put od UEFA tima iz Sarajeva",
Sto se testiranja tice, znaci da uefa odredjuje laboratorije ciji ce testovi biti referentni pred utakmice.
E sad, zna li neko da li ce crnogorci donijeti svoje rezz testiranja ili ce se moci (morati) testirati ovdje?!
Msm, ne bi bilo logike, iako stizu danas avionom... nema se vremena bas...
Ne dolaze im dva stopera, Sofranac, cicmil... gledao sam ih kontra buducnosti... da ne suham...
Morto, oni moraju pristati da se testiraju?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moraju pristati ako vi im tako kažete (politika države ima ulogu u tome isto) ali generalno klubovi ne prave problem oko toga, gosti samo donesu testove iz svoje države i to je to.
Mi smo u Vels donijeli testove iz Sarajeva i sve je bilo ok s tim da su nam samo mjerili temperaturu kad smo došli i to je to.
Vinko je sudeći po izjavama koje daje ili genijalac koji namjerno sve krije ili strašno ograničen čovjek koji se izražava prostije od prvačića:“Znamo da se radi o dosta dobroj i kvalitetnoj ekipi, koja je šampion Bjelorusije i koja je u utakmici protiv Astane pokazala dosta dobar fudbal. Plasmanom u drugo kolo kvalifikacija pokazali su dio svog kvaliteta koji posjeduju."

Znaci zeljo bi mogao da ima igranku od jevreja!
Poznati su da te je8u... cim sletis mozes da ocekujes peglanje po defaultu.
Kako god, bilo bi lijepo da svi prodju dalje.
Poznati su da te je8u... cim sletis mozes da ocekujes peglanje po defaultu.
Kako god, bilo bi lijepo da svi prodju dalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni su generalno rigorozni.. mislim da će zahtjevati da se testiraju kod njih danas-sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.