Darko Todorović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Darko Todorović
Najbolju utakmicu za sad koji je ikada igrao za reprezentaciju! 

Oprosti!
Doktorska partija zasad.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dobar Darko,
fino, pohvale! Ako nastavi igrati imamo dobrog igrača na desnoj strani dok se ne nadje neko mladji i bolji!
Ovaj parmak je direktni krivac za gol, njegova strana prazna on u 16 metara. Frajer sam ko duh se fino namjesti i centrira da onaj patuljak Griezman da gol glavom.
-
- Kontakt:
Korektno je odigrao, na nivou svojih mogucnosti.
gledam tek mu je 23 godine... ako ništa, solidna zamjena za narednih 10-ak godina ako nadjemo šta boolje
- Chapman1886
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja bih rekao da je njemu prirodna pozicija desno krilo. Svaku utakmicu je kiks igrač na desnoj strani terena kad su u pitanju defanzivni zadaci. Dennis i on su jaaaako nesigurni kad igraju skupa.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa eto, kakav zna biti, večeras i nije bio loš. Ali ne bih ga uvrštavao u krug onih na kojima treba graditi neku budućnost. Njega staviti da igra, samo i isključivo ako u tom trenutku nema ama baš niko bolji od njega.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
upravo to pišem, trenutno bolje od njega nemamo, a ako se nešto novo dobro na desnom beku pojavi onda je on solidna zamjena
Ima itekako....bolji od njega su:
Gazibegovic,kadusic , stevanovic, Mateo susic...realno on nebi trebao biti ni medzu 50 igraca na spisku....
Gazibegović- svakako treba da dobije šansugruezi je napisao/la: ↑01 apr 2021, 01:22Ima itekako....bolji od njega su:
Gazibegovic,kadusic , stevanovic, Mateo susic...realno on nebi trebao biti ni medzu 50 igraca na spisku....
Kadušić- dobio šansu, po meni je Todor bolji jer zna s loptom naprijed.. koliko toliko...
Stevanović- druga pozicija
Sušić- dobio šansu, nisam primjetio da je nešto više pokazao u odnosu na Darka... i plus ima 30 godina

Pogledajte gdje stoji Todorovic dok mu Rabiot sam seta po njegovoj strani. Napisao sam da ce Francuzi pikirati Todorovica jer je lik najslabija karika na desnoj strani. Dalje, Anel i Denis cuvaju svoje igrace, a sta rade Hadzi. i Sanicanin? Cuvaju jedan drugog? Kola isto cuva svog, dok su Pjanic i Hadzi. ostavili Grizmana samog. Hadziahmetovic je tu naravno zakasnio i gol. Primjetio sam isto da neki likovi komentarisu utakmicu, a pojma nemaju ko je dao gol, ko koga cuva, ko je krivac za nas gol, pa cak ne znaju ni ko je od nasih imao sanse, ali su ipak strucnjaci za sve

-
- Kontakt:
Svaka tebi cast ljudino...retromoos je napisao/la: ↑01 apr 2021, 09:12
Pogledajte gdje stoji Todorovic dok mu Rabiot sam seta po njegovoj strani. Napisao sam da ce Francuzi pikirati Todorovica jer je lik najslabija karika na desnoj strani. Dalje, Anel i Denis cuvaju svoje igrace, a sta rade Hadzi. i Sanicanin? Cuvaju jedan drugog? Kola isto cuva svog, dok su Pjanic i Hadzi. ostavili Grizmana samog. Hadziahmetovic je tu naravno zakasnio i gol. Primjetio sam isto da neki likovi komentarisu utakmicu, a pojma nemaju ko je dao gol, ko koga cuva, ko je krivac za nas gol, pa cak ne znaju ni ko je od nasih imao sanse, ali su ipak strucnjaci za sve![]()
I onda kažu dobar bio Todorović

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Goalgetter
- Kontakt:
Vazim za jednog od njegovih najvecih kriticara, da nemamo boljih reprezentacije ne bi vidio, ali sinoc je odigrao korektnu partiju treba se priznati, u skladu sa svojim mogucnostima. Gol Francuza mu se moze jednim djelom pripisati jer je ostavio dosta prostora Rabiotu, ali po meni ovo nije kapitalna greska kolikom je vi predstavljate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.