srbiju logičnofilip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:signal za BiHfilip13 je napisao/la:
konta li ko kako sportklub 1 srbija ima dva prenosa istodobno?
u BiH evo na tv gledamo srbija-rusija,za koga je onda signal za francuska-grčka?
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rubio 2pts 2/2, 3pts 2/2, FT 4/4, 3 As

Sad ovaj stream 4 prebaci na francusku 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
srbiju logično[/quote]DANTES je napisao/la:filip13 je napisao/la:signal za BiHDANTES je napisao/la:
konta li ko kako sportklub 1 srbija ima dva prenosa istodobno?
u BiH evo na tv gledamo srbija-rusija,za koga je onda signal za francuska-grčka?
ajd ok ako je tako
Španija je predominantna...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Španija je predominantna...
nista cudno,imaju najbolji centarski par u evropi otkad se kosarka igra
A i vanjke linije su im odlične, Rubio i Chacho kao glavni i naravno preiskusni veterani poput Navarra i San Emeteria koji mogu biti presudni ako se negdje bude moralo lomiti protiv nekog protivnika, iako čisto sumnjam da ih neko može zaustaviti do kraja.filip13 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Španija je predominantna...
nista cudno,imaju najbolji centarski par u evropi otkad se kosarka igra
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fino da se Rusi vraćaju na mapu. Koliko-toliko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Na turniru*Alminjo99 je napisao/la:Španija će sve u grupi rasturiti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A dobro možda neko prođe ispod 15 razlike.Kaunas je napisao/la:Na turniru*Alminjo99 je napisao/la:Španija će sve u grupi rasturiti.

Rezultat je trend, ideal je vječan!
PAU
Koliko mu treba poena da bude najbolji strelac ?

Koliko mu treba poena da bude najbolji strelac ?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pau kad bi se vratio u Evropu bio bi najbolji igrac jos 10 godina 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Njemacka i Francuska ocekivano...
Cekam ''ekspertizu'' Divosa, koji po srpskim portalima proglasava Grke prvim favoritima Eurobasketa...
Tipican ekspert koji je kosarku ''igrao'' kraj tv-ekrana...
Mi ocekivano u velikim problemima sa Rusima. Protiv cvrste, visoke odbrane. Nisu to neozbiljni Letonci. U prvom smo cesto kasnili kod preuzimanja... Zasluzen poraz!

Cekam ''ekspertizu'' Divosa, koji po srpskim portalima proglasava Grke prvim favoritima Eurobasketa...

Mi ocekivano u velikim problemima sa Rusima. Protiv cvrste, visoke odbrane. Nisu to neozbiljni Letonci. U prvom smo cesto kasnili kod preuzimanja... Zasluzen poraz!
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
Pau jes klasa sve to stoji al Cesi su na ovom prvenstvu bez iole dobrog centra. U rangu Sejfica su im centri.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 02 sep 2017, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Zasluzili Rusi.
Bez 7/8 najboljih Srbi ce imat oscilacije.
Bez 7/8 najboljih Srbi ce imat oscilacije.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Link za italiju?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=282&si=3BernardBarnjak je napisao/la:Link za italiju?
nije neka rezolucija, ali da ne provjeravam ostale linkove, sad ce kraj tekme
Prenosi li neki od SK Sloveniju i Finsku i ima li gdje kakav link u slucaju da prenose? Hvala!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.