mone je napisao/la:Tacno je Avdija "speed demon" falio. Zamisli da je igro danas, izbriso bi desnu aut liniju od trke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
mone je napisao/la:Tacno je Avdija "speed demon" falio. Zamisli da je igro danas, izbriso bi desnu aut liniju od trke
ma da se ne lazemo, mi sa najjacom ekipom ne mozemo tvrditi da smo bolji od Japana a kamoli sa ovom ekipom, al eto vidjet cemo, sta god da bude ja necu biti previse razocaran, dovoljno je sto su Dance prosligazijabih je napisao/la:Nemojte previše obraćati pažnju na utakmicu Bugarska - Japan, jer bugari su imali problema kao i danci i naši oko jet laga, promjene vremenske zone, umora od putovanja i prilagođavanja uslovima, ishrani i adaptaciji na dalekom istoku. Do utorka će se i naši adekvatno prilagoditi i slika atomskog nogometa japanaca u današnjoj prezentaciji ne bi trebala da se ponovi.
Tebi baš kasniJackTheStripper je napisao/la:Ima li ko stream?
FrancescoTotti je napisao/la:Ne znaju japanci snagu BH Premijer Lige
Nasim su ovakvi tereni dzenetda mogu spavali bi na stadionu
posto i nisam bas upucen u njihovu ekipu, jesu li oni igrali u najjacem sastavu ili im je neko falio ? - osim LordaNerminovic je napisao/la:yebote telefon pun poruka sve dok nismo zabili 2 gol![]()
Danci na aparatima, sa trecim sastavom lagano na penale
Falio je i Agger.THEC je napisao/la:posto i nisam bas upucen u njihovu ekipu, jesu li oni igrali u najjacem sastavu ili im je neko falio ? - osim LordaNerminovic je napisao/la:yebote telefon pun poruka sve dok nismo zabili 2 gol![]()
Agger nije igrao, Jacobsen, Krohn-Delhi, Bendtner...to je to ja mislim, ovo ostalo sve malo vise standardnoTHEC je napisao/la:posto i nisam bas upucen u njihovu ekipu, jesu li oni igrali u najjacem sastavu ili im je neko falio ? - osim LordaNerminovic je napisao/la:yebote telefon pun poruka sve dok nismo zabili 2 gol![]()
Drago mi jer su teski levati, ali ono basNerminovic je napisao/la:yebote telefon pun poruka sve dok nismo zabili 2 gol![]()
Memara je napisao/la:Drago mi jer su teski levati, ali ono basNerminovic je napisao/la:yebote telefon pun poruka sve dok nismo zabili 2 gol![]()
Danci na aparatima, sa trecim sastavom lagano na penale![]()
Meni danas najjaci danski komentator nakon ulaska Stevanovica pokusava valjda reci da Steva dolazi iz Zel, Zel, zeleskar![]()
Inace sve pohvale za prezimena nasih igraca, ali kad dodje do Zeljeznicara...eeh tu se sje.ba da valja![]()
Sta je rekao za Dulju ako si mozda upratio?
ti se cenera zavalio... sta reci za meneVirtu4l je napisao/la:Puče cener k'o balonHigh je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:
Uzeo sam ja Dansku još prekjuče dok je bila 2,55
Ma Steva je već sad stari vuk. Ova dvojica su ipak debitanti i to su zavalili golčine.bhsport je napisao/la:I Stevanovic je pucao penal i momacki ga zavuko, spomeni i njega.samocelik je napisao/la:Ali kako mladost izvodi penale. To su muda, hrabro srce uz zaista dosta znjanja. Bravo Rade bravo Ara.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, Goalgetter, Quartararo, Sveti i 62 gosta.