Idi drkaj na Severinuroykeane je napisao/la:Postoji li invalidski rukomet, sastavite momcad
Ionako ste invalidi za ozbiljan sport![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Idi drkaj na Severinuroykeane je napisao/la:Postoji li invalidski rukomet, sastavite momcad
Joj upravu si za kopljara....prava pickica frajer cccEpidaurus je napisao/la:Ja nesposobnijeg i goreg beka od ovog Kopljara dugo gledao nisam. Covjek ima j.e.b.e.n.i.h 210 cm i on igra ko pickica najveca. Dugo dugo se komsijama nece pojavit vanjska linija ko sto je nekad bila Balic-Lac-Pero. Od Duleta sam ocekivao vise poslije onog odlicno odigranog SPa u Hrvatskoj 2009. sa 20-ak godina al ce uvijek izgleda ostat nedorecen igrac.
Hajde reci mi zašto je Bosna i Hercegovina izmišljena nacija? Bosna i Hercegovina je nezavisna kao Hrvatska samo što si ti došao ovdje meni izvaditi živce , ali nećeš. BiH je 06.04.1992. priznata tako da ..roykeane je napisao/la:I ti na raziju mujanovic, najruznija (izmisljena) nacijo na svijetuCaptain4 je napisao/la:Idi drkaj na Severinuroykeane je napisao/la:Postoji li invalidski rukomet, sastavite momcad
Sta ces ,kad ih ih jedina repka koja ih je dobila u zadnjih 10 godina Hrvatska u kljucnim utakmicama (polufinale Ep 2008, polufinaleEp 2012,cetrifinale Sp 2013 ) ,moras se uskurciti ,neznam ceme se sad cudisVirtu4l je napisao/la:A jesu se susjedi uskurcili pred utakmicu
Ime Bošnjak je starije i od Hrvati od Srbin , možeš slobodno naći na internetu. Bosna nije nastala 1992. nego mnogo prije što i ti znaš. Bosna i Hercegovina ima zastavu , himnu a Boga mi i identitet.roykeane je napisao/la:quote="roykeane"]Ma vi ne znafe jeste li muslimani bosnjaci ili bosanciCaptain4 je napisao/la: Hajde reci mi zašto je Bosna i Hercegovina izmišljena nacija? Bosna i Hercegovina je nezavisna kao Hrvatska samo što si ti došao ovdje meni izvaditi živce , ali nećeš. BiH je 06.04.1992. priznata tako da ..
Izmisljeni ste 1992., a poturceni za vrijeme osmanlija
Nacija bez identiteta zastave himne
Omark je napisao/la:Ne vole oni nacionalizam, oni se samo brane.
roykeane je napisao/la:Najjači su mi oni zadrti nacionalisti koji raspravljaju koliko koga ima u ovim li-la regijama, tko je vecina gdje, kakav tko ima prirodni prirastaj i otvaraju sampanjac ako je statistika na njihovoj strani.![]()
Vrijeđa državu za koju su život dali mnogi ljudi , neka dobijem ban ako treba neću ovo da trpim. Ujedno vrijeđa sve patriote svojim postovima.pinoglavi je napisao/la:Capitan ajd i ti ne seri i ne odgovaraj mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.